KERESÉS search-close

Ungvári Tamás

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Ungvári Tamás"

Eltemették Ungvári Tamást


szerző:
2019.07.05. 19:13
Eltemették Ungvári Tamást

Végső búcsút vettek Ungvári Tamástól. A Széchenyi- és József Attila-díjas írót, irodalomtörténészt, műfordítót, egyetemi tanárt családja, barátai és tisztelői kísérték utolsó útjára Budapesten, a Kozma utcai izraelita temetőben.

 

ARCHÍV - Ungvári Tamás: „A becsület a legnehezebben megtanulható dolog”

Meghalt Ungvári Tamás, Széchenyi- és József Attila-díjas író, műfordító, irodalomtörténész. 89 éves volt. Ungvári Tamásnak ötvennél több önálló könyve jelent meg, több tucat színdarab és regény fordítása kapcsolódik nevéhez. Közéleti tevékenységét Radnóti Miklós antirasszista díjjal is elismerték. Életéről 2009-ben a XXI. század című műsorunkban mesélt, most ebből láthat egy hosszabb részletet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való