KERESÉS search-close

UNESCO

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "UNESCO"

Ég a párizsi Notre-Dame, a világörökség része!

Tűz ütött ki a párizsi Notre-Dame-ban, az épület hatalmas lángokkal égett. A templomban épp renoválási munkák folytak.

ISIS: megbocsáthatatlan pusztítás

Irak legrégebbi keresztény monostorát is lerombolta az Iszlám Állam. A rombolás valószínűleg 2014 szeptemberében történt, a műholdképek elemzését most hozták nyilvánosságra.

Az ISIS egy 1400 éves monostort tett a földdel egyenlővé

Irak legrégebbi keresztény monostorát is lerombolta az Iszlám Állam. A rombolás valószínűleg 2014 szeptemberében történt, a műholdképek elemzését most hozták nyilvánosságra.

2015: a fény nemzetközi éve Magyarországon is

Az UNESCO 2015-öt a Fény Évének választotta, felhívva ezzel a figyelmet arra, hogy milyen fontos szerepet játszik a fény az életünkben.  Hazánk egyrészt csatlakozott az európai kezdeményezésekhez, másrészt egy itthoni eseménysorozattal kívánja felívni a hazai közvélemény figyelmét a fény az élet minden területére kiható fontos szerepére. Vendégünk volt Alföldi Mária a Bayer kommunikációs igazgatója és Szarvas Kata a BME Szent-Györgyi Albert Szakkollégiumának elnöke, akik a hazai kezdeményezésrõl mesélnek nekünk.

Lefejezték az ismert régészt


szerző:
2015.08.19. 18:25
Lefejezték az ismert régészt

Lefejezte az Iszlám Állam Szíria egyik legismertebb régészét. Kaled Asszádnak azért kellett meghalnia, mert nem árulta el, hova rejtették a palmírai kincseket. Holttestét a szíriai város római kori romjának egyik oszlopára akasztották fel.

Az UNESCO ellenzi a szerencsi erőművet

Az UNESCO szerint nem lenne szabad szalmatüzelésű erőművet építeni Szerencs mellett.

Tarlós a budapesti barlangok körül kutat

Felelősségre vonást ígért a fővárosi barlangokat ért károk kapcsán Tarlós István.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való