KERESÉS search-close

Tamáska Gabriella

43 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Tamáska Gabriella"

Nagyot fordult a világ Tamáska Gabival!

Az X-Faktor különleges hangú énekesnőjének teljesen megváltozott az élete a tehetségkutató óta. A Fókusz stábja meglátogatta a fiatal lányt, aki elmesélte, mi történik vele mostanában.

Mi történt a magyar Amy Winehouse-zal az X-Faktor óta?

A Fókusz stábja megnézte, hogy mi történt a magyar Amy Winehouse-zal, azaz Tamáska Gabival az X-Faktor óta.

TAMÁSKA GABRIELLA: pánikrohamot kapott vizsgája előtt

Mi történt 2018 női hangjával? A Fókusz stábja meglátogatta Tamáska Gabriellát kollégiumában és elkísértük őt első önálló koncertjére is! Részletek az interjúban!

Most minden titokról lehull a lepel: megmutattuk az eredményeket az X-Faktor finalistáinak!

Az X-Faktor idén nem csak nézettségi rekordokat döntött, hanem a nézők is igen aktívak voltak: összesen 3 310 451 alkalommal nyilvánították ki véleményüket az 5 élő show alatt. De vajon kik voltak a legnépszerűbbek az élő show-k indulásakor? Az eredményeket megmutattuk a finalista versenyzőknek és két mentornak!

Radics Gigi rúzsnyomos puszival lepte meg Tamáska Gabit

Miután Gabi kiért a stúdióból, Szabó Zsófi egyből gratulált neki, majd hamarosan az X-Faktor női mentora is megjelent a háttérben…

Nézd meg az ötödik Élő show dallistáját!

Íme az ötödik Élő show-ban elhangzott dalok listája!

Tamáska Gabriella lett a 2018-as X-Faktor harmadik helyezettje!

A Fináléban az énekesek eddig kétszer léptek színpadra, ám most az egyiküknek búcsúznia kellett a versenytől. A legkevesebb szavazatot Tamáska Gabi kapta, így számára ért véget az X-Faktor. 

ByeAlex szerint Tamáska Gabi most találta meg igazán önmagát!

Alex úgy érzi, hogy Gabi végre rálelt a tökéletes, hozzáillő stílusra, ami egyszerre modern, mégis alternatív. A mentor szerint ez a 2018-as X-Faktor női hangjának a valódi útja!

Tamáska Gabriella: Bárhol (Saját dal)

A második körben a versenyzők egy saját dallal kápráztatták el a közönséget. Íme Tamáska Gabriella produkciója!

 

ByeAlex: "Most sírni fogok"


szerző:
2018.12.15. 21:00
ByeAlex:

Alex szívből remélte, hogy most is azt fogja érezni Gabi produkciója alatt, akárcsak az előválogatón. Éppen ezért azt hitte, hogy eltörik nála a mécses, de ez sajnos mégsem történt meg...

Tamáska Gabriella: 7 Years (Lukas Graham)

Az énekesnő az ötödik Élő show-ra is teljes erőbedobással készült, hiszen ma este kiderül, ki nyeri meg a 2018-as X-Faktort!

Gáspár Laci és Tamáska Gabi igazi barátok!

Laci már abban a pillanatban megkedvelte Gabit, amint megpillantotta őt az előválogatón. Sőt, a mentor mindig is arra törekedett, hogy egy valódi barátság alakuljon ki közöttük. 

Vajon ki lesz a 2018-as X-Faktor győztese?

Leültünk most, az X-Faktor fináléba jutott versenyzőkkel és felelevenítettük velük az elmúlt hónapok legfontosabb állomásait és történéseit. Következzen a top 3 útja a döntőig, avagy hogyan jutott el a győzelem kapujába: Tamáska Gabriella, az USNK és a Stolen Beat.

TAMÁSKA GABRIELLA: A műsor miatt magabiztosabb lettem az életben

Az X-Faktor fináléjába jutott versenyzőkkel beszélgettünk, és felelevenítettük velük az elmúlt hónapok legfontosabb állomásait és történéseit. Tamáska Gabriella azt mondta nekünk, hogy sokat köszönhet a műsornak, főleg magabiztosságot kapott és nem tudta elképzelni, hogy a top 3-ban végezzen.

Megható ajándékkal lepték meg Gabit a srácok

A 2018-as X-Faktor döntősei - Tamáska Gabriella, a Stolen Beat és a USNK - utolsó napjaikat töltik közös szállásukon. A fiúk még most is annyira figyelmesek, hogy a véghajrában sem feledkeztek meg Gabi születésnapjáról.

Nézd meg a negyedik Élő show dallistáját!

Íme a negyedik élő show-n elhangzott dalok!

Duett-partnerek az X-Faktorban


szerző:
2018.12.07. 17:54
Duett-partnerek az X-Faktorban

Lerántottuk a leplet az idei duett-partnerekről, azaz megmutatjuk, Gabi, Timi, a Stolen Beat és USNK kit választott magának, kivel szerettek volna énekelni az X-Faktor színpadán? Hosszabb interjúk itt: Tamáska Gabival, a Stolen Beattel, a USNK-val, Arany Timivel.

DUETT: Tamáska Gabriella és Berkes Olivér

Tamáska Gabriella még soha nem énekelt senkivel duettet. Berkes Olivér az egyik nagy kedvence, vele debütál ebben a műfajban az X-Faktor szombati élőshowjában!

Hogyan állják a sarat az X-Faktorosok a lájkok és az ismertség tengerében?

Több tízezer lájk, száznál is több komment és milliós nézettség a Youtube-on – mindössze két élő show után ezekkel a számokkal büszkélkedhetnek az X-Faktor top 6-ba bejutott énekesei! Szinte egy lépést sem tudnak tenni anélkül, hogy ne állítsák meg őket egy szelfire. De hogyan élik meg ők maguk a hirtelen jött népszerűséget? Erről a top6-ba jutott versenyző még többet mesél: itt!

X-FAKTOR: Így élik meg a friss népszerűséget az énekesek

Az X-Faktor top 6-ba jutott versenyzői maguk sem tudják elhinni még, hogy rövid időn belül milyen népszerűek lettek. Hihetetlenül sok biztató üzenetet kapnak, de lehetséges az összes szeretetet viszonozni, és minden rajongói levélre válaszolni?

ByeAlex Tamáska Gabinak: „A műsor hangszíne te vagy!”

Alex nagyon aggódott Gabiért, de azt érezte, hogy egyszerűen nem üti át a falat, ez pedig hiba. Peti egyetértett mentortársával, de így is remek produkciónak ítélte Gabi éneklését, akárcsak Gigi.

Tamáska Gabriella: Queen (Jessie J)

Az X-Faktor énekesei a második Élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén búcsút kell vennie a közönségnek két versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!

 

Tamáska Gabi:

Szekér Gergőhöz hasonlóan a lány is teljesen maga alatt volt a múltheti teljesítményétől, de mivel immár az összes szabadidejét a gyakorlásra fordítja, bízik benne, hogy "nem fog újra lefagyni".

Kulisszák mögött: így élnek az X-Faktor házban a versenyzők

Vajon, hogyan élnek az X-Faktor házban a versenyzők? Mit csinálnak szabadidejükben? Hogyan készülnek az élő show-ra? A Fókusz stábja ideiglenes otthonukba látogatta meg az énekeseket, akiktől azt is megtudtuk, hogy milyen lesz a következő produkciójuk.

Kinek a szettje volt a nyerő az első X-Faktor élő show-ban?

Szombaton már szavazhattál azokra az énekesekre, akik a legjobban tetszettek neked, most viszont a ruháikat rangsorolhatod. Ki nézett ki legjobban a fellépő szettjében?

ByeAlex Tamáska Gabinak: „Ennek a versenynek a legérdekesebb hangja, te vagy!”

Nemcsak Alex gondolta ezt, Puskás Peti szerint egyenesen varázslat költözött a stúdióba miatta. Egy valamit azonban még mindannyian hiányoltak belőle, az önbizalmat!

Tamáska Gabriella: Jég dupla whiskyvel (Charlie)

Az X-Faktor énekesei az első élő show-ra teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén búcsút kell vennie a közönségnek három versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!

Gabi lepődött meg a legjobban, hogy bekerült az élő show-ba!

A fiatal lány csak most fogta fel, hogy sikerült neki, amiről eddig csak álmodott...

X-Faktor 2018 - TOP11 - Közös dal - Rise (Jonas Blue ft. Jack & Jack)

Elkezdődött a 2018-as X-Faktor 1. Élő show-ja, ami a 11 legtehetségesebb előadó közös produkciójával startolt. Íme a lányok (Urbanovics Vivien, Tamáska Gabriella, Arany Tímea), a fiúk (Kovács Pál, Szekér Gergő), a 25 éven felüliek (Balog Janó, Ölveti László, Kurokava Taka) és a zenekarok (USNK, Stolen Beat, Ricky and the Drunken Sailors) nyitánya.

Hosszú az út az X-Faktor döntőjéig!

Milyen hosszú és göröngyös volt a versenyzők útja idén is az élő show-ig? Mi történik közben a háttérben? Hány ember munkája van abban, hogy egy jó hangú, de mondjuk kissé félszeg tehetség szinte igazi rocksztárként vagy dívaként lép ki a színpadra? Ezt mutatjuk most meg!

Tamáska Gabi: ˝Rockstar vagyok!˝

Less be az X-Faktor énekesének öltözőjébe, és nézd meg, hogy készül a színpadra!

Irány az Élő show! - Gáspár Laci és a lányok

Gáspár Laci elvitte egy körre mentoráltjait. Nézd meg Arany Timi, Tamáska Gabi és Urbanovics Vivi útját az élő show-ig!

Szabó Zsófi elárulta ki a titkos kedvence az X-Faktor döntősei közül

Zsófi találóskérdéssel vezette rá ÉNB Lalit, hogy ki is a titkos favoritja az idei X-Faktorból. Te kitaláltad volna?

Nézd meg az X-Stage 6., és egyben utolsó teljes adását!

Tamáska Gabriella


szerző:
2018.11.10. 22:30
Tamáska Gabriella

Az énekes a válogatón Lukas Graham dalával jutott tovább a Táborba, ahol mind a két feladattal sikerült meggyőznie a mentorokat. A Mentorházban pedig az I Wish című dallal sikerült megkapnia Gáspár Lacitól az Élő show-t jelentő „igen”-t.

Így állt össze Gáspár Laci csapata az élő show-ra!

Gáspár Lacinak nehezebb dolga volt, mint mentortársainak, de végül összeállt a lányok csapata, akik az élő show-ban küzdhetnek tovább a 2018-as X-Faktor legtehetségesebb előadója címért. Arany Timi, Tasi Dominika, Király Dominika, Tamáska Gabriella, Ádám Szofi, Csányi Rita és Urbanovics Vivien mindent beleadtak, hogy a Mentorházban is bizonyíthassanak saját mentoruknak. Laci először csak Timit és Gabit vitte magával, két versenyzője számára véget ért a verseny, a másik három sorsáról pedig a mentorok döntöttek.

 

Kattints ide az összes produkcióért!

Tamáska Gabriella: I Wish (Stevie Wonder)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme Tamáska Gabriella produkciója!

Így telt meg először Gáspár Laci 6 széke...

Horváth Viktória Rebeka, Király Dominika, Csányi Rita, Duró Nilla, Tamáska Gabriella és Timi Chen ülhetett a színpad szélére. De a székes feladatnak itt még nincs vége!

Kattints IDE a folytatásért!

Nézd meg a produkciókat!

Tamáska Gabriella: I’m Not The Only One (Sam Smith)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Tamáska Gabriella produkciója!

Tamáska Gabriella: You Know I'm No Good (Amy Winehouse)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Tamáska Gabriella párbaj produkciója!

Az új X-Faktor széria egyik felfedezettje

Múlt héten rekordnézettséget hozott az X-Faktor első válogatója. Mutatjuk közelebbről az itt felfedezett egyik tehetséget, aki közönség előtt az X-Faktorig csak a kapa kupán énekelt.

GABI: akit állva tapsoltak a mentorok

Bátortalanságát éneklés közben sem sikerült legyőznie, viszont az első pillanattól hallható volt, hogy kiváló a hangja. Tamáska Gabriella a többi között arról is mesélt nekünk, miért hatódott meg az elismerések hallatán.

Rotációs kapa-kupáról az X-Faktor színpadára

Tamáska Gabriella Lukas Graham slágerével készült az első válogatóra. A lány remélte, hogy pozitívabb visszajelzést kap a mentoroktól, mint egy korábbi megmérettetésén. Íme a reakciók...

 

Ha újra megnéznéd Gabriella produkcióját, kattints IDE!

Tamáska Gabriella: 7 Years (Lukas Graham)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Tamáska Gabriella produkciója!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való