KERESÉS search-close

VV Anikó

78 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "VV Anikó"

Laci vitte el a ValóVilág 2 fődíját

Péter esett ki elsőként a versenyből, ő lett a harmadik helyezett, nem sok szavazaton múlt, de végül Laci beelőzte Anikót.

Anikó könnyek között búcsúzott Gábortól

Gábor alulmaradt a ValóVilág 2 utolsó Párbaján Péterrel szemben, a stúdióból még beszélhetett Anikóval a kiesése után, aki cseppet sem örült, hogy nem a barátja mellett izgulhatja végig a Finálét.

Eljött az ideje az utolsó Kiválasztásnak

Már csak négyen vannak a Villában, hamarosan eldől, ki jut be a Fináléba. Utoljára került zöld kendő valaki csuklójára.

Anikó maradt az utolsó nő a Villában

Bekövetkezett, amitől Laci és Péter tartott, Anikó kiejtette Sziszit a játékból. 

Sziszi bezavar Gábor kapcsolatába?

Visszautaztak az időben a villalakók és készítettek egy kisfilmet, amiben Sziszi bárénekesnő, Laci rendőr, Gábor és Anikó pedig egy csempész-házaspár bőrébe bújt.

Szokatlan és hiányos öltözékben sétálgatott Laci a Villában

Csak egy hosszú, test köré tekert madzag és jó pár palacsinta fedte Lacit, amikor Sziszivel vonult fel a nappaliban, akár egy kifutón.

Laci és Péter nagyon féltik Sziszit Anikótól

Anikó lila kendő híján a Párbaj után azonnal újra Kiválasztott lett. Kihívás még nem volt, de sokan úgy érzik, Sziszi lesz az ellenfele.

Újra meglepetést okozott a Kiválasztás a Villában

Anikó épphogy visszajött egy Párbajról, amit ráadásul nagy fölénnyel nyert, most mégis visszaküldik a csatatérre a társai.

Anikó nagy fölénnyel ejtette ki Békát a játékból

Bár a harc nem volt vérre menő, a szőkeség mégis közel négyszer annyi szavazatot kapott, mint Béka. 

Törzsi bulit tartottak a Villában

Hiányos öltözékbe bújtak a villalakók, majd érkezett hozzájuk egy autentikus afrikai zenészekből álló csapat, akik fokozták a buli hangulatát.

Végre a villalakók is megtudták, hogy Béka vagy Laci megy párbajozni?

Bár a nézők már korábban eldöntötték, melyik fiút szeretnék Anikó mellett látni a Párbajon, a kihívottak még nem tudták, melyikük veheti le a zöld kendőt.

Lilu és Balázs a ValóVillában töltötték az éjszakát

Nemcsak egy rövid látogatásra érkezett a két műsorvezető, azon kívül, hogy bent aludtak, jól ki is faggatták a villalakókat a benti viszonyokról és az érzéseikről.

Laci átlátott a szitán, de újra őt kérték számon a reakciójáért

A Kiválasztáson lefolytatott taktikázáson Laci rendkívül jól szórakozott, tudta, mi miért történik, ami feldühítette az összebeszélő Békát, Anikót és Gábort.

Laci hangosan kacagott a Kiválasztás eredményén

A Villa legmegosztóbb lakója imádta, ahogy alakultak az események a jelrakásnál, és ennek hangot is adott. Hárman ugyanannyi jelet kaptak, ezért Sziszinek kellett eldönteni, hogy Gábor, Béka vagy Anikó menjen párbajozni.

Solya megalázva érezte magát Laci poénja miatt

A Párbaj előtt két részre szakadt a Villa, Sziszi és Laci drukkerei álltak egymással szemben. A kampány pedig nem sikerült túl elegánsra, Béka be is olvasott Lacinak miatta.

Nagy meglepetés érte a villalakókat anyák napján

Mind a hét villalakó megölelhette az anyukáját és megmutathatta nekik a Villát belülről. De ami ennél is fontosabb, hogy nagyon hasznos tanácsokat és sok energiát kaptak tőlük.

Laci és Péter összeverekedett Sziszi miatt

Szakítós jeleneteket láthattunk a Villában, Béka Solyával mutatott be egy kiabálós összeveszést, Anikó Gáborral szakított. De a legnagyobb balhé Sziszi és Péter között zajlott le, mert kiderült, hogy Laci is belekerült a képbe...

Kemény katonai kiképzésben vesznek részt a villalakók

Katonai egyenruhát kaptak a ValóVilág 2 játékosai, egy kiképzőterepen mentek végig, ahol kúszni, futni, húzódzkodni és lőni is kellett.

Szerepet cseréltek a fiúk és a lányok a Villában

Új feladatot kaptak a villalakók, a fiúkból lányok, a lányokból fiúk lettek egy napra. Szisziből Szilárd lett, Péterből Petra, és bizony nem is bírt magával az újdonsült Szilárd, ha meglátta Petrát...

Össztűzbe került a Párbaj előtt álló Zsolti

A nézők Zsoltit küldték párbajozni Péterrel, de a nagy csata előtt a villalakók még lehetőséget kaptak arra, hogy elmondják a véleményüket Zsoltiról, azt is, ami szerintük nem a legjobb tulajdonsága.

Vizespóló és vetkőzős szauna partyt rendeztek a villalakók

Elengedték magukat a ValóVilág játékosai, vízzel locsolták egymást és táncoltak a medence szélén, majd a szaunában a melltartók is lekerültek...

Semmiségen balhézott össze Anikó és Gábor

Egy májkrém miatt robbant ki a vita, ami Gábor sértettségéhez és Anikó csalódottságához vezetett. De Sziszi szerint más is van a pakliban...

Vicces vagy szexis feladatokkal szerezték vissza személyes tárgyaikat a villalakók

Csenő manók napja volt a Villában, a játékosoknak titokban el kellett emelniük valamit a többiektől, és annak, hogy személyes tárgyaikat visszakapják, megvolt az ára...

Mindenki Zsolti küldetését szabotálta a Villában

Zsolti kapott egy levelet a riportszobában, arra kellett rávennie az összes lányt, hogy tetőtől talpig öltözzenek át. Csak azt nem tudta, hogy erről mindenki tud.

Laci ellen fordultak a villalakók?

Eljött az újabb Kiválasztás ideje, minden a papírforma szerint alakult. Lacit nem érte meglepetés és biztos benne, hogy azok közül választ majd, akik rátették a jelet.

Rita úgy érzi, Kismocsok után ő is távozni fog a Villából

A legutóbbi Párbaj végeredménye nagyon megviselte Ritát. Nem akar taktikázni, de vannak megérzései és fél attól, hogy neki kell kihívnia valakit.

Eljött a zsarnokság napja a Villában

Levelet kaptak a Villa uralkodói. Olyan feladatokat kell adniuk a jobbágyoknak, amit utálnak és senkinek sem adhatnak kegyelmet.

Virágot hoztak, táncoltattak és vetkőztek a villafiúk nőnap alkalmából

Alaposan megünnepelte a nőket Béka, Gábor, Péter, Laci és Zsolti. Az érzéki vetkőzős tánc után jöttek a virágcsokrok és az érzelmes lassúzás.

Pikáns filmet forgattak a villalakók a vágyakról

Korhatár nélküli oktatófilm készült a Villa falain belül. Volt benne többféle udvarlás, vetkőzés, ágyjelenet... Mindenki kivette a részét a forgatásból.

Kevés jel is elég volt a Kiválasztottsághoz

Újabb Párbaj közeleg, előkerültek a jelek és a tábla, meg a lakók között lappangó feszültségek. Három jel eldöntötte a sorsát a Kiválasztásnak.

Fiú- és lánycsapatokká álltak össze a villalakók

Laci és Rita felkészítette újonnan alakított együtteseit a show-ra, jöhettek a hamisítatlan csajos és pasis csípőrázások és a kissé hamis éneklések.

Sziszi sírva fakadt a Párbaj után

Anikó nyitotta ki a Villaajtót, aminek nem mindenki örült a lakók közül. Sziszi nem rejtette el az érzéseit.

Eljött az idő, hogy Anikó és Elvis egymásnak feszüljön

A magas, szőke szexbomba és a tetovált lázadó megküzdött a nézők kegyeiért, miközben kiderült, mi volt egymással a legnagyobb problémájuk.

Peti egyre furcsábban viselkedik a villalakókkal

Amíg a riportszobában Gábor arra panaszkodott, milyen megnyilvánulásai vannak mostanában Péternek, Laci négy lánnyal, Anikóval, Ritával, Solyával és Sziszivel bulizott a hálóban.

Elvis alig várja, hogy megmérkőzzön Anikóval

Eldőlt, ki menjen harcba Anikóval, közben szerelmi drámák zajlanak a Villában, elsősorban Sziszi és Péter kapcsolata a központi téma.

Modernizált, pikáns meséket adtak elő a villalakók

Teljesen másképp festett Piroska és a farkas a Villaszínház előadásában, mint ahogy a könyvekből ismerjük. Egy herceg Piroskát kereste, de a nagyi ágyában kötött ki...

Anikó döntött, két fiúval menne Párbajra

Eljött a pillanat, hogy Anikó megnevezze azt a két lakót, akik közül a nézők valakit Párbajra küldenek vele. Nem volt nagy meglepetés.

Anikó párbajozni fog, de harcolni nem

Anikó a Kiválasztás után Ritával és Gáborral beszélte meg, hogyan élte meg, hogy rá került a zöld kendő. Rita nagyon nem akarta, hogy így alakuljon.

Lesújtotta Anikót a Kiválasztás eredménye

Sziszi visszatérése után újabb Párbaj van a láthatáron. A jelrakás döntetlennel végződött, ezért Béka döntött arról, kettejük közül ki menjen csatába.

Kiderült, ki a legönzőbb és legpletykásabb a Villában

Sok feszültséget okozott egy Villába küldött feladat: pontozniuk kellett egymást a lakóknak belső tulajdonságaik szerint és nem mindenki örült az eredménynek.

Rita eddig mindenkinek csak fájdalmat okozott?

Ütött az igazság órája a Villában. Bármit kérdezhettek egymástól a lakók, így kiderült, mitől lenne boldog Rita és akar-e gyereket vagy esküvőt Zsolti?

Kismocsok egyszerre boldog és szenved is Rita miatt

A villalakó teljesen elképzelhetetlennek tartotta, hogy valaki iránt gyengéd érzelmeket tápláljon, aki nem a barátnője. De a villalét mindent megváltoztatott, és ez jó és rossz neki egyszerre.

Ilyenek az igazi vészhelyzetek a Villában

Kórház-sorozatot forgattak a villalakók, a kétezres évek elejének legnépszerűbb szériája, a Vészhelyzet mintájára. Persze nem vették magukat túl komolyan.

Szexi ruhákban csúszkáltak a jégen a villalakók

Jégtáncgálát tartottak a ValóVilág 2 játékosai, az előadások szórakoztatóra sikerültek, bár volt, akin végül kifogott a gravitáció.

Kismocsok kiborult kinti szerelme üzenetétől

Rita és Kismocsok suttogtak éjjel a takaró alatt, később egy újságban olvasott üzenet teljesen padlóra küldte a villalakót, aki Ritához is kötődni kezdett.
 

VillaRítusTáncot jártak a lakók, miközben nemet cseréltek

Béka, Elvis és Laci női ruhába bújtak, Sziszi, Rita és Anikó szakállat rajzoltak maguknak, így játszották el, hogyan szednék fel egymást tánc közben. Kismocsoknál mindenki bepróbálkozott.

Kiszolgáló személyzet lett a villafiúkból a lányok örömére

Izgalmas feladatot kaptak a villalakók. A lányok babát vártak, a melléjük kirendelt apukának pedig lesni kellett minden kívánságukat.

VV Zsolti elmesélte, hogyan kapott gyűrűt a szerelmétől

Zsolti Anikó ölében ülve mesélt romantikus történeteket a párjáról, akitől már gyűrűt is kapott, de ő is vett kettejüknek egy közöset.

Molnár Anikó sohasem gondolta volna, hogy emiatt nem tud lefogyni

Molnár Anikó médiaszereplései az elmúlt 6 évben többnyire arról szóltak, hogy szeretne megszabadulni túlsúlyától, de ez nem megy. Úgy tűnt, ő egy főállású fogyókúrázó, aki sosem fogy le. Evési kényszere és hatalmas étvágya mögött nem sejtett semmilyen egészségügyi problémát. Véletlenül került orvoshoz. A terheléses cukor vizsgálat azonban kimutatta, hogy inzulinrezisztenciája van.

Molnár Anikó újra bombaformában

Az egykori ValóVilág szereplő, Molnár Anikó régóta küzdött a plusz kilókkal, de most úgy néz ki, hogy újra bombaformába kerül.

Megizzasztottuk a VV bombázóit!

Hat évvel ezelőtt a ValóVilág ex-játékosai, Anikó és Gigi kedvet kaptak egy kis testmozgáshoz. A Fókusz stábja pedig elkísérte őket, hogy a nézőknek megmutathassák az akkori legőrültebb trendeket.

Ünnepelj velünk!


szerző:
2016.07.26. 19:00
Ünnepelj velünk!

Sorra vettük, mivel foglalatoskodnak mostanában az Anikó és az Anna nevű hírességeink: Nádai Anikó új projektjére pihent rá, míg Kelmen Anna a tűzzel játszva készült a nyárra. Pásztor Anna sosem nyugszik, VV Anikónak pedig nagy tervei vannak.

VV lányok a strand dívái


szerző:
2016.07.07. 07:28
VV lányok a strand dívái

Öt éve, hogy az ex-villalakók bemutatták a nézőknek az akkori fürdőruhadivatot. VV Anikónak végül is mindegy volt mit vett fel, egyszerűen minden jól állt rajta. Azért VV Béci is bevallotta, melyik viseletet szereti jobban, a fecskét vagy a sportosat? 

Együtt izzadtunk a ValóVilág bombázóival

Öt éve, hogy az ex-villalakó lányok, Anikó és Gigi megmutatták, hogyan is kell formába hozni magunkat. Igaz, fogyniuk egyáltalán nem kell, de az alak-, izomformálás sohasem árthat.

Akik már megjárták a ValóVilágot!

A ValóVilág7 célegyenese előtt a korábbi évadok szereplői mesélnek arról, hogy hogyan változtatta meg az életüket a luxusbörtön , és azt is elárulják, szerintük ki a legesélyesebb a főnyereményre.

Fókusz 15-02-25


szerző:
2015.02.25. 19:20
Fókusz 15-02-25

Fókusz: Zárva tartás - Senki sem érti az okokat. Az új szabályozás az éjjel-nappali boltok végét jelentheti? Hol vásárolhatunk vasárnap? Akik átélték - Van, aki aprópénzre tudta váltani az ismertséget, más nem. Hogyan látja a VV-esélyeket Attila, Szandika és Anikó? Menekülj! - Megrongált autóktól a szétszaggatott ruhákig. Mire képesek a nők, ha bosszút akarnak állni az exükön?

Élet a Villán innen és túl

A ValóVilág7 célegyenese előtt a korábbi évadok szereplői mesélnek arról, hogy hogyan változtatta meg az életüket a luxusbörtön , és azt is elárulják, szerintük ki a legesélyesebb a főnyereményre. Ásványi Eszter riportja.

Fókusz 14-02-24


szerző:
2014.02.24. 19:55
Fókusz 14-02-24

Fókusz: Nem bírta tovább – Izmai összeestek, a haja sem állt jól, és szerelme is hiányzott. Gyúrós Józsit hazáig kísértük a Villából. Halálos játék – Már nálunk is terjed az új internetes őrület. Az ivós játék egyre brutálisabb és már öt fiatal halt meg. Meztelen igazság – Van, aki mindent mutat, mások semmit sem. Ki mennyire szégyenlős a korábbi és a jelenlegi Villalakók közül.

Fókusz Plusz 14-02-01


szerző:
2014.02.01. 19:30
Fókusz Plusz 14-02-01

Fókusz Plusz: Nincs kegyelem - A ValóVilág legnagyobb csatái és párbaj gladiátorai. Most vajon ki megy vissza a Villába? A legnagyobb kaland - Életét is kockáztatta. Járt menekülttáborban, befogadták idegen törzsek. Afrika, ahogy azt Lantai-Csont Gergely látta.

8:08 – Minden reggel 14-01-10

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Péntektől péntekig 13-09-13

Péntektől péntekig: Az RTL Klub és az RTL II magazinműsorainak legérdekesebb riportjait láthatják a nézők hétről hétre összegyűjtve, minden péntek este. A Fókusz, a Fókusz Plusz, a Házon kívül, a XXI. század, a Híradó, a Reflektor és az RTL II Forró nyomon című műsorainak riportjaiból készül az egyórás válogatás.

85 kiló felett is dögösen


szerző:
2013.05.27. 19:00
85 kiló felett is dögösen

Készül a smink és a haj – utolsó simítások a nagy megmérettetés előtt. Molnár Anikó keze gyorsan rajzol, fest és alakít: a ValóVilág egykori nehézbombázója a mindenes szerepét látta el a második alkalommal megrendezett Dundi és Dögös szépségversenyen.

Fókusz 13-03-25


szerző:
2013.03.25. 19:50
Fókusz 13-03-25

Fókusz: Túlfűtött erotika - Tóth Gabiék és Varga Izáék körül izzott a levegő, Istenes Bencét volt barátnői is meglátogatták. A szabadság ára - Hova kerül, aki a pénzbüntetést nem tudja kifizetni? Extrém futam - A rally már a határon innen elkezdődött, de nagy bukásokat az olasz terep is tartogatott bőven.

Reflektor 12-08-02


szerző:
2012.08.03. 00:25
Reflektor 12-08-02

Reflektor: Molnár Anikó újra itthon. A volt VV-s szereplő meglepő hirtelenséggel tért haza Amerikából. A Reflektor élményeiről és a férfiakról kérdezte. Takáts Tamás és Cipő is készül a Magyar Dal Napjára. Takáts Tamás botrányos házasságáról, anyagi problémáiról mindig nyíltan beszélt, most azonban gyerekeiről és megváltozott életéről mesélt.

Reflektor 12-03-19


szerző:
2012.03.20. 00:45
Reflektor 12-03-19

Reflektor: Istenes Bence félrelépett! Szerelme, Anikó mégis ugyanúgy sürög-forog körülötte, talán jobban, mint korábban. Debütált az új Csillag Születik zsűri!

Fókusz 12-02-20


szerző:
2012.02.20. 20:15
Fókusz 12-02-20

Fókusz: A Párbaj után Vera számára is kiderült: erotikus múltján csámcsog az ország! De előkerült Attila testvére is! 2012 legdögösebb hajtrendjei, és azok bevállalós tulajdonosai Ördög Nórától Charlize Theron-ig. Összejött egymással az ország legszebb sportoló nője és férfija! De mikor találkoznak?

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-31

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Újra jótékonykodnak a Villalakók. A negyedik széria történelmi sikere után a ValóVilág5 szereplői is segíteni fogják a Minden gyerek lakjon alapítvány munkáját.

Exkluzív: Istenes Bence és VV Anikó első közös interjúja

Bence és Anikó éppen a lány szülinapjára időzítették a nagy vallomást: 8 hónapja együtt járnak, sőt, már együtt is élnek. Bence felkerekedett, hogy a legszebb szülinapi meglepetéssel készüljön szerelmének, ahova a Reflektor kamerája is elkísérte.

Villamoson hódítottak a csábos rúdtáncosok

Csütörtökön akadtak néhányan, akik részesei lehettek a különleges akciónak, melyben kiderült, hogy a villamos kapaszkodója és az utcai lámpa rúdja, milyen kreatívan használható.

Fókusz 11-08-12


szerző:
2011.08.12. 20:20
Fókusz 11-08-12

Fókusz: Hol a vége? - Hírességek, akik szintén frankhitelekkel küzdenek. És egy ügyvéd,aki próbapert indít. Élete párja - Jerzy Gigi után új szerelemre talált. Alexandrával már össze is költöztek. Menyasszony lett - Esküvő ruhában forgatta első, önálló klipjét Janicsák Veca. Az énekesnőt munka közben lestük meg.

Csak csajok 11-08-01


szerző:
2011.08.01. 09:05
Csak csajok 11-08-01

A legtöbb nő többször is beleesik abba a hibába, hogy olyan férfiért rajong, akit nem kaphat meg. Szakértőnk elmondja, mi áll ennek a rajongásnak a hátterében, Margit és Anikó pedig beszámolnak a saját tapasztalataikról.

Ciki és trendi bájtakarók


szerző:
2011.07.07. 20:16
Ciki és trendi bájtakarók

Az ex-villalakók és stílustanácsadónk az idei fürdőruhadivatot próbálták utolérni. Végigvettük a legjobb választásokat, és végleg búcsúztunk a mára nagyon cikivé lett tangától.

Csaj csajok 11-06-24


szerző:
2011.06.24. 09:05
Csaj csajok 11-06-24

Csak csajok Keleti Andreával, Oszvald Marikával és VV Anikóval. Egy igazi csajos, beszélgetős fél órával várjuk Önöket fél kilenctől 9 óráig.

Reggeli 11-01-05


szerző:
2011.01.05. 08:35
Reggeli 11-01-05

Reggeli: A szerdai Reggeliben megmutatjuk az év első babáját, beszélgetünk a gázóra kálváriáról és zöldséges rétest sütünk. Delhusa Gjon lányát modell karrierjéről faggattuk, Király L. Norbit pedig, hogy mi lesz vele és VV Anikóval.

Fókusz 11-01-04


szerző:
2011.01.04. 20:35
Fókusz 11-01-04

Fókusz: Villa-szerelmek - Kapcsolatok, amelyek kamerák előtt szövődtek. Lehet-e folytatása Király L. Norbi és Anikó csókjának? Újra együtt - Spiriev Teo a táncával hódított az ex-faktorosok koncertjén, a rajongók ráadást követelnek. Pocakos erotika - Az áldott állapotban lévő Rubint Réka ledobta ruháit a fotós előtt, Norbit akarta meglepni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való