KERESÉS search-close

VV Dani

32 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "VV Dani"

Ez volt minden idők legjobb fogadása a ValóVilágban!

Három évvel ezelőtt a valóságshow hetedik szériájának első beköltözi, Dani, Laci és Dennis úgy döntöttek, fogadnak egyet. Hogy miben? Természetesen abban, hogy ki lesz a Villa alfahímje, és a nyertesnek minden kérését teljesíteniük kell majd. Hát kérem szépen, ki is lett a Villacsődör?

Lehetetlen küldetés? – Kibékülnek a ValóVilág játékosai?

Két évvel ezelőtt próbálta megvalósítani a lehetetlent a Reflektor stábja! Ugyanis a VV7 két egykori játékosa nagyon hamar egy hullámhosszra került a Villában, a kapcsolatuk azonban egy idő után elmérgesedett, sőt, Zsuzsa utolsó Villában töltött napjai alatt már ki nem állhatták egymást. Most, hogy Dani is kiesett, úgy döntöttek, a Reflektor kamerája előtt megpróbálnak kibékülni, kísérletük azonban kudarcba fulladt.

Vajon ki nyeri a ValóVilág első párbaját?

Ki nyeri az első párbajt? VV Zsófival és VV Danival megrendeztük a ValóVilág powered by Big Brother első esélylatolgatását! Vajon kinek kell vasárnap mennie?

Vajon ki nyeri a ValóVilág első párbaját?

Ki nyeri az első párbajt? VV Zsófival és VV Danival megrendeztük a ValóVilág powered by Big Brother első esélylatolgatását! Vajon kinek kell vasárnap mennie?

A héten is pörög a buli a partyzánokban

Újabb csapat bulihuligán bizonyítja a héten, hogy bizony ő a legnagyobb partyarc. A tegnapi adásban egy igazi Dallas stílusú buliban találhattuk magunkat a kanapéról nézve is, ma este pedig egy újabb őrült házibuli részesei lehetünk, ráadásul a házigazda már ismerős lehet korábbról…

VV Danira rátalált a szerelem


szerző:
2015.10.20. 01:45
VV Danira rátalált a szerelem

A ValóVilág egykori játékosának sokáig nem volt szerencséje a nőkkel, egy hónappal ezelőtt azonban végre rátalált a boldogság. A 23 éves srác, akivel ezen a héten a Partyzánok című műsorban is találkozhatunk, úgy érzi, élete minden területén jól alakulnak a dolgai, így most végre megtalálta a helyét.

Reflektor 2015-10-19


szerző:
2015.10.20. 01:20
Reflektor 2015-10-19

Muri Enikő jövő augusztusban házasodik. VV Danira rátalált a szerelem. A ValóVilág egykori játékosának sokáig nem volt szerencséje a nőkkel, egy hónappal ezelőtt azonban végre rátalált a boldogság.

Velünk történt


szerző:
2015.04.20. 11:38
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait

VV Dani szerelmi tanácsokat ad


szerző:
2015.04.18. 01:40
VV Dani szerelmi tanácsokat ad

A ValóVilág7 egykori játékosának köztudottan nincs szerencséje a szerelemben, így volt ez a Villában, és sajnos így van ez azóta is. Mégis van valaki, aki gyakran kikéri a véleményét a témában.

FANNI ÉS ANETT: Így szurkoltak szerelmeiknek a Finálén

Fanni mindenben támogatta Dennist, kampányolt is a komiszért, mióta kiesett a játékból. Anett pedig, bár szerelmük még igen friss, nagyon várta Robint, és természetesen legalább ugyanannyira szurkolt is érte!

Ki lesz a ValóVilág7 nyertese?

Esélyt latolgattunk VV Renivel, Danival és Ádámmal, de vendégünk volt a mindig megújuló Kern András is a szerdai 8:08-ban. S hogy milyen témáink voltak, az tovább olvasva kiderül.

Szerelem vagy háború?


szerző:
2015.02.13. 17:07
Szerelem vagy háború?

A ValóVilág történetének talán legszívszorítóbb Párbajának nézünk elébe: szerelmesek küzdenek egymás ellen, rádasul valahol csak és kizárólag önmaguknak köszönhetik a fennálló helyzetet. Hollósi Szandra riportja.

Kik lesznek a VV7 befutói?

A Villa hamarosan bezárja kapuit, de vajon kik lesznek ott a fináléban? Erről beszélgettünk Gyúrós Józsival és VV Danival, de szóba kerültek az egyedülálló anyák, az influenza, és a bankkártya átverések is a pénteki 8:08-ban. S hogy milyen témák voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Gyúrós Józsival és VV Danival esélyt latolgattunk

Már csak pár hét és bezárja kapuit a ValóVilág7 Villája. VV Danival és Gyúrós Józsival azt találgattuk, hogy vajon ki lesz az a három lakó, akik egészen a fináléig menetelnek, de a vasárnapi Kiválasztás esélyeseiről is beszélgettünk.

Reflektor 15-02-05


szerző:
2015.02.06. 01:35
Reflektor 15-02-05

Reflektor: Kudarcba fulladt Zsuzsa és Dani békülési kísérlete. Tápai Szabina kisfia otthonosan mozog a vízben.

Dennis nyert, Dani búcsúzott


szerző:
2015.02.03. 01:40
Dennis nyert, Dani búcsúzott

A ValóVilág7 vasárnap esti Párbaján a Villa két meghatározó alakja csapott össze. Az eredményhirdetés után Dennis diadalittasan tért vissza a többiekhez, Dani pedig csalódottan elbúcsúzott a játéktól.

Búcsúzunk VV Danitól!


szerző:
2015.02.02. 19:00
Búcsúzunk VV Danitól!

A ValóVilág ötödik Párbaja is igen szorosra sikeredett, habár annyira azért mégsem, mint Zsu és Laci Párbaja. Ott ugyanis csak 200 szavazat döntött. Riporterünk Hollósi Szandra ismét végigkövette az eseményeket, beszélt a párbajozók hozzátartozóival és esélylatolgatott az egykori villalakókkal is.

Az értelmiségi srác elhagyta a Villát

A ValóVilág ötödik Párbaja is igen szorosra sikeredett, habár annyira azért mégsem, mint amilyen Zsu és Laci összecsapása volt. Ott ugyanis csak 200 szavazat döntött. Riporterünk, Hollósi Szandra ismét végigkövette az eseményeket, beszélt a párbajozók hozzátartozóival és esélyt latolgatott az egykori villalakókkal is.

PÁRBAJ UTÁN: VV Dennis és VV Dani

Természetesen mind a két játékos győzni akart, de ez csak Dennisnek sikerült. Nyilatkozott ő is a Párbaj után, de megtudhatjuk, hogy vajon VV Dani milyen érzésekkel távozott végleg a Villából.

Komisz győzelem, és harc a kilókkal

Vendégünk volt VV Dani, aki hatalmas csatában alulmaradt tegnap este a Párbajon, s VV Maci is, aki viszont tovább küzdhet a kilók ellen Dr. Tóth segítségével. Hogy kik voltak még sztárvendégeink, és milyen témákról beszélgettünk hétfő reggel a 8:08-ban az tovább olvasva kiderül.

Reflektor 14-12-23


szerző:
2014.12.24. 00:40
Reflektor 14-12-23

Reflektor: Berényi Claudia visszatért a Mátyás király térre. Elsöprő fölénnyel nyert Dani a párbajon.

Fókusz 14-12-23


szerző:
2014.12.23. 19:25
Fókusz 14-12-23

Fókusz: Élvezi a sikert - Végigkövettük az X-faktor győztesének első napját. Vajon mire készül Tóth Andi és kitől fogad el tanácsokat? Megszépítik az ünnepet - Egy apró szívesség is hatalmas örömöt tud okozni. Hogyan talál gazdára egy hófehér plüssmaci. Elment a legenda - Már Woodstockban is énekelt, de azóta sem hagyta abba. Búcsúzunk Joe Cockertől.

Nem volt őszinte a villalakók mosolya Zsu visszatérésétől

Dani majd kiugrott a bőréből örömében, a többiek pedig úgy néztek, mintha kísértetet látnának.

Zsuzsa kortesbeszéde


szerző:
2014.12.07. 22:20
Zsuzsa kortesbeszéde

Zsu kortesbeszédét Dani mondta el, aki Zsu személyiségének pozitív tulajdonságait hangsúlyozta ki a nézőknek.

Zsuzsa kapcsolatai


szerző:
2014.12.07. 22:00
Zsuzsa kapcsolatai

Zsunak a d-betűs keresztnevű pasik lehetnek a gyengéi, hiszen Dávid után Danit környékezte meg. Sajnos nem úgy, ahogy Dávidot - Dani legnagyobb bánatára.

Zsuzsa csak Edinától és Danitól búcsúzott el

VV Attila az utolsó utáni pillanatokban még intelmeket intézett Zsu-hoz, aki nagy öleléssel hálálta ezt meg.

Dennis majdnem kiütötte Danit

Dani és Dennis szabályozott körülmények között játszott le egy szájkarate, pontosabban szájboksz meccset a nappaliban - a többiek legnagyobb örömére. A piros sarokban Dani, a kék sarokban Dennis volt hallható. És hogy végül ki győzőtt? Edina, a Semleges eldöntötte.

VV Attila megnyitotta Párbajiskoláját, majd rárepült a csajokra

VV Attila, aki Zsu szuperképességeként materializálódott a Villában, nem csak a párbajozás fortélyaira tanította meg pártfogoltját, hanem rámozdult a csajokra is. Fannit például elhívta randira, az alany legnagyobb örömére. Mindeközben Edina kiállt Vikcsu mögül, és inkább semlegessé vált.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-11-17

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Épphogy beköltöztek, máris klikkesednek, taktikáznak, puhatolják egymás határait, sőt, egyeseknek már kiszemeltje is van. Új lakó is érkezett: Edina amilyen kicsi, olyan nagy a szája.

Fókusz 14-11-17


szerző:
2014.11.17. 19:25
Fókusz 14-11-17

Fókusz: Könnyezett az ország! - Benji dala után nem tudtak megszólalni a mentorok. De hogy néz ki a Tha Shudras maszk nélkül? Jön a leleplezés! Miért halt meg a fiam? - Szabolcs egy éve zuhant az úttestre egy budapesti szállodából. Az édesanya szívszorító vallomása. Élő adásban szakított - A ValóVilág új lakója az élő show-ban rúgta ki barátnőjét. A lány kirohant a stúdióból, mi utolértük.

ValóVilág 7 - Beköltözés 14-11-16

ValóVilág 7 - Beköltözés: Szemérmetlen kezdés: flörtöltek egymással, a műsorvezetőkkel a beköltözők, majd elfoglalták a Villát. Egyikük ráadásul a nagy pillanat előtt még élő adásban dobta is eddigi szerelmét!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való