KERESÉS search-close

VII. kerület

13 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "VII. kerület"

STREET ART: Orbán és a kisvasút


szerző:
2018.06.25. 15:54
STREET ART: Orbán és a kisvasút

Banksy tartotta lázban hétfőn délelőtt Budapestet. A VII. kerület egyik épületének falán feltűnt egy Orbán Viktort ábrázoló graffiti a brit street art művész stílusában. Habár a kép mellé odafújták Banksy nevét is, az Indexnek az írta a művész stábja, hogy az Orbán – graffiti egy szélhámos munkája.

Mi lesz veled bulinegyed?


szerző:
2018.02.16. 17:50
Mi lesz veled bulinegyed?

Gulyás, fürdők, bulinegyed. Az elmúlt években a VII. kerületi kocsmák és szórakozóhelyek, ha nem is hungarikummá, de budapestikummá váltak, nagyon sok külföldi érkezik a magyar fővárosba, pont emiatt. Ennek lehet most egy tollvonással vége, ha vasárnap érvényes lesz a helyi népszavazás.  De, vajon mit akarhatnak a helyiek?

 

Menesztették a Bulinegyed rendőrkapitányát

Indoklás nélkül, váratlanul leváltották Budapest VII. kerületének rendőrkapitányát. Kiss Szabolcsnak információink szerint azután kellett távoznia, hogy egyeztetett volna a helyi civilekkel, akik elviselhetetlennek tartják a közrendet a Bulinegyedben. A kapitányt meghívták egy fórumra, aki jelezte is, hogy elmegy. Végül lemondta a részvételt a sajtónyilvános eseményen, nemsokkal később pedig leváltották.

Bulinegyed: tokostul szakadt ki ablak-ajtó

Gázszivárgás miatt robbanhatott fel egy büfé péntek este az Asbóth utcában. A törmelékek három parkoló autót is megrongáltak. Volt, amelyiknek lyukat ütöttek az ajtajára a szétszóródó tégladarabok. Szerencsére épp akkor senki nem ment el a büfé előtt. A tűzoltók három gázpalackot hoztak ki a lángoló épületből.

Elsodorta a kocsi a kisfiút


szerző:
2015.06.20. 18:00
Elsodorta a kocsi a kisfiút

Kisgyereket sodort el egy autó pénteken kora este a főváros VII. kerületében. A környéken lakók egy koppanást, majd keserves gyereksírást hallottak. Úgy tudjuk, a négyéves gyerek az anyjával volt, amikor a baleset történt, és az autós nem hagyta cserben őket, hanem megállt, és kiszállt a kocsiból. A kisfiút kórházba vitték, de nem sérült meg súlyosan.

Előzetes: Négyévest ütött el egy autó

Kisgyereket sodort el egy autó péntek kora este a főváros VII. kerületében. A környéken lakók egy koppanást, majd keserves gyereksírást hallottak. Hogy mit láttak a közelben lakók, maguk mondják el 6-kor az RTL Híradóban.

Fodrászat, manikűr és kozmetika ingyen

Budapesten, a VII. kerületben működik a Masni, vagyis a Munkaerőpiaci Aktivizálást Segítő Nőbarát Iroda, amelynek célja, hogy az erzsébetvárosi munkanélküli nők minél hamarabb el tudjanak helyezkedni. A program álláskeresési tréninggel kezdődik és a szépségszalonban ér véget az állásinterjú napján. Szeptember óta 80 nőnek segítettek, ebből 23-an állandó munkát találtak.

Prostituált lehetett a meggyilkolt lány

Az RTL Híradó információi szerint prostituált volt az a 19 éves lány, akit péntek éjjel megöltek a VII. kerületben. Úgy tudjuk, a lány az interneten is hirdette magát, kuncsaftjait Akácfa utcai lakásába várta. Értesülésünk szerint, a nyomozók vizsgálják, hogy aznap este kikkel találkozott vagy beszélt telefonon, így próbálják meg azonosítani a gyilkost.

Anyja talált rá lánya holttestére

Meggyilkoltak egy 19 éves lányt éjszaka Budapesten. Holttestére az anyja talált rá hetedik kerületi lakásukban. Hogy ki, miért és mivel ölte meg a lányt még vizsgálják. Az utcában lakók híradónknak azt mondták: jól ismerték a lányt. Állítólag többször látták idegen férfiakkal.

Térfigyelő kamera vette a tolvaj párost

A páros kerékpárokat is nézegetett, valamint megpróbálták berúgni egy társasház ajtaját is, végül a kocsi mellett döntöttek. Napszemüvegeket és egy headsetet vittek el.

Rogánnal (rom)kocsmáztunk


szerző:
2013.01.16. 23:10
Rogánnal (rom)kocsmáztunk

Egy sikertörténet, amelyet épp készülnek tönkretenni. Hallgatnak a hivatalok, hallgat a rendőrség. Túlkapás miatt zárhatnak be a romkocsmák.

Még a falakból is csurog a víz


szerző:
2010.12.22. 18:26
Még a falakból is csurog a víz

A lakók azt mesélték: akkor kezdődtek a problémák a budapesti bérházban, amikor eladták a tetőteret egy vállalkozónak.

Lemondott Hunvald György


szerző:
2009.04.24. 13:59
Lemondott Hunvald György

Lemondott fővárosi közgyűlési képviselői mandátumáról Hunvald György, előzetes letartóztatásba helyezett erzsébetvárosi polgármester.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való