KERESÉS search-close

The Biebers

99 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "The Biebers"

Fogadásból állt a kamera mögé Puskás Peti

Megjelent a The Biebers legújabb klipje Ahol jártunk címmel, melyet a frontember és X-Faktor mentor, Puskás Peti rendezett.

Megjelent Puskás Peti és Búzás Bence duettje

A The Biebers decemberben új dallal rukkolt elő, Minden este címmel, melyet Curtis-szel együtt jegyeznek. A zenekar 2018-as X-Fakor döntőjében a Stolen Beat-tel közreműködve adta elő, mely óriási sikert ért el mind a műsorban, mind azóta az interneten.

Nem mindennapi eset történt Puskás Petivel!

A ValóVilág 9 műsorvezetőjével olyasmi történt a napokban, ami csak keveseknek adatik meg!

Itt a The Biebers legújabb klipje!

Nem akármilyen retro hangulatú klippel jelentkezett Puskás Peti és csapata - ha a dallam fülbe, akkor a látvány mindenképp szembemászó!

Stolen Beat & Puskás Peti: Minden este (The Biebers)

A két finalista egy-egy mentorral lépett színpadra. Íme a Stolen Beat és Puskás Peti produkciója!

Puskás Peti nem riad vissza a fizikai munkától

Három éve mutatta be a Fókusz az X-Faktor mentorának sokrétű munkásságát, amiben az énekes, színész és kliprendező feladatok mellett ennél földözragadtabb munkák is szerepeltek.

Fantasztikus show-t nyomott az X-Faktoros mentor és csapata

A The Biebers az egész nyarat végigkoncertezte, ezek jó része pedig fesztiválos fellépés volt.

Így lett Puskás Petiékből meglepi!

A The Biebers igazán feldobta egy egész iskola hangulatát, hiszen a tanárok kitalálták: a gyerekek idén egy meglepetés bulit kapnak tanévkezdésre. Nézzétek csak!

Valószínűleg ez volt az ország legmenőbb tanévnyitója

Az egyik budapesti iskolában az igazgató beszéde utána egyszer csak a The Biebers kezdett el játszani. A Szent Györgyi Albert Általános Iskola vezetősége azt is megengedte, hogy a diákok ne ünneplőben, hanem laza ruhában jelenjenek meg. Jól is tették, hiszen Puskás Petiék hatalmas bulit csaptak.

Kulisszatitkok a Szigetről!

A backstage-ben követte végig a Story Extra stábja a The Biebers és az Irie Maffia koncertjét.

Rendhagyó koncertet adott a The Biebers a Szigeten

Puskás Peti és zenekara a fesztivál történetében is egyedülálló fellépéssel tűnt ki a Sziget első napján, Kendrick Lamar koncertje pedig kishíján botrányba fulladt.

Sziget 1. nap: Koncert a magasban, és koncert 40 perc késéssel

A The Biebers 35 fokos hőségben, 45 méter magasban adott mini koncertet mindössze 15 fős közönségének, ennek ellenére az volt Puskás Petiék egyik legjobb Szigetes élménye. És hiába hozta el a fesztivál Amerika jelenleg leghíresebb és legnépszerűbb rapperét, a 12-szeres Grammy és Pulitzer díjas Kendrick Lamart, csakúgy, mint két éve Rihanna, ő is nagy csalódást okozott.

PUSKÁS PETI: ünnepeljük a világ sokszínűségét

A szombati melegfelvonulás után a Budapest Pride afterparty-ján a világ sokszínűségét ünnepelték az emberek, ahogyan az egyik fellépő a The Biebers is, akik nagy megtiszteltésnek vették, hogy koncertezhettek a bulin, mert kiállnak az elfogadásért.

Így készült Puskás Petiék nyári slágere!

Less be te is a The Biebers legújabb klipjének a munkálatai mögé!

Puskás Peti régi kedvencét gondolta újra a The Biebers

A zenekar tagjai visszanyúltak a retro-hoz és Puskás Peti gyerekkori kedvencét, az Emergency House – Dübörög a ház című dalát gondolták újra, nem is akárhogyan!

 

Itt van a nyár slágere! Megjelent a The Biebers új dala!

A zenekar Fura Csével közreműködve új lendületet adott a 90-es évek egyik legnagyobb bulihimnuszának. Vigyázat, erre a dalra és a hozzá készült klipre, tutira rákattantok!

Puskás Peti jótékonyságból fog elázni szombaton!

Most szombaton lesz a már négy hete tartó Swimathon záróeseménye. Ez egy közösségi adománygyűtjő kampány, ahol civilek és ismert emberek is úsznak a támogatásért - többek között a The Biebers is! Vendégünk Puskás Peti!

Óriási buli lesz a 23. Budapest Pride-on

Lelkes videóüzenetben üdvözölte Conchita Wurst a magyar rajongóit! Conchita a 23. Budapest Pride záróeseményére érkezik hozzánk, ahol többek között fellép majd a The Biebers is.

Puskás Peti: Vegyük észre, hogy milyen színes a világ!

A 23. Budapest Pride minden idők legnagyobb szabású Pride buliját hozza el a közönségnek, ahol többek között fellép majd a The Biebers is. Puskás Peti örömmel vállalta a felkérést, immár nem először támogatják az LMBTQ közösséget. Szerinte a zene jól összehozza a különböző gondolkodású embereket, fontosnak tartja a nyitottságot és a toleranciát minden kisebbséggel kapcsolatban.

 

Színpadon lenni bizony néha veszélyes üzem!

Van, aki egy színpadi szerep kedvéért, míg mások a koncert élmény fokozásáért feszegetik határaikat, kockáztatva ezzel saját testi épségüket. A technika ördöge és a figyelmetlenség néha vicces, máskor inkább ijesztő színpadi baleseteket produkál.

Puskás Dani és Ekanem Bálint Fluorral közös munkájukról meséltek

A The Biebers és Fluor közös szerzeménye, a "Valami mást" klipje a Reggeliben debütált először a képernyőn, a srácok pedig megosztottak néhány kulisszatitkot a forgatásról!

Dallamtapadás: The Biebers feat. Fluor - Valami mást

Puskás Petiék és Fluor közös munkájának TV-s debütálása a Reggeliben!

Ezt hallanod kell! Puskás Peti zenekara Fluor Tomival készített közös dalt

A The Biebers és Fluor Tomi egy közös dallal zárta a 2017-es évet, ami a Valami Mást címet kapta. Egy biztos: ezt a slágergyanús szerzeményt fogod egész nap dúdolni!

Less be a kulisszák mögé! Így zajlott a 2017-es Comet főpróbája!

Hangolódj velünk a 2017-es Cometre, és nézd meg, hogyan zajlottak a fellépők próbái! Ne feledd, hogy 20 órakor a cometlive.hu-n tudod élőben követni a gálát, ahol a Quimby, a Punnany Massif, a The Biebers, Freddie, Kollányi Zsuzsi, Pápai Joci, Kállay-Saunders András, a Blahalouisiana és Radics Gigi is fellép!

Ők a 2017-es Comet gála fellépői!


szerző:
2017.11.23. 18:00
Ők a 2017-es Comet gála fellépői!

Fergeteges party várható december 8-án a Comet gálán, ahol a díjátadó mellett kilenc fellépő gondoskodik a hangulatról. Mutatjuk, hogy kik ők!

Sztárok a Comet színpadán!


szerző:
2017.11.23. 16:10
Sztárok a Comet színpadán!

Összesen 9 fellépő gondoskodik az idei Comet-gálán a jó hangulatról. Sokaknak aznap este duplán lesz izgulnivalójuk, hiszen néhányukat több kategóriában is jelölték. A Quimby 3, Kollányi Zsuzsi 2, Pápai Joci, Freddie és a Blahalouisana 1-1 díjban reménykedhet.

Megvannak az idei Comet gála fellépői

Fergeteges party várható december 8-án a Comet gálán, ahol a díjátadó mellett kilenc fellépő gondoskodik a hangulatról.

Puskás Peti menti meg Milánt és Kareszt az újabb kínos bukástól?

Karesz és Milán új megbízást kaptak: egy kislány nyolcadik születésnapját kellett megszervezniük. Amikor azonban találkoztak a lánnyal, rájöttek, hogy félreértették a megrendelő apukát, Fióna ugyanis nem nyolc, hanem tizennyolc éves lesz. A srácoknak improvizálniuk kellett valamit, ezért megkérték barátjukat, Puskás Petit, hogy lépjen fel az együttesével a szülinapon.

Mi ez a keveredés?


szerző:
2017.11.21. 16:10
Mi ez a keveredés?

Kedd este a The Biebers rajongóknak is érdemes lesz néznie az Éjjel-Nappal Budapestet. Karesz és Milán újra összekavarja a szálakat és ezúttal a zenészek segítenek nekik.

Mennyit keresnek a magyar zenészek?


szerző:
2017.11.18. 21:00
Mennyit keresnek a magyar zenészek?

A gázsiról beszélni mindig is tabunak számított. Most azonban néhány magyar sikeres zenész elmeséli, általában mennyi a gázsijuk, és ebből körülbelül mennyit kapnak kézhez.

Ezek a pillanatok határozták meg Puskás Peti életét!

Vajon mik voltak azok az események, amik megihlették az X-Faktor mentorát zenei karrierje során? És mi volt gyermekkora legkínosabb pillanata? Most eláruljuk...

A különleges The Biebers videóklip

Különleges körülmények között készült a The Biebers legújabb klipje, melyben rendhagyó módon a zenekar eredeti tagjai közül szinte senki nem látható, a srácokat színésznők alakítják.

A The Biebers új klipjében Eke Angéla játssza Puskás Petit!

A The Biebers készítette a Színházak Éjszakája hivatalos dalát! A klipben a fiúkat színésznők alakították, Puskás Petit például párja, Eke Angéla. A szerelmesek meséltek a közös munkáról és a klip forgatásról, Angéla pedig elárulta, hogy debütált rendezőként Puskás Peti.

Ezt tényleg összerakták a fiúk! Íme, a The Biebers új klipje!

A zenekar ezúttal nemcsak dögös dallamokkal, hanem annál is szexibb lányokkal népszerűsíti legújabb slágergyanús szerzeményét! Nem ismerősek valahonnan a hölgyek?

Fellépésre várva!


szerző:
2017.08.10. 18:00
Fellépésre várva!

A The Biebers nyári fellépéseit tökéletesen nyomon lehet követni Puskás Peti Instagramján. Nem volt kivétel ez alól a Szigetes koncert sem - a csapat szelfijét az öltözőben lőtték. A fotó különlegessége, hogy a csapat minden tagján van valamiféle fejfedő. Pont olyan, ami az egyéniségéhez legjobban illik.

 

Story Extra 2017-08-10


szerző:
2017.08.10. 17:25

Állatbarát banda!


szerző:
2017.07.28. 18:00
Állatbarát banda!

A The Biebers pár napja Győrben koncertezett, és ha már arra jártak, benéztek az állatkertbe is. Nem az egzotikus állatokat keresték, pár kiskecske is megolvasztotta a szívüket. Puskás Peti szívesen simogatta őket, Danit pedig egészen elvarázsolta az egyik.

 

Hihetetlen felkérést kapott a The Biebers!

A The Biebers, Itt és Most című dala egy különleges alkalomból kifolyólag íródott, erről pedig Puskás Peti most bővebben is mesélt a Reggeliben!

The Biebers - Itt és Most


szerző:
2017.07.19. 09:01
The Biebers - Itt és Most

Hallgas bele te is a The Biebers legújabb dalába, Itt és Most!

Dallamtapadás: The Biebers - Sorry


szerző:
2017.07.19. 08:35
Dallamtapadás: The Biebers - Sorry

Kezd a napot te is a The Biebers rendhagyó pizsamás koncertjével, és a nagysikerű Sorry című slágerével!

Íme, a The Biebers pizsamás koncertje!

A The Biebers zenekar rendhagyó módon adta elő a Minden a miénk című slágerét, mely a 2016-os Comet hivatalos dala volt. Az átütő siker pedig ezúttal sem maradhatott el!

The Biebers: életképek a nyári turnéról

A The Biebers számára a nyár egyet jelent a folyamatos koncertezéssel. Nem rég Erdélyben jártak a fiúk, hazafelé pedig több nyírségi városban is felléptek. A csapat együtt utazik természetesen, indulás előtt pedig nem árt, ha gyorsan sorba állnak egy kép kedvéért.

Story Extra 2017-07-11


szerző:
2017.07.11. 17:25

Puskás Peti és Bambi


szerző:
2017.05.16. 17:25
Puskás Peti és Bambi

Puskás Peti is nagy kutyás: a The Biebers frontembere egyre több fotót posztol közösségi oldalán Bambiról. A hatalmas farkaskutyával a hétvégén, a Margitszigeten sétáltak, frizbiztek és heverésztek is a fűben.

Vándoréletet él Lábas Viki és Puskás Peti

A Margaret Island és a The Biebers frontembere mesélt arról Annának és Mikinek, hogy milyen nehézségekkel kell szembenézniük az előadóművészeknek. Ismét bebizonyosodott, hogy a sztároknak sem könnyű...

A The Biebers felszántotta a színpadot

A hétvégén Puskás Peti és a The Biebers felszántotta a színpadot, miközben rajongók ezrei várták őket sikítozva. Második nagylemezükkel debütáltak szombat este.

The Biebers koncert: Puskás Petiék igazán kitettek magukért

Szombaton a galaktikus szexizés volt a jelszó Budapest egyik legnépszerűbb klubjában. Puskás Peti és zenekara a The Biebers itt mutatta be második nagylemezét. Nem akárhogy. Stábunk ott volt a színfalak mögött, sőt, még a sikoltozó lányokat is kijátszottuk, hogy megleshessük a fiúkat az öltözőben.

Story Extra 2017-04-10


szerző:
2017.04.10. 16:55
Rengeteg sztárvendéggel lép színpadra a The Biebers!

Április 8-án tartja második lemezbemutató koncertjét Puskás Peti zenekara, a The Biebers. Szombaton minden eddiginél nagyobb színpadi show-val készülnek a srácok, a sok-sok sztárfellépőről nem is beszélve!

 A The Biebers lemezbemutatóra készül

Immáron három éve annak, hogy a Puskás testvérek mertek nagyot álmodni, és megalapították a The Biebers névre keresztelt zenekarukat, mely szépen lassan az ország egyik legnépszerűbb együttesévé nőtte ki magát. A srácokat próba közben látogattuk meg, és faggattuk arról, hogy mire készülnek a közel jövőben.

Macskákból rock sztárok!


szerző:
2017.03.31. 17:25
Macskákból rock sztárok!

Puskás Peti és Ekanem Bálint a klasszikus musical szereplőiként ismerték meg egymást. Együtt lettek a The Biebers alapító tagjai – de a közel négy éves színpadi múltjukról is van mit mesélniük.

Story Extra 2017-03-09


szerző:
2017.03.09. 17:25
Nádai Anikó és Kovács Dóri visszatért az ÉNB legendás albérletébe

Már negyedik éve, hogy töretlen népszerűségnek örvend az Éjjel-Nappal Budapest. Az RTL Klub egyik legnézettebb sorozatának születésnapi buliján nemcsak mostani szereplők, de régi arcok is feltűntek, ugyanis a négyes számmal díszített ÉNB-s tortát Nádai Anikó, Kovács Dóri és Puskás Peti hozták el Joe albérletébe. 

Gorbunov Dmitrij & Puskás Peti & The Biebers: Sorry

A második körben a három finalista egy-egy duettet énekelt a mentorával. Dmitrij-hez nemcsak Puskás Peti, de a The Biebers is csatlakozott a színpadon.

Így ünnepli a The Biebers az önkéntesek világnapját!

December 5-e az önkéntesek világnapja. Az ENSZ által 1985-ben határozatba foglalt nemzetközi nap a magyar zenekart is sütésre és jótékonykodásra sarkallotta.

Hogyan születtek meg a Comet slágerei?

Megkérdeztük a Comet fellépőit, hogy hogyan születnek meg a legegyedibb klipek és dalok. Majka, Puskás Peti, Freddie, Tóth Gabi, a Brains énekese és Bye Alex pedig készséggel elárulta a Fókusz stábjának, hogy honnan jön az ihlet dalírás közben.

Nézd meg a Comet-jelölt klipeket!


szerző:
2016.11.14. 17:30
Nézd meg a Comet-jelölt klipeket!

Most egy cikkben megnézheted mind az öt videót, ami esélyes a november 25-én átadásra kerülő Comet-díjra a legjobb klip kategóriában!

Átírták a Comet hivatalos dalát a villalakók

November 25-én kerül megrendezésre a 2016-os Comet díjátadó gála, aminek hivatalos dala is van. Ezt dolgozták fel a villalakók, akik egészen új értelmet adtak a The Biebers és Herrer Sári Minden a miénk című közös slágerének.

Így nyitották meg a versenyzők az X-Faktor első élő show-ját!

A 11 döntős a The Biebers és Herrer Sári új slágerét, a Minden a miénk című dalt adták elő, ami az idei Comet gála hivatalos dala is.

Pixa készítette el a Comet dal remixét

A The Biebers és Herrer Sári közös dalából, a Minden a miénkből Pixa készített remixet. Hallgass bele a dalba, és nézd meg a DJ-vel készített interjúnkat!

Így készült a The Biebers és Herrer Sári vadiúj klipje!

A Comet dalhoz nemrég elkészült a videoklip is, melynek mi is ott voltunk a forgatásán. Nézd meg kulisszavideónkat, amiből kiderül, hogy milyen kapcsolatban áll Herrer Sári a futással, és Puskás Peti a sütés-főzéssel!

Így készült a The Biebers és Herrer Sári vadiúj klipje!

A Comet dalhoz nemrég elkészült a videoklip is, melynek mi is ott voltunk a forgatásán. Nézd meg kulisszavideónkat, amiből kiderül, hogy milyen kapcsolatban áll Herrer Sári a futással, és Puskás Peti a sütés-főzéssel!

HERRER SÁRA:

Alig több mint egy hónap van már csak hátra és jön a 2016-os Comet díjátadó gála. A The Biebers zenekar és a Mary Popkids énekesnője, Herrer Sára forgatta a rendezvény hivatalos dalának a „Minden a miénk”-nek a videóklipjét. Sári a forgatáson átélt élményeiről beszél.

PUSKÁS PETI:

Alig több mint egy hónap van már csak hátra és jön a 2016-os Comet díjátadó gála. A rendezvény hivatalos dala, a „Minden a miénk” című szám, amit többek között Puskás Peti jegyez. A forgatásról és legszebb pillanatairól mesél.

The Biebers feat. Herrer Sári – Minden a miénk

Hallgasd meg a Comet hivatalos dalát!

Itt a vadonatúj Comet klip!


szerző:
2016.10.20. 09:00
Itt a vadonatúj Comet klip!

Az RTL Magyarország és a Viacom idén közösen rendezi a Comet gálát november 25-én. A teljes egészében megújuló díjátadóhoz új dalt is készített a The Biebers, valamint a Mary Popkids énekesnője, Herrer Sári. A dalhoz készült klipet most Ti is megnézhetitek!

Klip előzetes: The Biebers feat. Herrer Sári - Minden a miénk

Október 20-án exkluzív klippremier keretein belül láthatjátok a Comet dalhoz készült klipet! Addig is íme egy kis kedvcsináló a The Biebers feat. Herrer Sári - Minden a miénk hivatalos videójából! Tartsatok velünk csütörtökön!

Csütörtökön debütál a The Biebers és Herrer Sári vadiúj klipje!

Október 20-án exkluzív klippremier keretein belül láthatjátok a Comet dalhoz készült klipet! Addig is íme egy kis kedvcsináló a The Biebers feat. Herrer Sári - Minden a miénk hivatalos videójából! Tartsatok velünk holnap reggel a www.comet2016.hu oldalon!

Itt a Comet dal eddig még nem hallott verziója!

A The Biebers és Herrer Sári a Music FM stúdiójában adták elő a 2016-os Comet dal akusztikus változatát. Ha kíváncsi vagy, hogyan szól Puskás Petiéktől a Minden a miénk élőben, nézd meg a videót! Ha pedig nem szeretnél lemaradni a dalhoz készült vadonatúj klipről, tarts velünk október 20-án (csütörtökön), mert exkluzív klippremierrel készülünk!

Itt a Comet dal eddig még nem hallott verziója!

A The Biebers és Herrer Sári a Music Fm stúdiójában adták elő a 2016-os Comet dal akusztikus változatát. Ha kíváncsi vagy, hogyan szól Puskás Petiéktől a Minden a miénk élőben, nézd meg a videót! Ha pedig nem szeretnél lemaradni a dalhoz készült vadonatúj klipről, tarts velünk október 20-án (csütörtökön), mert exkluzív klippremierrel készülünk!

Puskás Petinek nem 24 órából áll egy nap!

Megállás nélkül koncertezik a The Biebers-szel, mentor az X-Faktorban, és ha kell, az édesapjával együtt lép fel egy darabban Puskás Peti. Kezdjük azt hinni, hogy neki nem 24 órából áll egy nap, mert egy szabad perce sincs, mégis színész édesapjával, Puskás Tivadarral együtt láthatjuk egy budapesti előadásban.

Puskás Petinek nem 24 órából áll egy nap!

Megállás nélkül koncertezik a The Biebers-szel, mentor az X-Faktorban, és ha kell, az édesapjával együtt lép fel egy darabban Puskás Peti. Kezdjük azt hinni, hogy neki nem 24 órából áll egy nap, mert egy szabad perce sincs, mégis színész édesapjával, Puskás Tivadarral együtt láthatjuk egy budapesti előadásban.

Puskás Peti: „Herrer Sári a megfelelő nő”

Az énekes jól meglepte rajongóit, mikor élő videóval jelentkezett be vasárnap délután az Oktogonról. A nézők nemcsak egy városi „körutazáson” vehettek részt, és hanem egy kiváló hangulatú fesztiválba is belecsöppenhettek.

Puskás Peti: „Nagyon örültünk a lehetőségnek” – Comet dal! VIDEÓ!

A 15. Comet díjátadó gála az év egyik legnagyobb eseménye és bulija lesz, melyre a The Biebers szerezte a főcímdalt. A fiúk stúdiójában jártunk, és megtudtunk tőlük, hogyan született meg az új szerzemény. 

Ez lesz a Comet hivatalos dala

Nem lehet könnyű rendelésre slágert írni, de a The Biebersnek úgy tűnik sikerült. A Comet hivatalos daláról van szó, amelynek címe: „Minden a miénk.”

Fókusz 2016-09-16


szerző:
2016.09.16. 17:25
The Biebers & Herrer Sára – Így készült a Comet dal! KULISSZAVIDEÓ!

Puskás Petit és híres zenekarát, a The Biebers-t és Herrer Sárát, a Mary PopKids zenekarának énekesét érte a megtiszteltetés, ők komponálhatták meg a gála főcímdalát, a "Minden a miénk"-et. A srácok és Sári kirobbanó energiával meséltek a dalszerzés örömeiről!

Így készült a Comet dal!


szerző:
2016.09.16. 12:32
Így készült a Comet dal!

Megkérdeztük Puskás Petit és zenekarát, hogyan is készült a Comet gála dala. 

Puskás Peti mindent megtesz a siker érdekében!

Az X-Faktor mentora sosem pihen, zenekarával folyamatosan koncertezik, emellett pedig a rendszeres testmozgás és az egészséges életmód híve, azonban kevesen tudják, milyen különös hobbiba kezdett a popsztár! Mi lehet ez? Eláruljuk!

The Biebers - Pont Most


szerző:
2016.09.12. 17:37
The Biebers - Pont Most

Előadó: The Biebers
Dal címe: Pont Most
Zene: Puskás Ádám Dániel, Miklós Milán, Rusz András, Gerendás Dani, Ekanem Bálint
Szöveg: Puskás Peti, Morócz Tomi
Rendező: Cibulya Nikol
Gyártásvezető: Berentz Anna Filmstrip 
Vágta: Hadházi Miklós, Tóth Ivett
Kameratechnikus: Djuroska Isti 
Producer: Puskás Peti
YouTube megtekintések száma: 57 885
Kategória: Legjobb klip

Egy szabad perce sincs!


szerző:
2016.09.08. 17:25
Egy szabad perce sincs!

Puskás Peti rendkívül elfoglalt ember: folyamatosan koncertezik, az X-Faktorban ő az egyik mentor, és még a sportra is marad ideje. Ez utóbbival komoly tervei vannak: Instagram posztjában írta, hogy a magyar negyed osztályban fog nemsokára feltűnni, ha annyira megállja a helyét, mint a színpadon szokta, akkor nem lesz gondja a focipályán sem.

The Biebers rajongók fésülték át Budapestet

Puskás Dani 23. szülinapi ajándéka egy The Biebers koncert volt, ahol a zenekar előadta az első magyar nyelvű szerzeményét is. Az új klipben az is látható, hogy a fiúk lakatokat helyeztek el a város 23 pontján, melyeken pendrive-ok voltak, ezeken pedig új The Biebers számok. Persze, amikor mindez  kiderült, The Biebers rajongók lepték el a főváros utcáit.

The Biebers backstage: 4 éve a színpadon

A Puskás testvérek 4 évvel ezelőtt alapították meg a The Biebers formációt. Az egyik legnépszerűbb magyar együttes kulisszatitkairól rántjuk le a leplet, szem nem marad szárazon.

Új klippel jelentkezik a The Biebers

A zenekar különleges játékra invitálja a rajongókat: Puskás Dani 23. szülinapja alkalmából a város 23 helyszínén dugtak el egy-egy pendrive-ot,  amin az új album, A Város dalai lesznek megtalálhatóak.

Puskás Peti


szerző:
2016.06.08. 16:30
Puskás Peti

A 31 éves mentor, Puskás Peti 2005-ben robbant be a köztudatba, és hamar az emberek szívébe lopta magát. 2007-ben elkészült első albuma, amelyen nemcsak énekesként, de szövegiróként és zeneszerzőként is dolgozott.

Puskás Peti a levegő ura lesz?

A The Biebers frontembere az elkövetkező 5 hónapban komolyan foglalkozik majd a drónozással mint sporttal, hiszen egy bajnokságra készül. A Story Extra ott volt, amikor az énekes először vette a kezébe a távirányítót.

Milán égre-földre keresi az

Milán már korán reggel azon tépelődik, hogyan fogja megtalálni a koncerten látott lányt. Sári arra biztatja a fiút, hogy készíttessen egy fantomképet a titokzatos lányról.

Kulisszák mögött: meglestük Geszti Péter új dalának készületeit

Geszti Péter és a The Biebers tagjai nagy fába vágták fejszéjüket. Új közös dalukban kisebb hadseregnyi gyerkőc is szerepet kapott. A kórus felvételen természetesen a Story Extra is jelen volt. A gyerekek pedig igazi profikat megszégyenítő módon hajtották végre Geszti Péter utasításait. A „Hiszek egy” című dal részleteit, pedig most először nálunk hallhatják.

Szerelemteszt elé állítottuk Puskás Petit és barátnőjét

Láthattuk már énekesként, színészként, valamint heteken keresztül élt a szemünk előtt az afrikai dzsungelben. Ám gondoskodó hős szerelmes oldalát, eddig nem sűrűn mutatta meg a nyilvánosság előtt a The Biebers frontembere. Teszteltük, hogy párjával, Angélával mennyire vannak egy hullámhosszon.

Teszteltük Puskás Peti és kedvese szerelemtudását

Gondoskodó hős szerelmes oldalát, eddig nem sűrűn mutatta meg a nyilvánosság előtt a Biebers frontembere. A jóképű zenész szíve már több mint egy éve foglalt. Teszteltük, hogy párjával, Angélával mennyire vannak egy hullámhosszon.

szeretet.éhség. - Összefog az ország 2015-12-28

A hagyományosan advent első vasárnapjától év végéig tartó gyűjtésre minden évben rendkívüli közösségi- és segélyakciókkal, illetve komplex kommunikációs kampánnyal hívja fel a társadalom figyelmét a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet. A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet és az RTL Klub egy közös, nagyszabású gála keretében buzdítja összefogásra a nézőket.

Puskás Peti több szerepben is bizonyít

Puskás Peti 30 éves múlt és nem csak a rendkívül sikeres The Biebers zenekar frontembere, de színész, videoklip rendező, sőt ha úgy adódik, akkor még pakol és lámpákat is szerel a koncertjeik előtt.

Puskás Peti több színpadon is helytáll

Puskás Peti 30 éves múlt és nem csak a rendkívül sikeres The Biebers zenekar frontembere, de színész, videoklip rendező, sőt ha úgy adódik, akkor még pakol és lámpákat is szerel a koncertjeik előtt.

Puskásék nem unatkoztak a nyáron

Puskásék nem unatkoztak a nyáron. Közös zenekaruk, a The Biebers zsúfolt nyarat tudhat maga mögött, ami a koncerteket illeti, de hogy bírják ki a Puskás tesók egymást, most, hogy ennyi időt töltenek együtt? Erről faggattuk őket.

Reflektor 15-04-17


szerző:
2015.04.18. 01:30
Reflektor 15-04-17

Reflektor: Szikora Robi felkarolta Puskás Petit. VV Dani szerelmi tanácsokat ad.

Extra produkció - 9. Élő Show

The Biebers – Memories

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való