KERESÉS search-close

VV Dóri

71 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "VV Dóri"

Szívszorító találkozás a ValóVilág Villájában!

Három évvel ezelőtt a valóságshow egyik játékosa, Dóri elveszítette nagymamáját. A címlaplány azonban akkor úgy döntött, folytatja a játékot, ezután a ány anyukája meglátogatta őt a villában, hogy lelki támogatást nyújtson neki a továbbiakhoz.

Ők azok a játékosok, akik idő előtt elhagyták a Villát!

Három évvel ezelőtt történt, hogy VV Dóri könnyeivel küszködve fogadta nagymamája halálhírét a ValóVilág7 lakója. Nehéz döntést kellett hoznia: folytatja a játékot vagy elhagyja a Villát. Ő úgy döntött marad, mások azonban feladták a játékot.

VV Dóri teljesítette nagymamája utolsó kívánságát!

Három évvel ezelőtt, a ValóVilág hetedik szériájában egy nagyon szomorú hírt közöltek Dórival. Meghalt a nagymamája, így eldönthette, hogy szeretné-e folytatni a játékot, vagy inkább kimegy a Villából. Mivel nagymamája azt üzente neki, hogy soha ne adja fel, ezért úgy érzi, tartozik neki annyival, hogy tiszteletben tartja a kérését.

Ez történik, ha VV Dóri elszabadul!

Pontosan három évvel ezelőtt, a ValóVilág hetedik szériájában Dórinak az egyik buli hevében eszébe jutott, mennyire imád csókolózni és a nemi egyenjogúság jegyében, aki csak az útjába akadt, mindenkinek ledugta a nyelvét a torkán. Laci, aki persze kimaradt a szórásból, egy darabig csak nézett, majd eljött egy pont, amikor előtört belőle az indulat.

ValóVilág: Ilyen egy igazi buli, ha beindul

Három évvel ezelőtt megtapasztalhattuk a ValóVilág 7 egyik buliján, mi történik, ha egy buli túl jóra sikerül: akkor aztán szitokszótár, és nyugodt lelkibéke nem igazán marad szárazon. A nagy táncparti közben először Fanni és Dennis estek egymásnak, de mi volt ez az epic Dóri-Laci összecsapához képest?

Luxus szálláshelyek, trendi bulik, exkluzív nyaralások - így pihentek a sztárok

Iskolakezdés ide-vagy oda a hírességek között akad, aki most is nyaral. Ráadásul tíz családtagjával együtt és nem is akárhol. Mutatjuk a felvételeket Hawairól, New Yorkból, Ibizáról, ahol az ismert magyar hölgyek már puszta megjelenésükkel felejthetetlen emlékeket hagynak az ott élőkben. Luxus szálláshelyek, trendi bulik, exkluzív nyaralások – műsorvezetők, szépségkirálynő, színésznő, és fitnesz bajnok nyári élményeit szedtük csokorba.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Fókusz 2017-09-04


szerző:
2017.09.04. 17:20
Mit tehet a celeb, ha zaklatják?

A ValóVilág játékosai biztosan nem sejtették, amikor jelentkeztek a játékba, hogy zaklatók céltáblájává fognak válni a reality show után. VV Lórit például egy szerelmes férfi zaklatja már jó ideje, de VV Anettnek, VV Attilának és VV Dórinak is meg kellett már küzdenie a kellemetlen rajongókkal.

A teljes adást ITT nézheti meg!

 

Padlóra került Aurelio?


szerző:
2017.07.14. 06:00
Padlóra került Aurelio?

Pont két évvel ezelőtt a Fókusz megkereste a ValóVilág ex-játékosát, hogy magánéletéről faggatózzanak. Úgy tűnt, a szájhős Aurelio kosarat kapott, miután Zsófi és Dóri is kiadta az útját. A kérdés csak annyi, hogy miért?

Aurelio megmutatta új szerelmét!

Két évvel ezelőtt a Fókuszból tudta meg ország-világ, hogy Aurelio nemcsak, hogy szakított egykori kedvesével, Zsófival, de már a ValóVilág 7 playmate-jével Dórival van együtt.

(18+) VV Dóri: „Bemerevedek”


szerző:
2017.02.01. 11:39
(18+) VV Dóri: „Bemerevedek”

A telt idomú ex-villalakó ismét levetkőzött a kamerák, na meg persze a címlap kedvéért. Dóri amellett, hogy barna lett, a képei is igen merészre sikerültek.

Szexi: tengerentúli férfi magazinba fotózták VV Dórit

Az eddig szőke szilikonbomba fotózásain a Fókusz stábja is már többször járt, most viszont nem csak, hogy a haját festette be barnára, de a képei is merészebbre sikerültek, amik nem is akárhol lesznek majd láthatók, mint a venezuelai nyuszis magazinban.

 

KULISSZÁK MÖGÖTT: Ott voltunk VV Dóri szexi fotózásán

VV Dóri nagy változásokon megy keresztül mostanában: a bronzérmes villalakó nem csak haját festette be barnára, de az egyre pikánsabb képei nem is akárhol lesznek majd láthatóak: ugyanis Dóri a venezuelai nyuszis magazin lapjairól fog majd visszakacsintani a rajongókra.

Könnyek és gyász a ValóVilágban

Két évvel ezelőtt egy újabb halálhír rázta meg a ValóVilág játékosait. A Fókusz stábja VV Dóri édesanyját érte utol telefonon. A hölgy akkor úgy nyilatkozott, hogy valószínűleg a nagymama megérezhette, hogy nem tudja megvárni az unokáját, ezért a lelkére kötötte, hogy akármi is történjék, a lány ne adja fel a játékot!

VV Dóri ledobott mindent, amit csak lehetett!

Egy évvel ezelőtt, kiderült, az ex-villalakó rengeteget fogyott és ezt nem is félt megmutatni a Fókusz kameráinak. Így fogta a lány és bedobta a törülközőt, azaz ledobta a textilt. A Villában jó néhány kilót magára szedő erotikus modell a játék vége óta csak azon dolgozott minden erejével, hogy megszabaduljon a feleslegtől.

VV Dórinál betelt a pohár, feljelentheti zaklatóját?

VV Dóri már jó ideje próbálja felvenni a kapcsolatot zaklatójával, aki már több mint két éve egyre erőszakosabb üzenetekkel zaklatja a lányt. Dóri szerint a személyes meggyőzés nem működik, ezért, ha nem szűnnek meg a nyomdafestéket nem tűrő üzenetek, akkor csak jogi úton lehet megoldani az ügyet.

VV DÓRI ZAKLATÁS:

Már több mint két éve nyomdafestéket nem tűrő üzenetekkel bombázza a ValóVilág 7 Dóriját egy ismeretlen, a közösségi oldalán. A lány a brutális üzenetektől már egy ideje nemcsak magát, hanem családját sem érzi biztonságban. Dóri ezért már a feljelentésen gondolkodik. A gond csak azzal van, hogy a férfi névtelenül írogat, így a ValóVilág egykori lakója csak ismeretlen ellen tehet feljelentést.

Nem fogod elhinni, hányan köszöntötték fel VV Dennist

A minap ünnepelte 29. születésnapját VV Dennis. A ValóVilág egykori sztárját rengetegen megkösztöntötték, és akadt néhány celeb is az őt ünneplők között.

Mi lesz a menő idén nyáron?

Elképesztően magas talpú szandálokban szaladgálhatunk a nyáron és rendkívül divatosnak érezhetjük közben magunkat, ha orra nem esünk. Persze az sem elhanyagolható kérdés - a mit vegyünk fel témakörben,- hogy tetszik-e egyáltalán a férfiaknak, amit rajtunk látnak. Például a holdjárók? A nyári divat kihagyhatatlan kellékeit Dóri és Dennis a két ex-villalakó mutatja be, meglehetősen sok elektromos kisüléssel,- már ami kettejük interakcióját illeti.

VV Dóri nem győzi posztolni az ikreket!

A Való Világ hetedik szériájának kebeltündére nem hazudtolja meg magát mostanában sem. Instagramján leggyakrabban szilikoncsodáit és cuki, fehér kutyusát teszi közzé.

Sufni tuning: otthoni szépségápolás fillérekből

Vannak nők, akik bármire képesek a szépségért. WC-papír gurigával tekerik be a hajukat, a szempillájukat serpenyővel csinosítják, és akkor még csak a lista elején járunk. De vajon mit érnek ezek a praktikák?

Fókusz 2016-03-03


szerző:
2016.03.03. 18:55
Ezzel a videóval kívánunk sok boldog névnapot minden Dórának

Bár a hivatalosan tegnap volt Dóri-nap, azért bízunk benne, hogy egy napon belül még ugyanúgy számítanak a jókívánságok. Tavaly ezen a napon (mínusz 24 óra) a VV7 játékosai is felköszöntötték a Villa playmate-jét. Ha elég szemfüles, a megható pillanatok közben még a kivillanó tangáját is megcsodálhatja.

VV Dóri majdnem belehalt a Való Világba egy évvel ezelőtt

Január 30-án a Villa playmate-jének kriptonitja egy nála lényegesen kisebb dolog lett. Ilyen velőtrázó sikolyokat még a mészárszéken sem hallani, az biztos!

Bombázók bizonyítottak Fördős Zé konyhájában

Ki ne emlékezne gyerekkorából arra, hogyan irányította a konyhai munkálatokat a nagyi a vasárnapi ebédek, vagy a karácsonyi sütés-főzés alkalmával. Felidézhetjük a nagypapa védekezését is, mikor azzal próbálta megúszni a krumpli pucolást, hogy a főzés női dolog, és a nőnek amúgy is a konyhában a helye. Aztán felgyorsult a világ, robbant a bikini bomba, és jöttek a lányok, akik rácáfoltak arra az mondásra, hogy a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út.

Fókusz 2015-11-24


szerző:
2015.11.24. 18:55
Fókusz 2015-11-24

A bécsi karácsonyi vásár is a terroristák célpontja lehet? Európa terrorkészültségben, Brüsszelben még mindig a legmagasabb fokú a készültség, de miért pont Belgiumban tervelték ki a merényleteket? Fördős Z tesztelte, hogyan főznek azok a bombázók, akiket eddig csak magassarkúban láttunk! Mellrák-kampányban szerepelnek az ÉNBP szereplői. Felkerestük a Keresem a családom egyik múlt heti „főszereplőjét”.

Bombanők főztek Fördős Zé konyhájában

Ki ne emlékezne gyerekkorából arra, hogyan irányította a konyhai munkálatokat a nagyi a vasárnapi ebédek, vagy a karácsonyi sütés-főzés alkalmával. Felidézhetjük a nagypapa védekezését is, mikor azzal próbálta megúszni a krumpli pucolást, hogy a főzés női dolog, és a nőnek amúgy is a konyhában a helye.

VV Dóri most mozgóképen szexizik

A Playboy-ból ugyan eltűnnek a meztelen testek, de senki ne sírjon, mert az internet csodája átsegít minket ezen a nehéz időszakon is. Itt van például a VV 7 szilikonhercegnőjének Instagramja, hogy ne múljon el a péntek jó nő nélkül!
 

Csodásan zárul ez a hét is VV Dóri és Lévai Adri melleivel

Dóri rapid sebességgel pattant fel a ciciexpresszre, amin láthatóan nincsen fék. Most ismét kebelbarátnőjével villantották meg emlőiket mindannyiunk legnagyobb örömére. Ígérjük, többször nem fogjuk használni a kebelbarátnő szót, Önök viszont láthatják a fényképet nyaktól lefelé is, ha klikkelnek!

VV Dóri Lévai Adrival duplázta meg azt, ami amúgyis hatalmas

A VV7 playboynyuszija szemmel láthatólag már kiheverte a hetekkel ezelőtti kiszáradást, ezt bizonyítandó olyan duplaszelfit villantott, amely garantáltan bearanyozza a mellekért rajongó olvasóink napját. Ha szeretné látni a képet nyaktól lefelé is, kattintson!

Melyek a trendi cuccok ősszel? Most megmutatjuk!

Miután a Való Világ két fenegyereke Dennis és Dóri kifaggatta a járókelőket, hogy mit kell viselniük ahhoz, hogy idén ősszel trendik legyenek, a tettek mezejére lépnek és stylistunk, segítségét is kikérik.

VV Dórinak új hódolója akadt


szerző:
2015.09.09. 01:45
VV Dórinak új hódolója akadt

VV Dóri és Aurelio kapcsolata a nyár elején ért véget, a Való Világ 7 szőke bombázója azonban nem sokáig búslakodott: fogta magát és elutazott a Bahama-szigetekre, sőt, ha hihetünk a pletykáknak, időközben egy új hódolója is akadt.

Reflektor 2015-09-08


szerző:
2015.09.09. 01:25
Reflektor 2015-09-08

VV Dórinak új hódolója akadt VV Dóri és Aurelio kapcsolata a nyár elején ért véget, a Valóvilág 7 szőke bombázója azonban nem sokáig búslakodott, fogta magát és elutazott a Bahama-szigetekre, sőt, ha hihetünk a pletykáknak, időközben egy új hódolója is akadt. Keleti Andiék lakókocsival járták be az országot A Szombat esti láz sztárja a férjével és két gyermekével úgy döntött, idén kihagyják a tengerparti nyaralást, és itthon néznek új kalandok után. A kalandokra pedig nem is kellett sokáig várniuk.

VV Dóri lefogyott és ezt nem félt megmutatni

VV Dóri bedobta a törülközőt és ledobta a textilt. A Villában jó néhány kilót magára szedő erotikus modell a játék vége óta, vagyis lassan fél éve csak azon dolgozott minden erejével, hogy megszabaduljon a feleslegtől.

Fókusz 15-08-31


szerző:
2015.08.31. 17:20
Fókusz 15-08-31

Rettegnek a szülők - A gyerekek azonban izgatottan várják az iskolát. Hogyan készülnek Hujber Feriék, Mérai Katiék és Kaszás Gézáék az első becsengetésre? Gátlások nélkül - Ledobta a textilt a ValóVilág bombázója. VV Dóri azt is elárulta, kiért rajong mostanában. A Golgota kálváriája - Pákh Imre megelégelte az árvitát és letakartatta a Munkácsy-festményt. De mi lesz ezután?

VV Dóri újra bombaformában vállalta a pikáns fotózást

VV Dóri bedobta a törülközőt és ledobta a textilt. A Villában jó néhány kilót magára szedő erotikus modell a játék vége óta, vagyis lassan fél éve csak azon dolgozott minden erejével, hogy megszabaduljon a feleslegtől.

VV Dóri forrónacija rövidebb, mint gondolná!

A VV7 egykori játékosa a Villában sokat küzdött a kilókkal, amit mostani fényképeit elnézve már nagyon nehéz elhinni. Most a falatnyi rövidnadrág is hibátlanul áll rajta. Klikk, és győződjön meg róla saját szemével!

Dopeman VV Dórinál lazult


szerző:
2015.08.13. 14:59
Dopeman VV Dórinál lazult

Vajon szerelem vagy gigantikus rap-kollaboráció van kibontakozóban???

A fűződiéta csak kamu?


szerző:
2015.07.20. 19:13
A fűződiéta csak kamu?

A látvány izgalmas, szexi és figyelemreméltó. Kelemen Anna vállalta, hogy teszteli a legújabb fogyókúrás csodamódszert, a fűződiétát. Mennyit árt az egészségének azzal, hogy darázsderekat akar?Top of Form
 

Újabb fogyókúra-őrület: mindent a darázsderékért!

Kim Kardashian, Jessica Alba és Amber Rose: a sztárvilág krémjéből ők mindenképpen a fűzőre esküsznek, és nemcsak a hálószobában, hanem a karcsúsításban is. Vajon Kelemen Annának használt a legújabb csoda-módszer? Hollósi Szandra riportja.

Aurelio már új lány mellett keresi a boldogságot

Néhány nappal ezelőtt VV Zsófi a Reflektor kamerája előtt panaszolta el, mennyire fáj neki mindaz, amit Aurelio művelt vele, és hogy úgy érzi, egykori szerelme nem volt tisztességes vele. Riporterünk természetesen megkérdezte Aureliót is, aki egészen másképp emlékszik a történtekre, és aki azóta már Dórival is szakított.

Fókusz 15-07-14


szerző:
2015.07.14. 19:25
Fókusz 15-07-14

Fókusz: Aurelio angyalai - Két lány között a földre esett? Zsófika és Dóri is dobta a VV győztes amorózót, szerintük mindkettőjüknek hazudott. Rejtélyes fémrúd - Földön kívülről származik, és tényleg megőrült a megtalálója? Mi történt a titokzatos magnéziumdarabbal? Mindenki őt akarta - A Szürke ötven árnyalatának főszereplője, Jamie Dornan Karlovy Varyt is lázba hozta: Ott voltunk a fesztiválon.

Aurelio két szék közül a pad alá esett?

A Villa-szerelmi dráma sokadik felvonása zajlik éppen. Úgy tűnik, a szájhős Aurelio kosarat kapott, miután Zsófi és Dóri is kiadta az útját. Fodor Bianka riportja.

AURELIO: Átverte a VV-s lányokat?


szerző:
2015.07.14. 16:04
AURELIO: Átverte a VV-s lányokat?

A ValóVilág 6 győztesére eléggé kiakadt két volt barátnője is. Zsófi állítólag az internetről értesült, hogy Aurelio már Dórival van együtt, Dóri viszont abban a hitben volt, a VV6 cukija már nincs is képben. Bonyolult? Aurelio tiszta vizet önt a pohárba!

Aurelio Zsófit és Dórit is szédítette? Tiszta vizet öntünk a pohárba!

A Villa-szerelmi dráma sokadik felvonása zajlik éppen. Úgy tűnik, a szájhős Aurelio kosarat kapott, miután Zsófi és Dóri is kiadta az útját. Fodor Bianka riportja.

Van élet Aurelio után! – állítja VV Zsófika és Dóri

A két ex-villalakót már nemcsak Aurelio, hanem barátságuk is összeköti. Beszélgettünk a görög helyzetről és túlélési tippeket adtunk a hőségriadó idejére. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Aurelio hozta össze VV Zsófikát és Dórit?

Van élet Aurelio után, állítják az egykori villalakók, akiket most már nem csak Aurelio köt össze, hanem a barátságuk, erről meséltek nekünk.

Velünk történt


szerző:
2015.06.29. 11:45
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Aurelio VV Dóriban találta meg élete párját

Néhány héttel ezelőtt bombaként robbant a hír: Aurelio és a Valóvilág 7 harmadik helyezettje, VV Dóri egy párt alkot. A bajai szájhős azt állítja, hosszú idő után végre megtalálta a boldogságot, és még az sem zavarja, hogy a szerelme jó pár évvel idősebb nála.

Reflektor 15-06-22


szerző:
2015.06.23. 01:55
Reflektor 15-06-22

Reflektor: Aurelio VV Dóriban találta meg élete párját. Konkoly Ági a baba miatt hozta korábbra az esküvőt.

Fókusz 15-06-22


szerző:
2015.06.22. 19:25
Fókusz 15-06-22

Fókusz: Hazátlanul - Honnét jöttek és hova tartanak? Hogyan fogadják a magyarok a menekültáradatot Magyarkanizsán? Helyszíni beszámoló. Megint szerelmes - Új párjával együtt állt kameránk elé Aurelio? De mi lett Zsófikával? Visszatért- Két év után ismét a Barátok köztben Balogh Edina, aki az anyaság örömeiről is mesélt nekünk.

Aurelio és VV Dóri között nagy a lamúr, de mi lett Zsófival?

Néhány hete a Fókuszból tudta meg ország-világ, hogy Aurelio nemcsak, hogy szakított egykori kedvesével, Zsófival, de már a ValóVilág 7 playmate-jével Dórival van együtt. Bár a ValóVilág 6 győztese akkor még nem akart nyíltan az újdonsült kapcsolatról beszélni, most, hogy egy hónaposak lettek a Fókusz nézőinek jelentik be először az örömhírt. Hollósi Szandra riportja.

ÚJ SZERELEM: Aurelio és Dóri között dúl a szerelem

Alighogy Aurelio sok veszekedéssel és kibéküléssel tarkított kapcsolata véget ért Zsófival, máris becsajozott. Új választottja, a VV7-ből megismert Dóri. Hogy hgyan kezdődött kapcsolatuk és mi lett Zsófival, kiderül a videóból!

Aurelio a Fókuszban mutatta be új szerelmét

Néhány hete a Fókuszból tudta meg ország-világ, hogy Aurelio nemcsak, hogy szakított egykori kedvesével, Zsófival, de már a ValóVilág 7 playmate-jével Dórival van együtt. Bár a ValóVilág 6 győztese akkor még nem akart nyíltan az újdonsült kapcsolatról beszélni, most, hogy egy hónaposak lettek a Fókusz nézőinek jelentik be először az örömhírt. Hollósi Szandra riportja.

Van, aki imádja, és van, akinek trauma a fürdés

Hatalmas tiltakozások árán, ráncigálással lehet csak őket a fürdőbe cipelni vagy még így sem, néhányan közülük pedig olyan nagy harcosok, hogy képesek mind a négy lábukat a kád két szélére kifeszíteni, csak hogy ne kelljen csobbanniuk. Kutyák és macskák, akik imádnak koszosak lenni és akiket csak nagy nehézségek árán lehet rávenni a tisztálkodásra. Akadnak viszont olyanok is, akik bármit megadnának egy kiadós lubickolásért. Hollósi Szandra riportja.

Kutyák a kádban


szerző:
2015.05.08. 16:00
Kutyák a kádban

Hatalmas tiltakozások árán, ráncigálással lehet csak őket a fürdőbe cipelni vagy még így sem, néhányan közülük pedig olyan nagy harcosok, hogy képesek mind a négy lábukat a kád két szélére kifeszíteni, csak hogy ne kelljen csobbanniuk. Kutyák és macskák, akik imádnak koszosak lenni és akiket csak nagy nehézségek árán lehet rávenni a tisztálkodásra. Akadnak viszont olyanok is, akik bármit megadnának egy kiadós lubickolásért. Hollósi Szandra riportja.

Először bulizott Budapesten VV Zsu

A kiskunmajsai lányt barátnője VV Dóri vezette be a fővárosi éjszaka rejtelmeibe. A görbe estén ott volt egykori lakótársuk VV Dani, és a ValóVilág 5 győztese, Attila is. A csajok a Villában eleinte nem szívlelték egymást, mostanra azonban elválaszthatatlan barátnők lettek: közös fotózást is terveznek, már csak az a kérdés, hogy tudnak-e olyat mutatni, amit a Villában nem láthattunk.

Reflektor 15-03-17


szerző:
2015.03.18. 01:40
Reflektor 15-03-17

Reflektor: Ilyés Jenifer szerelmesen énekel. Először bulizott Budapesten VV Zsu.

Esnek-kelnek, ezzel lopják be magukat a szívünkbe

Beszorulnak, el-, vagy leszédülnek valahonnan, koppan a fejükön a jutalomfalat, vagy pont az ellenkező irányba rohannak, mint amerre a labdát dobják nekik. De tényleg ennyire ügyetlenek a kutyák és a macskák vagy csak a gazdik szórakoztatására produkálják magukat? És egyáltalán: a kutyusok vagy a cicák az okosabbak? Hollósi Szandra riportja.

Varnus Xavér majdnem kerekesszékbe került!

Vendégünk volt Varnus Xaxér, akit csigolyatörése sem gátolja a munkában. De itt volt velünk VV Dóri, Csobot Adél és Hegyi Barbara is. S hogy milyen témáink voltak, az tovább olvasva kiderül.

VV Dóri családot alapítana!

A ValóVilág7 finalistái lassan visszazökkennek a hétköznapokba. Dóri keveset nyilatkozik, mintha kerülné is a nyilvánosságot. Kiderítettük, hogy sikerült-e már feldolgoznia a vereségét, kibékült-e Fannival és hogy milyen tervei vannak.

Hegyi Barbara mindenben a maximumra törekszik

Kitől örökölte az életszemléletét, és mi a titka a magánéletben, szakmában? Lassan két hete annak, hogy véget ért a VV7. Mi van azóta Dórival? Kiheverte-e a vereséget a plasztiknő? És hogyan őrizhetjük meg a boldog házaséletet a baba érkezése után? Mindez kiderül a holnapi 8:08-ban!

Fókusz 14-12-10


szerző:
2014.12.10. 19:25
Fókusz 14-12-10

Fókusz: Titkok és hazugságok - Még lánya sem tudta, hogy álorvosként dolgozik. Tiszanána házirorvosa mindenkit megvezetett. Meglehet ebből élni? - Mennyit keres egy magyar pedagógus és mennyit egy külföldi? Fiatal és idősebb korosztályt kérdeztünk megélhetésükről. Szörnyű hír - A Való Világban tudta meg, hogy meghalt a nagymamája. VV Dóri vajon feladja a játékot?

Játékosok, akik elhagyták a Villát

Könnyeivel küszködve fogadta nagymamája halálhírét a ValóVilág7 lakója. Nehéz döntést kellett hoznia: folytatja a játékot vagy elhagyja a Villát. Ő úgy döntött marad, mások azonban feladták a játékot.

Nem adhatja fel! - VV Dóri a Villában gyászol

Könnyeivel küszködve fogadta nagymamája halálhírét a ValóVilág7 lakója. Nehéz döntést kellett hoznia: folytatja a játékot vagy elhagyja a Villát.

VV DÓRI: Nagymamája azt kérte, folytassa a játékot!

VV Dóri édesanyját telefonon értük utol. Szerinte a nagymama megérezhette, hogy nem tudja megvárni az unokáját, ezért a lelkére kötötte, hogy akármi is történjék, a lány ne adja fel a játékot!

Fókusz 14-11-24


szerző:
2014.11.24. 19:25
Fókusz 14-11-24

Fókusz: Átváltozóművészek - Az ország legnagyobb showjának kulisszatitkai, hogyan működik az X-Faktoros dizájn-brigád? Nincs pénz kalácsra! Rájuk bízzuk a gyermekeinket, de kevesebbet keresnek, mint a minimálbér. Van-e kiút a bölcsödei dolgozók számára? Börtönbe zárják? - VV Dóri drogügyletbe keveredett és elítélte a bíróság, mit szól ehhez a villalakó édesanyja?

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-11-17

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Épphogy beköltöztek, máris klikkesednek, taktikáznak, puhatolják egymás határait, sőt, egyeseknek már kiszemeltje is van. Új lakó is érkezett: Edina amilyen kicsi, olyan nagy a szája.

Fókusz 14-11-17


szerző:
2014.11.17. 19:25
Fókusz 14-11-17

Fókusz: Könnyezett az ország! - Benji dala után nem tudtak megszólalni a mentorok. De hogy néz ki a Tha Shudras maszk nélkül? Jön a leleplezés! Miért halt meg a fiam? - Szabolcs egy éve zuhant az úttestre egy budapesti szállodából. Az édesanya szívszorító vallomása. Élő adásban szakított - A ValóVilág új lakója az élő show-ban rúgta ki barátnőjét. A lány kirohant a stúdióból, mi utolértük.

ValóVilág 7 - Beköltözés 14-11-16

ValóVilág 7 - Beköltözés: Szemérmetlen kezdés: flörtöltek egymással, a műsorvezetőkkel a beköltözők, majd elfoglalták a Villát. Egyikük ráadásul a nagy pillanat előtt még élő adásban dobta is eddigi szerelmét!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való