KERESÉS search-close

Tihanyi Tóth Csaba

31 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Tihanyi Tóth Csaba"

A Barátok közt színésze először mesélt függőségéről

Tihanyi Tóth Csaba a Fókusz kamerájának vallott arról, hogy komoly szerencsejáték-szenvedélyben szenvedett.

Őszintén - Tihanyi Tóth Csaba mesélt korábbi játékfüggőségéről

A Barátok közt Novák Lacija, Tihanyi Tóth Csaba színész először a Fókusz kamerájának vallott arról, hogy szerencsejáték függőségben szenvedett. Azt mondja, egy lakás árát játszotta el, miközben állandóan szégyellte magát.

Ez volt Tihanyi Tóth Csaba legszebb szülinapi ajándéka

Október 26-án ünnepli a méltán híres sorozat a 20. születésnapját. Ez alkalomból kamerát ragadtunk és megkérdeztük az egyik alapszereplőt, Tihanyi Tóth Csabát, hogy meséljen arról, hogy mi történt vele a sorozat válogatóján 1998-ban. 

Ez volt Novák Laci legnagyobb bakija!

Október 26-án ünnepli a méltán híres sorozat a 20. születésnapját. Ez alkalomból kamerát ragadtunk és megkérdeztük az egyik alapszereplőt, Tihanyi Tóth Csabát, hogy meséljen arról, a forgatások alatt mi volt a legnagyobb bakija.

„Nagyon szörnyű volt ezt játszani!”

Október 26-án ünnepli a méltán híres sorozat a 20. születésnapját. Ez alkalomból kamerát ragadtunk és megkérdeztük az egyik alapszereplőt, Tihanyi Tóth Csabát, hogy meséljen az elmúlt húsz év legnehezebb pillanatairól.

Extra videó: Aliz és Krisztián álomesküvőjén jártunk!

Eljött a várva várt nap Aliz és Krisztián életében: gyönyörű környezetben, egy hajón mondhatták ki a boldogító igent. Ahogy a sorozatban is láthatták a nézők, úgy a való életben is remek hangulatban telt a forgatás. A színészek pedig odáig merészkedtek, hogy egy percre elképzelték a saját esküvőjüket.

Élő műsorban lepték meg a Barátok közt színészét!

A Reggeli egyik várva várt vendége Tihanyi Tóth Csaba volt, aki gyanútlanul besétált a stúdióba, és egyáltalán nem számított arra, hogy felejthetetlen élményben fog részesülni.

Novák Laci háremet tart?!


szerző:
2018.05.07. 07:28
Novák Laci háremet tart?!

A Barátok közt egyik legrégebbi szereplőjét, Tihanyi Tóth Csabát nem akármivel leptük meg születésnapja alkalmából!

20 éves a Barátok közt!


szerző:
2018.05.07. 07:27
20 éves a Barátok közt!

20 éves a Barátok közt! A legszebb pillanatokról, élményekről beszélünk az egyik legrégebbi szereplővel, Tihanyi Tóth Csabával és sorozatbeli feleségével, Gyebnár Csekkával! És hogy kik érkeztek "Novák Lacihoz"? Itt kiderül!

Barátok közt: Novák László súlyos betegségben szenved!

Öt évvel ezelőtt derült ki, hogy Lacinak sajnos súlyos cukorbetegsége van. Mivel a férfi egyáltalán nem vette komolyan a rosszléteit, az egyik régi lakó, Enikő úgy döntött, akkor Laci tudta nélkül vesz tőle egy csepp vért. Kiderült, mindenben igaza volt a fiatal lánynak…

Ilyen egy anyák napja a Barátok közt szereplőivel

Két évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon Mérai Katát és Tihanyi Tóth Csabát a Story és a Best magazin kérte fel egy exkluzív fotózásra, természetesen nem egyedül, hanem a mamák közreműködésével. Az anyukák pedig egy cseppet sem jöttek zavarba a fényképezőgép láttán, sőt a fotózás után büszkén meséltek csintalan gyermekükről.

Józan László: „Rosszul érintett, hogy Kiss Ramóna elment!”

A Barátok közt színészei nagyon sok időt töltenek egymással a forgatásokon, és így elkerülhetetlen, hogy ne alakuljon ki közöttük szimpátia. A Story Extrának erről meséltek őszintén a sorozat szereplői.

Mérai Katalin: „Már biztos nem kellek senkinek!”

A Mátyás király tér lakóit alakító színészek a Story Extrának meglepő őszinteséggel meséltek legféltettebb gyengeségeikről...

Ilyenre még nem volt példa: óriási meglepetés a Barátok közt stúdiójában!

Ladányi Zalán 13 éves kora óta rajong a sorozatért, de nemcsak a színészekért, hanem a forgatókönyvírókért is. Már régóta tervezi Zalán, ha felnő, ő is a sorozat írói közé szeretne tartozni, és ezért mindent meg is tesz. A most 16 éves fiúnak pedig az egyik álma teljesült azzal, mikor kiderült, bepillanthat egy jelenet forgatásába. A Barátok közt vezető írója, Várkonyi Zoltán mutatta be Zalánnak a stúdiót, amit nem először látott, de most is örömmel nézett körbe, miközben Vili bácsival és Novák Lacival is összefutott.

A Barátok közt sztárja apa lesz!

Négy évvel ezelőtt a sorozat Novák Lacijának azaz Tihanyi Tóth Csabának az élete teljesen felfordult, mikor megtudta a nagy hírt. A színész feleségével, Ritával akkor már nyolc éve vártak arra, hogy megtörténjen a csoda és köszönjön be hozzájuk a gólya.

Fókusz 2016-08-04


szerző:
2016.08.04. 18:55
Komoly dologra vállalkozik Laci és Gizi

Tihanyi Tóth Csaba és Gyebnár Csekka a sorozat 8000. epizódjának ünneplése közben árulta el, mi vár Lacira és Gizire a következő részekben.

Novák Laci és Gizi élete fenekestől felfordul

Azt már biztosan tudjuk, hogy a házaspár valamire készül. De vajon mi lesz a végeredmény? Talán az évek óta tartó küzdelem hamarosan véget ér? Hamarosan kiderül…

Ma mindenképp barátok közt ünnepelj!

Egyre több világnapot tartunk számon, amikor is a rohanó időt megállítva átgondolhatjuk az éppen aktuálisan ünnepelt, az életünket befolyásoló tényezőket. Sokan feleslegesnek tartják ezeket a bizonyos napokat, mondván, az évnek nem csak ez az egy alkalma van az értékelésükre. Mi mégis úgy gondoltuk, fontos felhívni a figyelmet július 30-ra, a barátság világnapjára!

Így telt a nyári szünet Barátok közt!

Újra forognak a kamerák a Mátyás király téren. De mielőtt tovább futnának a szálák, biztosan mindenki kíváncsi, hogy mivel töltötték szabadidejüket kedvenc sztárjaink. Íme!

Így telt a nyári szünet Barátok közt!

Újra forognak a kamerák a Mátyás király téren. De mielőtt tovább futnának a szálak, biztosan mindenki kíváncsi, hogy mivel töltötték szabadidejüket kedvenc sztárjaink. Íme!

Story Extra 2016-04-29


szerző:
2016.04.29. 16:55

Story Extra 2016-03-25


szerző:
2016.03.25. 16:55
Tihanyi Tóth Csaba kisfiával játszott együtt

Ismerős kisfiú tűnik fel csütörtök este a Barátok köztben. A sorozat történetében először fordult elő, hogy egy szereplő a saját fiával játsszon együtt.

Tihanyi-Tóth Csaba még várna a második gyerekkel

A Barátok közt Novák Laciját alakító színész és a felesége, Rita csaknem tíz évet vártak az első gyerekükre, tavaly áprilisban végül megérkezett Nimród, és azóta szinte nincs egy nyugodt percük sem.

Tihanyi Tóth Csabáéknál kerek lett a világ

Azt mondják, a jó dolgokra várni kell. Így volt ez a Barátok közt színészénél és feleségénél, Ritánál is, akikhez 8 év házasság után köszöntött be a gólya. A kis Nimródra megérte várni, bár az is igaz, hogy a csöppség érkezése mindent megváltoztatott.

Reflektor 12-09-25


szerző:
2012.09.26. 00:25
Reflektor 12-09-25

Reflektor: Tihanyi Tóth Csabáéknál kerek lett a világ! VV Eszter anya lett! A ValóVilág ügyvédnője boldogabb, mint valaha. Bár férjével közös gyermekük még nincsen, Eszter mégis gyakorló édesanyaként éli mindennapjait.

A Barátok közt Lacija hamarosan apa lesz

A névválasztásról, a babavárás öröméről és arról, hogy végül Tihanyi-Tóth Csaba összeszedi-e bátorságát, hogy bemenjen a szülésre, arról kérdeztük a házaspárt.

Fél kettő 11-10-18


szerző:
2011.10.18. 14:15
Fél kettő 11-10-18

Fél kettő: Az első kieső - Hogyan dolgozta fel távozását az X-Faktorból Gyurcsík Tibor? Családi történetek - hatgyermekes édesapa és sikeres író, Kepes Andrással beszélgettünk. Gólyahír barátok közt - Tihanyi Tóth Csaba felesége már a negyedik hónapban van, vendégünk a házaspár.

Fél Kettő 10-10-04


szerző:
2010.10.04. 14:45
Fél Kettő 10-10-04

Fél Kettő: Nehezen elért siker - Schobert Norbi édesanyja csak nehezen tudta leadni súlyfeleslegét, vendégünk Schobert Zoltánné. Mozgalmas szombat - Nem jutott tovább az X-Faktorban Kállai-Kiss Zsófia. Vendégünk az énekesnő. Sztárpár - Családi színház és élet egy ismert ember oldalán. Vendégünk Tihanyi Tóth Csaba felesége, Bognár Rita.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való