KERESÉS search-close

Tatabánya

88 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Tatabánya"

Bulizót gázolt halálra a busz Tatabányán

Valószínűleg buliból hazafelé tartó fiatalt gázolt halálra ma hajnalban egy menetrendszerinti busz Tatabányán. A 24 éves férfi az úton sétált, amikor a járat elütötte, azonnal meghalt. A busztársaság szerint sofőrjük 16 éve vezet balesetmentesen, és lassabban is haladt, mint a megengedett sebesség, de mire észrevette a gyalogost, már nem tudta elkerülni az ütközést.

12 évet is kaphat a hitoktató

Megrázó riport!
Akár 12 évre is rács mögé kerülhet az a volt hitoktató, aki a vád szerint többször molesztálta tanítványait egy tatabányai iskolában. Az ügyészség most emelt vádat ellene, szerintük a férfi egy 7 és egy 8 éves kislányt zaklatott az órán – egyikük nadrágját le is húzta. Korábban már volt börtönben: 6 évet ült, amiért többször megerőszakolta és megverte az akkor még kiskorú nevelt fiát. Ennek ellenére mégis taníthatott hittant.

 

BRUTÁLIS: Biztonsági kamera rögzítette a támadást

Egy csapással leütötték, majd kirabolták a hajléktalant tavaly júliusban, Tatabányán. Világos ruhában a 67 éves hajléktalan, szemben vele támadója, akinek hirtelen lendül a keze, és ököllel arcon vágja ittas áldozatát. A férfi eszméletlenül zuhan a kőre. A tatabányai irodaépület biztonsági kamerájának tavaly júliusi felvételét az ügyészség most hozta nyilvánosságra. A támadó nem volt egyedül, 28 éves élettársával és egy 37 éves férfival együtt rontottak rá a hajléktalanra.

Orvoshiány miatt szünetel a gyerekfogszabályozás egy tatabányai kórházban

Átmenetileg teljesen szünetel a gyerekfogszabályozás egy tatabányai kórházban, mert nem találnak olyan fogszakorvost, aki betölthetné a megüresedett helyet. A családoknak ezért Budapestre kell utazniuk. Az Országos Alapellátási Szövetség fogorvos alelnöke szerint ennek egyszerű oka van, nem fizetik meg a fogszakorvosokat, akik ezért inkább a magánpraxist választják.

Vásárlókat loptak meg a tatabányai tolvajok

Öt nap alatt három vásárlót loptak meg a tatabányai tolvajok. A páros pénztárcákra utazott. Ám akciójukat egy biztonsági kamera rögzítette. Az 54 éves férfit és 59 éves nőt nemrég elkapták és már le is tartóztatták őket.

Tényleg vonzóbb az angliai dobozolás, mint a hazai magyartanítás?

Szalai Péter 18 év magyartanítás után nemcsak az iskolát, hanem Tatabányát is elhagyta. Fiával együtt indultak útnak az angliai Readingbe, ahová már pár héttel korábban kiköltözött a felesége. Angliában Péter nyelvtudás híján fizikai munkára jelentkezett. De mennyire lesz ez kielégítő a férfi számára, és hogyan veszi a család az első akadályokat?

Két hajléktalant vert halálra – azt mondja, rosszkor volt rossz helyen

Rosszkor volt rossz helyen és sajnálja, ami történt - ezt mondta utolsó szó jogán az a fiatal, aki 2017-ben két hajléktalant vert halálra Tatabányán. Akkor még a 16-ot sem töltötte be. Első fokon 13 és fél év börtönt kapott, a büntetését most másodfokon a maximumra, 15 évre súlyosbították. A bíró szerint tette különösen brutális, a fiú pedig közönyös volt az eljárás alatt. Most sírva kérte, hogy az ítélet után beszélhessen anyjával.

Vajon tényleg vonzóbb-e az angliai dobozolás, mint a hazai magyartanítás? (részlet)

Szalai Péter 18 év magyartanítás után nemcsak az iskolát, hanem Tatabányát is elhagyta. Fiával együtt indultak útnak az angliai Readingbe, ahová már pár héttel korábban kiköltözött a felesége. A Szalai család útját hónapokig követtük. Történetüket ITT nézheti meg.

Létrán másztak fel a rendőrök a tolvajért

Tűzoltólétrán másztak be a rendőrök egy tatabányai lakásba, így fogták el a tolvajt. Több, mint egy hete keresték, mert elemelt egy mobilt egy lakásból. Csengetésre, kopogásra nem nyitott ajtót a gyanúsított, de a nyomozók látták, hogy nyitva van a lakás ablaka. Ezért hívták a tűzoltókat, akik a létrával kisegítették őket.

Aggódnak a tatabányai boltosok

Mészáros Lőrinc cégének építkezése miatt aggódnak tatabányai boltosok. A milliárdos és a város közös vállalkozása épít mélygarázst a főtéren, ezért lezárták az ott lévő üzletház egyik bejáratát. A boltosok szerint nekik nem szóltak az építkezésről és attól tartanak, kevesebb lesz a vevőjük. Az önkormányzat szerint szóltak, és azt állítják, nem éri kár a tulajdonosokat. Ha mégis, hajlandók tárgyalni a kártalanításról.

 

Gyűjtenek a beteg kisfiúnak

Speciális, járást könnyítő eszközökre, és egy új lakásra gyűjt egy izomsorvadásos kisfiú családja Tatabányán. A két éves Dani nem tud járni, most tanul újra mászni. A különleges kerekesszék és a többi eszköz sok millió forintba kerül. Ráadásul olyan házban laknak, ahol nincs lift, így költöznének is. Egy jótékonysági rendezvényen ma is sokan segítettek.

SEGÍTETTEK: Összefogás az izomsorvadásos kisfiúért

A két éves Dani betegsége miatt nem tud járni, különleges, pici kerekesszékkel közlekedik. Szülei bíznak a legújabb gyógykezelésekben, de ehhez sok pénz kell. Most Tatabányán, egy jótékonysági rendezvényen gyűjtöttek neki.

Leégett a lakókocsijuk, nincs hová menniük

Két lakókocsi is leégett kedden reggel Tatabánya határában. Az egyikben két gázpalack is felrobbant. A bent lakó hajléktalanoknak szinte mindene a tűz martalékává vált. Lakásra nincs pénzük, hajléktalanszállóra pedig nem akarnak menni. Egyikük egy lépcsőházban töltötte az éjszakát, a többiek barátoknál. (A Jánossal készült beszélgetést itt hosszabban is megnézheti.)
Ha segítene, írjon az rtlhirek@rtl.hu mail címre.

5 ezer forintért gyilkolhatott a fiatal

A 19 éves férfi saját otthonában támadt a 87 éves asszonyra, sörösüveggel és ököllel ütötte, majd magára hagyta. Az erőszakra az ügyészség szerint nagybátyja vette rá, ellene is vádat emeltek.

Baleset a hosszú hétvége első napján: szörnyethalt Tatabánya belvárosában a férfi

Több halálos baleset is volt a hosszú hétvége első napján. Egy 35 éves férfi szörnyethalt, miután Tatabánya belvárosában egy kanyarban lesodródott az útról, majd az út menti fűtéscsövekbe csapódott.  A mentők szerint esélye sem volt a túlélésre.

Senkit sem akart megölni, csak meg akarta ijeszteni ismerőseit

Ezt mondta a Győri Ítélőtáblán az a férfi, akit azzal vádolnak, hogy még 2015 januárjában három ismerősét lőtte nyakon, Tatabányán egy autóban. A bíróság szerdán jogerősen 16 év fegyházra ítélte a gyilkossági kísérlet mellett kábítószer kereskedelem és lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés miatt.

Gyűjtötték a robbanószereket

Robbanószereket gyűjtött - börtönre ítélték. Egy tatabányai testvérpár ügyében született jogerős döntés. Egy férfi és húga gyűjtötte a háborús relikviákat, még 2016 februárjában foglalt le tőlük a rendőrség száz lőfegyvert, lőszert és aknagránátot is. A férfit letöltendő börtönre ítélték, húga pedig felfüggesztettet kapott. 

Házon kívül 2018-01-10


szerző:
2018.01.10. 22:30
Elsírta magát a bíróságon

Kábítószert kevertek az italába, ezért nem tudta, mit csinál – így védekezett tárgyalásán a férfi, aki 2015. júliusában Tatabányán lelőtte anyját és mostohaapját, majd többször rálőtt a helyszínre érkező rendőrökre is. A korábban kamionsofőrként dolgozó vádlott a bíróságon mindent beismert. Vallomása közben többször elsírta magát, és azt állította, hogy megbánta amit tett, és a nehéz gyermekkorára hivatkozott. Ha bűnösnek találják, akár élete végéig is börtönbe kerülhet.

Felismerte a kislány a támadót

Továbbra sem találja a rendőrség azokat a mentális problémával küzdő betegeket, akik megszöktek egy tatabányai intézetből. A férfi és nő fotóját az interneten is közzétették. Egy szülő azt írta az RTL Híradónak, hogy gyermeke felismerte egyiküket. 11 éves kislányát és iskolatársait még csütörtökön támadták meg egy környei buszmegállóban. A szülők feljelentést tettek, a rendőrség egyelőre ismeretlen tettes ellen nyomoz.

Szembe akar nézni anyja gyilkosával

Szembe akar nézni anyja gyilkosával. Ezt mondta az RTL Híradónak az az asszony, akinek két évvel ezelőtt kegyetlenül halálra késelték 85 éves édesanyját Tatabányán. A család azóta sem tudta feldolgozni a szörnyű tragédiát. Az ügyészség most vádat emelt a 20 éves román férfi ellen, aki azért ölt, mert mindenáron pénzt akart szerezni. A támadó még húsz éves sem volt a gyilkosság napján, ezért a törvények szerint nem ítélhetik életfogytig tartó börtönre.

Lezuhant egy repülő Tatabánya közelében

Lezuhant egy kisrepülő tatabánya közelében. Ketten utaztak rajta, egyikük meghalt. A Cessna Gödöllőről indult egy Győr melletti repülőtérre, de röviddel a felszállás után az erdőbe zuhant. A másik utast súlyos sérülésekkel vitték kórházba. A kisgép oktatórepülő volt.

11 év a gyerekét ablakon kidobó anyának

Jogerősen 11 év fegyházra ítélték azt a nőt, aki két évvel ezelőtt kidobta az akkor 5 éves kislányát az ablakon, Tatabányán. Ő is a gyerek után ugrott, nyolc és fél métert zuhantak. A kislány olyan súlyosan megsérült, hogy azóta is kórházban van, valószínűleg soha nem fog teljesen felépülni.

Bombaarzenál a garázsban


szerző:
2016.02.06. 18:10
Bombaarzenál a garázsban

Régifegyver arzenált talált a rendőrség Tatán és Tatabányán egy férfinál. Bombákat, lőfegyvereket, lőszereket és háborús relikviákat foglaltak le. Úgy tudjuk, a férfi fémkeresővel járta a földeket és gyűjtötte a háborús, haditechnikai eszközöket.

Iskolából is lopott a tinédzser


szerző:
2016.02.04. 18:15
Iskolából is lopott a tinédzser

Tárolókat tört fel és egy iskolából is lopott egy tinédzser Tatabányán. A 15 éves fiú több lépcsőházba is bejutott. Felfeszítette a tárolók ajtaját, bement és onnan kerékpárt és szerszámokat lopott. Egy szakközépiskolából pedig telefonokat és pénzt vitt el.

Brutálisan gyilkolt, életfogytiglant kapott

Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a bíróság azt a férfit, aki két évvel ezelőtt részegen brutálisan megkínozta majd 13 szúrással végzett lakótársával Tatabányán. A holttestre csak hónapokkal később bukkantak rá a rendőrök.

Videóra vették a tolvajt


szerző:
2015.12.30. 18:15
Videóra vették a tolvajt

Hősugárzót akart lopni, de lebukott. A házigazda videóra vette az egészet az ablakból. Tatabányán tört be egy házba egy 19 éves férfi kedden. Nem először.

Ajándékot vittünk egy magyar szépségkirálynőnek

A Keresem a családom sorozat első évadának 1. adásában az 53 éve elszakított ikertestvérek mellett egy másik különleges történetet is megmutattunk – amiért ráadásul 9 ezer kilométert utaztunk.

Szalmonella két tatabányai iskolában

Összesen 58 megbetegedést regisztráltak, köztük sok volt a gyerek. A helyi tisztiorvosi hivatal szerint nem élelmiszer útján terjedt el a szalmonella, hanem egy konyhai dolgozótól. Az iskolákban a közétkeztetést végző cégnél is vizsgálatot indítottak.

Ezer forintért egy emberélet


szerző:
2015.10.13. 18:00
Ezer forintért egy emberélet

Másfél év után fogták el egy gyilkosság gyanúsítottját. A határon várták a rendőrök azt a román férfit, aki a gyanú szerint tavaly márciusban brutálisan meggyilkolt egy idős asszonyt Tatabányán. A 20 éves férfi beismerte a gyilkosságot, azt mondta, pénzt akart szerezni. Ezer forinttal távozott. Az idős asszony lánya megtörten mesélte el az RTL Híradónak, hogyan emlékszik arra a napra.

Ellopták a beteg kisfiú műtétjére szánt pénzt

Csaknem egymillió forintnyi készpénz volt abban a pénztárcában, amit ellopott egy férfi Tatabányán. Beteg kisfia műtétjére vette le bankszámlájáról egy fiatal anyuka, majd bement egy boltba vásárolni és otthon vette észre, hogy eltűnt a pénztárca.

Az ágy alá bújtatta gyerekeit a lövöldözéskor

Az ágy alá bújtatta a gyerekeit a lövöldözés alatt, ezt mondta Híradónknak a családapa, aki a tatabányai támadó áldozatainál lakik albérletben. A szomszéd pedig a ház túlső felébe menekítette családját, és felhangosította a tévét, hogy gyerekei ne hallják a lövöldözést. Mindannyian bezárkózva várták, hogy vége legyen a rémálomnak. Tatabányán szombaton hajnalban egy 40 éves férfi lelőtte anyját és mostohaapját, majd a kiérkező rendőrökre is tüzet nyitott. Végül hosszú alkudozás után a terrorelhárítóknak megadta magát.

Előzetes: Az ágy alá bújtatta a gyerekeit a lövöldözés alatt

Ezt mondta Híradónknak a családapa, aki a tatabányai támadó áldozatainál lakik albérletben. A szomszéd pedig felhangosította a tévét, hogy gyerekei ne hallják a lövöldözést. Mindannyian bezárkózva várták, hogy vége legyen a rémálomnak. Tatabányán szombat hajnalban az anyját és mostohaapját lőtte le egy férfi, majd a kiérkező rendőrökre is tüzet nyitott. Hogy mit éltek át a szomszédok, megtudhatják 6-kor az RTL Híradóban.

Még a lakásba se jutott be, már észrevették

Már éppen a zárat próbálta meg kinyitni, amikor megzavarták azt a betörőt, akit hétfő délután fogtak el a tatabányai nyomozók. A férfi a gyanú szerint egy társasházi lakásba próbált meg bejutni, de a tulajdonos megzavarta, ezért elmenekült. A közelben néhány perc után elfogták.

Rendőrök segítettek a mozgássérült férfinak

Rendőrök segítettek egy mozgássérült férfinak, aki órákig állt az út szélén elektromos mopedjével hétfőn este Tatabányán, mert a szerkezet lemerült és nem tudott hazamenni. A járőröknek tűnt fel, hogy már másodszor látják pontosan ugyanott, ugyanúgy. Ekkor megálltak segíteni. A férfinak a szomjúságon kívül más baja nem volt.

Szándékosan lökhette ki az ablakon 5 éves lányát

A nőt gyilkossági kísérlettel vádolja az ügyészség. A nő a gyerek után ugrott, valószínűleg azért, mert attól félt, hogy a gyámhivatal elveszi tőle a lányt. Mindketten 8 és fél métert zuhantak. Az anya már felépült sérüléseiből, de a gyerek az orvos szakértő szerint nem fog teljesen meggyógyulni. Az asszony pere délelőtt kezdődött a Tatabányai Törvényszéken.

Baktérium támadta meg a frissen műtött lábát

Saját lábán ment be a kórházba, tolószékben tolták ki, és azóta sem tud lábra állni az az asszony, akinek baktérium támadta meg frissen operált lábait még 2012-ben. A tatabányai nő szerint húsevő baktériumot kapott el a kórházban. A történetet elsőként a Blikk írta meg. A kórház igazgatója viszont azt állítja, a belső vizsgálat azt mutatta, ez ugyan egy fertőző baktérium, de nem a kórházi törzs, így szerinte nem ők a felelősek az esetért.

Előzetes: Előzetes letartóztatásba helyezték a gyilkos anyát

Az asszony még csütörtökön vitte el az édesapjánál élő gyermeket láthatásra, egy tatai panzióba, itt ölhette meg a lányt. A kislány édesapja azt mondta, a nő korábban már fenyegetőzött a gyerek megölésével. Híradónk megtalálta az asszony mostani élettársát, aki szerint a nő gyakran italozott. A családi dráma részletei este hatkor az RTL Híradóban.

Habony újabb közlekedési szabályokat sértett meg

Újabb közlekedési szabályokat sértett meg az a kisbusz, amit Habony Árpád miniszterelnöki tanácsadó vezetett. Ezúttal a tatabányai sportcsarnok előtt látták egy kanyarodósávban parkolni, ráadásul elzárta az utat egy teljes parkoló elől.

Álrendőrök loptak meg időseket


szerző:
2015.03.19. 18:15
Álrendőrök loptak meg időseket

Rendőrnek adták ki magukat a betörők Tatabányán, az egyik lakásban még házkutatást is eljátszottak. Az egész lakást felforgatták, az ágyneműtartókat is kinyittatták. Azt mondták a családnak, hogy lefoglalják a spórolt pénzüket. A tulajdonosnak gyanúsak lettek, és felhívta a rendőrséget. Mire az igazi nyomozók kiértek, az álrendőrök eltűntek. Néhány napja egy tatai házból is ezzel a módszerrel loptak.

Előzetes: Rendőrnek adták ki magukat a betörők

Az egyik tatabányai lakásban még házkutatást is eljátszottak. Az egész lakást felforgatták, az ágyneműtartókat is kinyittatták. Hogy hogyan buktak le, kiderül az RTL Híradóban 6-kor.

Drogot és sok pénzt találtak a lövöldözőnél

Csaknem tíz kiló kábítószergyanús anyagot találtak és több kiló nemesfémet, valamint készpénzt foglaltak le a Tatabányánál lövöldöző férfi lakásán. A 33 éves gyanúsítottat, aki szombat este meglőtt három embert, délután előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság.

Kommandósok teperték le a lövöldözőt

Egy Győrbe tartó buszon teperték le vasárnap reggel a kommandósok azt a férfit, aki még szombaton 3 embert meglőtt Tatabányán. A négy férfi egy elhagyatott területen állt meg, majd egyikük, egyelőre nem tudni miért, rálőtt három társára.

Előzetes: A buszon teperték le a kommandósok

Az elfogott férfi szombaton este három embert meglőtt Tatabányán. A négy férfi Győrből ment egy autóval Tatabányára, amikor egy elhagyatott területen megálltak, és egyikük rálőtt három társára.

Nem keresték a beteget, baj lett belőle

Kiszökött a kórházból és felgyújtotta a házukat egy pszichiátriai beteg Tatabányán. Testvére azt mondta az RTL Híradónak, hiába kért segítséget, hogy a súlyos beteget intézményben tudják elhelyezni.
 

Semmiképp sem úszták meg a verést

Ha nem kaptak cigarettát azért, ha kaptak, akkor meg azért verte meg az arra járókat két helybéli fiatal Tatabányán. Szombaton hajnalban az egyik nagyáruház parkolójában szemelték ki áldozataikat, akik semmiképpen nem úszták meg a verést, egyiküket pedig ki is rabolták.
 

BUSZBALESET: „Vérben feküdtek az emberek, borzalmas volt”

Egeresi Sándorné vásárolni indult aznap, ő is a busz hátuljában ült. Sebek a lábán, az arcán, a keze felkötve. Eltört a kulcscsontja és a gerince is megsérült. A kórházi ágyán ülve idézte fel a történteket.
 

Buszbaleset: Meghalt a legsúlyosabb sérült

Meghalt a hétfői Tatabánya közelében történt buszbaleset legsúlyosabb sérültje. Vonat és egy helyi busz ütközött, 12-en sérültek meg. A legsúlyosabban egy 61 éves nő, aki leghátul ült a buszon. A baleset pillanatairól az egyik utas mesélt az RTL Híradónak.
 

Súlyos buszbaleset Tatabányán

Egy közlekedési szakjogásszal beszélgettünk a baleset hátteréről és jogi következményeiről, továbbá beszámoltunk a sérültek állapotáról.
 

Sokkot kapott a vonat elé hajtó buszsofőr

Tizenketten sérültek meg reggel, amikor vonat ütközött busszal Tatabányánál. A sérültek közül volt, akit újra kellett éleszteni a helyszínen, mielőtt mentőhelikopterrel Budapestre szállították volna.
 

Előzetes: Vonat és busz karambolozott

Tizenketten sérültek meg reggel, amikor vonat ütközött busszal Tatabányánál. A sérültek közül volt, akit újra kellett éleszteni a helyszínen, mielőtt mentőhelikopterrel Budapestre szállították volna. Részletek az RTL Híradóban 6-kor.
 

Lezuhant egy nő a Turul-szobor mellől

10-15 métert zuhant egy nő Tatabánya közelében, a Turul emlékműnél. Fényképeket készített, és valószínűleg megcsúszott, majd a mélybe esett. A tűzoltók kötélen leereszkedve és a lépcső felől is próbálták kimenteni.
 

Előzetes: Fotózni akart, a mélybe zuhant

10-15 métert zuhant egy nő Tatabánya közelében, a Turul emlékműnél. A nő fényképeket készített, amikor valószínűleg megcsúszott és a mélybe esett. A tűzoltók két irányból, kötélen leereszkedve és a lépcső felől indultak el, hogy kimentsék. Hogy milyen állapotban van most, az kiderül hat órakor a Híradóból.
 

Részegen, bedrogozva is lefutotta a rendőrt

Sörözött, drogozott és lopott autóval menekült a rendőrök elől egy 33 éves férfi Tatabányán. Videó is készült az üldözésről, már több mint tízezren látták az interneten.
 

NÉZŐI: Így üldözték a bedrogozott autótolvajt

Szirénázva üldözik a rendőrök a fehér autót. Szinte egyszerre nyílik a két autó ajtaja, még össze is csapódik. A menekülő gyorsabb volt, másodpercek alatt kipattant az autóból és eliszkolt. A járőr egy pillanatra tétovázik, hogy kollégájának segítsen-e, aki az autó két utasát tartotta vissza. Aztán mégis a férfi után kocogott, de az egérutat nyert. Többen az ablakból figyelték az eseményeket.
 

Előzetes: Sörözött, drogozott, kocsit lopott

Több liter sört ivott, drogozott, majd ellopott egy autót egy tatabányai férfi, aki balesetet is okozott a kocsival. Ezt vették észre a rendőrök, akik utána eredtek. Az elfogás részletei 6-kor az RTL Híradóban.
 

Végignézte a kisfiú, ahogy megbilincselik az apját

Az erőszakmentes kommunikációra is tanítja a diákokat az az iskolarendőr, aki csütörtökön a gyerekek szeme láttára bilincselt meg egy szülőt Tatabányán egy általános iskola előtt. Szemtanúk szerint az édesapa 8 éves kisfia eközben hisztérikusan sírt.
 

Előzetes: Szamtanúk nyilatkoznak a bilincselésről

Az erőszakmentes kommunikációra is tanítja a diákokat az az iskolarendőr, aki csütörtökön a gyerekek szeme láttára bilincselt meg egy szülőt Tatabányán egy általános iskola előtt. Az RTL Híradónak több szemtanú is nyilatkozott. Hogy ők mit láttak, megtudhatják hat órakor az RTL Híradóból.
 

Házon kívül 13-05-08


szerző:
2013.05.08. 23:20
Házon kívül 13-05-08

Házon kívül: Politikusok, rokonok és ismerősök a dohánybizniszben. Álpályázókra is gyanakodnak a vesztesek. A legdurvább helyek: Tatabánya-Mésztelep. A hely, ahova hat után nem jön ki az orvos. A gettó, ahonnan nincs kiút. Toldi modell, azaz senki nem fog fázni.

Portré 12-02-26


szerző:
2012.02.27. 00:35
Portré 12-02-26

Portré: Iskolát és stadiont neveztek el róla. Az olimpiai bajnok, világbajnoki ezüstérmes Fekete Párduc, az Aranycsapat legendája, Grosics Gyula mesél a Portréban!

Előzetes: Fegyverrel fenyegette tanárát

Egy tatabányai diák hétfőn pisztolyt fogott tanárára. Az iskolatársai meséltek a fiúról. Hogy mit mondtak róla, megtudhatják fél 7-kor az RTL Híradóból.

Szívószálas kakaóért törtek be a fiúk

Sorozatos betöréses lopással gyanúsítanak két tizenéves fiatalt Tatabányán.

Erőszakolt és gyilkolt a tatabányai fiatal

Megfojtottak és megerőszakoltak egy 47 éves nőt Tatabányán, a bűncselekményt egy fiatalember követte el, beismerő vallomást tett.

Tatabányai stadiont „keresztelt meg” Grosics

Grosics Gyuláról, az Aranycsapat tagjáról stadiont neveztek el Tatabányán.

Befűtöttek a tatabányaiaknak


szerző:
2011.08.26. 19:00
Befűtöttek a tatabányaiaknak

A helyi hőszolgáltató csütörtökön, az év eddigi legmelegebb napján töltötte fel néhány házban melegvízzel a fűtési rendszert a nyári karbantartások után.

Trükkös tolvajok kopasztják a tatabányaiakat

Főként idősekhez kopogtatnak be azzal, hogy adományokat gyűjtenek. Céljuk, hogy bejussanak a lakásba és pénzt vagy egyéb értéket vigyenek el.

Végzetes robbanás Tatabányán


szerző:
2011.05.29. 17:31
Végzetes robbanás Tatabányán

Egy ember meghalt, ketten pedig megsérültek, amikor szerelés közben felrobbant egy kamion tartálya.

Nem büntethetők az üveget dobálók

Egy 11 és egy 12 éves gyerek dobta le azt a pezsgősüveget a tatabányai panelház tetejéről.

Kiskorúak hajították le a pezsgősüveget

Két gyerek dobta fejbe pezsgősüveggel egy panelház tetejéről március elején a tatabányai kislányt.

Szétlopták a közösségi házat


szerző:
2011.05.02. 18:06
Szétlopták a közösségi házat

A tatabányai közösségi házból mindent elvittek ami mozdítható volt, több millió forintra becsülik a kárt.

Otthon lábadozik a fejbedobott kislány

A tatabányai kislány súlyos koponyasérülést szenvedett, miután március 7-én fejbedobták egy pezsgősüveggel.

Fel fog épülni a fejbe dobott kislány

Hamarosan rendbe jön a tatabányai kislány, akit hétfőn 10 emelet magasból dobtak fejbe egy pezsgősüveggel.

Pezsgősüveg talált fejbe egy kislányt

Életveszélyesen megsérült az a kislány, akit hétfőn délután, egy tatabányai, 10 emeletes ház tetejéről dobtak meg egy pezsgősüveggel.

Cipő nélkül iszkolt a fosztogató

A férfi telefonos egyeztetés után érkezett az irodába, ahol fegyvert rántott és pénzt követelt, ám miután megzavarták, kiugrott az ablakon és elfutott.

Hitelük van, lakásuk még mindig nincs

Tatabányán több család vár négy éve arra, hogy beköltözhessen új lakásába, ám a ház azóta sem készült el.

Eltűnt egy idős férfi


szerző:
2010.06.12. 19:35
Diákok zsaroltak diákokat Tatabányán

A 15 és 11 éves gyerekek több ezer forintot vettek el két 9 éves diáktársuktól egy játszótéren.

Ki akarták siklatni a vonatot?


szerző:
2010.01.17. 17:16
Ki akarták siklatni a vonatot?

Rögzítő sarut tettek ismeretlenek a sínekre szombat este Tatabánya és Szárliget között.

Fűtés nélkül maradt 42 lakás Tatabányán

A lakóközösségnek nem utalja a bank azt a hitelt, amit fűtéskorszerűsítésre vettek fel.

Évekre elegendő vadkender egy pincében

Családja sem tudta, mivel foglalatoskodik a pincében, ahova senkit sem engedett be.

Tűz egy tatabányai panelházban


szerző:
2009.10.13. 16:59
Tűz egy tatabányai panelházban

Egy lakás erkélyén gyulladtak meg az ott tárolt tárgyak.

Égési sérülés lett az italozásból

Megégett két ötven év körüli férfi és egy nő Tatabányán.

Őrszolgálat védi az állatokat Tatabányán

Csak a szerencsén múlt, hogy nem történt baja a menhely kerítésén átdobott kutyának.

Életveszélyes késelés lett egy veszekedésből

Italozás közben szólalkoztak össze, majd az egyikük hasba szúrta a másikat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való