KERESÉS search-close

USNK

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "USNK"

Fogadd meg a USNK tanácsát és jelentkezz az idei X-Faktorba!

Javában zajlik a tehetségkutató jelentkezőinek a meghallgatása, és a válogatóra ezúttal a tavaly történelmet író győztes rapcsapata is benézett. A nem mindennapi élményeikről a srácok a Fókusznak meséltek.

Castingolt a tavalyi X-Faktor győztes USNK

Javában zajlik az X-Faktor jelentkezőinek meghallgatása. A castingra ezúttal a tavaly történelmet író győztes rapcsapat, a USNK tagjai is benéztek. Majdnem úgy izgultak a kérdezői székben, mint amikor egy éve őket faggatták.

Meg tudnád ismételni a USNK sikerét? JELENTKEZZ!

2018-ban a USNK tagjai azért indultak az X-Faktorban, hogy megismertessék a közönséggel saját dalaikat, végül elvitték a fődíjat is. Ha megmutatnád te is, mire vagy képes, még nem késő jelentkezned a 2019-es X-Faktorba!

Az Éjjel-Nappal Budapestben vendégszerepelt az USNK!

A 2018-as X-Faktor győztes csapata húsvéthétfőn vendégszerepelt a népszerű sorozatban, sőt, még egy rögtönzött koncertet is nyomtak a Bécy-villa falai közt. 

Karola a USNK mellett csillogtatta meg énektudását

Karoláék házibulit csaptak a USNK tagjaival…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Az USNK lépett fel a T.É.R. bárban!

Tamás és Szofi szexuális élete zsákutcába jutott. Bagoly kételkedni kezdett zenei karrierjében. Joe és Dávid elkezdték a fitnesz stúdiójuk renoválását.

USNK az Éjjel-Nappal Budapestben!

A X-Faktor győztes csapata, a USNK hamarosan az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatban bukkan fel. A fiúk önmagukat alakítják, koncertet adnak és még a sorozat egyik szereplőjével közösen is előadnak valamit. Hollywoodban is bevett szokás, hogy egy sportoló vagy zenész sztár önmagaként jelenik meg egy filmben.

Húsvéthétfőn sztárvendégekkel érkezik az Éjjel-Nappal Budapest!

A népszerű napisorozat Húsvéthétfőn sem marad el, sőt még egy meglepetéssel is készül az ünnep alkalmából.

KLIPPREMIER: Összeállt az AWS és a USNK!

Ma megjelent az AWS és a USNK közös dalának videoklipje, Idő címmel. Ezt nektek is látnotok kell!

Nézd meg az első kockákat az USNK új klipjéből!

A 2018-as X-Faktor győztesei az AWS-szel közösen készítettek egy dalt, a Fókusz ellátogatott a klipforgatásra.

A USNK a metál-rockot játszó AWS-sel forgat

Az X-Faktor győztese, a USNK nem unatkozik. Alig egy hét telt el új klipjük, a Parihardkor óta, és már készül is a következő klip, amit a metál-rock bandával, az AWS-sel forgatnak közösen. A srácokban közös, hogy rajonganak a Limp Bizkitért és a Linkin Parkért, így jött a rap és a metál összehozása.

Palvin Barbi kövér? Kiakadtak a magyar hírességek!

Palvin Barbi néhány napja egy videóban jelentette be, hogy a világ egyik legnagyobb fehérneműcégének angyala lesz. A modellt annak idején az 13 évesen az utcán fedezték fel. Igazi világsztár lett belőle, aki sajtóhírek szerint évi 1 milliárd forint forintnál is többet keres. Ennek ellenére sokan kövérnek tartják őt. A Health.com hírportál arról írt, hogy Barbi alacsonyabb és nem annyira vékony, ezért nem is illik a Vicotria's Secret modellek közé. Mi megkérdeztük erről a hazai hírességeket is, akik nem rejtették véka alá véleményüket!

Új, botrányosra sikeredett klippel jelentkezett az USNK

Az X-Faktor legutóbbi győztesei már a verseny alatt is ontották magukból a saját dalokat, de továbbra sem dőlnek hátra, máris itt a Parihardkor.

Itt a USNK vadonatúj klipje

Ott voltunk a klip forgatásán, ahol közel 700 jelentkezőből választották ki azokat a szerencsés rajongókat, akik az X-Faktor nyertesével bulizhattak egy hatalmasat a partihardkor című vadonatúj klipben.
A teljes klipet itt nézheted meg.

USNK - parihardkor klip


szerző:
2019.03.21. 18:00
USNK - parihardkor klip

USNK rajongók figyelem, most kell a képernyőkre tapadni csak igazán, itt van a fiúk vadonatúj klipje.

Ott voltunk a USNK klipforgatásán és Tamáska Gabit is elkísértük Lofti Begivel a stúdióba!

Több, mint hétszázan jelentkeztek, nyolcvan szerencsés rajongó pedig már szerepelhetett is az X-Faktor győztes USNK klipforgatásán. A fiúk áprilisban Erdélyben turnéznak, ahol X-Faktor meghallgatás is lesz! A tehetségkutató legjobb énekesnője is stúdióba vonult Lotfi Begivel. Tamáska Gabi a Fókusznak mesélte el, hogy Fluor Tomival kiskoruk óta ismerik egymást.

Külön utakon jár az X-Faktor két leghíresebb Bencéje

A Fókusz meglátogatta az USNK-t, Kovács Palit és a Stolen Beatet, hogy megtudjuk, milyen terveik vannak az énekeseknek az X-Faktor után 3 hónappal? Meglepő választ is kaptunk.

Nagy bejelentés: zenekar lesz a Stolen Beat-ből!

Kommentcunami árasztotta el a Stolen Beat közösségi oldalait. A srácok útjai különválnak és Buzás Bence Latyák Bence nélkül, de egy teljesen új zenekarral - folytatja a Stolen Beatet. Az biztos, hogy nem unatkoznak a X-Faktor fiatal sztárjai: a USNK rapperei is száguldanak, és Kovács Palika sem unatkozik!

A USNK hamarosan álomutazásra indul

A 2018-as X-Faktor győztesei nemrég átvehették nyereményük egyik részét. Kíváncsiak vagytok, merre utaznak a rapperek?

Álomutazás Dubaiba: a USNK tagjai elárulták sikerük titkát!

A USNK tagjaival nagyot fordult a világ: koncertről koncertre járnak, dalaikat pedig kívülről fújják a rajongók. Most pedig a fiúk megkapták X-Faktoros nyereményük egy részét, ami nem más, mint egy Dubai álomutazás. Vajon ott is születnek majd slágerek?

Hallgasd meg a USNK-t a Tanár legromantikusabb jelenetében!

Miközben Virág és Robi románca lángolni kezd, ismerős dal ütheti meg a fületeket. Az X-Faktor győztesei saját szerzeményükkel tettek hozzá a szerelmes tinik pillanataihoz.

A USNK is szerepet kapott a Tanár új részében!

Az X-Faktor győzteseit óriási meglepetés érte, amikor megtudták, hogy az egyik daluk is elhangzik majd a sorozatban. Kíváncsi vagy, melyik lesz az?

Megható pillanat: a USNK egy súlyosan beteg kislány álmát váltotta valóra

A 2018-as X-Faktor győztes párosának felejthetetlen találkozásban volt része.

Az X-Faktor győzteseivel leptük meg a nyolcéves beteg Hannát

Tudja, hogy mennyi a fehérvérsejtje, tudja, hogy beteg, azt is, hogy daganata van. Tudja, hogy ha romlanak az értékei, akkor kórházba kell mennie. Hanna nemrég múlt nyolcéves, és súlyos betegséggel küzd. Sikerült teljesítenünk a kislány egyik álmát, amikor összehoztuk a találkozót a USNK rajongó Hannával és az X-Faktor győzteseivel.
Hanna állapotáról és a nagy találkozásról, ide kattintva még többet megtudhat.

SÚLYOS BETEG: Hanna megmondta, hogy végigcsinálja és meggyógyul

Hanna azt mondja, hogy csak egy lehetőség van, hogy meggyógyul. Ezért ő is, családja, a teljesen idegenek is mindent megtesznek. A mosolya, az arca ragyogása pedig nem hazudik, ő valóban meg akar gyógyulni. Apukájával ketten mesélik el, hogy milyen állapotban van most, és hol tart a kezelése.
A Fókusz riportját, ide kattintva nézheti meg.

A Stolen Beat és a USNK több ezres koncerteken bizonyítanak!

Az X-Faktor versenyzői a tehetségkutató befejezése után sem pihennek, koncertről koncertre járnak, ahol a rajongók szinte szétszedik őket.

Megmutatjuk mi történt a USNK és a Stolen Beat zenészeivel az X-Faktor után

A tinik odavannak értük! Az X-Faktor finalista csapatait régen látott rajongás kíséri. Mutatjuk mi történt, történik a USNK és a Stolen Beat zenészeivel azután, hogy a tévés tehetségkutatóban villámgyorsan százezrek ismerték meg őket.

USNK: Széééééétcsaptam


szerző:
2019.01.08. 16:23
USNK: Széééééétcsaptam

Alig pihent a USNK az X-Faktor után, alig, hogy megnyerték a tehetségkutatót, máris ByeAlex teltházas koncertjén léptek fel.

Most minden titokról lehull a lepel: megmutattuk az eredményeket az X-Faktor finalistáinak!

Az X-Faktor idén nem csak nézettségi rekordokat döntött, hanem a nézők is igen aktívak voltak: összesen 3 310 451 alkalommal nyilvánították ki véleményüket az 5 élő show alatt. De vajon kik voltak a legnépszerűbbek az élő show-k indulásakor? Az eredményeket megmutattuk a finalista versenyzőknek és két mentornak!

A USNK már az Aréna színpadán is állt

Fáradtan, de boldogan érkezett Filep Kund és Laskay Nimród az R-Go próbájára, ahol kedd este színpadra léptek Szikora Robival.

Megmutatjuk mivel teltek az USNK győzelem utáni napjai

Soha nem látott győzelmük után már az X-Faktor döntőjének másnapján a keddi Aréna koncertre készültek. Az USNK egy percet sem pihenhetett, a rapper páros az interjúk mellett máris gőzerővel dolgozik. Mutatjuk első pörgős napjaikat.

Kund és Nimród a fővárosba költözik

Néhány nap telt csak el azóta, hogy a USNK megnyerte a 2018-as X-Faktort, Kund és Nimród viszont már eldöntötte, hogy mire fogja költeni a havi 1 millió forintot 12 hónapon át. Az erdélyi fiatalok felezik a pénzt, és együtt vágnak neki a fővárosnak.

Soha nem nyert még rap banda az X-Faktor történetében

A világ 60 országában 14 év alatt 190 győztese született az X-Faktor évadjainak. Szombat estig azonban egyetlen fináléban sem emelhette magasba a kezét egy rap csapat. Az USNK győzelme nemcsak emiatt műsortörténeti esemény. Magyarországon korábban nem fordult elő, hogy az X-Faktorban végül egy mentor két produkciója között dőljön el a győzelem. A srácok közül Nimródot annyira sokkolta a győzelem, hogy Kund vállára borult interjú közben.    

Így örültek az USNK családtagjai és barátai a győzelem pillanatában!

Hatalmas volt az öröm, amikor az USNK megnyerte a 2018-as X-Faktort! A Fókusz végig ott volt a tehetségkutató fináléjának kulisszái mögött!

Az USNK és a Stolen Beat után Tamáska Gabi is saját dallal jelentkezett

Új szerzemények tömkelege, milliós videóindítások, ez máris elmondható az X-Faktor 2018-as versenyzőiről.

ByeAlex a legjobb kettőnél sem tudott hátradőlni

Az X-Faktor három dobogósa és ByeAlex is a Reggeli vendége volt. Visszaidéztük a Döntő legfontosabb pillanatait, és azt is megtuduk, milyen tervei vannak a legjobb hárommal ByeAlexnek.

Megvan az X-Faktor 2018 győztese!

Az X-Faktor 2018-as évadának győztese a USNK lett. A versenyzőknek öt héten át tartók kemény küzdelemben kellett bizonyítaniuk, hogy ők a legjobbak. Végül ByeAlex mentoráltjai szerezték meg a végső győzelmet.

ByeAlex: „Bármi is lesz, köszönöm, hogy velük dolgozhattam”

A győztes mentornak hatalmas szakmai kihívás volt az idei X-Faktor, és alig várja a jövőbeli közös munkát a fiúkkal. Sőt, már dolgoznak is az első lemezükön!

Nézd meg az ötödik Élő show dallistáját!

Íme az ötödik Élő show-ban elhangzott dalok listája!

Győztes Dal a győztestől


szerző:
2018.12.15. 23:45
Győztes Dal a győztestől

Miután kiderült, hogy az USNK lett 2018-ban az X-Faktor győztese, újra mikrofont ragadtak, és ismét előadták a több milliós nézettségű Posztolj című dalukat!

A USNK lett a 2018-as X-Faktor (dupla!) győztese

Elérkezett a mindent eldöntő pillanat. Történelmi másodpercek voltak ezek, hiszen még sosem állt két zenekar a Fináléban. Végül azonban a USNK győzedelmeskedett, ráadásul a jövő évi Sziget Fesztiválon is ők léphetnek fel!

USNK & Radics Gigi: See You Again (Wiz Khalifa feat. Charlie Puth)

A két finalista egy-egy mentorral lépett színpadra. Íme a USNK és Radics Gigi produkciója!

Stolen Beat & Puskás Peti: Minden este (The Biebers)

A két finalista egy-egy mentorral lépett színpadra. Íme a Stolen Beat és Puskás Peti produkciója!

USNK: Choppers (Saját rap)


szerző:
2018.12.15. 22:23
USNK: Choppers (Saját rap)

A harmadik körben a fiúk ismét egy saját dallal léptek színpadra.

Tamáska Gabriella lett a 2018-as X-Faktor harmadik helyezettje!

A Fináléban az énekesek eddig kétszer léptek színpadra, ám most az egyiküknek búcsúznia kellett a versenytől. A legkevesebb szavazatot Tamáska Gabi kapta, így számára ért véget az X-Faktor. 

Puskás Peti alig várja a USNK koncertjét!

Bár több mentor is hiányolta a fiúk lazaságát, és persze a szövegrontás mellett sem tudtak szó nélkül elmenni, Peti teljesen odáig volt értük. Olyannyira, hogy az első fellépésüket is izgatottan várja.

USNK: Stom kivagy (Saját rap)

A második körben a versenyzők egy saját dallal kápráztatták el a közönséget. Íme a USNK produkciója!

 

Puskás Peti:

A fiúk a válogatón előadott dalukkal kápráztatták el a közönséget, és annyira levették a mentorokat a lábukról, hogy Peti szerint fél évszázad múlva sem szabad abbahagyniuk. 

USNK: Intro (Saját rap)


szerző:
2018.12.15. 20:30
USNK: Intro (Saját rap)

A fiúk az ötödik Élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen ma este kiderül, ki nyeri meg a 2018-as X-Faktort!

ByeAlex:

Alex elárulta: mentortársaival minden körben úgy érezték, hogy a fiúknak ott a helyük az Élő show-ban. Nem is kérdés, hogy mindent meg fognak tenni a győzelemért!

Vajon ki lesz a 2018-as X-Faktor győztese?

Leültünk most, az X-Faktor fináléba jutott versenyzőkkel és felelevenítettük velük az elmúlt hónapok legfontosabb állomásait és történéseit. Következzen a top 3 útja a döntőig, avagy hogyan jutott el a győzelem kapujába: Tamáska Gabriella, az USNK és a Stolen Beat.

USNK: Nem hitték volna, hogy ennyi embert megérint a zenéjük

Az X-Faktor fináléjába jutott versenyzőkkel beszélgettünk, és felelevenítettük velük az elmúlt hónapok legfontosabb állomásait és történéseit. Az USNK a magyar X-Faktor történetének legkeményebb melóját végezte el. 5 hét alatt, 5 saját dalt készítettek ByeAlex-szel, amelyet mind feltöltöttek a közösségi oldalakra.

Két csapatnak is van esélye, hogy megnyerje az X-Faktort!

Ricco és Claudia volt eddig az egyetlen csapat, akik első helyezést értek el a magyar X-Faktor történetében. Most ezt a bravúrt a Stolen Beat és az USNK is megismételheti.

Megható ajándékkal lepték meg Gabit a srácok

A 2018-as X-Faktor döntősei - Tamáska Gabriella, a Stolen Beat és a USNK - utolsó napjaikat töltik közös szállásukon. A fiúk még most is annyira figyelmesek, hogy a véghajrában sem feledkeztek meg Gabi születésnapjáról.

Duettekkel erősített az X-Faktor TOP4-es mezőnye

Múlt szombaton már a tehetségkutató Elődöntőjét láthattuk, az énekeseknek és csapatoknak ezúttal abban is bizonyítani kellett, hogyan tudnak együttműködni egy másik előadóval?

Nézd meg a negyedik Élő show dallistáját!

Íme a negyedik élő show-n elhangzott dalok!

Ők a 2018-as X-Faktor döntősei!

A negyedik Élő show-tól Arany Timi búcsúzott, így a Döntőbe Tamáska Gabi, a Stolen Beat és az USNK került.

Gáspár Laci: „Szeretem a rappet!”

A mentor bevallotta, hogy tiszta szívből örül annak, hogy az USNK az Élő show-ban bizonyíthat hétről hétre.

USNK: Szétcsapom (Saját rap)

Az X-Faktor énekesei a negyedik Élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén a közönségnek ismét két versenyzőtől kell búcsút vennie. Vajon kik jutnak tovább?

Az USNK nem akar csalódást okozni Gáspár Lacinak?

A fiúknak nem esett túl jól az előző élő show-ban kapott kritika, vagyis az, hogy nem tudnak újat nyújtani. Így most mindent beleadtak, hogy Lacit elvarázsolják.

Az USNK letarolt mindenkit!

A zsűrinek teljesen egyértelmű volt, hogy a fiúk győztes produkcióval léptek színpadra.

USNK & Trap Kapitány: Beatbox/Freestyle (Trap Kapitány x USNK)

Az X-Faktor Elődöntőjében az énekesek duetteket adtak elő: az USNK Trap Kapitánnyal állt közösen színpadra.

 

Így választottak duettpartnert az X-Faktor versenyzői!

Nem volt egyszerű feladat az énekeseknek eldönteniük, hogy az Elődöntőn kivel fognak majd közösen színpadra állni, de végül mindenki a legjobb partnert találta meg magának.

Duett-partnerek az X-Faktorban


szerző:
2018.12.07. 17:54
Duett-partnerek az X-Faktorban

Lerántottuk a leplet az idei duett-partnerekről, azaz megmutatjuk, Gabi, Timi, a Stolen Beat és USNK kit választott magának, kivel szerettek volna énekelni az X-Faktor színpadán? Hosszabb interjúk itt: Tamáska Gabival, a Stolen Beattel, a USNK-val, Arany Timivel.

DUETT: USNK és Trap kapitány


szerző:
2018.12.07. 17:05
DUETT: USNK és Trap kapitány

A kolozsvári duó, a USNK is kiegészül egy újabb taggal szombat este. Molnár Tibi azaz Trap kapitány beat boxol majd a srácok rapszövegéhez.

Nézd meg a harmadik Élő show dallistáját!

Íme a harmadik Élő show-n felcsendülő dalok listája!

Puskás Peti a USNK-nek: „Óriási tehetségek vagytok”

A USNK ismét elvarázsolta a mentorokat, bár Gáspár Lacinak megint azzal volt problémája, ami miatt első produkciójukat is kritizálta...

USNK - No Riches (Saját rap)


szerző:
2018.12.01. 23:03
USNK - No Riches (Saját rap)

Az X-Faktor énekesei a harmadik Élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén a közönségnek ismét két versenyzőtől kell búcsút vennie. Vajon kik jutnak tovább?

Gáspár Laci vs. USNK: „Mintha 3x ugyanazt hallottam volna tőletek”

A USNK ismét saját új dallal készült az élő show-ra, Gáspár Lacinak viszont szemet, sőt inkább fület szúrt az ismerős stílus. ByeAlex rögtön védelmébe vette mentoráltjait!

USNK: Tevagya (Saját rap)


szerző:
2018.12.01. 20:41
USNK: Tevagya (Saját rap)

Az X-Faktor énekesei a harmadik Élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén a közönségnek ismét két versenyzőtől kell búcsút vennie. Vajon kik lesznek azok?

Így születnek az új USNK-dalok!

Kund és Nimród beavattak minket az alkotói folyamatukba!

Hogyan állják a sarat az X-Faktorosok a lájkok és az ismertség tengerében?

Több tízezer lájk, száznál is több komment és milliós nézettség a Youtube-on – mindössze két élő show után ezekkel a számokkal büszkélkedhetnek az X-Faktor top 6-ba bejutott énekesei! Szinte egy lépést sem tudnak tenni anélkül, hogy ne állítsák meg őket egy szelfire. De hogyan élik meg ők maguk a hirtelen jött népszerűséget? Erről a top6-ba jutott versenyző még többet mesél: itt!

X-FAKTOR: Így élik meg a friss népszerűséget az énekesek

Az X-Faktor top 6-ba jutott versenyzői maguk sem tudják elhinni még, hogy rövid időn belül milyen népszerűek lettek. Hihetetlenül sok biztató üzenetet kapnak, de lehetséges az összes szeretetet viszonozni, és minden rajongói levélre válaszolni?

Túl a 2 millión az USNK!


szerző:
2018.11.29. 17:49
Túl a 2 millión az USNK!

A népszerű rapper duó újabb mérföldkövet ért el!

USNK: „Eljött a mi időnk!”


szerző:
2018.11.27. 16:25
USNK: „Eljött a mi időnk!”

Az USNK egy újabb saját dallal,  ByeAlex szerzeménnyel készült a 2. élő show-ra. A fiúk azt mondják, rengeteg kommentet kaptak már az első, Posztolj! című számukra. Volt, aki szerint jobban áll nekik az angol szövegelés, de sokan vannak, akiknek a magyar is nagyon bejött. A teljes Fókusz riportot nézd meg: ITT!

Az X-Faktor versenyzői saját dalokkal taroltak!

A hétvégén eljött a második Élő Show ideje, ahol többen is saját szerzeményeikkel bűvölték el a közönséget. Sőt, újabb videoklipek is születtek!

Radics Gigi duettezni akar a USNK-vel!

Gigi nemcsak a rajongója lett a srácoknak, de még egy felajánlást is tett nekik. Laci pedig újra tininek érezte magát, aki mindig izgatottan várja az új dalaikat. Az értékelés végén Alex és Peti is ugyanilyen büszkén nyilatkozott a rapperekről?

USNK: !FogyaszdEl! (Saját rap)

Az X-Faktor énekesei a második Élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén búcsút kell vennie a közönségnek két versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!
 

 

Az USNK X-Faktor történelmet írt!

A fiúk nagyon izgultak a múlt héten, és nem is sejtették, hogy ekkora sikert fognak aratni. Arra pedig végképp büszkék, hogy már az első Élő show után megjelent az első videóklipjük. Erre ugyanis még sosem volt példa az X-Faktorban!

Átlépte az 1 millió megtekintést az USNK első klipje!

Soha nem volt még ilyen, hogy már az élő show-k alatt saját dallal és klippel jelentkezik egy versenyző (ebben az esetben egy csapat) az X-Faktorból.

Kulisszák mögött: így élnek az X-Faktor házban a versenyzők

Vajon, hogyan élnek az X-Faktor házban a versenyzők? Mit csinálnak szabadidejükben? Hogyan készülnek az élő show-ra? A Fókusz stábja ideiglenes otthonukba látogatta meg az énekeseket, akiktől azt is megtudtuk, hogy milyen lesz a következő produkciójuk.

Kinek a szettje volt a nyerő az első X-Faktor élő show-ban?

Szombaton már szavazhattál azokra az énekesekre, akik a legjobban tetszettek neked, most viszont a ruháikat rangsorolhatod. Ki nézett ki legjobban a fellépő szettjében?

Klippremier - USNK: Posztolj


szerző:
2018.11.18. 12:33
Klippremier - USNK: Posztolj

Zene: Somogyvári Dániel

Szöveg: ByeAlex

Klip: Tembo

USNK klippremier: Továbbjutás és vadonatúj videoklip az 1. Élő Show után

ByeAlex mentoráltjai halmozták a sikereket a szombat esti show-val. Az USNK fergeteges produkciójához nem régiben klipet is forgattak, amit szintén tegnap hallhattak először a rajongók.

Állva tapsoltak a mentorok az USNK-nek

Hiába ismeretlen terep a fiúknak a magyar rap világa, lenyűgözték a zsűrit, akik egyetértettek abban, hogy ismét sláger született a színpadon. Mentoruk, ByeAlex pedig mindenkit figyelmeztetett: következő héten új dal is érkezhet!

USNK: Posztolj! (Saját szám)

Az X-Faktor énekesei az első élő show-ra teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén búcsút kell vennie a közönségnek három versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!

Így alakult meg az USNK zenekar!

A fiúk egy házi buliban találkoztak, és az első pillanatban tudták, hogy életre szóló barátság született közöttük.

X-Faktor 2018 - TOP11 - Közös dal - Rise (Jonas Blue ft. Jack & Jack)

Elkezdődött a 2018-as X-Faktor 1. Élő show-ja, ami a 11 legtehetségesebb előadó közös produkciójával startolt. Íme a lányok (Urbanovics Vivien, Tamáska Gabriella, Arany Tímea), a fiúk (Kovács Pál, Szekér Gergő), a 25 éven felüliek (Balog Janó, Ölveti László, Kurokava Taka) és a zenekarok (USNK, Stolen Beat, Ricky and the Drunken Sailors) nyitánya.

Hosszú az út az X-Faktor döntőjéig!

Milyen hosszú és göröngyös volt a versenyzők útja idén is az élő show-ig? Mi történik közben a háttérben? Hány ember munkája van abban, hogy egy jó hangú, de mondjuk kissé félszeg tehetség szinte igazi rocksztárként vagy dívaként lép ki a színpadra? Ezt mutatjuk most meg!

Irány az Élő show! - ByeAlex és a zenekarok

ByeAlex elvitte egy körre mentoráltjait. Nézd meg a USNK, a Stolen Beat és a Ricky and the Drunken Sailors útját az élő show-ig!

USNK


szerző:
2018.11.11. 21:20
USNK

A zenekar a válogatón saját dalával jutott tovább a Táborba, ahol mind a két feladattal sikerült meggyőzniük a mentorokat. A Mentorházban pedig a They Said című dallal sikerült megkapniuk Alextól az Élő show-t jelentő „igen”-t.

Így állt össze ByeAlex csapata az élő show-ra!

ByeAlexnek hazai terepen kellett döntést hozni, ami nem is volt olyan könnyű, mint ahogy elsőre tűnhetett, de végül összeállt a zenekarok csapata is, akik az élő show-ban küzdhetnek tovább a legtehetségesebb előadója címért. Az USNK, a What'sUpCi, a Stolen Beat, a Ricky and the Drunken Sailors, a The Gentleman Band és a Helo Zep! mindent beleadtak, hogy a Mentorházban is bizonyíthassanak saját mentoruknak. Alex először csak a Stolen Beatet és a USNK-t vitte magával, két versenyzője számára véget ért a verseny, a másik kettő sorsáról pedig a mentorok döntöttek.

 

Kattints ide az összes produkcióért!

USNK: They said (Saját rap)


szerző:
2018.11.11. 18:55
USNK: They said (Saját rap)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme az USNK produkciója!

Úgy jöttünk ide, hogy oda fogunk ****ni a színpadon mindenkinek!

Habár ezek a zenekarok utólsokként álltak színpadra, mégis az elsők között végeztek!

 

Nézd meg a Helo Zep!, a Ricky and the Drunken Sailors és az USNK produkcióját!

USNK: Dead Inside (Saját rap)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme az USNK produkciója!

Az utolsó válogatáson leesett az X-Faktor mentorainak az álla

Véget ért az X-Faktor válogatása, de az utolsó adás is tartogatott még rendkívül meglepő produkciókat. Például a kecskeméti Dynamic Duónak és az erdélyi USNK csapata produkciója láttán leesett a mentorok álla.

EXTRA PRODUKCIÓ USNK: elképesztően tehetséges a két erdélyi srác!

A mentoroknak az utolsó válogatáson leesett az álla, amikor két erdélyi srác, Nimród és Kund hihetetlenül jól elrappelte saját szerzeményét. A fiúk a Fókusz kamerájának egy extra produkcióban is megmutatták, hogy mit tudnak!

Ettől a két sráctól félhetnek mostantól a magyar rapperek?

Hatalmas sikert aratott az X-Faktor színpadán az USNK duó. Alex úgy érzi, még ő is tanulhat tőlük a következő hetekben…

 

Nézd meg a produkciót!

USNK: Intro (Saját rap)


szerző:
2018.10.27. 20:00
USNK: Intro (Saját rap)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme az USNK produkciója!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való