KERESÉS search-close

Trokán Anna

24 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Trokán Anna"

Adománygyűjtő különkiadással készülünk a Bátor Tábor javára

A Bátor Tábor a  súlyos beteg gyermekek gyógyulását segíti élményterápiával. Hogy Erős Antóniának, Lengyel Tamásnak és a Trokán testvéreknek mi köze van a bátrakhoz, a Fókusz Pluszban kiderül! Segítsünk együtt szombaton, az RTL Híradó után! |

Ez veri ki a biztosítékot Kovács Patríciánál a social médiában

A legnevesebb magyar színészeket is kiborítja, amikor egy hazug világ jön velük szembe a közösségi oldalakon. Nemcsak Patríciából, hanem Szabó Kimmel Tamásból is indulatokat váltanak ki ezek a posztok.

Trokán Annában valami megváltozott kisfia születése óta

A színésznő elkezdett dolgozni kisfia születése után, nehezen megy számára az elengedés, de már előfordult, hogy két napra is rá tudta bízni másra. Anna híres anyukája, Athina viszont ugyanannyira szorong, mint ő.

Trokán Anna is élménnyel segít a beteg gyerekeken

A Bátor Táborhoz csatlakozott a színésznő, aki erről a rendkívül fontos küldetésről és a szerepeiről is mesélt a Reggeliben.

Milyen legyen a gyerekbiztos lakás, és hogyan szoktassuk kutyához a kicsit?

Nyári Diáéknál a legaktuálisabb probléma, hogy kezeljék a kutyájuk féltékenységét, aki eleinte jól fogadta a babát, de most valami megváltozott. Szabó Zsófiék már megtalálták a megoldást.

Trokán Anna bevállalta


szerző:
2019.01.09. 09:08
Trokán Anna bevállalta

A színésznő nem akart sok helyre menni másfél éves kisfiával, ezért hiába laknak kislakásban, mégis ő hívta meg a rokonokat karácsonykor. De édesanyja görög szokásairól most sem kellett lemondani.

Szoptatási tanácsok Trokán Anna képeivel

A színésznő még mindig táplálja anyatejjel másfél éves kisfiát. Hamarosan kiadnak egy könyvet, mely összefoglalja a szoptatással kapcsolatos legfontosabb információkat illusztrációkkal, fotókkal. Trokán Anna is közreműködött benne.

Trokán Anna: „Normális mélyrepülésem, az volt”

Trokán Anna másfél évvel ezelőtt adott életet kisfiának. A Reggeliben őszintén beszélt arról, hogy milyen gyorsan nyerte vissza az alakját, mennyire viselte meg a lelkét a szülés utáni időszak, és hogy mikor dolgozott először újra a baba mellett.

A sikerhez vezető út kudarccal van kikövezve?

Trokán Anna, Homonnay Zsolt és Miller Zoli is sikeres embernek vallhatja magát, viszont mindannyiuknak volt nehéz időszaka életében. Ez vajon mindig együtt jár a sikerrel?

Homonnay Zsolt és Miller Zoli teljesen kiakasztotta Trokán Annát!

Az élethosszig tartó tanuláshoz néha van úgy, hogy igenis vissza kell ülni az iskolapadba. Homonnay Zsolt is így tett, Miller Zolival pedig páratlan párost alkottak!

Trokán Anna mindennél jobban élvezi az anyaságot!

Trokán Anna már egy éve anyuka - nemcsak otthoni tapasztalatairól, hanem karrierjéről is mesélt nekünk!

Karrierkörképet rajzoltunk a Trokán családban

Papadimitriu Athina és lánya, Trokán Anna meséltek családjukról és a színészi pálya csábításáról. Vajon a Trokán családban folyton a szakma a téma?

Sztárok vallottak édesanyjukról

Az RTL Reggeli szerdai adásában Gubás Gabi, Ábel Anita és Trokán Anna elárulták, mit köszönhetnek anyukájuknak. Kánya Kata és Wossala Rozina családi vitájának is fültanúi lehettünk.

Kinek a lánya? Meglepő tények Trokán Annáról és Wossala Rozináról!

Vajon Trokán Annára vagy Wossala Rozinára igazak a következő állítások? Kánya Kata és Papadimitriu Athina válaszol!

Milyen nagymama Papadimitriu Athina? Trokán Anna válaszol!

2017-ben született meg Károly, Trokán Anna kisfia. A szerdai Reggeliben Trokán Anna mesélt a névválasztásról, a közelgő anyák napja alkalmából pedig Papadimitriu Athina mesélt az anyaságról és a nagymamaságról.

Trokán Nóra és Trokán Anna a szülői felelősségről

Papadimitriu Athina és Trokán Péter lányai voltak Peller Anna és Lukács Miki vendégei. A Reggeli házigazdái arra voltak kíváncsiak, hogy vajon a híres emberek gyermekei máshogyan élik-e a mindennapjaikat, mint a hétköznapi emberek csemetéi.

Trokán Anna és Nóra sosem rivalizáltak egymással

Nóra és Anna igazi színészpalánták, édesanyjuk Papadimitriu Athina, édesapjuk Trokán Péter színművész. Hogy milyen testvérek ők, mennyire vannak jelen egymás életében és volt-e köztük valaha rivalizálás, azt elmesélték.

Tudatlanság: azt se tudjuk, hová utazunk?

A magyar turisták kedvenc helyei, mégis alig tudunk róluk valamit. Most azokról a honfitársainkról lesz szó, akik teljesen felkészületlenül vágnak neki a nagyvilágnak. Az emiatt sokszor vicces, ciki, sőt akár veszélyes helyzetbe sodródó utazók kalandjai jönnek Görögországtól Amerikáig és Olaszországtól Törökországig. Jász Zoltán riportja.
 

TROKÁN ANNA: Nyáron görögnek, télen magyarnak érzi magát

A gyönyörű színésznő úgy érzi, ahogy kisüt a nap, egyre jobban vágyakozik Görögország után. Szerinte másik hazáját még mindig nagyon sok sztereotípia övezi, aminek a legtöbbször az az oka, hogy nem ismerjük a kultúrájukat, és azt a keveset, amit tudunk róla, felnagyítjuk.

Reggeli - Csak csajok 12-09-06

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Csak csajok 11-08-08


szerző:
2011.08.08. 09:05
Csak csajok 11-08-08

Csak csajok: Keleti Andi a Trokán lányokkal az aktuális esküvői trendekről és az ideális sarokmagasságról beszélgetett.

Esti Showder Fábry Sándorral 11-02-10

Esti Showder Fábry Sándorral: A Gregor Bernadett-botrány, a celebvédő sztárügyvéd és a békítő show: Dr. Magyar György. A két legdögösebb színészpalánta: Trokán Nóra és az RTL Klub vadonatúj sorozatának bombázója, Trokán Anna. A bukott polgármesterjelölt, Budapest védőszentje, Schmuck Andor. Élőben fellép Keresztes Ildikó.

Csak csajok 11-01-04


szerző:
2011.01.04. 09:05
Csak csajok 11-01-04

Csak csajok: Melyik gyereknek milyen sport az ideális? A szülő vagy szakember tanítsa meg az alapokat? Hány évesen lehet elkezdeni? Csapó Gábor a keddi Csak csajokban minden kérdésre válaszol. Illetve még arról is szót ejtünk, hogy vajon a szerelem harminc fölött már egészen mást jelent?

Fél Kettő 11-01-03


szerző:
2011.01.03. 14:35
Fél Kettő 11-01-03

Fél Kettő: Bulvárkrónika - Botrány és boldogság. A sztárvilág egy éve. Namíbiai kaland - Katus Attila afrikai árvát fogadna örökbe? Alma a fájától - A Fél Kettő vendége Trokán Péter színész lánya, Trokán Anna.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való