KERESÉS search-close

Toplista

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Toplista"

Azokról az idősebb korú édesapákról is megemlékezünk, akik sajnos már nincsenek köztünk

Somló Tamás, Komár László, Székhelyi József és Czeizel Endre valószínűleg még ma is büszke lenne 45 éves kora után vállalt gyermekére. Listánkon ezúttal rendhagyó módon azokról az idősebb korú édesapákról emlékezünk meg, akik már nincsenek köztünk.

Top 10 - Kiss Tibi közel az ötvenhez lett háromszoros apuka

Az ország egyik legsármosabb zenészéről Kiss Tibiről, kevesen tudják, hogy 2016-ban megnősült. És azt talán még annál is kevesebben, hogy két hónappal ezelőtt, 48 évesen háromszoros apuka lett. A Quimby zenekar frontembere elmondhatja magáról, hogy szuper géneket örökölt, mert így közel az ötvenhez nyoma sincs rajta az öregedésnek.

Top 9 - Cooky rövidesen kétszeres apuka lesz

Későn kezdte, de Cooky rövidesen kétszeres apuka lesz. A szeptemberben már 50 éves rádiós fenegyerek, Szelba Christian George, akárcsak Kevin születésénél, most is úgy tervezi: végig a szülőszobában támogatja majd kedvesét.

Top 8 - Lovasi András kerek 50 éves korában lett újra édesapa

A Kispál és a Borz és a Kiscsillag frontembere, Lovasi András kerek 50 éves korában lett újra édesapa. A zenész és Földes Eszter fia tavaly június 12-én született, tehát éppen a napokban lesz egy éves.

Top 7 - Gerendás Péternek három nőtől kilenc gyermeke született

Gerendás Péter, a jazz, a latin és lírai ritmusok szakértője és a jó ritmusban érkező gyermekeké. Három nőtől kilenc csemetéje született, ezért nem meglepő, hogy a legutolsó kislány születésénél Péter már 52 éves volt.

Top 6 - Kicska László rockzenész a bölcső körül rendre ellágyul

Az Edda Művek legfiatalabb tagja, Kicska László egy darabig kilógott a sorból: Pataky Attiláék között csak neki nem volt még gyermeke. Végül ő is beállt a sorba. Laci kicsit félt, de végül még a szülőszobába is bemerészkedett. A kis Nati pedig teljesen az ujja köré csavarta a zenészt.

Top 5 - Laár András 56 évesen lett újra apuka

A páratlan humoristának párosszámú, azaz 4 fiú gyermeke van, páratlan, azaz három anyukától. Gyermekei rendre 11 év korkülönbséggel születtek, tehát a 20-as a 30-as a 40-es és az 50-es évei derekán is kipróbálhatta milyen apukának lenni. Laár András nem csak abban különleges, hogy 56 évesen újra apa lett, de volt feleségeivel is kiváló viszonyt ápol.

Top 4 - Fábry Sándor 57 évesen lett újra apuka, gyermekeiről keveset lehet tudni

Az ország egyik legismertebb humoristája csupán 5 évvel maradt le listánk dobogójáról. Fábry Sándor 57 évesen lett apuka. Kislánya, Bori már 8 éves, de sokat nem tudhatunk róla, mert Sándor megrögzötten védi a családja magánéletét a nyilvánosságtól. Néhány éve derült ki az is, hogy van egy kisfia is, aki ma már 11 éves és az anyukájával él. Az Esti Showder műsorvezetőjének van még egy örökbefogadott afrikai gyereke is.

Top 3 - Nagy Bandó András 62 éve volt, mikor kislánya született

Nagy Bandó Andrásnak összesen három gyermeke van: kettő az első házasságából, a harmadik pedig a nála harminc évvel fiatalabb második feleségétől. Gvendolin Glenda akkor született, amikor Bandó már 62 éves volt.

Top 2 - A legszebb gyöngyhajú lány édesapja, Kóbor János

Kóbor János 64 évesen újra belevágott a családalapításba és újszülött kislányát a világsikerű számról nevezte el. Kislánya születésekor újra megnyílt előtte a világ. A legszebb gyöngyhajú lány édesapja, Kóbor János, aki 64 évesen lett ismét apuka.

Top 1 - Závodi János 66 évesen ért meg az apaságra

Ha két élete volna, talán akkor sem kaphatott volna szebb ajándékot a Piramis gitárosa, amikor 2014-ben megszületett kisfia, Janóka. Závodi János nem csak 50, de már 60 is bőven elmúlt, amikor édesapa lett. János 2014-ben először a Fókuszban mutatta meg gyermekét, azóta pedig nem sokat lehetett róluk hallani.

A külföldi sztárokat is lekörözi a világ legidősebb apukája

Hollywood sosem fukarkodott az extrém esetekben, így van ez az idős sztárapukák esetében is. Az ismert amerikai komikus, Steve Martin 67 éves korában lett először édesapa. Úgy érezte nem is jöhetett volna jobbkor... A videóból az is kiderül, ki a világ legidősebb apukája.

Beszólások, vicces bakik és idős sztárapukák a Toplistában!

A visszaszámlálás egyelőre befejeződik, a Toplista szezonzáró adása azonban különleges témával búcsúzik a nézőktől. Az évadzáró epizódban sztárparádé jön többek között Fábry Sándorral, Lovasi Andrással, Kóbor Jánossal és Nagy Bandó Andrással. Olyan híres apukákat rangsorolunk, akik jóval 40, 50, sőt 60 felett vágtak bele a családalapításba, vagy éppen a családbővítésbe. A Szabó Zsófiról készült bakiparádét ITT nézheted vissza!

 TOPLISTA SZEZONZÁRÓ: Best of Szabó Zsófi bakik

A Toplista évadzáró epizódjának alkalmából összeszedtük azokat a vicces műsorvezetői bakikat, amiket a nagyközönség eddig még nem látott! Az biztos, hogy szem nem marad szárazon!

Apukák, akiket a kisgyermekük örökké fiatalon tart

Statisztikák szerint a nők esetében 29, míg a férfiaknál akár a 40 éves kor is belefér az átlag gyermekvállalásba. És ma már az sem ritka, ha valaki csak 45 éves kora után lesz először édesapa. Mai listánk szereplői között akadnak olyanok, akik nagypapa korban lettek apukák, de van olyan is, aki egyszerre végzi el a nagyszülői és szülői teendőit. Az öregedésnek nyoma sincs rajtuk, de hát, ahogy mondani szokták: egy kisgyerek örökké fiatalon tart.

Izom, szakáll és köröm - megmutatjuk azokat a különleges embereket, akik lemaradtak a listáról

Jópár olyan extrém figura van a világon, akik simán helyet kaphattak volna a listánkon, de ezúttal kimaradtak a Top 10-ből. Ilyen például a világ legizmosabb embere, vagy az a férfi, aki a leghosszabb szakállal büszkélkedhet. Megmutatjuk, kik nem fértek fel a Toplistánkra.

Top 10 - A világ legmagasabb emberének 56 és feles a félcipője

Sátor méretű zakó, 1 méteres zokni, és tepsi nagyságú topánka. Így él a világ legmagasabb embere, Sultan Kösen, aki a Guinness hivatalos mérése szerint 251 centiméter magasra nőtt. A 37 éves török férfi rendellenességét gigantizmusnak nevezi a szakirodalom. Ami nem csak extrém testmagasságot, de óriási végtagméreteket is jelent. Laptop méretű, 27 centis a tenyere. 56 és feles a félcipője és fél méter hosszú a szandálja.

Top 9 - A világ legkisebb, járni tudó embere csak 6 kiló

21 éves, 6 kiló és mindössze 51 cm-es a világ legkisebb, járni tudó embere. Az indiai Manpreet Singh teljesen normális babaként született, de a hatodik hónap után váratlanul megállt a növekedésben. A fiatalember egy ritka genetikai betegségben szenved, az úgynevezett Laron szindrómában. Ez a növekedési hormon hiánya. Becslések szerint 300 ilyen ember élhet a Földön, nagy részük a világ legszegényebb országaiban.

Top 8 - A világ legszőrösebb embere

A világ legszőrösebb férfijának bőre 98 százalékát elfedik a szőrszálak. Gyermekkorában emiatt nagyon sokat csúfolták, nem is volt sokáig önbizalma miatta. Ám egy producer Hollywoodba vitte, ahol kisebb szerepeket kapott filmekben. Megjött az önbizalma, magabiztos lett, és elkezdtek udvarolni neki a lányok.

Top 7 - A nő, akinek dereka majdnem olyan vékony, mint a nyaka

Pixee Fox-nak van a legvékonyabb a dereka ez egész világon. A 29 éves svéd nőnek 40 centis a derékbősége, majdnem olyan vékony a dereka, mint a nyaka. A Pixee Fox valójában művésznév, a hölgyet eredetileg Martina Bartholf-nak hívják és villanyszerelő a szakmája. Kitalálta, hogy olyan dereka lesz, mint Jessicának a „Roger nyúl a pácban” című filmben. A plasztikai sebészeknek hála ez sikerült neki, de hat bordája bánta.

Top 6 - A világ leghíresebb sziámi ikerpárja

Egy testben két lélek. Az Egyesült Államokban élő Abigail és Brittany Hensel a világ leghíresebb sziámi ikerpárja. A szét nem vált egypetéjű ikrek külön idegrendszerrel, két szívvel, két gyomorral, viszont egy bélrendszerrel és egy nemiszervvel születtek. Annak idején mindössze néhány napot jósoltak nekik a kórházban, ám ők ma már 29 évesek.

Top 5 - 542 kilót fogyott a világ legkövérebb embere

A világ legkövérebb embere Khalid bin Mohsen Shaari, akinek súlya 610 kilogramm. A férfi kórházi fogyókúrája - amit szinte folyamatosan közvetített a szaúdi televízió - remekül sikerült, ezzel szintén világrekordot döntött. 1 év alatt 610 kilóról 68 kilósra fogyott le.

Top 4 - 38 kilót nyomnak a világ legnagyobb mellei

203 centiméteres mellbőség és 102 ZZZ-s melltartó. Annie Hawkins Turnernek van a legnagyobb melle a világon. Az 52 éves angol hölgy az első melltartóját 10 éves korában vette, ma pedig már csináltatja őket. A túlfejlődött emlőmirigyei miatt vannak ekkora cicijei, amelyek ráadásul még most is folyamatosan nőnek. A két kebel súlya összesen 38 kiló.

Top 3 - A világ legtetováltabb emberének a fogínye is teljesen tetovált

Élő Művészet. Ez a beceneve a világ legtetováltabb emberének, a svájci Etienne Dumont-nak. A lassan nyugdíjas korú férfinak a feje búbjától a talpáig élénk színű tetkók borítják az egész testét. Etienne-nek a szemhéja, a lábujjai közötti bőr és a fogínye is teljesen tetovált.

Top 2 - Boldog és teljes életet él a kezek és lábak nélkül született férfi

Nick Vujicic nemzetközi hírű prédikátor és motivációs tréner, aki kezek és lábak nélkül született. Mégis a világ egyik legboldogabb embere. Előadásainak témái a remény, a fogyatékosság és a hit. Korábban a Fókusznak is nyilatkozott, azt a beszélgetést itt nézheti meg. A szerb származású, de Ausztráliában született férfi a mintaképe annak, hogy nincs lehetetlen. 36 éves, és teljes életet él. Nős, gyereke van, szörfözik, ejtőernyővel ugrik, úszik, horgászik, csónakázik, sőt még snowboardozik is. És mellette járja a világot.

Top 1 - 9800 testékszer fityeg az 54 éves brazil nő bőrén

Elaine Davidsont, az 54 éves brazil nőt tartják a világ legijesztőbb külsejű emberének. Neki van ugyanis a legtöbb piercingje az egész világon. Összesen 9800 testékszer fityeg a bőrén. A hölgy testén 7 kiló fém lóg. A nemi szerve is Guinness-rekorder. 500 piercing van benne.

 

Összeállítottuk a világ legfurcsább embereinek listáját

Sokáig tartott, amíg összegyűjtöttük a mai Toplistába a világ legfurcsább embereit. A legbizarrabb testek közül bemutatjuk a legmagasabbat, a legalacsonyabbat, a legnagyobbat, a legmeghökkentőbbet és a legsokkolóbbat is. Azért állnak ők kamerák elé, hogy segítsenek elfogadtatni a másságot, és megszerettetni az emberekkel saját magukat. Olyannak, amilyenek születtek, vagy amilyenné váltak.
Szerdán este 22:15 perctől Toplista az RTL Klubon.

Még sokat látott megmondó embereink is elképedtek a különcök listáján!

Sokáig tartott, amíg összegyűjtöttük a világ legfurcsább embereit. Olyan sokan vannak. Mivel ez egy érzékeny téma, nem volt könnyű dolgunk. Nem a testi fogyatékosságukon szeretnénk gúnyolódni, hanem példaként szeretnénk őket bemutatni. Hiszen ők felvállalják magukat a nyilvánosság előtt és nagy részük példamutatóan él. Sokat látott megmondó embereink is elképedve és meghökkenve nézték meg az általunk összeállított listát.

Top 5 - A kaucsukbaba megrázó produkciója

Vigyázz Rubint Réka, mert itt az utódod! – Nagy Zsuzsanna a rugalmas tévétornászok királynője, csak egy kicsit eltévedt. Egészen az X-Faktor stúdiójába, ahol először megnevettette, majd pedig sokkolta a mentorokat gimnasztikai bravúrjaival.

A Top 10-be nem fértek be, de örökre az emlékezetünkbe égtek

Napokig vetíthetnénk azokat a megdöbbentő és sokkoló produkciókat, amelyeken jókat nevettünk a 8 X-Faktor és a 4 Csillag Születik évadban valamint a Hungary’s Got Talentben. 

Top 6 - Anastacia személyi asszisztensének mondta magát, csak épp az énekesnő nem tudott róla

Elsőre még a mentorok is elhitték azt az elképesztő történetet, amit Ács Norbert előadott 2 éve az X-Faktor válogatásán. Bár a világsztár énekesnő sosem hallott róla, a srác azt állította, hogy ő Anastacia asszisztense. Norbert pechjére Anastacia éppen a Final Four kézilabda bajnokok ligája miatt Budapestre jött, így szembesítettük őt Norbi történetével.

Top 7 - A Párduc lányok, akiket ha akarnánk se tudnánk elfelejteni

Hogy a Párduclányok név honnan ered, az a mai napig nem derült ki. Az tény, hogy párban léptek színpadra, és mindketten nők, de inkább vinnyogó macskák néven kellett volna benevezniük 2013-as X-faktorba. A Párduclányoknak ráadásul nem ez volt az első fellépése az X-Faktorban, 2011-ben szántották fel először a színpadot. Akkor Ibolya énekelt, lánya, Margaréta pedig táncolt. Az sem volt jobb.

Top 2 -  Az anyuka, aki éneklés nélkül is az X-Faktor sztárja lett!

Az ezüstérmet ezen a héten nem egy meghökkentő énekteljesítmény, hanem egy hozzátartozó produkciója kapta meg. Alexandra a színpadon ekkor még nem is sejtette, hogy nem ő, hanem édesanyja lesz az X-Faktor egyik sztárja 2016-ban. Az anyuka, aki akkor sem szerette volna, ha eláruljuk a nevét, összekeverte Istenes Bencét Puskás Petivel, a műsorvezető pedig végigvitte ezt a fonalat.

Top 3 -

Ne énekelj, táncolj, a port jobban bírom! – szól a mondás. Úgy tűnik, Éva Urbin is érezte, hogy jobb, ha nem kornyikál annyit – de hát az X-Faktor mégis csak egy énekverseny. Most mondhatnánk, hogy Malek Miklós belefojtotta a szót, csakhogy pont ez volt a legnagyobb gond: hol voltak a szavak?

Top 9 - Az X-Faktor történetének legédesebb, egyben leghamisabb párja

8 évvel ezelőtt a magyar X-Faktor történetének legszerelmesebb párja érkezett a szÍnpadra. Szokták mondani, hogy a szerelem mindent legyőz. Vajon a hamis hangokat is?

Top 10 - Egy csodabogár, aki bebizonyította, hogy a hangnál fontosabb lehet a karizma!

9 év után csak a Toplista kedvéért Király L. Norbi visszatért abba a stúdióba, ahol minden kezdődött. Túl van többszáz teltházas fellépésen, egy ország szurkolt neki hónapokon keresztül, titkár helyett most éppen sofőr, született egy gyereke, de vajon 9 év után változott a hangja?

Top 1 - Plazma, aki sosem hallott káromkodás cunamival hívta fel a figyelmet a tehetségére

Voltak, aki nevettek, mások felháborodtak, megbotránkoztak. a szemöldöküket huzogatták vagy tátva maradt a szájuk. A legnehezebb dolga viszont tuti a Csillag Születik hangmérnökének volt, akinek rengetegszer kellett kisípolnia a szabadszájú rapper, Németh Zoltán azaz Plazma produkcióját 2012-ben.

Top 8 - Gyuricza Éva aranyköpése

Gyuricza Éva marketing asszisztens valószínűleg egészen máshogy képzelte X-Faktoros szereplését.  Ezüst ruhájában azonban csak egy aranyköpésre futotta.

Top 4 - Hörcher László, a minden műsorban feltűnő botrányhős

Mindegy, hogy a műsort X-Faktornak, Hungary’s Got Talentnek, Csillag Születiknek ívják,  Hörcher László - vagy ahogy saját magát hívja:  a géppuskalábú celeb mindig feltűnik a válogatókon.

A hülyeségnek tényleg nincs határa!

Kambodzsától Chiléig, Norvégiától Dél-Afrikáig a világon nehéz lenne olyan országot találni, ahol nem rendeztek tévés tehetségkutató versenyt. Nagy az isten állatkertje, de hogy ennyire? A hülyeségnek és a meghökkentő baromságoknak nincs határa.

Ezek voltak a tehetségkutatók legmegdöbbentőbb válogatásai!

A Toplista csapata szerdai adásában feleleveníti a kappanhangú kalandorokat, messziről jött hantásokat és a hivatásos botránykeltőket is, akik hiába próbálták meggyőzni a zsűritagokat arról, hogy helyük van az élő show-kban!

Sok tehetséggel találkoztunk, de ma este nem őket rangsoroltuk!

Lehet X-Faktor, Csillag Születik vagy Hungary’s Got Talent, minden egyes válogatás alkalmával több ezer önjelölt énekes várakozott a sorára az RTL Klub székháza előtt. Sokan tényleg tehetségesek voltak, ma este azonban nem őket rangsoroltuk. Bár a tehetségek produkciót is milliók nézik meg, a meghökkentő, sokkoló önégetések pillanatok alatt az internet sztárjai lesznek.

Plazma: új dallal rukkolt elő a Csillag születikből ismert rapper

A Toplista kamerája ott volt, amikor Plazma vadonatúj dalát megmutatta az egyik legjobb barátjának, a ValóVilágból ismert Lacinak. A rapper sokat változott az évek alatt, de még mindig annyira szókimondó, mint a Csillag születikben!

KIRÁLY L. NORBERT: You can leave your hat on (teljes produkció)

9 év után Király L. Norbi visszatért oda és azzal a számmal, ahol minden kezdődött!

Top 9: A legendás Gátvéder az árvízről próbált mesélni

A klasszikussá nemesedett felvétel egy áradó folyó mellett készült, de folyadékhiányban a legendás interjú főszereplője, Béla bácsi sem szenvedett.

Top 7: Legenda egy ember méretű szalmazsákról

Almási Kristóf állítása szerint egy ember méretű szalmazsákkal gyakorolt, azért lett sikeres a vajdasági karate versenyen. Hogy ebből mi igaz, mutatjuk!

Top 10: Matisz nagypapa internettörténelmet ír

Tata halá, tata bőtön, mitulá báti és bódottá - néhány kifejezés, amit egy boldogkőújfalui férfinek köszönhetünk, aki még az ezredforduló tájékán került be a hírekbe egy egészen megrázó történettel: lánya tíz évesen adott életet első gyermekének. . Matisz papa élvezte a figyelmet és a szereplést, és még ma is szívesen állt kameránk elé, ha kíváncsi vagy ma mi jelenti a nagypapa számára a bódottát, akkor nézed meg EZT a videót!

Top 1: Május elseje - a szeretet ünnepe

Az RTL klasszikusa – az ünnepi riport, aminek minden másodperce arany. Oláh Gino és családja a majálison állt kameránk elé, és megmondta a tutit úgy, hogy szavait azóta milliók ismételgetik.

Top 6: Most akkor ki is az a Polgár Jenő?

Kolompár Sándor, a férfi, akin  egy ország akart segíteni, hogy végre sikerüljön kimondania: Polgár Jenő úrhoz, a Polgármesteri Hivatalba. Sokan mégis azt hitték, ő maga Polgár Jenő…

Örök klasszikusok a netről, amelyek ma mégsem fértek bele a 10-be

Egy zseniális horgász-interjú, az Azbeszt című videó vagy a hölgy, aki Jézus magyarságát bizonygatja… mind olyan gyöngyszemei a netnek, amelyek önálló helyet is kaphattak volna toplistánkon, de ezúttal ők a nagy kimaradók.

Top 2: A készülű atombunker legendája

A „teccikérteni”, az „ojjektum” vagy a „jómunkásember” a kétezres évek elején, az internet magyarországi elterjedésekor indult el hódító útjára. Az eredeti felvétel viszont ennél is idősebb, legalább 30 éves.

Top 8: „Hát, de én fiú vagyok!”

A 2011-es bajai Farsang Kupán 11 éven aluli focisták csaptak össze, és bár külön ezt nem jelezték,  ezen a tornán csak fiúk vettek részt. A riporter mégis megingott…

Top 4: Bözsi néni kakasai

Listánk negyedik helyén egy élelmes fiatalember - egyébként sikertelen - ügymenete látható, és hallható. A főszereplő elképesztő hangerővel próbálta meg behajtani jogosnak vélt jussát…

Top 5: Sanyi, a macska és csúnyán beszélő kis gazdája

A cuki állat, cuki gyerek kombó egy egészen váratlan fordulattal vált népszerűvé - mondhatni, soha ilyen édes káromkodást nem hallottunk még ezelőtt. A Toplista stábja Dabason járt, a harmadik osztályos Adélkáéknál, a látogatásról a teljes videót ITT nézheted meg!

A vicces internetes videók szerelmeseinek ajánljuk!

Ki ne emklékezne arra, amikor Szalacsi bácsi a vízből vette ki az oxigént, kevés volt a biztonsági szervezet a majálison vagy például amikor Bözsi néni nem akarta átvenni a tyúkokat. A vicces internetes videók szerelmesei most újra örülhetnek. A szerda esti Toplistában összeszedtük ezekből a legjobbakat a megmondóembereinkkel! Ha kíváncsi vagy arra, hogy most hogyan él Matisz nagypapa azt ITT, ha pedig az érdekel, hogy mi a helyzet Sanyival, a macskával, azt pedig ITT nézheted meg! 

BÓDOTTÁ: 13 unokával büszkélkedik Matisz papa

Matisz István és családja azzal a hírrel hívta fel az egész világ figyelmét még 1998-ban, hogy 11 éves lányuk egy 17 éves fiúval élt együtt, ráadásul tiltott szerelmükből egy leánygyermek is született. Matisz papa élvezte a figyelmet és a szereplést, és még ma is szívesen állt kameránk elé: 59 éves, egy kicsit már fáj a karja, de a szövege még a régi.

SANYI, A MACSKA: megkerestük a legendás videó kommentátorát!

A Toplista stábja Dabason járt, a harmadik osztályos Adélkáéknál. A kislány pontosan olyan szép, mint a macskája, Sanyi és legalább annyira vagány is. Adélka azt is elárulta, hogy mit szóltak a szülei ahhoz, hogy egy csúnya szó szaladt ki a száján a híressé vált felvételen!

GINO MAJÁLISA: Az eredeti videó


szerző:
2019.05.15. 16:20
GINO MAJÁLISA: Az eredeti videó

Oláh Gino és családja a majálison állt kameránk elé, és megmondta a tutit úgy, hogy szavait azóta milliók ismételgetik.

Dilemma: melyek a legviccesebb internetes videók?

Az elmúlt évtizedek legnépszerűbb - és legviccesebb - internetes videóit rangsoroltuk. Óriási volt a verseny, hiszen hihetetlenül sok legendás felvétel közül kellett kiválasztanunk a legjobbakat. Lássuk, kik segítettek a lista összeállításában, és hogyan szűkítettük le az ugyancsak népes mezőnyt!

Top 8 - Kamu lenne a Holdra szállás ? Mi történt 50 évvel ezelőtt?

Kis lépés egy embernek, de nagy lépés az emberiségnek. A történelem egyik leghíresebb mondata, ami a Holdra lépéskor hangzott el. Neil Armstrong és az Apollo 11 történetét számtalanszor megfilmesítették már, legutóbb Ryan Gosling játszotta el az űrhajós szerepét. Sokak szerint viszont az emberiség egyik legnagyobb eredménye is csak egy mozifilm, amit Stanley Kubrick rendezett és soha nem járt ember a Holdon.

Top 5 - Az UFO-jelenség lassan 100 éve tartja lázban az emberiséget

E.T. , Harmadik típusú találkozások és A függetlenség napja. Az idegenlények eljövetele a hollywoodi filmek egyik kedvenc témája. Legyen szó űrlényes gyerekmeséről vagy a Földet leigázó invázióról az eredmény szinte biztos kasszasikert jelent. Az UFO jelenség lassan 100 éve tartja lázban az emberiséget és biztos mindenki elgondolkozott már azon, hogy mi történne, ha egy ismeretlen, más bolygóról származó civilizáció érkezne meg hozzánk.

Top 7 - Létezett egy másik budai vár? - avagy nincsen ország rendes összeesküvés-elmélet nélkül

Dobogókő és környékét egyesek a Föld erővonalainak központjának és a bolygó dobogó szívének tartják. Csodálatos gyógyulásokról, csakrafeltöltődésekről sőt még szellemek gyakori megjelenéséről is szólnak a történetek. Van a környéken azonban egy másik fontosnak vélt helyszín, még pedig a budai vár. Na nem az, amelyet ma úgy ismerünk és ahova évente több százezer turista látogat, hanem egy korábbi, elfeledett városközpont romjai.

Top 10 - A chemtrail-hívők nem tágítanak elméletüktől

Különös kondenzcsíkok tűntek fel az égen az utóbbi években. A repülőgépekből származó nyomoktól egyesek annyira megijedtek, hogy rögtön világméretű levegőmérgezést kiáltottak. Az úgynevezett chemtrail elmélet szerint veszélyes vegyi anyagokkal permeteznek minket. A kondenzcsíkok a repülőgépekből származó kicsapott és megfagyott vízpárával keletkeznek és csupán a légköri viszonyok miatt maradhatnak fenn sokáig. A chemtrail hívők azonban továbbra sem fogadják el ezt a magyarázatot.

Top 4 - A szabadkőművesség létezik, csak nem úgy, ahogyan azt sokan képzelik

A mindent látó szem, ami a legváratlanabb helyeken bukkan fel. Videóklipekben, reklámokban, sőt még az amerikai dolláron is megtalálható az a motívum, ami egy több száz éves,titkos társasághoz vezet, melynek tagjai a háttérből irányítják a világ főbb eseményeit. Ők a Szabadkőművesek azaz az Illuminátusok.Az összeesküvés elméletek többsége az Illuminátusokat teszi felelőssé a dolgok elhallgatása, befolyásolása miatt, mivel olyan titkos tudás birtokában vannak, ami korlátlan hatalommal ruházza fel őket.

Top 9 - Tréfás kedvű farmerek műve vagy UFO leszállópálya?

Sok művészt megihletett már egy végtelen búzamező látványa. De mi van akkor, ha szántóföldeken szabályos geometriai formák jelennek meg? Tréfás kedvű farmerek munkája vagy idegen civilizációk üzenetei lapulnak meg a gabonakörökben?

Melania Trump dublőre  - ezek a teóriák maradtak ki a TOP 10-ből!

Reggelig sorolhatnánk a vadabbnál vadabb teóriákat, de idő híján csak a legjobb tízet tudjuk most részletesen bemutatni. Melania Trump egészen szokatlanul viselkedik néha az elnök mellett és ránézésre olyan mintha nem is a First Lady bújna meg a nagy fekete napszemüveg mögött.  E miatt is gondolják sokan, hogy Mrs. Trumpot sokszor egy hasonmás helyettesíti.  De már az is elterjedt, hogy Harry herceg felesége Meghan Markle egy robot.

Top 6 - A Kennedy-gyilkosság után azonnal szárnyra kaptak a teóriák

1963. november 22-én két golyó találja el az Egyesült Államok elnökét dallasi látogatása során. John Fitzgerald Kennedy belehal a sérülésekbe. A merénylőt Lee Harvey Oswaldot még aznap elfogják, a börtönből való elszállításakor azonban hasba lövi egy Jack Ruby nevű fickó. A 3 nap leforgása alatt zajló hihetetlen erejű események után szinte azonnal szárnyra is kaptak a teóriák. Egy felmérés szerint az amerikai lakosság több mint 70% -a a mai napig úgy gondolja, Kennedy nem lehetett csupán egy magányos merénylő áldozata.

Top 2 - 9/11 sem úszta meg a konspirációs elméleteket

A New York-i World Trade Center tornyaiba csapódó repülőgépek látványa örökre az emlékezetünkbe égett. A szeptember 11-én összesen 4 gépet térítettek el terroristák, a támadásokban 3000 ember vesztette életét. A merényleteket az Al-Kaida terrorszervezet és annak vezetője, Oszama Bin Laden vállalta magára. A világ még fel sem ocsúdott a tragédiából, amikor megjelentek az első konspirációk az amerikai kormány esetleges titkos szerepéről a tragédiában.

Top 3 - Hogyan süllyedhetett el egy olyan csodahajó, mint a Titanic?

A világ egyik legismertebb története. Egy luxushajó, ami az első útján jéghegynek ütközik, és a hullámok örökre elnyelik. Annyira hihetetlen, hogy talán nem is igaz. Papp Zoltán mezőgazdasági növénytermesztő évek óta megszállottan kutatja a Titanicról fellelhető dokumentumokat. Mint sokan mások, ő is James Cameron filmjének köszönhetően szeretett bele a hajó történetébe, csak hogy most már úgy gondolja ebből semmi nem igaz.

Top 1 - A leghajmeresztőbb teória, mégis sok ezren hisznek benne

Első hallásra mindenki a fejét fogja, mégis több ezren hisznek abban, hogy a Föld lapos. A Lapos Földhívők elméletüket első sorban arra alapozzák, hogy a hivatalosnak számító méréshatáron belül nem görbül a tér úgy, ahogy kellene. Ha tehát nem látjuk görbének, biztos, hogy lapos.

Véletlen? Aligha! - önjelölt nyomozókkal jártunk utána a legképtelenebb teóriáknak

Világméretű összeesküvések, titkos háttérhatalmak és megmagyarázhatatlan misztikus jelenségek. Évek óta reneszánszukat élik a különböző konspirációs teóriák olyan kérdésekről, melyek mindenki fantáziáját izgatják. Rejtélyes helyszínek és történelmi események részletes elemzése, ahol minden mindennel összefügg.

Ők azok, akik nem voltak

Kelemen Anna, Benkő Dániel, Ganxsta Zolee és még sorolhatnánk. Ők is megérik a pénzüket és van aki szerint ők is felfértek volna a Top10-es listára. Nézzék meg kikről van szó, és döntsék el.

Top 1 - Kiszel Tünde naptáraival és bugyijaival éri el, hogy még a csapból is ő folyjon

Munkássága csúcsaként élte meg azt is, hogy egy alkalommal a legirritálóbb celebnek választották meg. Kiszel Tünde az a celebritás, aki naptáraival, bugyijaival és szerelmeivel éri el, hogy még a csapból is ő folyjon.

Top 2 - Anettka média-ámokfutásán az egész ország hüledezett

Nógrád megyei orosz tanárnőből lett első számú botrányhős, akit sokan csak atkának hívtak, és egy pillanatig sem zavarta, hogy áradt felé a gyűlölet-cunami. Sőt, erre épített, és bejött neki.

Top 3 - Damu Rolandnak a sötét börtönfalakkal is meg kellett barátkoznia

A színész a pletykalapok kedvenc rosszfiúja lett, amikor volt barátnője nemi erőszakkal és bántalmazással vádolta. Ártatlannak vallotta és vallja magát a mai napig, de a reflektorfényben tündöklés helyett meg kellett barátkoznia a sötét börtönfalakkal. Damu Rolnad sokáig küzdött azért, hogy visszatérhessen a színpadra, botrányai tették őt igazán feledhetetlenné, és lehet, hogy ezt mostanra már ő maga is belátta.

Top 4 - Hujber Feri lobbanékony természetén a jóga sem segített

Befutott sztár volt, de mielőtt a siker a fejébe szállt volna, kiköltözött Angliába. Mindig is világkarrierről álmodott, és egy jól csengő nevet is talált magának: Frank Ju. Hujber Ferit házasságának válsága nem törte meg, viszont látványosan összetört egy kamerát...

Top 5 - Cristofel, a kubai macsó, aki gyorsan kikopott a magyar celebvilágból

Alig egy hónapot töltött a ValóVilágban Cristofel, de utána is gondoskodott arról, hogy sokáig emlékezzünk rá. A kubai macsónak kevés idő is elég volt ahhoz, hogy jó sok hülyeséget csináljon – ez repítette őt listánk ötödik helyére.

Top 6 - Baukó Évát nem lehet kihagyni hangos balhéi miatt

Néha sírva, néha üvöltve, vagy a földön gurulva, de mindig megmondta a véleményét. Sosem volt csend körülötte, ám volt idő, amikor túlment minden határon. Azt mondja, hiába változott meg, az emberek csak a piásan őrjöngő Baukó Évára emlékeznek.

Top 7 - Oszter Sándor mindig visszakeveredik a bíróságra

Nagyon úgy tűnik, hogy a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész benne maradt a kérlelhetetlen, kemény betyár szerepében, mert az utóbbi években már csak botrányaitól hangos a sajtó. Ittas vezetés, környezetkárosítás, befolyással üzérkedés - bűntettek, melyekkel Oszter Sándort meggyanúsították.

Top 8 - A helikopterezésben verhetetlen Aurelio, el is szállt a magasba

Éttermi balhé, zavaros nőügyek, drogbirtoklás, kokainfüggőség, emberrablás - csak néhány Aurelio bűnlajstromáról. A listánk nyolcadik helyén álló botrányhős  az iskolapéldája annak, hogy a gyorsan jött siker és pénz kétélű fegyver: ha nem jól bánnak vele, könnyen a visszájára fordulhat.

Top 9 - Cicciolina közel a hetvenhez még mindig vetkőzik

Ma már kevésbé nevezhetnénk botrányosnak Cicciolina viselkedését, de néhány évtizeddel ezelőtt bizony ördögtől való volt mindaz, amit művelt. S talán épp ennek is köszönheti, hogy a világon mindenhol ismerik - és nem csak a nevét.

Top 10 - Miriamnak egy akció is elég volt ahhoz, hogy felkerüljön a listánkra

Szerencsére célzásban éppen annyira pontatlan, mint a helyes hangok eltalálásában. Pedig saját bevallása szerint befutott előadó. Felvetődik a kérdés, hogy befutott popdívaként mégis mi szükség volt arra, hogy az X-Faktorban is énekeljen.

Magyar botrányhősök, akik mindent megtettek azért, hogy rájuk figyeljünk

A magyar bulvártengerben bőven akadnak olyanok, akik mindent megtettek annak érdekében, hogy feltűnést keltsenek, és profi szintre fejlesztették a polgárpukkasztást. Kelemen Anna lerántja a leplet a mai Toplistában, ahol a magyar botrányhősöket vesszük sorra. Annácska nem csak plasztikáival, hanem botrányaival is nagy port kavart. Ám közel sem akkorát, mint a műfajban úttörőnek számító Fehér Anettka, aki szintén ott lesz listánkon.

Állandóan felhajtás van körülöttük - botrányhősöket rangsorolunk

Nincs olyan hét, hogy ne szerepelnének a címlapokon vagy a tévében, hogy ne történjen velük valami, ami eddig soha senkivel. Állandóan hisztérikus felhajtás van körülöttük, amin a nép folyamatosan felháborodhat. A következő adásunkban botrányhősöket rangsorolunk. Van közöttük űrutazó, valóságshow szereplő, hősszerelmes, és pornódívából lett parlamenti képviselő is.

Top 5 – Úgy vív, mint az álomherceg, aki fehér ló nélkül sem okoz csalódást

Alázatos, kitartó, tehetséges és mérhetetlenül sármos. A 29 éves, szúrós kék szemű, 180 cm-es sportoló már kétszeres olimpiai bajnok kardvívásban.

Top 7 - A modernkori gladiátor, aki cicákat és kutyákat gyógyít

Irigylésre méltóan sok energiája van! Imádja az állatokat, szívvel-lélekkel gyógyítja őket, ugyanakkor a magyar futósport legjobb világbajnoki eredményével büszkélkedhet. Tavaly a Portréban Barabás Évi vendége volt.

Top 8 - Saját bevallása szerint zene nélkül nem tud létezni

Magyarország egyik legsikeresebb együttesének a tagja, zeneszerző, dalszerző és énekes. Atletizált és a kézilabdázott, egy ideje pedig igazi példakép a kondizásban.

Top 9 - A sikeres modellfiúból sikeres üzletember lett

Sokan bírálták, mikor a nála 25 évvel idősebb, és egyúttal a világ egyik leggazdagabb nőjével járt. Pedig modellként ekkor már megalapozta saját sikerét.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való