KERESÉS search-close

Völgyesi Gabi

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Völgyesi Gabi"

Különleges díjat kapott Gianni


szerző:
2018.07.10. 08:56
Különleges díjat kapott Gianni

Hatalmas megtiszteltetés érte Gianniékat: a világ legjobb olasz éttermei közé választották az éttermét! Az olasz szakmai zsűri 2 éves tesztelő munkával választotta ki a világ legjobb 70 helyét. Ebben a sikerben természetesen sok mindenkinek volt része, többek között Rosario Simeoli séfnek is. Gianni ma leleplezte a sikerük titkát!

Törőcsik Dani nem ijedne meg a gyermekvállalástól

Az Éjjel-Nappal Budapest Reginája a Reggeli stúdiójában ünnepelte születésnapját. A köszöntés után pedig arról is mesélt Rita és Dani, hogy mit gondolnak a "babázásról".

Törőcsik Dani intim testtájékra készített tetoválást Lakatos Márknak

Danit egy ország ismerte meg az Éjjel-Nappal Budapestben, de ott volt a Konyhafőnök VIP 1. évadában is. A macsó fiú a sorozaton és a konyhán kívül a tetoválás művészetében is igazán tehetséges. Mostanában Hamburgban alkot, de ma a Reggeli stúdiójában mesélt munkájáról és magánéletéről egyaránt.

Indul a 15. VeszprémFest!


szerző:
2018.07.10. 08:01
Indul a 15. VeszprémFest!

2004-ben minden előzmény nélkül vágtak bele a VeszprémFestbe a szervezők. Idén már a 15 éves jubileumra készül a fesztivál - a kor előrehaladtával nemcsak a fesztivál iránti érdeklődés nőt, hanem időről időre egyre nagyobb sztárok teszik tiszteletüket Veszprémben. Az idei programokról Mészáros Zoltán, a VeszprémFest ügyvezető igazgatója mesélt.

Völgyesi Gabi:

A Kifőzde mai vendége a Unique énekesnője. Idén volt a zenekar 20. jubileumi nagykoncertje, amiről videoklipet is készítettek. Gabi azt is elárulta, hogy mi a mondanivalója az Egy lépéssel a föld felett című slágerüknek...

Fény derült Peller Anna és Mariann sötét titkára!

A Reggeli gyönyörű műsorvezetői a Story Extra stábjának nyilatkoztak, amikor kiderült egy múltbéli turpisság, amit egyikük követett el másikuk ellen!

A nagy zsebpénz-ügy:  így emlékeznek első

Önök kaptak zsebpénzt gyermekkorukban? És ha igen, tudtak vele bánni? Vagy rögtön elköltötték? És szülőként hogyan állnak ehhez a témakörhöz? Mi most annak jártunk utána, hogy hírességeink miből gyűjtögettek gyerekkorukban, és hogyan adják tovább az akkori tapasztalataikat a gyerekeiknek!

Sztárok és gyerekeik a konyhában

Sokan úgy gondolják, abból nem sülhet ki semmi jó, ha habverőt vagy fakanalat adunk a gyerek kezébe. Néhány sztár megtette, mi pedig megmutatjuk, mi történt!

Így ismerkedett meg Völgyesi Gabi szerelmével!

Völgyesi Gabi és családja házi müzliszeletet készített a Reggeliben, miközben rengeteg érdekességet árultak el családjukról, többek között azt, Gabi hogyan ismerkedett meg 20 éve párjával, Ádámmal!

Pompos tökös? Tökös pompos? Egyik sem!

Völgyesi Gabi nem akármilyen levest hozott össze az alapanyagokból!

Völgyesi Gabi újra 20 éves!


szerző:
2018.02.14. 07:35
Völgyesi Gabi újra 20 éves!

Völgyesi Gabi és zenekara, a Unique 20. születésnapját ünnepli - az énekesnő magánéletéről és karrierjéről is mesélt nekünk!

Bennfentes titkokat árult el Völgyesi Gabi!

Két éve, hogy a nagysikerű sorozat kezdetét vette, másképp a Szelfi. A kétgyermekes anyuka a Reflektor nézőinek pedig elmesélte, milyen az élet két gyerekkel egy férjjel és plusz egy kamerával. Gabi beavatott minket a legapróbb részletekbe!

Völgyesi Gabi: „Nem képzeled, hogy én a fiamnak bánatot okozok?”

Az énekesnő tavaly döntött úgy Ádámmal, a férjével, hogy kisfiukat napközibe adják. Ezzel még nem is lenne gond, de azzal már igen, hogy az anyós súlyosan beleszólt a döntésükbe, sőt odáig fajultak a dolgok, hogy Gabi a végére igen kiakadt.

Gyerekboldogságmérő – gazdagok és szegények

Három évvel ezelőtt riporterünk a világ különböző pontjait járta körbe, egy fontos kérdésre keresve a választ. Vajon mitől boldog egy gyerek? Boldogabb-e az a gyerkőc, akinek megvan mindene? Érdekes eredmény született.

Sztáranyukák a ringben – irigység, intrika, versengés?

Híresek és szépek, de ami a legfontosabb, édesanyák. Állításuk szerint nem könnyű szülőnek lenni, főleg a mai világban, ahol a külcsín a legfontosabb. Őszinte vallomások következnek.

Völgyesi Gabi: „Nálam nincsenek tabuk”

A két gyerekes anyuka nem csak énekesnőként, de jogászként is helytáll. Elárulta, hogy egyetemista korában takarítónőként dolgozott, a színpadon állva pedig többször elfelejtette már a dalszöveget.

Babázó fiúk, focizó lányok - aggódhatnak a szülők?

Gyerekek, akik viselkedésében az ellenkező nemre jellemző tulajdonságokat fedezhetünk fel. Kell-e aggódnia ilyenkor egy szülőnek, és egyáltalán: mi az, ami fiús, és mi az, ami lányos?

Focizó lányok, babázó fiúk - kell-e félniük a szülőknek?

Gyerekek, akik viselkedésében az ellenkező nemre jellemző tulajdonságokat fedezhetünk fel. Kell-e aggódnia ilyenkor egy szülőnek, és egyáltalán: mi az, ami fiús, és mi az, ami lányos?

Völgyesi Gabit hetek óta zaklatják

Mindannyian láttunk már olyan filmet, ahol az egyik szereplőt névtelen levelekkel zaklatják, megfigyelik, hivogatják. Sokan talán úgy gondolják ezek a történetek csak a filmvásznon léteznek, de nemrég Völgyesi Gabi átélhette a borzasztó érzést. A részleteket tőle tudtuk meg!

Fókusz 15-08-26


szerző:
2015.08.26. 19:25
Fókusz 15-08-26

Fókusz: Ciki a cumi? - Van, aki 2 évesen eldobja, más még öt éves korában is ragaszkodik hozzá! Mit mondanak a híres anyukák és szakértők? Robban a bomba - Nemsokára indul Sebestyén Balázs új showműsora! Először a Fókuszban mutatunk részleteket, és leleplezzük a sztárszereplőket is! Nyóckerből Dubajba - Dopeman egy sejk meghívására érkezett a felhőkarcolók városába, csupa luxus lett az élete!

Ciki-e a cumi? Most megmutatjuk!


szerző:
2015.08.26. 18:30
Ciki-e a cumi? Most megmutatjuk!

A legfontosabb, hogy minél inkább vegyük körül őket szeretetünkkel, hiszen annál kevésbé gyakorolják majd ezt a pótcselekvést. Ha pedig még 5-6 évesen is ragaszkodnak hozzá, az káros lehet a lelki fejlődésükre.

Völgyesi Gabiék házassága túl van a nehezén

Ahogy azt a Szelfi című műsorban láthattuk, volt idő, amikor Völgyesi Gabi és Kovacsics Ádám házassága megsínylette a szürke hétköznapokat, a családi élet és az egyéni ambíciók összeegyeztethetetlensége sok feszültséget okozott. Gabi és Ádám mindent elkövetett, hogy megoldódjanak a problémáik.

Reflektor 15-08-25


szerző:
2015.08.26. 01:35
Reflektor 15-08-25

Reflektor: Völgyesi Gabiék túl vannak a nehezén. Istenes Bence sosem elégedett önmagával.

Végefőcím


szerző:
2015.07.31. 23:00
Végefőcím

Minden jónak vége szakad egyszer, és ha már a szereplők számot adnak, én is szeretnék dióhéjban búcsút mondani és levonni a konklúziót: Viszlát, ilyen az élet! 

Szelfi 15-07-31


szerző:
2015.07.31. 23:00
Szelfi 15-07-31

Szelfi: 40. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Fókusz 15-07-31


szerző:
2015.07.31. 19:25
Fókusz 15-07-31

Fókusz: Segélykiáltás - Zsófiának 54 hónapja nem szűnik a fájdalma. Egy pogácsába került fadarabot nyelt le. Ki segít neki? Hiányozni fog? - A Szelfi szereplői nem bánták meg, hogy leforgatták az életüket, van, akinek hiányzik a kamera. A legnagyobb alakítások - Kiszel Tünde ismét önmagát alakítja egy klipben. Hogyan sikerült a többi celebet rávenni?

Nem bánták meg, hogy életüket végig követte a kamera

A visszaszámlálás elkezdődött! Péntek este véget ér a minden illúziótól mentes, őszintén emberi Szelfi-túra. A szereplők több mint három hónapon keresztül éjjel-nappal rögzítették mindazt, ami velük történt. Most felidézzük a legemlékezetesebb pillanatokat.

Véget ért a Szelfi, van, akinek hiányozni fog a kamera

A visszaszámlálás elkezdődött! Péntek este véget ér a minden illúziótól mentes, őszintén emberi Szelfi-túra. A szereplők több mint három hónapon keresztül éjjel-nappal rögzítették mindazt, ami velük történt. Most felidézzük a legemlékezetesebb pillanatokat.

"Idővel minden könnyebb lesz!"


szerző:
2015.07.30. 23:00

Sikeresen debütált a Unique legújabb száma, a Magadban keresd. Gabi végre úgy érezte, hogy előadóként is helye van a világban, és bár sok kérdés még megválaszolásra vár, idővel minden megoldódik.

Szelfi 15-07-30


szerző:
2015.07.30. 23:00
Szelfi 15-07-30

Szelfi: 39. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Élet Barátok közt után

Ábrahám Edit a Barátok közt után sem unatkozik. Mindennapjairól és az elmúlt évekről, valamint nyaralásról mesélt nekünk reggel. Átok vagy áldás a közös munka? Erről kérdeztük Völgyesi Gabit és férjét, Kovacsics Ádámot, valamint utánajártunk annak is, hogy miért változnak meg a 40 feletti nők, pontosabban mi alakul át bennünk, ha betöltik a 40.életévüket. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Közös munka: átok vagy áldás?

Sokan nem szeretik a munkát és magánéletet keverni, míg vannak, akik esküdnek arra, hogy jót tesz nekik, ha mindent együtt csinálhatnak. Hogy Völgyesi Gabiéknál mennyire ment minden zökkenőmentesen, mennyire ültették át a magánéleti problémákat a munkába vagy éppen fordítva, illetve mi a titka annak, hogy ők lassan már 2 évtizede alkotnak munkában és magánéletben egyaránt boldog párt, elárulták.

Szelfi 15-07-29


szerző:
2015.07.29. 23:00
Szelfi 15-07-29

Szelfi: 38. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Jó kettesben, de még jobb a gyerekekkel

Bár Ádám és Gabi 18 év után is remekül érzik magukat egymás társaságában, két nap elteltével eluralkodik rajtuk a gyermekeik utáni vágy, ezért úgy döntenek, hogy a tervezettnél hamarabb utaznak haza. Kíváncsi vagy az utolsó részre is? Akkor kattints ide!

Nem sokkal a vége előtt


szerző:
2015.07.28. 23:00
Nem sokkal a vége előtt

Elérkeztünk a végső etaphoz, már csak pár nap és lezárul a Szelfi. Azonban a szereplők megszokott tempójukban élik az életet. Robi giga-koncertre készül, Gabiék hazatérnek a trónörökösökhöz, Tamás és Kata pedig próbálja zenei karrierjét végre Hong Kongban érvényesíteni. Szorítsuk a karfát és lássuk, mi lesz a végkifejlet. 

Szelfi 15-07-28


szerző:
2015.07.28. 23:00
Szelfi 15-07-28

Szelfi: 37. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Gabiék hétvégéje fantasztikusan alakult. Surányból ellátogattak Visegrádra, ahol egy kis kávézgatást és nézeteltérést követően megcsodálták Gabi hőn áhított várát. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Hej Dunáról fúj a szél


szerző:
2015.07.27. 23:00
Hej Dunáról fúj a szél

Ahogy már korábban is említettük a Szelfi is egyre közelebb kerül a nyárhoz. A Kis családok elindulnak a vízparthoz,hogy élvezzék az életet. Adáék és Völgyesiék is a Duna ölelését választják míg Gréták vidékre mennének pihenni. Róbert még aggodalmaskodik kicsit a szakad húrok okán, Tamásék pedig nekiláttak reklámot gyártani egy kínai cégnek. Karúszókat és búvártalpakat fel!

Szelfi 15-07-27


szerző:
2015.07.27. 23:00
Szelfi 15-07-27

Szelfi: 36. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

"Meglepsz így 18 év után is..."


szerző:
2015.07.24. 23:00

Gabi nem kis meglepetést okozott Ádámnak, amikor bejelentette, hogy pakoljon, mert elutaznak. A surányi kiruccanás remek hangulatban telt, így egy-két pohár bor után végre kettesben lazíthatott a pár. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Csatarendbe a védősort


szerző:
2015.07.24. 23:00
Csatarendbe a védősort

Robog az eseményvonat. Puzsér egészen Madridig ment kedvenc csapatárért, gyakorol az El Caminóra. Gréta nem tud betelni új szerzeményeivel, Gabiék végre szabadságolták magukat, Kata és Tamás pedig szerzett végre valami munka-szerűséget. Aki nézi, látja, hogy forr a vére a Szelfi szereplőinek. 

Szelfi 15-07-24


szerző:
2015.07.24. 23:00
Szelfi 15-07-24

Szelfi: 35. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Gabi lázasan készülődik a 18. évfordulóra, azonban nem éppen olyan meglepetést okoz Áminak, mint amit eltervezett. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Eseménytornádó


szerző:
2015.07.23. 23:00
Eseménytornádó

Ahogy a forróságba belehasított a mai napon a vihar, úgy keveredik fel szereplőink állóvize is. Adáéknál fény derül pár gyermeknevelő dal történetére, míg a fiatal páros Kínában végre jobban érzi magát, Gabiék pedig a nehézségek ellenére szervezik a nagy évfordulós bulit. Húzzunk esőkabátot mert, ez nagyot fog csobbani!

Szelfi 15-07-23


szerző:
2015.07.23. 23:00
Szelfi 15-07-23

Szelfi: 34. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

„Always look on the bright side of life”

Jelenleg már tombol, de a videókban is egyre közelebb a "kellemes" nyári meleg. Mindenki egyre vidámabb a nehézségek ellenére: Puzsér Észak-Olaszországban meccset néz, Gabiék új dalt vesznek fel, Grétáék újra egymásra találtak és Kínában is rendeződni látszódnak a dolgok. Happy-happy-happy.

Az emberisten helyett magadban keresd!

Gabi elkezdte felénekelni az új dalt, aminek a címéről még nem sikerült Ádámmal megegyeznie. A két opció: Emberisten vagy Magadban keresd. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Szelfi 15-07-22


szerző:
2015.07.22. 23:00
Szelfi 15-07-22

Szelfi: 33. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

"Sarokba akartok engem szorítani?"


szerző:
2015.07.21. 23:00

Gabi és Ámi konfliktussal indította a napot, majd az életmódtanácsadójuk segítségével elemezték a helyzetet. Ezt követően Gabi jövőjéről folytatták a beszélgetést, és bár nem történt nagy előrelépés, legalább az elhatárzoás megszületett. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Életvitel szerű fejlődések


szerző:
2015.07.21. 23:00
Életvitel szerű fejlődések

Ada a teljes kompániával Székesfehérvárra vonul az ikrek hoki meccsére, Robi a pirulákban látja depressziója egyetlen megoldását, míg a Nagy Fal közelében Tomi és Kata mentik, ami menthető. Gabiék dettó: szakmai alapon kérnek tanácsot az élethez. Az irányzékot mindenki bemérte, már csak célba kell érni.

Szelfi 15-07-21


szerző:
2015.07.21. 23:00
Szelfi 15-07-21

Szelfi: 32. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Szelfi 15-07-20


szerző:
2015.07.20. 23:00
Szelfi 15-07-20

Szelfi: 31. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Változások kora


szerző:
2015.07.17. 23:00
Változások kora

Óriási történések nap, mint nap. Gréta mellplasztikára megy, Bércezsi Sopronba és a többieknél is izgalmas események kerülnek a fókuszba. 3D szemüveg sem kell, ez a valóság!

"Miben vagy jó?"


szerző:
2015.07.17. 23:00

Most, hogy Ádám hazatért a kórházból, újra közös életükre koncentrálhatnak Gabiék. A life coach-csal való legutóbbi találkozáskor házi feladatot kaptak, amit közösen csinált meg a páros. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Szelfi 15-07-17


szerző:
2015.07.17. 23:00
Szelfi 15-07-17

Szelfi: 30. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Magad uram, ha nincs más


szerző:
2015.07.16. 23:00
Magad uram, ha nincs más

A nagy Kínai road movie végre a kellemesebb kanyarhoz érkezett, bár a gasztro része még mindig okoz fennakadásokat a fiataloknál. Gabiék újra együtt, Robi családi körben kutakodik a depresszióról, és Adáék is valamiféle depi kezelésbe kezdenek. Nagyon úgytűnik, hogy a Szelfi hősei hisznek az öngyógyításban.

Ámi végre hazatérhetett a kórházból

Ádám az orrműtétét követően hazatért otthonába, azonban a nyugalom helyett nyüzsi fogadta őt. Gabi alig várta, hogy átölelhesse szerelmét, majd az estét romantikus thriller nézéssel töltsék, azonban a fáradtság közbeszólt. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Szelfi 15-07-16


szerző:
2015.07.16. 23:00
Szelfi 15-07-16

Szelfi: 29. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Gabi meglepetést szervez Áminak


szerző:
2015.07.15. 23:00
Gabi meglepetést szervez Áminak

18 éve tartó kapcsolatuk megünnepléseként Gabi meglepetést szervez párjának. Ámit elsősorban a számítástechnikai eszközök teszik boldoggá, de Gabi reméli, hogy szereleme egy surányi kikapcsolódásnak is örülni fog. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Egyet előre, kettőt hátra...


szerző:
2015.07.15. 23:00
Egyet előre, kettőt hátra...

Robog az élet, akár a felügyelet nélkül hagyott hullámvasút. Bérczesi nem találja a régi zeneszerző önmagát, Gréta csapdába esett porszívózás közben, Puzsér meglehetősen rosszkedvű, Kínában pedig még enni sem olyan egyszerű. Úgy, hogy az öveket kérjük becsatolni!

Szelfi 15-07-15


szerző:
2015.07.15. 23:00
Szelfi 15-07-15

Szelfi: 28. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Gabi megtapasztalta, hogy milyen egyedül

És egy szóval tudja csak igazán jól jellemezni: KŐKEMÉNY! Ámi kórházban, a gyerekek ordítoznak, Gabi idegei pedig pattanásig feszülnek. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Szembe nézni, amivel szembe kell


szerző:
2015.07.14. 23:00
Szembe nézni, amivel szembe kell

A nagy utazások lassan a végükhöz érnek és mindenki levonja a maga tanulságát. Gabi megismeri az egyedülállóság veszélyeit, Gréta pedig úgy fest, végleg felvállalja azt. Aki azt mondja, hogy a Szelfi eseménytelen, az most feszüljön a képernyők elé, mert biztosan megváltozik a véleménye.  

Szelfi 15-07-14


szerző:
2015.07.14. 23:00
Szelfi 15-07-14

Szelfi: 27. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Szelfi 15-07-13


szerző:
2015.07.13. 23:00
Szelfi 15-07-13

Szelfi: 26. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Itt a reggel, szól a vekker...


szerző:
2015.07.10. 23:06
Itt a reggel, szól a vekker...

Árad a csí a reggeli napfényben. Úgy tűnik, mindenki újult erővel harap bele a napba. Stuttgartban feltevődnek végre a nagy kérdések. Itthon pedig valaki randizni tud végre, valaki pedig meglepi buliba készül. Egy szó, mint száz, az élet bár úgy tűnik, ólomlábakon halad, mégis tele van apró eseményekkel, változásokkal.

Gabinak meggyűlik a baja az anyósával

Ámi édesanyja előszeretettel beleszól Gabiék életébe, és kendőzetlenül közli velük, hogy szerinte mit csinálnak rosszul. Gabiék ezt nehezen viselik, bár olykor elgondolkodtatja őket, mint ahogy legutóbb is történt, amikor Elliott családi napközibe adásáról volt szó. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Szelfi 15-07-10


szerző:
2015.07.10. 23:00
Szelfi 15-07-10

Szelfi: 25. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Az Emberisten hozná meg a változást?

Elkészült az új dal szövege, azonban Ámi cseppet sem elégedett. Gabi próbálja tisztázni a helyzetet a dalszöveg írójával, de nem jutnak dűlőre. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Kamaradráma az élet és nincs kellékes

A hétköznapok szorítása csak nem akar enyhülni, hiába rándul ki az ember Stuttgartba, a gondok ott is csak gondok. Nincs buli, ha apa elfelejt hazajönni és a gyerekre vigyázni; az erkölcsi bizonyítvány is hiába van meg, ha nem érdekel senkit. Hétköznapok vs. Szelfiszereplők: 1:0.

Szelfi 15-07-09


szerző:
2015.07.09. 23:00
Szelfi 15-07-09

Szelfi: 24. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Szelfi 15-07-08


szerző:
2015.07.08. 23:00
Szelfi 15-07-08

Szelfi: 23. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Mindenki küzd valamivel…


szerző:
2015.07.07. 23:00
Mindenki küzd valamivel…

A kritikusok is megszenvedik, ha kritizálják őket, a zenészlétet pedig nagyban keseríti a magány. A gyerekek viszont tényleg rengeteg örömet tudnak okozni, akár csak egy puszival, egy jól feltett lefekvés előtti kérdéssel, esetleg csak annyival, hogy jelen vannak egy kellemes délután.

"Okoskodó popzenét csinálunk"


szerző:
2015.07.07. 23:00

Megérkezett a babysitter, így Gabi és Ámi ezt kihasználva randira indult. Bár a közösen eltöltött minőségi időből nem sok jutott nekik, azt megállapították, hogy nem a tinik a furcsa, okoskodó popzenéjük célközönsége. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Szelfi 15-07-07


szerző:
2015.07.07. 23:00
Szelfi 15-07-07

Szelfi: 22. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Fókusz 15-07-07


szerző:
2015.07.07. 19:25
Fókusz 15-07-07

Fókusz: A leghidegebb falu - Miközben Budapesten ismét megdőlt a melegrekord, Zabarban kedden reggel csak 13 fok volt, elkelt a kabát. Mentsük meg a szerelmet! - Völgyesi Gabi három éve harcol, hogy helyrehozza a kapcsolatát. Miért jelent gondot a gyerek? Tiszta vizet - Van, akinek napi 5 litert meg kellene innia. De nem mindegy, hogy mit. Tanácsok kánikula idejére.

Gyerek után is létezik még szerelem?

A gyerek. Amikor két egymással szuperül működő emberből három lesz. Vagy négy, vagy öt, helyenként hat. Egy Csaj és egy Pasi, akikből kilenc hónap leforgása után hirtelen Anya és Apa lesz. Semmi sem ugyanaz már, mint mikor még csak ketten voltak a kapcsolatban. Sajnos sok házasság pont ekkor megy tönkre, ha nem vigyáznak a felek. Vagy legalábbis elromlik, de nagyon. Gál Petra riportja.

 Miért kerül válságba a kapcsolat a gyerek születése után?

Igen, a gyerek. Amikor két egymással szuperül működő emberből három lesz. Vagy négy, vagy öt, helyenként hat. Egy Csaj és egy Pasi, akikből kilenc hónap leforgása után hirtelen Anya és Apa lesz. Semmi sem ugyanaz már, mint mikor még csak ketten voltak a kapcsolatban. Sajnos sok házasság pont ekkor megy tönkre, ha nem vigyáznak a felek. Vagy legalábbis elromlik, de nagyon. Gál Petra riportja.

Gabiéknak végre van egy-két óra szabadidejük

Miután Mártont sikeresen beadták a napközibe, Gabi és Ámi futni indult, majd otthon nyugodt körülmények között pihenték ki a szülőséggel járó fáradtságot. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Anyai örömök, anyai bánatok


szerző:
2015.07.06. 23:00
Anyai örömök, anyai bánatok

Nem a hivatalos naptári, de anyák napja kerekedett a Szelfi legújabb fejezetében. Amíg Ada, Gréta és Gabi esetében saját anyaságuk került a középpontba, addig Bérczesi Robi aggódó édesanyjával beszélte át a jövőre vonatkozó teendőket.

Szelfi 15-07-06


szerző:
2015.07.06. 23:00
Szelfi 15-07-06

Szelfi: 21. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Jó hangulat vs. kaka hangulat


szerző:
2015.07.03. 23:00
Jó hangulat vs. kaka hangulat

Ádámnak nem volt könnyű éjszakája, így a közös reggeli is nyomott hangulatban telt. Később rájönnek Gabival, hogy az időbeosztásukkal van a probléma. De vajon képes megoldani a problémákat egy órarend? Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

A lelkesedés az egyetlen gyógyír

A gyereknevelés épp olyan nehéz, mint az elvonó utáni első koncert, vagy egy dal felvétele, és a magányosság.

Szelfi 15-07-03


szerző:
2015.07.03. 23:00
Szelfi 15-07-03

Szelfi: 20. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Gabiék hisznek az életmód-tanácsadás sikerességében

Ámi és Gabi ellátogatott egy tanácsadóhoz, akivel megkezdték a közös munkát életük helyreállításán. Az első alkalom tapasztalatai pozitívak voltak, ezért tervben van a folytatás. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Road movie, depresszió, alkohol és cukor

Mindenki elindul valahova, és sajátos útját járja - ki kocsmába, ki cukrászdába, ki terápiára.

Szelfi 15-07-02


szerző:
2015.07.02. 23:00
Szelfi 15-07-02

Szelfi: 19. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Gyerkőcök nélkül sem megy az angolozás

Gabi rájön, hogy gyökeres változásra van szükség a mindennapjaiban, amivel nem tud egyedül megbirkózni. A segítség egy life coach képében érkezik. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Rossz viccek és nagy bölcsességek


szerző:
2015.07.01. 23:00
Rossz viccek és nagy bölcsességek

Egyesek békülnek, mások összeveszni látszanak. És van, aki egyszerűen kövérnek érzi magát.

Szelfi 15-07-01


szerző:
2015.07.01. 23:00
Szelfi 15-07-01

Szelfi: 18. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Anya nem akar megválni a gyerektől, de dolgozni szeretne

Eljött a nagy pillanat, Eliot első napja a családi napköziben. Azonban a próba nem végződik maradéktalanul jól, Gabi nem tudja, tud-e olyan döntést hozni, ami mindenkinek egyformán jó. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Szelfi 15-06-30


szerző:
2015.06.30. 23:00
Szelfi 15-06-30

Szelfi: 17. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Anya csak egy van


szerző:
2015.06.29. 23:00
Anya csak egy van

Gabi végre eltölthetett egy délutánt édesanyjával, és bár Eliott betegeskedett, mégis tökéletes volt a nosztagikus hangulatban eltöltött nap. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Anya és fia felváltva pityereg


szerző:
2015.06.29. 23:00
Anya és fia felváltva pityereg

Néha egy le nem bontott karácsonyfa is okozhat súrlódásokat vagy egy új fogsor is mosolyra tud fakasztani. Ma mind meg is történik.

Szelfi 15-06-29


szerző:
2015.06.29. 23:00
Szelfi 15-06-29

Szelfi: 16. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Járjon Eliot családi napközibe vagy ne? Nem igazán van egyetértés a szülők között, Ádám szerint elsietnek mindent Elcsinél, Gabi viszont nem tud annyi energiát fordítani második gyermekére, mint az elsőszülött Martinra. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Mindenkinek kell a változás


szerző:
2015.06.26. 23:00
Mindenkinek kell a változás

Van, akinek az levegőváltozás, van, akinek pedig egy egyszerű bölcsi vagy repülőjegy jelenti a kiutat a jelenlegi helyzetéből.

Szelfi 15-06-26


szerző:
2015.06.26. 23:00
Szelfi 15-06-26

Szelfi: 15. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Fókusz 15-06-26


szerző:
2015.06.26. 19:25
Fókusz 15-06-26

Fókusz: Terrortámadás - Tunézia, Kuvait, Franciaország. A legfrissebb képek és fejlemények a mai terrortámadásokkal kapcsolatban. Húsz éve gyászol - Megszólal az a csapi asszony, akinek férjét húsz évvel ezelőtt gyilkolták meg, de a tettest csak most sikerült elfogni. Miért menekülnek? - Halál várt volna rájuk hazájukban. Hogyan és kik élnek a bicskei menekülttáborban?

Alkotói válság, minden zenész rémálma

Egy szerelem vagy egy szakítás, egy nyugodt szoba vagy épp a fejetlen káosz. Sokszor egészen meglepő helyszínek inspirálnak egy-egy slágert. De mi történik, ha még sem jön a várva várt múzsa csókja. Az RTL II-n futó Szelfiben több zenésznek is komoly fejtörést okozott már az ötlethiány. Kilyén Tamás riportja.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való