KERESÉS search-close

VV Aurelio

90 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "VV Aurelio"

Top 8 - A helikopterezésben verhetetlen Aurelio, el is szállt a magasba

Éttermi balhé, zavaros nőügyek, drogbirtoklás, kokainfüggőség, emberrablás - csak néhány Aurelio bűnlajstromáról. A listánk nyolcadik helyén álló botrányhős  az iskolapéldája annak, hogy a gyorsan jött siker és pénz kétélű fegyver: ha nem jól bánnak vele, könnyen a visszájára fordulhat.

Akár 15 év börtönbüntetést is kaphat Aurelio?

„Nem gondolom, hogy én egy börtöntöltelék lennék!” – így nyilatkozott másfél éve Aurelio a Fókusznak, amikor 1 év 2 hónap börtönbüntetésre ítélte a bajai bíróság drogbirtoklás miatt. Az ítélet végrehajtását két évre felfüggesztették, azaz próbaidőre küldték a ValóVilág egykori szereplőjét. Most azonban lehet, hogy még ennél is komolyabbra fordulnak a dolgok...

#RTL20 VALÓSÁGSHOW GYŐZTESEK: Feltárul a VV doboz

VV Aurelio és VV Soma rendkívül jó hangulatban, együtt nézegetik a valóságshow relikviákat. Feltárul a doboz, és előjönnek az emlékek...

VV Aurelio barátnőjének elege lett!

A ValóVilág egykori győztese immár két éve él boldog párkapcsolatban. Párja, Dominika viszont nem érzi annyira felhőtlennek a viszonyukat, mint Aurelio, ezért ultimátumot adott barátjának.

Padlóra került Aurelio?


szerző:
2017.07.14. 06:00
Padlóra került Aurelio?

Pont két évvel ezelőtt a Fókusz megkereste a ValóVilág ex-játékosát, hogy magánéletéről faggatózzanak. Úgy tűnt, a szájhős Aurelio kosarat kapott, miután Zsófi és Dóri is kiadta az útját. A kérdés csak annyi, hogy miért?

Nem is gondolnátok, ki Aurelio szomszédja!

Két évvel ezelőtt a ValóVilág 7 győztese beköltözhetett új otthonába, aminek talán nem is ő örült a legjobban, hanem szomszédja, Aurelio!

Vajon mire tanítja VV Aurelio VV Robint?

Pont egy évvel ezelőtt a Story Extra utánajárt annak, hogy a ValóVilág hetedik szériájának győztese, hogyan tölti a mindennapjait. Kiderült, VV Robin hiába nyert egy autót, sajnos jogosítványt nem adtak hozzá. Így VV Aurelio fogta magát és beültette barátját a volán mögé, és egy kisebbfajta gyorstalpalót tartott. Mindehhez mit szólt VV Robin? Nézzétek!

Mi a kedvenc tévéműsorod?


szerző:
2016.10.21. 17:25
Mi a kedvenc tévéműsorod?

A választék nagy: sorozat, tehetségkutató, show műsor. Mindenkinek más a kedvence a televízió kínálatából - persze ez nem zárja ki, hogy valaki többet is állandóan kövessen. Ezúttal azt kérdeztük a hazai hírességektől, nekik mi a kedvenc tévéműsoruk.

Aurelio és Győzike beköltözne a Villába

Az RTL Klub nem tud hibázni! – állítja a BeleValó két műsorvezetője. Aurelio azt is bevallotta, hogy féltékeny a ValóVilág powered by Big Brother villalakóira. A videóból pedig az is kiderül, hogy miért…

Hamarosan megnyitja kapuit a ValóVilág powered by Big Brother Villája!

Augusztus 27-én ismét megnyitja kapuit a ValóVilág Villa, mely teljesen új külsőt kap a showműsorra. Az RTLII-n szombat este induló műsorból kiderül, kik azok a szerencsések, akiknek ezentúl hónapokon keresztül követhetik a mindennapjait a nézők.

 

Aurelio nem egyedül utazott Ibizára?

Két éve már, hogy a ValóVilág hat szériájának a győztese, Aurelio a 8:08 Minden Reggel műsor vendége volt. Az igazság az, nem is egyedül érkezett, magával hozta szerelmét is, Zsófit. A beszélgetésből kiderült, a fiatalok együtt nyaraltak Ibizán. Hogy mi történt az utazás során? Nézd meg a videót!

Gáspár Győző az RTLII BeleValó című műsorában!

Az augusztus 27-én, szombaton 18.50-kor induló ValóVilág powered by Big Brother háttérműsora újabb sztárt igazolt le műsorvezetőnek. Így a műsor házigazdája Gáspár Győző és a VV6 győztes Aurelio lesz. 

 

Jönnek a klasszikusok! - Aurelio körbejárta Európát a ValóVilág miatt

Az RTLII-n augusztus 28-tól láthatják a nézők a ValóVilág powered by Big Brother valóságshow-t. A BeleValó című háttérműsor egyik házigazdája, a VV6 győztes Aurelio, miután megtudta, hogy jön a vadonatúj reality, késztetést érzett, hogy ezt a hír megossza egész Európával. Hogy ezt miként tette, az alábbi videóból kiderül:
 

Ő lesz a ValóVilág powered by Big Brother kísérőműsorának házigazdája!

Az egész világnak tudnia kell arról, hogy hamarosan kezdődik a ValóVilág powered by Big Brother, ezért a kísérőműsor leendő házigazdája külföldi kiruccanást tett, hogy terjessze a hírét.

Fóbiák: Mitől rettegnek a sztárok?

Vannak, akik egy gyönyörű nő láttán esnek pánikba, mások a vacsora partiktól félnek, vagy épp attól, hogy mogyoróvaj ragad a szájpadlásukra. Na, de milyen fóbiáik vannak a sztároknak?

Nem fogod elhinni, hányan köszöntötték fel VV Dennist

A minap ünnepelte 29. születésnapját VV Dennis. A ValóVilág egykori sztárját rengetegen megkösztöntötték, és akadt néhány celeb is az őt ünneplők között.

Celeb mentorokkal a Farm győzelemért!

A játék utolsó hetében már csak négy farmer küzd a 20 millió forintos fődíjért, ezért ilyenkor minden támogatás számít. Lássuk, hogyan töltődött fel Cintia, Attila, Gábor és Gergő!

Aurelio világgá kürtölte rosszakaróinak (is) szánt üzenetét!

A VV6 győztese éppen ma ünnepli második évfordulóját, ugyanis 2014-ben pontosan ezen a napon változott meg gyökeresen az élete.

Story Extra 2016-05-04


szerző:
2016.05.04. 16:55

Story Extra 2016-04-25


szerző:
2016.04.25. 16:55
Aurelio ezúttal nem a pókok miatt sírdogált

A VV6 győztese akkor még nem tudta, hogy övé lesz a fődíj, úgyhogy kiborult, amiért Theo nem hajlandó beengedni a bugyijába. A többi fiúnak mesélte el sirámait cigizés közben.

VV Aurelio vs. darwinizmus


szerző:
2016.03.09. 00:00
VV Aurelio vs. darwinizmus

A VV6 lakóinak is túl kellett élniük a Villa-érettségi izzasztó feladatait a hőn áhított átmenő jegyért cserébe. Aurelio egy kevéske tanulással és szakszerű séróbelövéssel készült a nehéz próbára. Lássuk, hányas került be a bizonyítványába két éve ezen a napon!

Készítsen be zsepit, mert Aurelio éppen ezen a napon vallott szerelmet Zsófinak

"Átmegyek hozzád, aszt alszok a sarkon, csak hogy megfoghassam a kezed...", igen, ezek a selymes szavak a helikopterező Aurelio szájából estek ki két éve feburár 9-én. Tiniket megszégyenítő gyengéd érzelmek áradása egyenesen a VV6-ból.

Így zokogott Aurelio a műpóktól két éve pontosan ezen a napon

Még Supermannek is megvolt a maga kryptonitja, ezért semmi csodálnivaló nincs azon, hogy még az Aurelióhoz hasonló keményfiúk is képesek sírni egy náluk jóval kisebb méretű dolog miatt. Férfi könnyek a kattintás után! 

Úgy tűnik, Aurelio már megint nyert egy rakat pénzt

Nem elég, hogy besöpörte a VV6 fődíját, most lehet, hogy megint megütötte a főnyereményt, és ismét dől hozzá a della. Úgy tűnik, a sok pénz bevonzza a még több pénzt: ilyen az élet a $iker és C$illogá$ birodalmában.

VV Lacinak elege van a Facebook-os nindzsáskodásból

Ketrecharcra hívta ki Aureliót, aki már reagált is a hadüzenetre. Ahogy ígértük, Laci telefonon mondta el nekünk, mit gondol a balhéról.

Kandúrharc: VV Aurelio és VV Laci összepattantak

A VV7 szívtiprója igazi párbajra hívta a VV6 győztesét. Az ok egyelőre homályos, Laci mindenesetre egy gigantikus MMA-meccs keretein belül szeretné elgyepálni rendezni a konfliktust.

Van élet Aurelio után! – állítja VV Zsófika és Dóri

A két ex-villalakót már nemcsak Aurelio, hanem barátságuk is összeköti. Beszélgettünk a görög helyzetről és túlélési tippeket adtunk a hőségriadó idejére. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Aurelio hozta össze VV Zsófikát és Dórit?

Van élet Aurelio után, állítják az egykori villalakók, akiket most már nem csak Aurelio köt össze, hanem a barátságuk, erről meséltek nekünk.

Velünk történt


szerző:
2015.06.29. 11:45
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Fókusz 15-05-22


szerző:
2015.05.22. 17:55
Fókusz 15-05-22

Fókusz: Nyilvános szoptatás - Sokan elutasítják, mások természetesnek tartják. Pénteken délelőtt egyszerre ötven nő szoptatta meg gyermekét Budapesten. Tönkrement? - Megszólal Faludy György özvegye. Valóban nyomorog és tízmilliós adósságot halmozott fel a költő egykori felesége? Hangok az űrből - Sokkoló videók, amelyek semmiből érkező, ijesztő zajokat örökítenek meg. De honnét érkeznek? Megfejtettük a rejtélyt!

Reflektor 15-02-20


szerző:
2015.02.21. 01:20
Reflektor 15-02-20

Reflektor: Aurelio a Reflektor kameráján keresztül üzen Zsófinak. Lali felfedte a Hősök tere titkát.

Reflektor 14-09-30


szerző:
2014.10.01. 00:25
Reflektor 14-09-30

Reflektor: Zsófika kemény férfit farag Aurelióból. Akik bejutottak a Táborba.

VV Auréliora rátalált a szerelem, mégis a dzsungelbe megy

VV Aurélio heteken belül az afrikai vadonba költözik a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatása miatt. Aurélio elárulta, hogy a legjobban az éhségtől és a pókoktól tart. Az egykori ValóVilág győztes a show után jött össze egykori villatársnőjével, VV Zsófival. A pár nagyon boldog együtt, így ő szíve szerint a lányt vinné magával személyes tárgyként.

Fókusz 14-09-18


szerző:
2014.09.18. 18:00
Fókusz 14-09-18

Fókusz: Irány Afrika! - Megmutatjuk, kik indulnak a Celeb vagyok, ments ki innen műsorában. És mi lesz Balázsékkal? Szexi idomok - Vajon beindítja-e a férfiak fantáziáját a szép női hát. Az erotika titkai. Kirúgták - Hatvan millió végkielégítés? Pintér Attilának távoznia kellett a szövetségi kapitányi posztról.

Reflektor 14-08-06


szerző:
2014.08.07. 00:10
Reflektor 14-08-06

Reflektor: Zsófi vacsorával lepte meg Aureliót. Patocska Olivér kilép a ByTheWay-ből.

VV Zsófi és VV Aurelio betörnek a divatpiacra!

A két ex-villalakó a munka területén is egy párt fognak alkotni. Saját vállalkozást indítanak és női fehérneműket fognak tervezni. Terveikről bővebben meséltek a 8:08 műsorában.

A túl sok fogmosás inkább árt, mint használ

Arra voltunk kíváncsiak, hogy saját fegyverünkkel hogyan menthetjük meg a mosolyunkat hosszú évekre. A meglepő hír: inkább kevesebbszer mossunk fogat, és soha ne közvetlenül evés után.

Aurelio zenei babérokra tör


szerző:
2014.06.24. 00:20
Aurelio zenei babérokra tör

A Valóvilág 6 győztese, VV Aurelio már gyerekkorában is arról álmodozott, hogy egyszer híres rapper lesz, és most végre elérkezettnek látta az időt, hogy berobbanjon a magyar zenei életbe.

Reflektor 14-06-23


szerző:
2014.06.24. 00:10
Reflektor 14-06-23

Reflektor: VV Aurelio zenei babérokra tör. Péter Szabó Szilvi újra szerelmes.

Fókusz 14-06-06


szerző:
2014.06.06. 19:30
Fókusz 14-06-06

Fókusz: Megbánta - Először vállalja arcát Géza bácsi, aki játékpisztollyal kirabolt egy postát. Akár tíz évet is kaphat. Veszélyes manikűr? - Rejtett kamerával több kozmetikába is bejelentkeztünk, hogy leleplezzük a hiányosságokat. Magyarul tanul - Exkluzív interjú Gérard Depardieu-vel, aki berendezkedett Magyarországon és a nyelvünkkel is megbarátkozott.

Aurelio és Zsófi egymásba zúgott

A ValóVilág 6 győztese, Aurelio a Villában szinte minden lányt megkörnyékezett, köztük Zsófit is, igazi sikert azonban egyiküknél sem ért el. A szerelemre várnia kellett, igaz, nem olyan sokat.

Fókusz 14-05-13


szerző:
2014.05.13. 19:30
Fókusz 14-05-13

Fókusz: Újdonsült milliomos - Ott voltunk, amikor Aurelio átvette a nyereménylakását és elkísértük az édesapjához is Bajára. Csúcsról a mélybe - Korábban milliók irigyelték, most ittas vezetéssel vádolták. Mi történt Nócival, a VV egykori műsorvezetőjével? Mi a menő? - Ördögös és Krisztusos, vagy háromdimenziós? Melyek a legtrendibb érettségi tablók?

ValóVilág 6 - Kiválasztás 14-05-06

ValóVilág 6 - Kiválasztás: Korábbi ValóVilág-szériák döntősei és győztesei költöztek be, Aurelio és a lányok kimondhatatlanul boldogok voltak. Ám a szájhősnek többször arcára fagyott a mosoly, miután Attila jó tanácsok helyett feladatokkal látta el és még az ágyától is megfosztotta.

ValóVilág 6 - Párbaj 14-05-04

ValóVilág 6 - Párbaj: Anyák napja alkalmából üzenetet kaptak a villalakók édesanyjuktól, természetesen szem nem maradt szárazon. De a Párbajra is hangoltak, heves szócsatát vívtak egymással a fiúk a Villában és a stúdióban egyaránt.

ValóVilág 6 14-05-03


szerző:
2014.05.03. 23:00
ValóVilág 6 14-05-03

ValóVilág 6: A nap édesen indult a cuki Roxival, aztán Viki tett róla, hogy felkavarodjon az állóvíz. Krisztián vázolta 2014-es népmeséjét, Aurelio pedig főztjével gondoskodott Szacsurélióról.

ValóVilág 6 14-05-01


szerző:
2014.05.01. 23:00
ValóVilág 6 14-05-01

ValóVilág 6: Bár a csöpp Roxi és a nyugdíjas „hadsereg” jókedvre derítette a villalakókat, a hangulat még mindig fagyos volt a Kiválasztás miatt. Krisztián a vacsorájával ugyan megbékítette Zsófit, úgy tűnik, Izánál végleg elrúgta a pöttyöst.

ValóVilág 6 14-04-29


szerző:
2014.04.29. 23:00
ValóVilág 6 14-04-29

ValóVilág 6: A villalakók kora reggel egy élő rádióműsorba csöppentek, ahol rajongók ajándékokkal és szavakkal kényeztették őket, de ha ez nem lenne elég, megpillanthatták a főnyereményt, sőt Iza felcsapott konyhatündérnek is.

ValóVilág 6 14-04-24


szerző:
2014.04.24. 23:00
ValóVilág 6 14-04-24

ValóVilág 6: Iza nem adja fel. A Villa jó csaja már saját bevallása szerint is súrolja néha a betegesség határát, ha Krisztiánnal való kapcsolatáról van szó. Ennek ellenére nem hagyja annyiban, szakadatlanul próbálkozik egykori pasijánál, aki hiába szereti még mindig Izát, továbbra sem tud megbocsátani neki.

ValóVilág 6 14-04-22


szerző:
2014.04.22. 23:00
ValóVilág 6 14-04-22

ValóVilág 6: Aurelio bevágódott Zsófika családjánál. A Villa szájhőse először el sem akart menni duettpartnerével a nyereményként kapott látogatásra, mert félt a cuki lány családjának fogadtatásától, később viszont olyan barátian pálinkázgatott Zsófiéknál, mintha egy gyakran látott vendég lenne a háznál.

ValóVilág 6 - Kiválasztás 14-04-20

ValóVilág 6 - Kiválasztás: Az X-Faktor hét lezárásaként mindegyik páros előadta produkcióját, és bár a hangok legtöbbször nem voltak a helyükön, a versenyzők remekül érezték magukat a színpadon. Majd elérkezett a Kiválasztás, amelyen majdnem mindegyik villalakó egy emberre tette a jelét.

ValóVilág 6 14-04-19


szerző:
2014.04.19. 23:00
ValóVilág 6 14-04-19

ValóVilág 6: Javában zajlik az X-Faktor hét, a villalakóknak nem sok ideje maradt már a gyakorlásra. A tegnapi vita miatt viszont Krisztián a fejébe vette, hogy nem hajlandó Izával együtt énekelni, mire a jó csaj kiakadt, és kitört közöttük a VV6 legdurvább balhéja.

ValóVilág 6 14-04-17


szerző:
2014.04.17. 23:00
ValóVilág 6 14-04-17

ValóVilág 6: Egerek, férgek és kígyók lepték el a Villát. A villalakók még fel sem ocsúdtak az énekórák fáradalmaiból, máris új kihívással találták szembe magukat. A Killer Karaoke nevű játékban ugyanis nemcsak énektudásukról, hanem bátorságukról is számot kellett adniuk.

ValóVilág 6 14-04-16


szerző:
2014.04.16. 23:00
ValóVilág 6 14-04-16

ValóVilág 6: A villalakók megtudták, ki lesz a mentoruk és a párjuk a Duett héten, és megkezdődtek az első énekórák is. Izán és Krisztiánon kívül mindenki lelkesen vágott bele a feladatba, de Dóra ügyes békítő módszerének köszönhetően az őszinte és a jó csaj is nekifeküdt a közös munkának.

ValóVilág 6 14-04-15


szerző:
2014.04.15. 23:00
ValóVilág 6 14-04-15

ValóVilág 6 - Párbaj: Viki majdnem feladta a játékot, végül túllendült problémáin. Közben a srácok le lettek szavazva, így folytatódik a fitt hét, és kezdetét vette a ValóVilág 6 X-Faktoros Duett hete Danics Dóra, Krasznai Tünde és Oláh Gergő mentorkodásával.

ValóVilág 6 14-04-10


szerző:
2014.04.10. 23:00
ValóVilág 6 14-04-10

ValóVilág 6: Krisztián nem kér senki segítségéből. A hétvégi Párbaj kihívója úgy érzi, bárki is állna mellé Zsolttal szemben, az nem lenne őszinte, ezért inkább egyedül akar megküzdeni a játékban maradásért.

ValóVilág 6 - Párbaj 14-03-30

ValóVilág 6: Buzdító dalt írtak, táncoltak, rappeltek és jót szórakoztak a sztárság reflektorfényében a Villalakók. Később azonban a búskomor érzelmek is előtörtek: Viki a bulin elengedte magát és könnyek között menekült a többiek elől. Majd kezdetét vette a Párbaj.

ValóVilág 6 14-03-29


szerző:
2014.03.29. 23:00
ValóVilág 6 14-03-29

ValóVilág 6: A szombati Összefoglalóban a szócsatáké, a heves vitáké és a szerelemé volt a főszerep. A két párbajozó már most egymásnak esett verbálisan, ami sok feszültséggel járt, de Iza és Krisztián ennek levezetésére is megtalálta a megfelelő módot.

ValóVilág 6 14-03-22


szerző:
2014.03.22. 23:00
ValóVilág 6 14-03-22

ValóVilág 6: Zsófira rendesen rájárt a rúd, nem elég, hogy zacskóból kellett öltöznie, még egy zümmögő szörnyeteg is megtámadta. Közben mindenki visszatérhetett a Villába, és jó dolgukban rögtön el is kezdték furkálni egymást.

ValóVilág 6 - Kihívás 14-03-12

ValóVilág 6: A leggyengébbet vagy a legerősebbet? Ez járt Ádám fejében a negyedik Kihívás előtt. Végül úgy döntött, bátor lépésre szánja el magát...

ValóVilág 6 14-03-11


szerző:
2014.03.11. 23:00
ValóVilág 6 14-03-11

ValóVilág 6: Iza egy vita hevében Krisztián fejéhez vágta azt, amit Viki a kezdetektől mondott az őszinte fiúnak, Iza nem szereti, csak kihasználja őt.

ValóVilág 6 14-03-07


szerző:
2014.03.07. 23:00
ValóVilág 6 14-03-07

ValóVilág 6: Iza féltékennyé tette Krisztiánt, amit az őszinte srác keze sínylett meg. Zsolt teljesen belehabarodott a nyelvtantanárnőbe, közben pedig Aurelio bizonyítani akart, így leste a lányok minden kívánságát, Vikinek extra igényei is voltak.

ValóVilág 6 14-03-06


szerző:
2014.03.06. 23:00
ValóVilág 6 14-03-06

ValóVilág 6: Miután a második tanítási nap kezdeti nehézségein átlendültek a villalakók, megtartották a legszexibb diáklány választást, ahol volt vonaglás, ceruzaszopogatás és risza dögivel.

ValóVilág 6 14-03-04


szerző:
2014.03.04. 23:00
ValóVilág 6 14-03-04

ValóVilág 6: Zsolt nehezen viseli a Dorka nélküli napokat, a Villa macsója ezért el is határozta, hogy ki akar menni párbajozni, azért, hogy feltöltődjön. Azonnal beindult a taktika, a győzködés és a kalkulálás. Zsolt tervétől azonban senki sem volt elragadtatva.

ValóVilág 6 14-03-03


szerző:
2014.03.03. 23:00
ValóVilág 6 14-03-03

ValóVilág 6: Miközben a többiek Charlotte-ot ünnepelték, Zsolt már a bosszún gondolkodott, és Krisztiánnal, majd Vikivel azon tanakodott, hogy a következő Párbajon hogyan ejtse ki azokat, akik ezt tették a szerelmével.

ValóVilág 6 - Párbaj 14-03-02

ValóVilág 6 - Párbaj: Simon gumicukor királylányának vagy Dorkának kellett búcsút intenie a Villának? A hangos és harcias Párbaj során a két lányból őrült energiák és indulatok törtek elő.

ValóVilág 6 14-03-01


szerző:
2014.03.01. 23:00
ValóVilág 6 14-03-01

ValóVilág 6: Charlotte és Dorka párbaja közeledik, ennek megfelelően egyre feszültebb a hangulat a Villában. A párbajozókat össztűz alá is vették a többiek, de válaszok helyett csak egy óriási balhé kerekedett a kérdezz-felelekből.

ValóVilág 6 - Kihívás 14-02-26

ValóVilág 6: Charlotte megnevezte azt a villalakót, akit párbajozni visz. A férfifaló döntésén néhányan alaposan meglepődtek.

ValóVilág 6 14-02-17


szerző:
2014.02.17. 23:00
ValóVilág 6 14-02-17

ValóVilág 6: Krisztián és Iza egy forró csókban fonódott össze. A hajdúnánási fiú álma valóra vált, mert sikerült meghódítania a Villa jó csaját. Szenvedéllyel teli csókjukat egy hatalmas vita előzte meg, de végül mégis utat engedtek az érzelmeiknek.

ValóVilág 6 14-02-09


szerző:
2014.02.09. 21:10
ValóVilág 6 14-02-09

ValóVilág 6: Szerelmek és ellenségek estek egymásnak. Zsófi Aureliót ugrasztotta ki a bokorból, Iza önzőségével törte össze Krisztián vágyait, és közben még a nagy riválisok is megütköztek: Viki és Dávid kitartóan dobálták egymáshoz a szavakat. Az Összefoglaló után kiderült, hogy kit küldenek párbajozni a villalakók.

ValóVilág 6 14-02-08


szerző:
2014.02.08. 23:00
ValóVilág 6 14-02-08

ValóVilág 6: A lányok mindent bevetettek, hogy elvarázsolják a fiúkat. Virultak a mosolyok, gurultak a szőlők, a csáberő az egekben szárnyalt. A férfi csapat nyálcsorgatása mellett a cselszövések is beindultak: Dávid megkezdte a Viki-offenzívát.

ValóVilág 6 14-01-30


szerző:
2014.01.30. 22:30
ValóVilág 6 14-01-30

ValóVilág 6: A villalakók reggel hóesésre ébredtek, aminek a látványa egy kis jókedvet és nyugalmat csempészett a Kihívás előtti feszült pillanatokba. Újabb villarománc van kibontakozóban? Iza ugyanis szemet vetett Krisztiánra, amit eddig csak Vikinek mert bevallani.

Bimbózó szerelmek a ValóVilág Villájában

Hogy a villalakók között szövődő intim szálak valódiak-e, vagy csak a bezártság fűti fel az érzelmeket, kívülállóként nehéz lenne megítélni. Így hát felkerestük azokat, akik bennfentesként jobban ismerik a villalakók korábbi szerelmi életét.

ValóVilág 6 14-01-28


szerző:
2014.01.28. 22:30
ValóVilág 6 14-01-28

ValóVilág 6: Zsolt végre révbe ért. A Villa macsója régóta próbálja becserkészni Dorkát, aki a kölcsönös szimpátia ellenére eddig tartotta magát, most azonban végre engedett, így elcsattant kettejük első igazi csókja.

ValóVilág 6 14-01-27


szerző:
2014.01.27. 22:30
ValóVilág 6 14-01-27

ValóVilág 6: Laci nemcsak a zöld kendőt kapta meg, hanem társai kíméletlen kritikáit is.

ValóVilág 6 - Kiválasztás 14-01-26

ValóVilág 6 - Kiválasztás: a Villalakókat hidegzuhanyként érte a Kiválasztás híre. Mivel három játékos is ugyanannyi szavazatot kapott, ezért a villamesternek, Aureliónak kellett eldöntenie, hogy kire kerüljön a zöld kendő.

ValóVilág 6 14-01-24


szerző:
2014.01.24. 22:30
ValóVilág 6 14-01-24

ValóVilág 6: A Villa jó csaja szavakkal nem tudta meggyőzni Zsoltot arról, hogy őszintén vonzódik hozzá, ezért megcsókolta a fiút, aki ennek ellenére sem adta be a derekát, ugyanis szerinte hozzá Dorka illene.

ValóVilág 6 14-01-23


szerző:
2014.01.23. 22:30
ValóVilág 6 14-01-23

ValóVilág 6: Aurelio újra szerelmes. Új lány, új szerelem, ez is lehetne a Villa szájhősének mottója, aki az összes frissen beköltöző lányra rámozdult már, ez alól pedig a cuki Zsófi sem lehetett kivétel.

ValóVilág 6 14-01-22


szerző:
2014.01.22. 23:00
ValóVilág 6 14-01-22

ValóVilág 6: Zsófi és Krisztián váltották Alexát. A nézők döntése értelmében Alexának távoznia kellett a Villából, helyette viszont rögtön két vetélytársat kaptak a főnyereményre hajtó, már bent lévő játékosok. Zsófival és Krisztiánnal tehát tizenkét fősre bővült a VV6 mezőnye.

ValóVilág 6 14-01-21


szerző:
2014.01.21. 22:30
ValóVilág 6 14-01-21

ValóVilág 6: Alexának távoznia kell a Villából. A VV6 kezdete óta tartó szimpátiaszavazás lezárásakor Alexa állt az utolsó helyen, így neki kell kiköltöznie a Villából, helyére pedig egy vagy akár több új villalakó is bekerülhet a játékba.

ValóVilág 6 14-01-19


szerző:
2014.01.19. 20:00
ValóVilág 6 14-01-19

ValóVilág 6: Szenvedés és féltékenység az egyik oldalon, szerelmes pillanatok a másikon. Miközben Aurelio megpróbálta túltenni magát Teo csókcsatáin, Simon a nyugiszobában Charlotte-hoz került egyre közelebb.

ValóVilág 6 14-01-18


szerző:
2014.01.18. 23:10
ValóVilág 6 14-01-18

ValóVilág 6: Volt, aki búslakodva fogadta a vetélytársakat, mások dühöngő bikává változtak. Hancúr-porszívózás, és visszafogott fürdőszobai meztelenkedések övezték a kialakulóban lévő szerelmi háromszögeket.

ValóVilág 6 14-01-17


szerző:
2014.01.17. 22:30
ValóVilág 6 14-01-17

ValóVilág 6: Szent a béke a Villában. Simon és Zsolt Lacinak köszönhetően kibékült. De vajon meddig bírják veszekedés nélkül?

ValóVilág 6 14-01-14


szerző:
2014.01.14. 22:30
ValóVilág 6 14-01-14

ValóVilág 6: Gyúrós Józsi izomzata egy kicsit összeesett, Aurelio férfiasságával szórakoztatta a villalányokat, és beköltözött Dorka.

ValóVilág 6 14-01-13


szerző:
2014.01.13. 22:30
ValóVilág 6 14-01-13

ValóVilág 6: Simon átvette az uralmat a lakók érzelmei felett, és már az első este kiborította társait viselkedésével. Az adás végén pedig beköltözött Józsi, aki alig várja, hogy a villalányok „ráraboljanak a harcsájára”.

Fókusz 14-01-13


szerző:
2014.01.13. 19:50
Fókusz 14-01-13

Fókusz: Elkezdődött! - A férfifaló és az erotika császára már bent vannak. Új lakók a ValóVilág Villájában. Örömbomba - Egyszerre éhesek, sírnak és nevetnek. Hazavitték a négyes ikreket. Fenyegetés? - Kik és miért robbantottak a XIII. kerületi bankfióknál? Különös esetek nyomában.

ValóVilág 6 14-01-12


szerző:
2014.01.12. 20:13
ValóVilág 6 14-01-12

ValóVilág 6: Birtokba vette a Villát az első hat játékos. Aurelio, Alexa, Charlotte, Simon, Zsolt és Iza már túl vannak az első koccintáson ott, ahova mindannyian vágytak. Az első hat játékos mostantól naponta kap egy-egy új vetélytársat, akikkel megküzdhetnek a ValóVilág 6 fődíjáért.

Reflektor 14-01-10


szerző:
2014.01.11. 00:50
Reflektor 14-01-10

Reflektor: Ábrahám Edit döntése mindenkit meglepett. Bemutatjuk az első hat villalakót.

Fókusz 14-01-10


szerző:
2014.01.10. 19:50
Fókusz 14-01-10

Fókusz: Mindent bevállalnak - Elkészült a Villa és összeállt a ValóVilág 6 induló csapata. Vajon mire készülhetünk? A veszély árnyékában - Iraki békefenntartót szeret a testépítő világbajnoknőnk. Már a megismerkedésük sem volt hétköznapi. A múlt ködében - Még mindig nem tudja, ki ölte meg a lányát. Tizenhat év után megszólal Szathmáry Niki édesanyja.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való