KERESÉS search-close

Ujpál Zsófia

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Ujpál Zsófia"

Ne szólj a mindenórás kismamához: miért?

Na, megszületett már? Még egyben vagy? Mennyit híztál? kérdések, amelyekkel az őrületbe lehet kergetni a mindenórás kismamákat. Ujpál Zsófia, pszichológussal próbáltuk megfejteni, hogy miért is olyan őrjítőek ezek a kérdések, és mit nem szabad ilyenkor semmiképpen sem mondani a leendő anyukáknak, míg Keveházi Krisztinát tapasztalatairól kérdeztük. 

A magyar munkavállalók 86 százaléka kiégett

Egy felmérés végeredménye hozta ki ezt a 86%-os eredményt, miszerint a magyar aktív munkavállalók 86 százaléka kiégett, ebből pedig 10 % mondható kritikusnak, ahol már meglehetősen labilis lelkiállapotban vannak. Mi is pontosan ez a jelenség és mi áll a hátterében, valamint, hogy mi a kiút ebből, erről kérdeztük Ujpál Zsófia,pszichológust.

Az anyaság valójában önismereti utazás?

Anyának lenni nem könnyű. Igen, mondják ezt már a várandósság alatt is, de az ember csak legyint rá. Aztán megszületik a várva várt gyermek és az ember mindenre rájön. De legfőképp arra, hogy az eddigi életét nem folytathatja tovább, minden megváltozott. Miben változik meg egy anya? Erről beszélgettünk Kozma Orsival, Zsédenyi Adriennel ésUjpál Zsófia pszichológussal.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való