KERESÉS search-close

Thriller

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Thriller"

VV Csokinak is helye lenne Jacko klipjében?

A villalakó kedvét mázsás büntetése sem ronthatja el. Makroporttal a derekán, kávéval a kezében perdült táncra a Villa nappalijában.

Story Extra 2018-01-12


szerző:
2018.01.12. 16:15
Mit nézünk ma? - Péntek (04.08.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Mit nézünk ma? - Csütörtök (04.07.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Rejtjelek - Hamarosan a Cool-on!

Egy rejtélyes zsák a Times Square közepén? Vajon mi lehet benne? Vagy éppen ki? A titokzatos lány története hamarosan debütál a Cool-on!

Pleszkán Écska - Thriller


szerző:
2015.10.22. 17:05
Pleszkán Écska - Thriller

Écska első produkcióját Ági csillagos huszasra értékelte, így nehéz dolga volt a házigazdának, hiszen magasra tette a lécet a kedvenc dalával. Lássuk hogy sikerült neki a moonwalkos Thriller!

Horrorház: mit rejtenek a félelmetes falak?

Horrorfilmbe illő látvány Szarvason, ahol mintha egy sorozatgyilkos rendezte volna be a házát. Egy nézőnk küldött fényképet, aki a furcsa dekorációtól annyira megrémült, hogy megkért minket, derítsük ki mi, vagyis pontosabban ki áll a kerítés mögött.

Johnny Galecki horrorfilmes debütálása

Az Agymenők közkedvelt Leonardja komorabb arcát készül megmutatni a hamarosan mozivászonra kerülő ’The Master Cleanse’ című horrorfilmben.

Knock Knock trailer - Keanu Reeves duplán tör házasságot

Reeves a lövöldözős John Wick után egy horror-thrillerben vállalt főszerepet, melyben két gyönyörű, fiatal lány csábítja el. Ez viszont bonyodalmakhoz vezet, mutatjuk milyenekhez.

Homeland - 2. évad, 8. rész - Elsietett döntés

Dana csalódik apjában, aki végül belement a cserbenhagyásos gázolási eset eltussolásába. Brodynak elege lesz a stresszből, és közli Royával, hogy rá többé nem számíthatnak. Carrie megpróbálja kirángatni a depressziójából. Dana megkéri Mike-ot, hogy vigye el az elütött asszony családjához. Ott azt tapasztalja, hogy a pénz a becsületnél is nagyobb úr, és csalódik a világban.

Gyilkos hajsza - 2. évad, 6. rész - Menekülés

A szenvedélyes együtt töltött éjszaka után Lily azt javasolja Joe-nak, hogy, mivel Ryan Hardy a nyomukban van, mindnyájan meneküljenek el Venezuelába, ahol szintén van egy birtoka. Joe vonakodva beleegyezik, de nem igazán tetszik neki a terv, ahogy Emmának sem. Mark eközben azon kapja Luke-ot, hogy Giselle holttestével beszélget az ágyban, mintha a lány még élne. Hardy felhívja Westont, és arra kéri, hogy riassza az FBI-t, és hatalmas erőkkel jöjjenek Connecticutba. Azonban Weston egyedül jelenik meg, mivel gyanakszik, hogy valaki az FBI-on belülről folyamatosan inofrmációkkal látja el Joe Carrollt. Sikerül elkapniuk Luke-ot, és Ryan felajánlja Lilynek, hogy visszakapja a fiát Joe Carrollért cserébe. Lily látszólag beleegyezik, de drogokkal elkábítja Joe-t, mivel egész más tervei vannak.

Jonathan LaPaglia a bátjya nyomdokaiban

Anthony öccsének is beindul a karrierje.

Drew Barrymore a félelmeinkkel játszik

Drew Barrymore Heist Society címmel műkincsrablós thrillert rendez, és részt vesz a forgatókönyvírásban is.

Fél Kettő 11-01-18


szerző:
2011.01.18. 14:20
Fél Kettő 11-01-18

Fél Kettő: Befalazott menyasszony - Hogyan alakulnak ki a városi legendák? Ördöglakat - Gálvölgyi János bűnügyi darabban. Vendégünk volt a színész.

Kate Beckinsale fagyos száműzetése

A színésznő legújabb filmjében mínusz 50 fokban keresi egy gyilkosság nyomait.

Világ körüli turnén Jacko relikviái

Utazó kiállítás veszi kezdetét Chilében, ahol a zenész kincseit mutatják be.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való