KERESÉS search-close

Várkert Bazár

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Várkert Bazár"

Villamos kísérte ki a kamiont a sínekről

Egy villamos kísért ki a sínekről egy eltévedt külföldi kamionost Budapesten. A különleges esetről egy járókelő készített felvételt. A teherautó a tiltás ellenére több száz métert ment a síneken, végül a Várkert Bazárnál találkozott szembe egy villamossal. Itt kénytelen volt megállni és visszatolatni. Az RTL Híradónak nyilatkozó szakértő szerint, sok sofőr egyáltalán nem figyel a táblákra és ezért hajtanak be olyan helyekre, ahova nem lenne szabad.

Három napig az ízeké a főszerep

Már az első napon ezrek voltak a Magyar Ízek Utcáján a Várkert Bazárban és az előtte lévő Duna-parton. Idén először háromnapos a rendezvény, amelyen meg lehet kóstolni az ország tortáját és Magyarország Cukormentes Tortáját is. Sokan drágának találják, de azt mondják, egy évben egyszer mindenképpen meg kell kóstolni.

Budapest Pride: alternatív útvonal

A kordonokkal lezárt utcák helyett végül más útvonalon vonultak a Budapest Pride résztvevői. A Kossuth térről nem a Hősök terére, hanem a Várkert Bazárhoz mentek. Több helyen is ellentüntetők jelentek meg. Végig nagyon sok volt a rendőr. A felvonulók azért választottak más útvonalat, mert a szervezők szerint a kordonokkal korlátozzák a gyülekezéshez való jogukat.

Lázár János: „Ha van felelős, L. Simon az”

Ha történt szabálytalanság a vár és a Várkert Bazár felújításakor, akkor azért L. Simon László a felelős - ezt mondta az RTL Híradó kérdésére Lázár János csütörtöki tájékoztatóján. L. Simon László azt állítja: még államtitkárként írásban figyelmeztette a várat és a Várkert Bazárt üzemeltető cég fideszes vezetőjét, Gyutai Csabát, hogy szabálytalanságokat talált a munkájában, és erről Lázár Jánost is tájékoztatta. A Demokratikus Koalíció szerint fideszes belharc dúl az adófizetők pénzén.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való