KERESÉS search-close

VV Dennis

68 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "VV Dennis"

Kinek szurkol VV Viki és VV Dennis?

A volt villalakók a BeleValóban vendégeskedtek, ahol nem rejtették véka alá véleményüket.

VV Vikinek

Az ex-villalakók elkalandoztak a női test szépségeiben...

VV Viki és VV Dennis ismét a Villában!

Nagy volt a villalakók öröme, mikor megpillantották a volt játékosokat...

Szavazz a ValóVilág történetének legmenőbb Párbaj-győzelmeire!

Greg endorfinrobbanása megihletett minket, ezért összegyűjtöttük nektek a korábbi szériák legizgalmasabb összecsapásait és azt, ahogyan a győztesek fogadták a szavazás eredményét.

Maszturbálásra fel!

VV Dennis tegnapi üzenete jelentősen megmozgatta a villalakók fantáziáját...

Az ex-villalakók utánajártak, gyengít-e a szerelem a Villában?

A VV8 győztese, Soma még beköltözése előtt kutatást végzett, hogyan befolyásolja az esélyeit, ha kapcsolatba bonyolódik a Villa falain belül?

A ValóVilágból a popszakmába

Három évvel ezelőtt, ezen a napon alig, hogy véget ért a ValóVilág hetedik szériája, azonnal kiderült, hogy ki az újabb feltörekvő zenei tehetség. VV Dennis a sokadik olyan korábbi valóságshow-szereplő, aki mikrofonnal a kezében képzeli el a jövőjét - nos, nem szerettük volna rögtön az elején a kedvét szegni, de megállapítottuk, nem lesz könnyű dolga.

Ez van, ha a Villában egyszer elszabadulnak az indulatok!

Három éve, pont ezen a napon, egy evőversenyt tartottak a villalakók. A fekete csapatot Dennis, a fehéret Laci képviselte. Miután a verseny lezajlott, a két csapat tagjai levezetésképpen gyorsan össze is vesztek egymással, és persze egyelőre csak gondolatban, de egyből elkezdték dobálni egymásra a kiválasztó jelet.

Ez volt minden idők legjobb fogadása a ValóVilágban!

Három évvel ezelőtt a valóságshow hetedik szériájának első beköltözi, Dani, Laci és Dennis úgy döntöttek, fogadnak egyet. Hogy miben? Természetesen abban, hogy ki lesz a Villa alfahímje, és a nyertesnek minden kérését teljesíteniük kell majd. Hát kérem szépen, ki is lett a Villacsődör?

Ilyen egy hétvége VV Denisszel!

Egy évvel ezelőtt, ezen a napon a Fókusz stábja meglátogatta az egykori ValóVilág játékosát, Dennist. Kiderült, a fiú akkor már nagyon várta a ValóVilág powered by Big Brother kezdetét.

VV Dennis újraéleszti rapperkarrierjét?

Két évvel ezelőtt a valóságshow fenegyereke azt mesélte a Reflektor magazin nézőinek, hogy már nem vár többet, és belevág a zeneiparba. Kiderült, hogy a ValóVilág 7 második helyezettjének, Dennisnek volt már egy sikertelen próbálkozása zenei téren, ez azonban nem vette el a kedvét az énekléstől. Legutóbb semmit sem bízott a véletlenre, és úgy döntött, Béci segítségével éleszti újjá rapperkarrierjét.

A ValóVilág szerelmespárja gyermekáldásra készül?

A ValóVilág hetedig szériájának szerelmespárját nem igazán lehet elfelejteni. Pontosan két évvel ezelőtt, ezen a napon VV Fanni és VV Dennis egy jósnőnél kötöttek ki, aki elmondta nekik, hamarosan gyermekáldás elé néznek.

A ValóVilágból a popszakmába?

Két évvel ezelőtt, ezen a napon derült ki, hogy alig ért véget a ValóVilág hetedik szériája, máris megjelent az újabb feltörekvő zenei tehetség. VV Dennis a sokadik olyan korábbi valóságshow szereplő, aki mikrofonnal a kezében képzeli el a jövőjét - nos, nem szerettünk volna rögtön az elején a kedvét szegni, de már akkor tudtuk, hogy lesz könnyű dolga.

Hírességek véleménye: így éld túl a Valentin-napot szingliként

Valentin-napon még azt is eltalálja Ámor nyila, aki egyébként előtte éppen egyáltalán nem volt szerelmes, de legalábbis az érzés biztosan átjárja, ugyanis minden pirosba borul, virágokkal szaladgálnak a férfiak, ajándékokért futkosnak a nők és bármerre amerre szem ellát: boldog, turbékoló párok vannak. Vagy mégsem? A Fókusz szingli párokat kérdezett a Valentin-napról.

VV Dennis:

A ValóVilág hetedik szériájából megismert Dennis azt mondja, hogy manapság már mindenki társkeresőn ismerkedik, nehéz megtalálni a megfelelő nőt, pedig ő is vágyik komoly kapcsolatra.

Szerinted mik a tehetségkutatók előnyei?

Évről évre egyre többen jelentkeznek az RTL Klub tehetségkutató műsoraiba. De mit gondolnak erről a magyar hírességek? Ez a nap kérdése.

 

Mi a legnagyobb hibád?


szerző:
2016.09.30. 17:25
Mi a legnagyobb hibád?

Valaki úgy szuszog, mint Darth Vader, vagy csámcsogva eszi a banánt és ráadásul órákig. Ezek általában a kollégák észrevételei, az ember nem látja magát kívülről. Persze sokkal komolyabban el kell gondolkodni, ha megkérdezik, hogy mi a legnagyobb hibád és mit teszel ellene? Ez a nap kérdése.

Mikor sírtál utoljára?


szerző:
2016.09.28. 17:25
Mikor sírtál utoljára?

Már Bridget Jones-tól is megtanultuk, hogy milyen megkönnyebbülést okoz egy kiadós sírás, miközben otthon, egyedül az ágyban átszellemülve nézünk egy romantikus filmet. Mikor sírtál egyedül és miért? Ez a nap kérdése.

VV Dennis megmondta a frankót Dináról

Vasárnap megtörtént a ValóVilág powered by Big Brother második Kiválasztása, a villalakók pedig négy jellel Dinát küldték párbajozni. A ValóVilág7-ből ismert Dennist kérdeztük Dináról, a szerdán esedékes Kiválasztásról, és arról, hogy szerinte ki a legesélyesebb a győzelemre.

Ismerős környék!


szerző:
2016.09.09. 17:25
Ismerős környék!

VV Dennis a ValóVilág 7 finalistája egy ismerős helyen tett látogatást: Az RTL Klub székházába nézett be a héten, hogy beszélgessen egyet Győzivel az esti BeleValóban. Persze, ha nem készítettek volna közös képet, akkor olyan lenne, mintha meg sem történt volna.

Biztos látni akarod? Kukateszt VV Dennisszel!

Nem is olyan régen, pont egy évvel ezelőtt a Fókusz stábja letesztelte – a híres kukateszttel – a volt valóságshow-hőst és a volt modellt. Biztos hallottátok már azt a mondást, mutasd a kukád, megmondom, ki vagy, vagyis a stáb kíváncsi volt arra, hogy ennek az állításnak van-e bármiféle igazságalapja, és hogy valóban lehet-e következtetéseket levonni bárkiről a szemete alapján. Íme!

VV Dennis nem tud leállni


szerző:
2016.07.26. 18:00
VV Dennis nem tud leállni

Vérszemet kapott VV Dennis: mióta elkezdte, nem tud leállni a tetoválásokkal. Egyre többet és többet akar, és a fejébe vette, hogy egy centi se maradhat tinta nélkül a testén. Az egykori villalakó azt is megengedte, hogy a Strory Extra stábja ott legyen, amikor ketten varrják a testét, mert ugye egyszerre egy tetoválás neki nem elég.

Story Extra 2016-07-26


szerző:
2016.07.26. 17:25

VV Dennis az interneten csajozik!


szerző:
2016.07.13. 17:40
VV Dennis az interneten csajozik!

Figyelem hölgyeim a Való Világ legutóbbi szériájának szereplője párt keres, méghozzá nem is akármilyet! Érdekel? Mutatjuk, ahogyan azt is, hogyan tudtok jelentkezni!

Egy hétvége VV Dennisszel

VV Dennis is nagyon várja már az RTL Klub új valóságshow-jának, a ValóVilág powered by Big Brother-nek a kezdetét. Ezért a Fókusz stábja felkerekedett az egykori villalakóval, hogy új arcokat találjanak a megújult reality-be.

VV Dennis kifaggatott néhány állatot a Villa-létről

VV Dennis a nyíregyházi állatkertben járt, és vérbeli riporterhez méltóan, kifaggatta az ottani lakosokat arról, hogy miért szeretnének beköltözni a ValóVilág powered by Big Brother Villájába.  

VV Dennis szakmát váltott?


szerző:
2016.07.04. 17:10
VV Dennis szakmát váltott?

A ValóVilág hetedik szériájának második helyezettje belevetette magát a nyári forgatagba, azaz forgatásba. A Fókusz kamerái egy éjszakán át nyomon követték a nagyszájú srácot. Mi lett belőle? Íme!

Nem fogod elhinni, hányan köszöntötték fel VV Dennist

A minap ünnepelte 29. születésnapját VV Dennis. A ValóVilág egykori sztárját rengetegen megkösztöntötték, és akadt néhány celeb is az őt ünneplők között.

Mi lesz a menő idén nyáron?

Elképesztően magas talpú szandálokban szaladgálhatunk a nyáron és rendkívül divatosnak érezhetjük közben magunkat, ha orra nem esünk. Persze az sem elhanyagolható kérdés - a mit vegyünk fel témakörben,- hogy tetszik-e egyáltalán a férfiaknak, amit rajtunk látnak. Például a holdjárók? A nyári divat kihagyhatatlan kellékeit Dóri és Dennis a két ex-villalakó mutatja be, meglehetősen sok elektromos kisüléssel,- már ami kettejük interakcióját illeti.

Fókusz 2016-03-03


szerző:
2016.03.03. 18:55
VV DENNIS:

VV Dennis már a Való Világba kerülése előtt is készített videoklipeket. Igaz, akkor nem vált velük túl népszerűvé. Nehezen indult be rap karrierje, de most eljöhet számára az igazi áttörés negyedik klipjével.

Giga klippremier: VV Dennis az egyszemű kígyóról rappel és egyből beteszi a krinolint

Mindenki dobjon el mindent: végre itt a Party baby c. csajozóhimnusz méltó folytatása! A Villa egykori komisza ledobta a slágeratombombát az emberiségre, és jó csajok között pakolja a rímeket arról, amihez a legjobban ért. Fogadjunk, máris sikerült kitalálnia a szám központi témáját. A klipet VV Laci rendezte, és ha ez nem volna elég, VV Dóri is feltűnik benne.

VV Dennis pont egy éve vallotta be Fanninak, hogy már van egy lánya

Tavaly február 3-án kivételesen nem a szokásos célból vonultak el a nyugiszobába, hanem azért, hogy Dennis felfedje villabeli szerelme előtt féltve őrzött titkát.

Fókusz 2016-01-13


szerző:
2016.01.13. 18:55
VV Dennis rózsát tetováltatott az öklére

A VV 7 meztelenkedő döntősének jobb kézfejére egy virágzó rózsa került. Önnek tetszik?  Klikkeljen, és az is kiderül, kivel puszilkodik Dennis a képen!

Miért buknak a nők a rosszfiúkra?

A nők nagy részének pontos elképzelése van arról, hogy milyen férfi mellett szeretnék leélni az életüket, de a sors gyakran átírja a forgatókönyvet. A legtöbben egy mesebeli hercegről álmodnak, aki minden megtesz értünk. A valóság azonban mást mutat: a legtöbben a rosszfiúk után epekedünk, akikkel bizony nem fenékig tejfel az élet. De vajon mi lehet ennek az oka? Miért a rosszfiúkra buknak a nők? Erre kerestük a választ Hevesi Krisztával és VV Dennis-szel.

Melyek a trendi cuccok ősszel? Most megmutatjuk!

Miután a Való Világ két fenegyereke Dennis és Dóri kifaggatta a járókelőket, hogy mit kell viselniük ahhoz, hogy idén ősszel trendik legyenek, a tettek mezejére lépnek és stylistunk, segítségét is kikérik.

Gyorstalpaló stílustanfolyam VV Denisszel és Dórival

Hivatalosan már elkezdődött az ősz, még ha ez jelen pillanatban egyáltalán nem így fest. Előbb vagy utóbb bizony muszáj lesz előkapni a ruhásszekrény legmélyéről a csizmákat, pulóvereket, sálakat és kabátokat. Ám ha a divatot is követni akarjuk, nem mindegy, hogy milyen szetteket és színeket választunk.

VV Dennis csalódott Fanniban


szerző:
2015.09.16. 01:50
VV Dennis csalódott Fanniban

A Való Világ 7 egykori szerelmespárja, Fanni és Dennis néhány héttel ezelőtt vetett véget a kapcsolatának, mindeddig azonban nem árulták el, mi vezetett a szakításhoz. Dennis végül megtörte a csendet, és riporterünknek őszintén elmondta, hogyan végződött ez a különös love story.

Reflektor 2015-09-15


szerző:
2015.09.16. 01:30
Reflektor 2015-09-15

VV Dennis csalódott Fanniban. Győrfi Pál nem tervezett nagycsaládot. A legfrissebb sztárhírek a Reflektorban!
 

Breaking: VV Dennis nem fut tovább Fanni után, ennyi volt

Dennis gigantikus Facebook-poszttal tett pontot a kapcsolat végére. Íme a Villából induló szerelmi dráma legújabb felvonása. Lehet, hogy most végleg szakítottak?

VV Fanni és Dennis szakítófélben vannak? :(

A VV7 másik szerelmes párja a Villában talált egymásra, szerelmük pedig idekint is folytatódott. Mostani posztjaik alapján azonban úgy tűnik, viharfelhők gyülekeznek a pár fölött.

Kukateszt: Dennisznél telibe talált, Voksán Virág kiakadt

Mutasd a kukád, megmondom, ki vagy! Kíváncsiak voltunk, van-e ennek az állításnak bármiféle igazságalapja, és hogy valóban lehet-e következtetéseket levonni bárkiről a szemete alapján.

KUKATESZT: Dennis elemzése telibe talált

A VV7 hőse nem hallott még eddig szemételemzésről, és ennél fogva nem is igazán hitt benne. Aztán meg leesett az álla. Kattints, ha te is kíváncsi vagy a részletekre!

Mutasd a kukád, megmondom ki vagy!

Kíváncsiak voltunk, van-e ennek az állításnak bármiféle igazságalapja, és, hogy valóban lehet-e következtetéseket levonni bárkiről a szemete alapján.

A nagy családi találkozás: létezik tökéletes időpont?

Ha gyönyörű, de trágár a barátnő, vagy túl nagyok a családok közötti  társadalmi különbségek, vagy épp egy híresség a kedvesünk, akit szétszednek a bulvárlapok, hát többször is átgondoljuk, mikor jöjjön a nagy nap, hogy összeismerkedjen a szüleinkkel. Ezek a pillanatok, esetleg órák szülhetnek jó néhány kellemetlen szituációt. Ezért sokan a halogatás mellett döntenek. Ki ne félne egy szúrós szemű anyós jelölttől, vagy egy mindenre kíváncsi apóstól?!

VV FANNI ÉS DENNIS: Kölcsönösen tartottak egymás szüleitől

Fanni és Dennis esete speciális, hiszen őket hamarabb ismerte már párjuk családja a TV-n keresztül, mint ők a szülőket. A kezdeti feszengés ellenére azonban minden jól sült el, mindkét család elfogadta és megszerette gyermekeik választottját.

A tökéletes időzítés: mikor mutassuk be a párunkat?

Ha gyönyörű, de trágár a barátnő, vagy túl nagyok a családok közötti  társadalmi különbségek, vagy épp egy híresség a kedvesünk, akit szétszednek a bulvárlapok, hát többször is átgondoljuk, mikor jöjjön a nagy nap, hogy összeismerkedjen a szüleinkkel. Ezek a pillanatok, esetleg órák szülhetnek jó néhány kellemetlen szituációt. Ezért sokan a halogatás mellett döntenek. Ki ne félne egy szúrós szemű anyós jelölttől, vagy egy mindenre kíváncsi apóstól?!

ÉNB Karola és VV Dennis

VV Dennis és ÉNB Karola megmutatták milyen tetoválások díszítik testüket, valamint vendégünk volt Bálint Antónia is,egyedülálló anyaként is igyekszik mindent megadni kislányának. Hajas Laci pedig tippeket adott arra, hogyan ápolják hajukat a kismamák. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

 Miről árulkodnak a tetoválások?

A tetoválások mindegyike komoly jelentést hordozhat és általában rengeteg dolgot árul el viselőjéről. ÉNB Karola és VV Dennis most megmutatták és elárulták, hogy ők mit és miért varrattak a testükre.

Velünk történt


szerző:
2015.05.17. 18:23
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

VV Dennis és Fanni összekötik életüket

VV Dennis és Fanni közös életükről meséltek a 8:08 pénteki adásában, valamint arra is választ kerestünk, hogy mi okozhatja a bőr alatti csomókat, valamint, hogy miért olyan népszerű a fitneszsport napjainkban. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül.

VV Dennis és Fannika az összeköltözést tervezi

A VV7 szerelmespárja már javában keresi közös otthonukat, és azt mondják a távolság csak megerősítette a szerelmüket. Dennist arról is kérdeztük,hogy bemutatja-e Fanninak a kislányát, valamint azt is megtudhattuk, hogyan képzelik el közös életüket.

Velünk történt


szerző:
2015.04.07. 10:31
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Reflektor 15-04-03


szerző:
2015.04.04. 01:35
Reflektor 15-04-03

Reflektor: Dennis újraéleszti rapperkarrierjét. Janza Kata szárnyai alá vette Gubik Petrát.

Valóságshow-ból a popszakmába


szerző:
2015.03.06. 19:15
Valóságshow-ból a popszakmába

Alig ért véget a ValóVilág hetedik szériája, máris itt az újabb feltörekvő zenei tehetség. VV Dennis a sokadik olyan korábbi valóságshow szereplő, aki mikrofonnal a kezében képzeli el a jövőjét - nos, nem szeretnénk így rögtön az elején a kedvét szegni, de nem lesz könnyű dolga.

VV Dennis Fanniéknál aludt!

A ValóVilág véget ért, jöhet a villaszerelmek valóságpróbája! Vendégünk volt VV Dennis és Fanni, de itt volt velünk a szerdai 8:08-ban Ganxta Zolee is, akitől megtudtuk ki az a lány, aki az ujja köré csavarta. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

VV Fanni nem szerelmes Dennisbe?

A ValóVilág véget ért, jöhet a villaszerelmek valóságpróbája: VV Fanni máris azt mondta, nem szerelmes Dennisbe. Mit szól ehhez a Villa fenegyereke, és meddig tarthat így a kapcsolatuk?

A ValóVilág7 nyertese és nagy vesztesei látogattak hozzánk

Tegnap este véget ért a ValóVilág7 és a Villa hosszú időre ismét bezárja kapuit. Vendégünk volt Robin, a VV7 győztese, de itt voltak a nagy vesztesek is: Dennis, és Laci. S hogy milyen témáink voltak még a hétfői 8:08-ban, az tovább olvasva kiderül.

A VV7 végjátékának nagy vesztesei

Mennyire rossz a legvégén kiesni? Többek közt erre is választ kaptunk a ValóVilág7 végjátékának nagy veszteseitől.

Dennis nyert, Dani búcsúzott


szerző:
2015.02.03. 01:40
Dennis nyert, Dani búcsúzott

A ValóVilág7 vasárnap esti Párbaján a Villa két meghatározó alakja csapott össze. Az eredményhirdetés után Dennis diadalittasan tért vissza a többiekhez, Dani pedig csalódottan elbúcsúzott a játéktól.

Búcsúzunk VV Danitól!


szerző:
2015.02.02. 19:00
Búcsúzunk VV Danitól!

A ValóVilág ötödik Párbaja is igen szorosra sikeredett, habár annyira azért mégsem, mint Zsu és Laci Párbaja. Ott ugyanis csak 200 szavazat döntött. Riporterünk Hollósi Szandra ismét végigkövette az eseményeket, beszélt a párbajozók hozzátartozóival és esélylatolgatott az egykori villalakókkal is.

Az értelmiségi srác elhagyta a Villát

A ValóVilág ötödik Párbaja is igen szorosra sikeredett, habár annyira azért mégsem, mint amilyen Zsu és Laci összecsapása volt. Ott ugyanis csak 200 szavazat döntött. Riporterünk, Hollósi Szandra ismét végigkövette az eseményeket, beszélt a párbajozók hozzátartozóival és esélyt latolgatott az egykori villalakókkal is.

PÁRBAJ UTÁN: VV Dennis és VV Dani

Természetesen mind a két játékos győzni akart, de ez csak Dennisnek sikerült. Nyilatkozott ő is a Párbaj után, de megtudhatjuk, hogy vajon VV Dani milyen érzésekkel távozott végleg a Villából.

Dennis majdnem kiütötte Danit

Dani és Dennis szabályozott körülmények között játszott le egy szájkarate, pontosabban szájboksz meccset a nappaliban - a többiek legnagyobb örömére. A piros sarokban Dani, a kék sarokban Dennis volt hallható. És hogy végül ki győzőtt? Edina, a Semleges eldöntötte.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-11-17

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Épphogy beköltöztek, máris klikkesednek, taktikáznak, puhatolják egymás határait, sőt, egyeseknek már kiszemeltje is van. Új lakó is érkezett: Edina amilyen kicsi, olyan nagy a szája.

Fókusz 14-11-17


szerző:
2014.11.17. 19:25
Fókusz 14-11-17

Fókusz: Könnyezett az ország! - Benji dala után nem tudtak megszólalni a mentorok. De hogy néz ki a Tha Shudras maszk nélkül? Jön a leleplezés! Miért halt meg a fiam? - Szabolcs egy éve zuhant az úttestre egy budapesti szállodából. Az édesanya szívszorító vallomása. Élő adásban szakított - A ValóVilág új lakója az élő show-ban rúgta ki barátnőjét. A lány kirohant a stúdióból, mi utolértük.

ValóVilág 7 - Beköltözés 14-11-16

ValóVilág 7 - Beköltözés: Szemérmetlen kezdés: flörtöltek egymással, a műsorvezetőkkel a beköltözők, majd elfoglalták a Villát. Egyikük ráadásul a nagy pillanat előtt még élő adásban dobta is eddigi szerelmét!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való