KERESÉS search-close

Trap Kapitány

62 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Trap Kapitány"

Duettekkel erősített az X-Faktor TOP4-es mezőnye

Múlt szombaton már a tehetségkutató Elődöntőjét láthattuk, az énekeseknek és csapatoknak ezúttal abban is bizonyítani kellett, hogyan tudnak együttműködni egy másik előadóval?

Nemazalány is indult korábban az X-Faktorban

A Reggeli vendégei voltak az X-Faktor elődöntőjében szereplő sztárvendégek, akik a Stolen Beat, Tamáska Gabi és az USNK duettpartnereiként léptek színpadra.

USNK & Trap Kapitány: Beatbox/Freestyle (Trap Kapitány x USNK)

Az X-Faktor Elődöntőjében az énekesek duetteket adtak elő: az USNK Trap Kapitánnyal állt közösen színpadra.

 

Új tehetségkutató indul az RTL Klubon?

Hogy mi a közös Kiss Ramónában, Trap kapitányban, Oláh Gergőben, Tóth Verában és Kovácsovics Fruzsinában? Elsőre talán semmi, de két évvel ezelőtt valami mégis összekötötte őket – ők lettek ugyanis az RTL Klubon - 2016 őszén - indult gyerek tehetségkutató műsor, a Kicsi Óriások csapatkapitányai.

Még mindig tombolnak az érzelmek Tóth Gabi és Molnár Tibi között?

A Pimaszúr átcuccol legújabb adásában Trap Kapitány egyik napjába pillanthattunk be, ahol a legédesebb részlet az volt, amikor beugrott a lakására exe, Tóth Gabi is. Az énekesnővel kielemezték a kapcsolatukat.

Tóth Gabi és Tibi együtt elemezték ki a kapcsolatukat

Három évig alkottak egy párt, együtt is éltek, azonban pár hónapja búcsút intettek egymásnak. Mégis, ez a szétválás nem is biztos, hogy örökre szól...

Kik lehetnek egy zöld manó szülei? Pimaszúr megismerhette őket

Honnan is jött ez a sokoldalú zenész, aki grafikusként is dolgozott? Édesanyja, édesapja és nagymamája meséltek egy kicsit a gyerekkoráról, és persze a női kezek jól meg is tisztogatták a fiatalembert a zöld festéktől.

Irány Szeged és a titkos Tha Shudras próbaterem

Egy titokzatos lakótelep, ahol nemcsak disznóvágás, de Gyűrűk Ura-szerű egyetemi csapatok is megfordulnak. Tibiék nem is találhattak volna méltóbb helyet a Tha Shudrasszal.

Honnan is jön ez a Trak Kapitány maszk?

Három éve Trap Kapitányként és a Tha Shudras frontembereként ismerhette meg a közönség Molnár Tibit. Azonban mostanság egyre kevesebbet láthatjuk zöld manóként. Vajon miért húzott ekkora füleket magára anno?

Tóth Gabiról is mesél Pimaszúrnak Trap kapitány

Megint átcuccol Papp Gergő, és ezúttal igazán szürreális élményben lesz része. Kedd esti vendéglátója ugyanis egy zöld arcú idegen egy távoli bolygóról: Trap kapitány. A Tha Shudras zenekar X-Faktort is megjárt zenekarának frontembere, aki a keresztségben a Molnár Tibor nevet kapta, később levetette álarcát, és életének legintimebb részéről is mesélt a kamerák előtt. Például Tóth Gabiról, aki előbb a mentora, aztán a partnere, végül a jó barátja lett Trap kapitánynak.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Pimaszúr újra az RTLII-re cuccol!

Keddenként 22:00-tól új epizódokkal tér vissza Papp Gergő és egyszemélyes ministábja az RTLII-re.

Elkészült a Tha Shudras új klipje!

A 2014-es X-Faktor felfedezettje, a Tha Shudras elkészítette legújabb videoklipjét, ami a Reggeliben debütált először. Molnár Tibor a.k.a. Trap Kapitány és a klip rendezője, Zsengellér Márton meséltek a Napfény születéséről.

A Tha Shudras zenekar különleges videóval lepte meg rajongóit!

Az X-Faktorban ismertté vált különc együttes új szerzeménnyel rukkolt elő, melyet most meg is nézhettek!

ByeAlex:

Az X-Faktor mentorainak Gáspár Bea alapanyagait felhasználva kellett vacsorát készíteniük, ám végül Trap Kapitány sietett segítségükre, akinek a többiek elmondása alapján sikerült is a küldetés!

Tóth Gabi és Trap kapitány között működik a kémia?

Pont két évvel ezelőtt a Reflektor riportere úgy döntött, utánajár a találgatásoknak. Abban az időszakban ugyanis a pletykák csak arról szóltak, hogy az X-Faktor mentora és a Tha Shudras énekese, Trap kapitány között kialakulóban van valami. Így meglátogattuk őket egy zenekari próbán és meglestük, hogy vajon igazak-e a hírek. Egyébként most már tudjuk, hogy igen... 

Az apró tehetségek hétről hétre a győzelemért hajtanak

Nem lehet könnyű alig tíz évesen hétről hétre nyomás alatt teljesíteni, ráadásul több műfajban. Márpedig a Kicsi Óriások versenyzőinek mind meg kell küzdenie ezzel.

Tóth Gabi már eldöntötte gyerekeinek nevét

Tóth Gabi és Trap kapitány még az esküvőt sem tervezi, de az énekesnő már eldöntötte, hogy fogják elnevezni közös gyermekeiket. A két zenész 2014-ben ismerte meg egymást és szinte azonnal szerelembe is estek, azóta egy párt alkotnak. Gabiék többször beszélgettek már arról, hogy jövendőbeli gyerekeiknek milyen nevet adnának, és az énekesnőnek határozott elképzelése van ezzel kapcsolatban.

Tóth Gabi párja nincs könnyű élethelyzetben – VIDEÓ!

Sokszor kerülünk olyan akadályok elé, amikor tényleg meggondoljuk, szökjünk-e, vagy szokjunk. Sztárjaink komolyan vették ezt a kérdést, és becsülettel válaszoltak is rá.

Molnár Tibi: „Szerintem nagyon jó barátok leszünk”

Az első adás előtt ellátogattunk az Akadémiára - a gyerekek itt készülnek minden produkciójukra -, ahol Molnár Tibi elmesélte, hogy szerinte már zenekara is eléggé fantáziadús, ezért úgy gondolja, hogy ezt az életérzést a gyerekek csak fokozni tudják. Rengeteget fognak egymástól tanulni, sőt, Tibi bízik benne, hogy a gyerekeknek köszönhetően komoly felnőtté válik a műsor végére.

Vajon hogyan dobolnak együtt a Torpedók a színfalak mögött?

Miután a zsűri meghozta a döntést, kialakult a végső csapat: Emma és Kevin, Nina valamint Martin alkotják a Torpedók csapatát. Csapatkapitányukkal, Molnár Tibivel nemcsak a produkciókról és az átélt izgalmakról meséltek, de egy izgalmas rituáléjukat is bemutatták.

Torpedók


szerző:
2016.09.03. 21:47
Torpedók

Molnár Tibi csapata a Torpedók nevet kapta, amelyben Emma és Kevin a táncosok, Nina az énekesek, Martin pedig a kis tehetségek kategóriájában mutathatja meg, hogy mire is képes.

A Torpedók videóit itt visszanézhetitek!

Balázs: „Amikor az ember azt hiszi, hogy nem lehet fokozni, akkor jöttök ti”

Tibi csapatából már csak egy énekes hiányzott: Brigi és Nina egy-egy érzelmes dallal csaltak könnyeket a zsűri szemébe. De csak egyikük juthatott tovább.

Így zajlott Trap Kapitány énekes válogatója

Tibi az énekesek közül két kislányt, Brigit és Ninát választott ki, hogy magával vihesse őket az első adásba, ahol egy párbajon dőlt el, melyikük maradhat a csapatban.

Martin: „Nyomtam a sódert, ahogy mindig anya mondja”

A Trap Kapitány csapatát erősítő Martin bekérdezett a színpadon, hiszen "nagyon nyomta a lazát" a Mizu-ban. A produkció után persze felmerült, miután Geszti Péter megkérdezte, hogy miért is szereti annyira Balázst.

Így zajlott Trap Kapitány kis tehetség válogatója

Tibi először édes kis énekes tehetségeket hallgatott meg, majd megérkezett Martin, akivel többek között Sebestyén Balázsról is beszélgettek, és a tökéletes farsangi jelmezekről.

Balázs: „Ment a menőzés, de én ezt bírom nagyon!”

Egy puszi ide, egy pacsi oda, Tibi táncosai teljesen átadták magukat a produkciónak, ahogyan azt Balázs is észrevette. Ezután pedig jöhetett a sokk, hogy a srácok között olyan is akad, aki még csak 8 éves.

Így zajlott Trap Kapitány táncos válogatója

Trap Kapitány, alias Molnár Tibi két párost választott a csapatába: Kíra és Peti, valamint Emma és Kevin duóját. Hogy ki milyennek tartja a partnerét? Tibi erre is rákérdezett.

Trap Kapitány: „A gyerekekben az egyediséget és a vagányságot keresem”

Tibi szerint mindig is egy különc kissrác volt, akit már gyerekkorában is jobban énekelt a mesevilág. Pont emiatt a csapatába is olyan gyerekeket szeretne beválogatni, akik vagányok.

Trap Kapitány: „Már csak két nap!”

Múlik hét, fogynak a napok. Már csak kettőt kell aludnunk, hogy végre elkezdődjön a Kicsi Óriások! Ahogyan azt Trap Kapitány, alias Molnár Tibi is elbeatboxolta: szombat, RTL, 18:50!

Trap Kapitány új videóval sokkolta követőit!

A Kicsi Óriások csapatkapitánya még az X-Faktorban tűnt fel a Tha Shudras frontembereként, és már akkor kiderült róla, hogy igazi beatbox mester. Ezt most halmozottan bizonyította.

„Nagyon jól tud táncolni, és úgy néz ki, mint egy királylány!”

Milyen lehet a kapcsolat egy ifjú táncospár között? Trap Kapitány azonnal rákérdezett a pörgős koreográfia láttán!

A Kicsi Óriások csapatkapitányai között már most teljes az összhang!

A múlt hét péntek a nagy bejelentésekről szólt: kiderült, hogy kik lesznek a gyerek tehetségkutató csapatkapitányai, sőt az is, hogy Sebestyén Balázs lesz a műsor házigazdája.

Mitől lesz más a Kicsi Óriások, mint a többi tehetségkutató?

Hogy mi a közös Kiss Ramónában, Trap kapitányban, Oláh Gergőben, Tóth Verában és Kovácsovics Fruzsinában? Elsőre talán semmi, de most valami mégis összeköti őket – ők lesznek ugyanis az RTL Klubon ősszel induló gyerek tehetségkutató műsor, a Kicsi Óriások csapatkapitányai.

Újabb hihetetlen nevek a Kicsi Óriások háza táján!

Ha már megvan a zsűri és a műsorvezetőnk is felkészülten várja a kis tehetségeket, akkor már csak egy utolsó részlet hiányzik: a csapatkapitányok! Hogy kik ők, és mi lesz a szerepük a műsorban? Most végre kiderül!

Tóth Gabi megosztotta párja csókját

Az X-Faktor egyetlen női mentorának a műsor nemcsak sikereket és tehetségeket hozott, hanem szerelmet is, akire érthető módon nagyon büszke. Ezért osztotta meg a következő videót.

Végigpartyzták a hetet az X-Faktorosok

A ma esti bulival zárul az X-Faktorosok hete a Partyzánokban. Csordás Ákos fitt bulijával nyitottuk a hetet, kedden Trap Kapitány egy űrbulival foyltatta szerdán Muri Enikő repítette el a csapatot Hawaii-ra, tegnap pedig Patocska Olivér volt egy keleti buli házigazdája. Vendégeink Trap Kapitány és Patocska Olivér voltak.

Trap kapitány megtalálta rég nem látott testvérét?

Olyan a mosolya mint nekem! A felismerés szinte belehasított a Tha Shudras énekesébe, mikor meglátta az ARCOT! Szerintetek is kísérteties a hasonlóság?

Hány pontot kapott Trap kapitány?

Most már tudjuk Trap kapitánynak köszönhetően, hogy milyen is egy igazi űrbuli. Lássuk a pontozás földöntúli lesz-e!

Földöntúli élmény vár ránk! Jön Trap kapitány!

Tegnap este Csordás Ákos izzasztó fit-buliját évezhették az X-Faktoros partyzánok. A brokkolis csirkés kockahas 92 pontot hozott a diétás konyhára. A második házigazda Trap kapitány lesz. Felkészültetek a földöntúli élményre?

Így esznek, isznak és buliznak egy idegen bolygón!

Ha érdekelnek az idegen kultúrák, akkor ma mindenképp kapcsolj a Partyzánokra, Trap kapitány ugyanis megmutatja, milyen egy igazi buli az űrben! Űrpiák, űrkaják, és űrzene minden mennyiségben!

Trap kapitány


szerző:
2015.11.02. 16:05

Reflektor 2015-10-30


szerző:
2015.10.31. 01:25
Egykori X-Faktorosok bizonyítanak a Partyzánokban!

Újra együtt a nagy X-Faktor csapat! Hétfőtől az RTLII házibuli showjának utolsó felvonásában ismerős arcok jönnek össze. A Partyzánok következő hetében lesz trópusi aloha buli, horror ház és egy igazán exkluzív helyszín is.

Fókusz 2015-10-30


szerző:
2015.10.30. 17:25
Csapatépítő tréning Barátok közt

A Barátok közt csapata minden évben kiválaszt egy napot, amikor elhagyják a Mátyás király teret és elmennek együtt kikapcsolódni. Reggel élményeikről faggattuk Mérai Katit és Kiss Péter Balázst. Valamint a napokban, egy újfajta szintetikus kábítószer miatt kórházba kerülő tizenöt fiatalról beszélgettünk toxikológusunkkal, és azt is meg tudhattuk, hogy Trap Kapitány és Tóth Gabi milyen akcióba kezdett. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Trap Kapitány és Tóth Gabi megmenti az erdőket

A Tha Shudras frontembere egészen új oldaláról mutatkozik be: elhatározta, hogy megmenti a Földbolygó erdeit. Fát ültet, mesterséges odút teremt, padot fest és fát nyes. Az erdőmentő akcióba pedig egykori mentorát, Tóth Gabit is bevonta.

Mennyire nyitott könyv Tóth Gabi élete?

Érkezik hozzánk Tóth Gabi, akitől megtudakoljuk mennyire nyitott könyv az élete, sőt azt is elárulja, hogy min ügyködnek Trap Kapitánnyal. Milliókat bukhatnak, akik nem megfelelően nyújták be kárigényüket a Quaestor-botrány okán, hogy ez mit jelent pontosan, utánajárunk. Végül segítünk berendezni kiegészítőkkel a balkont.

Velünk történt


szerző:
2015.02.23. 11:24
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.
 

Mi van Tóth Gabi és Trap Kapitány között?

Hogy mi igaz a pletykákból és miért töltenek együtt annyi időt, azt most elmesélték nekünk a pénteki 8:08-ban. De beszélgettünk még arcukat borotváló nőkről, stresszes gyerekekről is. S hogy milyen témák voltak még, az tovább olvasva kiderül.

Mi van Trap Kapitány és Tóth Gabi között?

Több bulvárlapban is felröppent a hír, miszerint Tóth Gabi szorosabb kapcsolatba került mentorált csapata, a Tha Shudras frontemberével, Trap Kapitánnyal. Hogy mi igaz a pletykákból és miért töltenek együtt annyi időt, azt most elmesélték.

Leleplezzük a furcsa párost


szerző:
2015.02.19. 19:30
Leleplezzük a furcsa párost

A 2014-es X-Faktor egyik legnagyobb rejtélye egészen a mai napig titok maradt. A Tha Shudras zenekar tagjai soha nem mutatkoztak maszkok nélkül. Trap kapitány most viszont megválik a zöldeskék festéktől és a hatalmas fülektől, de vajon mi köze ehhez Tóth Gabinak? Fehér István riportja.

Tóth Gabi és Trap kapitány közt működik a kémia

Az elmúlt hetekben másról sem szóltak a pletykák, mint arról, hogy az X-Faktor mentora és a Tha Shudras énekese, Trap kapitány közt kialakulóban van valami, és ez a valami jóval több munkakapcsolatnál. Riporterünk meglátogatta őket egy zenekari próbán, hogy végére járjon a dolognak.

Reflektor 15-02-18


szerző:
2015.02.19. 00:15
Reflektor 15-02-18

Reflektor: Bozsek Márk nem rejtegeti a szerelmét. Tóth Gabi és Trap kapitány közt működik a kémia.

TRAP KAPITÁNY: „FMaN, mint olyan, kivetülése a Trap Kapitánynak”

Trap kapitány és Tóth Gabi rengeteget mutatkoztak együtt az elmúlt időszakban, nem csoda, hiszen valami igazán izgalmasra készülnek. A legújabb közös munkájukról mesélnek bővebben az alábbi videóban.

Fókusz 15-02-18


szerző:
2015.02.18. 19:20
Fókusz 15-02-18

Fókusz: Penge az arcon - Van, aki szerint jót tesz a női arcbőrnek, ha borotválják. Utánajártunk a fura elméletnek és ki is próbáltuk. Szegények orvosa - Johnny Nigériából érkezett és a legszegényebb falvakban gyógyít. Néha hitelbe adja a gyógyszert. Leleplezzük - Hírbe hozták őket és nem is titkolják, közösek a terveik. Mire készül Tóth Gabi és Trap kapitány?

Lerántjuk a leplet Trap kapitányról!

A 2014-es X-Faktor egyik legnagyobb rejtélye egészen a mai napig titok maradt. A Tha Shudras frontembere eddig soha nem mutatkozott maszk nélkül. Trap kapitány most viszont megválik a zöldeskék festéktől és a hatalmas fülektől, de vajon mi köze ehhez Tóth Gabinak? Fehér István riportja.

Beliczai Balázs bizony testtel mondta el...

Részlet a 14. évad 6. részéből

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Trap Kapitányék még a stand-up comedy világát is meghódították

A betegesen táncoló karácsonyfák és a képtelen autóvezető-oktatások kereszttüzében, még az X-Faktor versenyzői is a Showder Klub színpadára ugrottak. Aranyosi Péter segédletével és Beliczai Balázs feldolgozhatatlan mozgáskultúrájával kiegészülve dal-ki-mit-mutatot játszottak. Nem is akárhogyan!

A Tha Shudras mindenkinek szurkol

Trap Kapitány és Szabó Zsófi felfedték a titkot, miszerint a Tha Shudras frontembere akár béka is lehetne zöld színének köszönhetően. És hogy kinek szurkolnak? Mindenkinek.

A Tha Shudras az X-Faktor legújabb kiesője

Szombaton rendkívül fontos nap volt az X-Faktor versenyzői számára, hiszen nem kisebb volt a tét, mint a döntőbejutás. Azonban mint mindig, most is valakinek búcsúznia kellett a versenytől.

TRAP KAPITÁNY: „Az öreg Lennon is ebbe verette”

Trap Kapitány szemüveget cserélt! A 100. adás témája a beat-korszak volt, így a földönkívüli magára öltötte Lennon jellegzetes kiegészítőjét.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való