KERESÉS search-close

Transporter

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Transporter"

Ezektől a sorozatoktól függtünk a 2000-es években

Melyik sorozat került főműsoridőbe az RTL-en? Melyikekben szerepeltek magyar színészek? Hány száz méter a leghosszabb autós ugratás? Most mindenre fény derül!

Kicsi, nagy, rövid, hosszú - mi lehet az?

Naná, hogy a Volkswagen Transporter. A világ legnépszerűbb kishaszongépjárműve rengeteg formában létezik. Gyártósorán naponta 710 db autót gyártanak le. Lássuk, hogyan készül!

Íme a Volkswagen Transporterek szentélye

Pont hatvan évvel ezelőtt, 1956-ban kezdték el a Volkswagen Transporterek gyártását. A legendás Samba busszal nyolc fiatal tudott egyszerre utazni, a kemping változata pedig olyan tájak meghódítását tette lehetővé, ahova autó nélkül el se juthattak volna tulajdonosaik.

Reggeli Hírvadász - 15/03/20

Mai Hírvadászunkat a képregényes kötődésű hírek fogják uralni, de lesznek még itt pixelek és egy új szállító is, utóbbi traileren. No meg Star Wars, abból sosem elég.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való