KERESÉS search-close

Várkonyi András

62 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Várkonyi András"

Híres emberek, akiknek óriási cipő kell

Az óriás lábú sztárok táborát erősíti Arnold Schwarzenegger, akinek 47-es lába van, de sokkal meglepőbb, hogy ugyanekkora cipőt hord Keanu Reeves és Russell Crowe is. Ők azonban mind elmaradnak Vili bácsitól, azaz Várkonyi Andrástól.

70 éves lett az ország Vili bácsija

A Barátok közt Vili bácsiját alakító Várkonyi Andrásról kevesen tudják, hogy könyveket és forgatókönyvet ír, viszont képtelen megjegyezni a neveket. Várkonyi Andrást kollégái is köszöntötték a kerek évfordulón.

„Magdi anyus” és „Vili bácsi” múltbeli titkai

Miért nem köszöntötte 60-70 éves koráig Fodor Zsóka élőben Várkonyi Andrást és hogy mikor találkozott a két színész életében először, kiderül Fodor Zsóka múltidézéséből.

Múltidézés a 70. születésnapját ünneplő Várkonyi Andrással és Fodor Zsókával!

70 éves lett Várkonyi András! A színművész születésnapja alkalmából Fodor Zsóka is a Reggeli vendége volt, akivel felidézték a Barátok köztben eltöltött közös éveket. A beszélgetésből az is kiderü, hogyan éli meg András a 70. születésnapját, és miként fogja megünnepelni!

Gyebnár Csekka és Várkonyi András újra egy párt alkotnak a színpadon!

A Barátok közt Gizijét alakító színésznő, Gyebnár Csekka a Reggeliben mesélt Várkonyi Andrással való kapcsolatáról, akivel ezúttal a színpadon alkotnak egy párt.

Barátok közt nyár: így pihennek a sorozat színészei

Beköszöntött a nyári szünet a Barátok közt színészei számára, akik most szusszanhatnak egy nagyot az egész éves hajtás után. Kiderül a riportból, hogy hova utaznak a sorozat sztárjai, illetve az is, hogy kinek, milyen praktikái vannak a hosszú útra!

VÁRKONYI ANDRÁS: miután hazatértek a nyaralásból, a legtöbb helyen felüti a fejét a baj!

Az ország Vili bácsija és felesége igazi világjárók, hiszen sosem mennek kétszer ugyanarra a helyre. Várkonyi András egy érdekességet is elárult útjairól a Fókusz stábjának:

A világ másik végén is felismerik a Barátok közt Vili bácsiját

Várkonyi András arca nemrég még az Ellen DeGeneris show-ban is felbukkant, de kiderült, hogy utazásai alkalmával sem tud teljesen elbújni, még Thaiföldön is felismerik.

Világsztár lett a Barátok közt színésze?

Ellen DeGeneres nem tett mást, csak megosztott egy olyan mémet a több mint 67 millió követőinek, melyben a híres sorozat Vili bácsija látható. Mutatjuk!

BAKIVIDEÓ: Várkonyi András így szólta el magát!

A forgatás során a színésszekkel többször is megesik, hogy bakiznak, és az ilyen helyzetek bizony mosolyt csalnak a szereplők arcára, de a miénkre is.

Varga Iza: „Most már a nézők a vesénkbe fognak látni!”

A híres sorozat Magyarországon eddig egyedülálló technikai rendszerre állt át. Az operatőrök teljesen új kamerákkal veszik fel a jeleneteket, úgynevezett 4K-ban. Hogy mit szólnak ehhez a Barátok közt színészei? Most kiderül, ugyanis megkérdeztük őket.

Kiss Ramóna retro fotójától neked is nosztalgiázhatnékod támad!

A műsorvezető egyetlen fotóval elérte, hogy visszarepüljünk az időben húsz évvel ezelőttre.

Ha Barátok közt születésnap, akkor jöjjön a torta!

A Barátok közt most ünnepli a 20. születésnapját, éppen ezért a mai Reggeliben minden a sorozatról szólt. A vicces, megható és maradandó emlékeket természetesen egy tortával koronázták meg Márkék.

Ezek voltak Kiss Péter Balázs legemlékezetesebb Barátok közt jelenetei

A 20 éves Barátok közt születésnapból Kiss Péter Balázs sem maradt ki. A színész is felidézte a legmaradandóbb emlékeit a sorozatról és a forgatásokról.

Fodor Zsóka sírva mondott köszönetet Várkonyi Andrásnak

Fodor Zsóka és Várkonyi András újra egymásra találtak a Reggeliben! A színésznő mindenkit megdöbbentett, amikor elárulta, hogy 10 éve már, hogy távozott a Barátok köztből. 

Vili bácsi bajsza egyszer még milliókat is ért?

András sokáig nem mert mesélni az egyik legmaradandóbb forgatási élményéről, de most végre felfedte a mobil wc-be ragadós jelenetének titkát.

Várkonyi András elárulta, mi lehet a Barátok közt titka

A színész számára is hihetetlen, de idén már 20 éves a Barátok közt. Ramival közösen emlékeztek vissza a kezdeti időkre, és megfejtették, miért is szeretik annyian a sorozatot.

Extra videó: Aliz és Krisztián álomesküvőjén jártunk!

Eljött a várva várt nap Aliz és Krisztián életében: gyönyörű környezetben, egy hajón mondhatták ki a boldogító igent. Ahogy a sorozatban is láthatták a nézők, úgy a való életben is remek hangulatban telt a forgatás. A színészek pedig odáig merészkedtek, hogy egy percre elképzelték a saját esküvőjüket.

Megható videó: a Barátok közt színészei a fóti Gyermekotthonban jártak!

Idén is úgy döntöttek a sorozat szereplői, hogy mosolyt szeretnének csalni a fóti Károlyi István Gyermekotthon lakóinak arcára, és ellátogattak a nem mindennapi gyereknapra. Várkonyi András mesét mondott, Nagy Alexandra, Mezei Léda Réka, Koller Virág és Pásztor Virág különböző játékokkal készültek a nagy napra, amíg Mérai Katalin kókuszgolyót gyúrt a fiatalságnak. A megható pillanatokról pedig felvétel is készült, miközben a színészek elmondták, miért volt fontos számukra, hogy részt vegyenek ezen az eseményen.

Ilyen még sosem történt a Barátok köztben!

A népszerű sorozat huszadik születésnapja alkalmából visszarepülünk a ’80-as évekbe, amikor Miki, Nóra és Laci még iskolások voltak. A karaktereiket pedig az ő saját gyermekeik alakítják!

Várkonyi András elárulta titkát!

Mit gondol a minden napi mozgásról, és hogyan tartja magát formában a forgatásokon Várkonyi András?

Elhunyt Várkonyi Andrea, színésznő

Hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után elhunyt Várkonyi Andrea. A  színésznő a Győri Nemzeti Színház tagja volt, ott olyan darabokban szerepelt, mint az Anconai szerelmesek vagy A vöröslámpás ház. Emellett szinkronszínészként is ismert volt.

Elhunyt Várkonyi Andrea színésznő

Hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után vasárnap elhunyt Várkonyi Andrea, Várkonyi András lánya. A színésznő ezen a héten ünnepelte volna 39. születésnapját.

Elhunyt a Barátok közt főszereplőjének lánya, Várkonyi Andrea

Hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után vasárnap elhunyt Várkonyi Andrea színésznő. A Barátok közt főszereplőjének, Várkonyi Andrásnak a lánya ezen a héten lett volna 39 éves. A Barátok közt és az RTL Klub osztozik a család gyászában.

Józan László: „Rosszul érintett, hogy Kiss Ramóna elment!”

A Barátok közt színészei nagyon sok időt töltenek egymással a forgatásokon, és így elkerülhetetlen, hogy ne alakuljon ki közöttük szimpátia. A Story Extrának erről meséltek őszintén a sorozat szereplői.

Mérai Katalin: „Már biztos nem kellek senkinek!”

A Mátyás király tér lakóit alakító színészek a Story Extrának meglepő őszinteséggel meséltek legféltettebb gyengeségeikről...

Szegénységben nőtt fel a Barátok közt színésze

Várkonyi András és a sorozat többi színésze mesélte a Story Extrának arról, hogy milyen a pénzhez fűződő viszonyuk, és mire költenek a legszívesebben.

Ilyenre még nem volt példa: óriási meglepetés a Barátok közt stúdiójában!

Ladányi Zalán 13 éves kora óta rajong a sorozatért, de nemcsak a színészekért, hanem a forgatókönyvírókért is. Már régóta tervezi Zalán, ha felnő, ő is a sorozat írói közé szeretne tartozni, és ezért mindent meg is tesz. A most 16 éves fiúnak pedig az egyik álma teljesült azzal, mikor kiderült, bepillanthat egy jelenet forgatásába. A Barátok közt vezető írója, Várkonyi Zoltán mutatta be Zalánnak a stúdiót, amit nem először látott, de most is örömmel nézett körbe, miközben Vili bácsival és Novák Lacival is összefutott.

Várkonyi András és Szilágyi Zsuzsa imádnak együtt dolgozni!

Októberben lesz 20 éve, hogy a színész Vili bácsit alakítja a Mátyás király téren. András elárulta, hogyan készült Kertész Vilmos karakterének megvalósítására, illetve az is kiderült, Zsuzsa miért szeret a színésszel együtt dolgozni.

Ez volt a legpikánsabb Barátok közt forgatás!

Hét évvel ezelőtt egy pénteki epizódban egy igen pikáns jelenetet mutattak be a sorozat készítői, ugyanis Bokros Gizi egy erotikus tánccal hozta tűzbe Vili bácsit. A Fókusz pedig összehozta a szereplőket és párjaikat egy vacsorára, ahol mindenki elmondta véleményét a szexis jelenetről.

A Barátok közt Vili bácsija humoros pillanatokra számíthat 2018-ban!

Várkonyi András elárulta, hogy a 2017-es év nagy sok munkával járt, de mint mindig, imádta minden pillanatát. Idén is rengetegszer bújt bele Kertész Vilmos bőrébe, akire különleges kalandok várnak 2018-ban.

Várkonyi András idén különleges ajándékkal készül a feleségének!

A színész, mint minden évben, idén is családi körben tölti az ünnepeket. Viszont szilveszterre egy varázslatos meglepetéssel készül, amiről párja még mit sem sejt.

Ez történik, ha Józan Laci elszabadul a Barátok közt stúdiójában!

Hogy mi is történik pontosan, azt azok a képek illusztrálják a legjobban, amit maga a színész töltött fel közösségi oldalára. Mutatjuk!

Próbára tettük a Barátok közt sztárját!

Stőhr Gréta a heti gasztro megmondó ember, aki most Várkonyi Andrást állította nehéz feladat elé. Lássuk, hogy sikerült mindenki Vili bácsijának a vegán konyhával megismerkednie!

Veszélyes helyzetbe került a Barátok közt Vili bácsija!

A nagy sikerű sorozat rengeteg izgalmas élményt tartogatott és a mai napig tartogat a nézőknek. Nem egyszer akadt olyan jelenet, melyben a színészek helyett kaszkadőrök vállalták a nehéz mutatványokat. Öt évvel ezelőtt Kertész Vilmost alakító Várkonyi Andrásnak volt olyan jelenete, amely elég veszélyesnek bizonyult, így egy dublőr vitte véghez Vili bá félelmetes mutatványát.

Szelfi Vili bácsival!


szerző:
2016.11.17. 17:25
Szelfi Vili bácsival!

Kiss Ramóna gondosan dokumentálja az Instagramon a mindennapjait: legyen szó akár a heteken át tartó Kicsi Óriásokról vagy a Barátok Köztről. A forgatás szünetében el is kapta Várkonyi Andrást egy közös képre. A mosoly mögött egy nagyon régi barátság húzódik: a színészek tizennégy éve dolgoznak együtt. Akkor találkozott először Zsófi és Vili bácsi a sorozatban.

VÁRKONYI ANDRÁS: „Kezd megjönni a komolyságom, hogy a 18. évet betöltjük”

18 évvel ezelőtt indult hódító útjára az ország egyik legsikeresebb sorozata. A kezdetekkor még senki sem sejtette, hogy a Barátok közt valaha nagykorú lehet, és beköltözik majd mindenki nappalijába Magdi anyus, Kertész Géza vagy éppen Vili bácsi. Megismerte, majd megszerette őket az ország, és a szereplők is saját karakterüket. Vili bácsi vagyis Várkonyi András mesél az elmúlt 18 évről.

Nem viccelünk! – Ezeket próbálták ki a Barátok közt sztárjai!

Egy évvel ezelőtt a Fókusz kamerái meglátogatták a híres sorozat szereplőit, és a riporter arról faggatta a színészeket, hogy ki merre töltötte a vakációját. Várkonyi András a tenger gyümölcseit próbálta ki, és ráébredt, imádja az egzotikus utakat. Nagy Alexa pedig azt mesélte, hogy mindent szeret kipróbálni, ha gasztronómiáról van szó, bogarakat, szöcskéket és skorpiót is evett már.

Ma mindenképp barátok közt ünnepelj!

Egyre több világnapot tartunk számon, amikor is a rohanó időt megállítva átgondolhatjuk az éppen aktuálisan ünnepelt, az életünket befolyásoló tényezőket. Sokan feleslegesnek tartják ezeket a bizonyos napokat, mondván, az évnek nem csak ez az egy alkalma van az értékelésükre. Mi mégis úgy gondoltuk, fontos felhívni a figyelmet július 30-ra, a barátság világnapjára!

Hogyan kerültél a Barátok köztbe?

Sokan álmodoznak arról, hogy bárcsak Berényi Miklós, vagy Balogh Nóra bőrébe bújhatnának akár csak egy napra. De hogyan lehet bekerülni a népszerű sorozatba? A Barátok közt színészei mesélték el nekünk a saját történetüket.

Sebestyén Balázsék az egész reggelt Barátok közt töltötték!

Jövő hét csütörtökön, július 21-én lesz a Barátok közt 8000. epizódja, amiben Kertész Vilmos és Illés Júlia karakterével nagyon izgalmas fordulat történik, de ezen kívül is lesz még bőven meglepetés. A Morning show sztárjai, Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri a sorozat szereplőivel, Kiss Ramónával, Mérai Katával, Várkonyi Andrással, és Kiss Péter Balázzsal beszélgettek.

Várkonyi András és lánya a színpadon is nyerő páros

A Barátok Közt Vili bácsija pont ugyanolyan hétköznapi családi életet él, mint bárki más. A különbség csupán annyi, hogy lányával nem csak otthon, de a színpadon is jó párost alkotnak.

Barátok közt 2015-10-20


szerző:
2015.10.20. 21:35
Most megnézheti, hogyan vakációztak a Barátok közt sztárjai!

Várkonyi András a tenger gyümölcseit próbálta ki. Imádja az egzotikus utakat. Nagy Alexa pedig mindent szeret kipróbálni, ha gasztronómiáról van szó, bogarakat, szöcskéket és skorpiót is evett már.

Bejárták a világot a Barátok közt sztárjai

A fürdőzésben Várkonyi András volt a legmerészebb, akit a hatalmas hullámok és a piros zászló sem tartott vissza. A legizgalmasabb és legélménydúsabb nyara pedig Nagy Alexának volt, aki több mint 2 hónapot kalandozott, csodálatos helyeken.

Hétezredik részéhez érkezett a Barátok közt!

Történelmet írt a Barátok közt, és nem is akármilyet! Hétezredik részéhez érkezett, mely egyedülálló a magyar sorozatok világában. Kalamár Tamás mellett Várkonyi András és Som-Balogh Edina is a 8:08 stúdiójába látogatott a jubileum alkalmából. Utóbbit ráadásul meglepetés is várta!

Várkonyi András nagyon büszke az unokájára

Várkonyi András 1,5 éves unokájával, Balázzsal járt benn a stúdióban. A kisfiú még soha nem kísérte el a nagypapáját munkába, így ez volt az első alkalom, hogy stúdióban járt. Bár nagyon nyugodtan viselkedett és élvezte a szereplést, de a Barátok közt Vili bácsija mégsem szeretné, ha Balázs a média világában dolgozna, ha felnő.

Mi muzsikus lelkek 13-09-22

Mi muzsikus lelkek: Muzsikus lelkek, bohém fiúk és lányok, a legszebb nóták, a legismertebb örökzöldek, a leghíresebb operettek. Egy műsorban válogatott muzsika mindenkinek! Nosztalgia, öröm és bánat, vigadalom és szerelmes dallamok. Mert mindenkiben van muzsikus lélek!

Várkonyi András dalban mondja el

A népszerű színész a februári szívműtétje után újult erővel vettette bele magát a munkába, sőt örömében még dalra is fakadt. Ezt persze nem a Mátyás király téren tette, hanem egy zenecsatorna stúdiójában, ahol a lányával együtt lépett fel.

Fókusz 13-02-12


szerző:
2013.02.12. 20:50
Fókusz 13-02-12

Fókusz: Túl az életveszélyen - Négyórás szívműtéten esett át Várkonyi András, a Barátok közt Vili bácsija. Elmeséli, min ment keresztül. Pénzt akarnak - Botrány a három áldozatot követelő West Balkán-tragédia kulcsfigurája körül. Többen azt állítják, a férfi milliókkal verte át őket. Hősies küzdelem - Átrepülte a világot, hogy segítsen gyermekének és a hasonló betegségben szenvedőknek. Tíz év megható története a Fókusz kamerái előtt.

Várkonyi Andráson életmentő műtétet hajtottak végre

A 63 éves színészt a Honvédkórházban látogatta meg a Fókusz stábja, ahol egy hete komoly szívműtéten esett át.

Várkonyi Andrást heteken belül megműtik

A Barátok közt Vili bácsiját alakító színész egy időre kénytelen elhagyni a sorozatot, mivel hamarosan komoly operáción kell átesnie. András családját sokként érte a hír, és a színész nem titkolja, hogy egy kicsit ő is tart a beavatkozástól.

Reflektor 13-02-01


szerző:
2013.02.02. 00:25
Reflektor 13-02-01

Reflektor: Várkonyi Andrást heteken belül megműtik. Csonka Andrásra alig lehet ráismerni.

Újra egymásra talált a Kertész család

A Fókusz ismét összehozta Németh Kristófot, Fodor Zsókával, illetve Farkasházi Rékát, Várkonyi Andrással. Ki hogyan érkezett és távozott a Barátok közt-be? S vajon mik a legkedvesebb emlékeik?

Fókusz 12-03-06


szerző:
2012.03.06. 20:45
Fókusz 12-03-06

Fókusz: Szembesítés - Seherezádé kameránk előtt döbbent meg volt szerelme, Claudio nyilatkozatán, és Gergő barátai is kiakasztották. Mizu London! - Fluor Tomi leigázta a brit fővárost, még a BBC-be is bejutott, igaz, csak kerülőúton. Kertészék - Németh Kristóf füllentett, hogy megkapja a szerepét, Fodor Zsóka pedig nem tud szabadulni Magdi anyustól.

Reflektor 12-02-23


szerző:
2012.02.24. 00:30
Reflektor 12-02-23

Reflektor: Elszabadultak az érzelmek a Barátok köztben. A cowboy, a hercegnő és a stewardess.

Barátok közt töltik a karácsonyt

Ahogy országszerte mindenki, így a Barátok közt szereplői is a karácsonyi ünnepre készülnek. Idén péntek este láthatjuk utoljára a Mátyás Király tér lakóit, akik aztán téli szabadságra mennek.

Fókusz 11-09-02


szerző:
2011.09.02. 20:25
Fókusz 11-09-02

Fókusz: Újratöltve - Kulisszatitkok az X-Faktor 2011 első válogatóján, és egy különleges fellépő, csak nálunk! Különös vallomás - Ismét elkaptuk a belvárosban Hugh Jackmant, aki egy zavarba ejtő titokba avatott be minket. Megmutatták - Egyedülálló házivideók a Barátok közt sztárjaitól. Nyári kalandok túl a Mátyás király téren.

Barátok közt nyaraltak


szerző:
2011.09.02. 19:40
Barátok közt nyaraltak

Rékasi Károly két keréken, Várkonyi András hajózva pihent idén nyáron. A Barátok közt szereplői igazán változatosan töltötték a nyarukat, ezért volt mit mesélnie Gyebnár Csekkának, aki Amerikában kalandozott, Nagy Alexandra pedig boxolni tanult Thaiföldön.

Fél Kettő 10-10-13


szerző:
2010.10.13. 14:40
Fél Kettő 10-10-13

Fél Kettő: Pszichológusok foglalkoznak az iszapkatasztrófát átélt gyerekekkel. Utazási irodában vállalt munkát Béres Alexandra, vendégünk a fitnesz világbajnok. Hobbi szőlősgazda és bordalokat is énekel az ország Vili bácsija, vendégünk Várkonyi András.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való