KERESÉS search-close

Takács Liza

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Takács Liza"

Barátok közt: ez volt az egyik legszebb szerelmi vallomás!

A híres sorozat egyik legromantikusabb és legcukibb szerelmi vallomását pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon láthatták a nézők. Ottó és Liza között egyre szorosabbá vált a kapcsolat, aztán a fiú egyszer csak kiöntötte Lizának a lelkét, és forrón megcsókolta a lányt.

Barátok közt: Ez történt a 44. héten

Nikol ügye többekre veszélyt hoz. Úgy tűnik, Ábel gyerekei kezdenek megenyhülni Nóra felé. A kérdés csak az, hogy ez valós közeledés, vagy csapda? Bandit nagyon keményen megleckézteti a családja. Ádám döntést hoz Lucával való kapcsolatában, ami komoly megrázkódtatást okoz számos személynek. Lehet, hogy Laciék új vállalkozásba kezdenek Stella iskolájában? Ottó a munkába akar temetkezni Liza miatt. Ádám újabb bosszantó alakba botlik, aki nem csak az ő életét próbálja megkeseríteni, de a Kft. számára is gondot okoz.

Előző rész: (2017. október 26.)

Mit talál ki Rudi, hogy kiszabadítsa Krisztiánt? Elutazik-e Ottó Lizához Berlinbe? Nórának meggyűlik a baja Ábel gyerekeivel. Végleg véget ér-e Ádám és Luca románca?

Következő rész: (2017. október 26.)

Mit talál ki Rudi, hogy kiszabadítsa Krisztiánt? Elutazik-e Ottó Lizához Berlinbe? Nórának meggyűlik a baja Ábel gyerekeivel. Végleg véget ér-e Ádám és Luca románca?

Attila telefonon közli Ágnessel, hogy útban van a reptérre Lizával, közben Liza a hátsó ülésen zokog

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. október 20-i epizódjaiból!

Barátok közt: Ez történt a 42. héten

Miklós döntést hoz Bandival és a tulajdonrészével kapcsolatban. A kérdés csak az, hogy vajon jól döntött? Vilmos és László sokkoló eredménnyel szembesülnek az autóvásárlás során. Rudi és Krisztián olyat tesz, ami komoly hatással lehet a sorsukra. Luca továbbra is ragaszkodik a szerelméhez, aki egyre inkább érzi, hogy problémás a kapcsolata. Gigi nehéz helyzetbe kerül és Ádámtól kér segítséget, aki nem hisz neki. Ágnes és Liza sorsdöntő lépésre szánja el magát.

Előző rész: (2017. október 19.)

Vajon enged-e Bandi Miklós zsarolásának? Vajon kibékül-e egymással Ágnes és Emília? Krisztián "elveszíti" a Nikol-féle fülbevalót. Liza megdöbbentő felfedezést tesz Ágnessel kapcsolatban.

Következő rész: (2017. október 19.)

Vajon enged-e Bandi Miklós zsarolásának? Vajon kibékül-e egymással Ágnes és Emília? Krisztián "elveszíti" a Nikol-féle fülbevalót. Liza megdöbbentő felfedezést tesz Ágnessel kapcsolatban.

Barátok közt: Ez történt a 37. héten

Úgy tűnik, hogy Krisztián egyre kevésbé tudja elfogadni az érdekházasságból adódó körülményeket, és döntést hoz Alizzal kapcsolatban. Sári olyat tesz, ami gyökeresen megváltoztatja a kapcsolatát a férjével, Richárddal, és az öccsével, Kristóffal is. Gizella és Piros kapcsolata robbanásig feszül, és minden Stella előtt játszódik. Aliz rájön, hogy Milán és Luca Ádám segítségével szervezett légyottot Ádám lakásában és ez egyáltalán nem tetszik Aliznak. Vajon mit tesz most? Nóra érdekes ajánlatot kap attól az idegen nőtől, akivel meglátta Ábelt. Natasa premier bulit rendez Péternek Hanna lakásában, Hanna tudta nélkül. Lizának rémálmai vannak Ludwig miatt.

Előző rész: (2017. szeptember 14.)

Vajon Liza elmondja Emíliának, hogy Ágnes felelős Ludwig haláláért? Vajon Gizella képes elfogadni, hogy Piros másként neveli Stellát? Hanna váratlanul megérkezik a premier buliba. Vajon Aliz elfogadja, hogy Luca és Milán már lefekszik egymással?

Következő rész: (2017. szeptember 14.)

Vajon Liza elmondja Emíliának, hogy Ágnes felelős Ludwig haláláért? Vajon Gizella képes elfogadni, hogy Piros másként neveli Stellát? Hanna váratlanul megérkezik a premier buliba. Vajon Aliz elfogadja, hogy Luca és Milán már lefekszik egymással?

Következő rész: (2017. szeptember 13.)

Aliz elhatározza, hogy ellenőrizni fogja Milán és Luca kapcsolatát. Vajon Gizella képes elfogadni, hogy Piros a közelbe költözik? Péter nem szól Hannának, hogy Natasával bulit rendeznek a lakásában. Vajon Liza képes magában tartani, hogy Ágnes felelős Ludwig haláláért?

Előző rész (2017. szeptember 06.)

Gizella és Piros Stella érdekében rendezik az ellentéteiket. Natasa úgy érzi, felül kell múlnia Hannát Péter életében. Bandi nem tud alkalmazkodni a Kft. szabályaihoz. Ágnes és Liza mégis visszaköltöznek a villába.

Ágnes üzenetet kap Ludwigtól, melyben megtudja, hogy Liza meghal, ha Ágnes nem teljesíti Ludwig kérését

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. augusztus 23-i epizódjaiból!

Liza: „ha nem akarod, hogy meghaljak, teljesítened kell egy feladatot”

Ludwig kezd tényleg becsavarodni? Egyre durvább üzenetekkel bombázza Ágit.

Ludwig tájékoztatja Ágnest, hogy mivel beavatta Attilát, nem árul el semmit Liza hollétéről

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. augusztus 14-i epizódjaiból!

Berényi Ágnes: „Add vissza a lányomat!”

Liza nagyobb veszélyben van, mint azt bárki is hitte!

Te mit tennél Berényi Ági helyében?

Liza édesanyja elkeseredésében Julihoz fordul segítségért…

Ludwig megcseréli a szerepeket, amikor egy felvételt mutat Ágnesnek, amin Liza összekötözve látható

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. július 28-i epizódjaiból!

Liza kifigyeli a Ludwiggal találkozó Brigittát

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. június 27-i epizódjaiból!

Bréking: Ludwig életben van!

Ági és Liza azt hitték, vége, hogy örökre megszabadultak Ludwigtól. Pedig a java csak most kezdődött el…

Hoppá! Ágnes rájött Brigitta cselszövésére?

Ahogy Berényi Attila is megmondta: nincsenek sorozatos véletlenek, tehát mindennek oka van!

Ágnes rájön, hogy a képzelgései Brigitta felbukkanása után kezdődtek

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. június 19-i epizódjaiból!

Ágnes hallucinálni kezd és pánikba esik, mert azt hiszi, Ludwigot látja

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. június 7-i epizódjaiból!

Rémálom! Ludwig visszatért?

Szörnyű pillanatoknak lehetünk a szemtanúi: Ágnes felriad álmából, és úgy látja, halottnak hitt férje áll az ágya mellett!

 

Brigitta megakadályozza, hogy Ágnes helyett Liza igya meg a mérget

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. június 6-i epizódjaiból!

Mi történik Berényi Ágiéknál: már Liza is veszélyben van?

Brigitta szépen kitervelte az Ágnes elleni merényletet, viszont azzal nem számolt, hogy miatta Liza akár veszélybe is kerülhet.

Lehet, hogy Ludwig mégis életben van?

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. május 02-i epizódjaiból!

Ludwig mégis életben van?

Úgy tűnt, Ágnes és Liza túl vannak a nehezén, és már soha többé nem kell Ludwigtól tartaniuk. Vagy mégis?

Lizára rátör egy roham, amikor észreveszi, hogy Bandiék ügyeskednek a KisSzék bevételével

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. április 28-i epizódjaiból!

Ottó szerelmet vall Lizának

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. április 20-i epizódjaiból!

Ottó: „Szeretlek!”


szerző:
2017.04.20. 22:40
Ottó: „Szeretlek!”

Miután kiderült, hogy Ludwig valóban meghalt, Lizának teljesen kinyílt a világ, és végre normális életet élhet. Természetesen ennek Ottó is rendkívül örül.

Berényi Ágnes: „Egyedül kell végigcsinálnom”

Úgy tűnik, lassan fellélegezhet Liza és Ági. Több mint valószínű, Ludwig holtestét találták meg abban a rettenetes vonatbalesetben, amiről Attila mesélt.

Ágnes elmeséli Lizának a vonatbalesetet, és hogy lehet, hogy Ludwig is rajta volt

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. április 3-i epizódjaiból!

Ágnes bejelenti Ludwig eltűnését a rendőrségnek

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. február 28-i epizódjaiból!

Liza: „Most már mindig ilyen parában fogunk élni?”

Az egyik legbizarrabb élményben volt része Berényi Áginak, mikor az üres tolószéket megpillantotta. Ludwig eltűnt, és a kérdés: hova és hogyan?!

Ági meddig képes elmenni? – Stella a következő áldozata?

Úgy tűnik, Berényi Áginak lassan már semmi sem szent, és ha éppen egy kislány áll az útjában, mint például Stella, már az sem zavarja. Veszélyes játékba kezdett Ludwig felesége!

Előző rész (2017. február 24.)

Ágnes és Liza ijesztő üzenetet kapnak. Elárulja-e Stella Máténak, hogy milyen titok nyomja a lelkét? Rudi féktelen ajándékozása rossz véget ér. Nóra magányosnak érzi magát.

Következő rész (2017. február 24.)

Ágnes és Liza ijesztő üzenetet kapnak. Elárulja-e Stella Máténak, hogy milyen titok nyomja a lelkét? Rudi féktelen ajándékozása rossz véget ér. Nóra magányosnak érzi magát.

Ottó bevallja Lizának, hogy nagyon aggódik a genetikai Alzheimer-szűrés eredménye miatt

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. február 16-i epizódjaiból!

Szerelmes párok a Barátok köztben!

Hiába, a Mátyás király tér nem mindig a balhéktól hangos. Sokszor a szeretet és a szerelem kerekedik felül... 

Szerelmes pillanatoknak lehetünk tanúi a Barátok közt mai részében!

Mostanában rengeteg szörnyűség érte a Mátyás király tér lakóit, volt robbanás, verekedés, baleset, hazugság, betegség, gyilkosság, de ami végül felülírja ezeket a tragédiákat, az nem más, mint a szerelem.

Barátok közt: Ez történt a 3. héten

Ádám azt hiszi, hogy nem kell többet színlelnie és a Veintraib üggyel kapcsolatban minden kérdésre választ kaptak, de a sértett Gigi nem így gondolja. Vajon mire készül a fiatal nő? A Vilmosék kocsijában talált csomag felbolygatja a ház lakóinak életét. Rudi kockázatos módon próbálja megsokszorozni a kétes ügylettel szerzett pénzt. Ottó és Liza végre együtt lehetnek. Gizellának döntenie kell Ágnes ügyével kapcsolatban. Emília újabb sokkoló felfedezést tesz Milánnal kapcsolatban. Nóra arra gyanakszik, hogy Judit valami rosszban sántikál, de Miklóst teljesen elbűvöli a nő.

Előző rész (2017. január 18.)

Mihez kezd Kristóf és Tóbiás a zacskó fehér porral? Végre minden akadály elhárul az elől, hogy Ottó és Liza együtt lehessenek. Attila Júlia segítségére siet. Sikerül Ádámnak lezárnia a Gigi ügyet?

Következő rész (2017. január 18.)

Mihez kezd Kristóf és Tóbiás a zacskó fehér porral? Végre minden akadály elhárul az elől, hogy Ottó és Liza együtt lehessenek. Attila Júlia segítségére siet. Sikerül Ádámnak lezárnia a Gigi ügyet?

Előző rész (2017. január 17.)

Vajon hogyan reagál Liza az erdei házra? Natasa és Emília tovább nyomoz a drog tulajdonosa után. Vajon mihez kezd Rudi a Félixtől kapott pénzzel? Ádám fél, hogy Gigi lebuktathatja, ezért bevall mindent Zsófinak.

Következő rész (2017. január 17.)

Vajon hogyan reagál Liza az erdei házra? Natasa és Emília tovább nyomoz a drog tulajdonosa után. Vajon mihez kezd Rudi a Félixtől kapott pénzzel? Ádám fél, hogy Gigi lebuktathatja, ezért bevall mindent Zsófinak.

Berényi Ági: „Itt fogsz megdögleni”

Úgy tűnik, Ludwig túlélte a balesetet, és az orvosok szerint akár még teljesen fel is épülhet. Ennek a hírnek viszont nem mindenki örül, főleg egy valaki nem.

Ági ismét hazudik lányának

Liza épp a legrosszabbkor toppan be Ágihoz, ugyanis Ludwig pont csúnyán erőszakoskodik a nővel. A rémült anya, megpróbálja elfedni az igazságot lánya előtt, de Liza nem buta, pontosan tudja, mi történt a szobában. 

Ági: „Nem történt semmi, csak egy kis nézeteltérés”

Sajnos bekövetkezett az, amitől Ági a legjobban félt. Ludwig újra erőszakoskodni kezdett vele, aminek véletlenül Liza is a tanúja volt.

Előző rész (2016. december 02.)

Ágnes megtudja, hogy hogyan sikerült Liza és Péter találkozója. Vajon sikerül-e Ádám küldetése Gigivel? Bözsit egy váratlan látogató lepi meg. Ágnes szembe találja magát a múlt démonaival.

Következő rész (2016. december 02.)

Ágnes megtudja, hogy hogyan sikerült Liza és Péter találkozója. Vajon sikerül-e Ádám küldetése Gigivel? Bözsit egy váratlan látogató lepi meg. Ágnes szembe találja magát a múlt démonaival.

Következő rész (2016. december 01.)

Sikerül-e Ádámnak Gigi közelébe férkőznie? Milyen csellel sikerül Ágnesnek visszaszerezni a Villát? Irma elhatározza, hogy megoldja a Vilmos és László közti konfliktust. Hogyan sikerül Péter és Liza újbóli találkozása?

Előző rész (2016. november 30.)

Vajon hogy viseli Júlia, hogy Attila komolyan érdeklődik Szilvia iránt? Ludwig tanácsot ad Lizának Péterrel kapcsolatban. Kiderül, hogy Tóbiás nagyobb bajba sodorta Lászlót és Gizellát, mint gondolta. Vajon hogyan sikerülhet Ádámnak kikeveredni a bajból?

Következő rész (2016. november 30.)

Vajon hogy viseli Júlia, hogy Attila komolyan érdeklődik Szilvia iránt? Ludwig tanácsot ad Lizának Péterrel kapcsolatban. Kiderül, hogy Tóbiás nagyobb bajba sodorta Lászlót és Gizellát, mint gondolta. Vajon hogyan sikerülhet Ádámnak kikeveredni a bajból?

Júlia talákozik Lizával, aki miatt börtönbe került

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. november 18-ai epizódjaiból!

Előző rész (2016. november 15.)

Vajon mit szól Rudi Krisztián üzleteléséhez? Hogyan reagál Nóra és Júlia Liza bocsánatkérésére? Vajon mit kér Ádámtól a fotómodellje? Júlia és Miklós rájönnek, hogy Gigi megpuhítása nehezebb lesz, mint korábban gondolták.

Következő rész (2016. november 15.)

Vajon mit szól Rudi Krisztián üzleteléséhez? Hogyan reagál Nóra és Júlia Liza bocsánatkérésére? Vajon mit kér Ádámtól a fotómodellje? Júlia és Miklós rájönnek, hogy Gigi megpuhítása nehezebb lesz, mint korábban gondolták.

Liza bocsánatot kér Nórától

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. november 14-ei epizódjaiból!

Előző rész (2016. november 14.)

Vajon hogyan reagál Nóra Liza visszatérésére? Attila rossz szemmel nézi Miklós és Júlia közös akcióját. Kristóf megtudja Emíliától, hogy mi akadályozza a munkavégzésben. Krisztián képtelen döntést hozni egy fontos ügyben.

Liza: „Nagyon sajnálom, amit történt!”

A fiatal lány összeszedte minden bátorságát, és becsöngetett Nórához. A szörnyű tragédia óta most találkoztak először egymással. Megható pillanatnak lehetünk szemtanúi.

Ági elmondja Julinak, hogy Liza visszajött

Ági ennél már nem is lehetne boldogabb, ugyanis visszakapta kislányát. Gyorsan el is újságolja Julinak a jó hírt, aki viszont egyáltalán nem örül Liza jelenlétének. 

 

Juli hallani sem akar Liza jelenlétéről? – VIDEÓ!

Berényi Ági a legboldogabb édesanya most a világon, hiszen visszakapta kislányát, és úgy tűnik, végre újrakezdhetik közös életüket. Valószínű, a hírnek nem mindenki fog örülni, úgy, mint Júlia, aki hangot is adott ennek.

Hatalmas meglepetés – Berényi Áginak hazatér a lánya!

Egy édesanya bármit megtenne gyermekéért, viszont sajnos vannak olyan élethelyzetek, mikor már semmit sem tehet egy szülő. Ágnes és lánya, Liza borzalmas időszakon mentek keresztül, és úgy tűnik, most végre újrakezdhetik.

Ágnes őrült tervet eszelt ki

Liza bűnössége bebizonyosodott, így már nem kerülheti el a börötnt. Ági nem bírja elviselni a tényt, hogy lányára ez a jövő vár, és egy őrült dologgal áll elő.

Ági megbolondult? – Őrült tervet eszelt ki!

A meggyötört anyának igen nehéz szembenézni lányának sorsával. Liza nehéz jövő előtt áll, talán bele is rokkanhat, emiatt Ágnes hihetetlen lépésre szánja el magát.

Ági bosszút forral Peti ellen, és halálosan komolyan gondolja

Péter nagy nehézségek árán ugyan, de végre kimert állni a nyomozók elé, és bevallotta, mit látott azon a szomorú napon a dolgozószobában. Lizát látta, igen. Egy a bökkenő, senki se hisz a fiúnak.

Peti bevallja, ki ölte meg Robit

Peti nem bírja tovább tétlenül nézni Juli szenvedését, nem tehet mást, bevallja az igazságot. A kérdés az, a nyomozók hinni fognak-e neki?

Mi történhetett Róberttel? Nyomozzunk közösen!

Bőven zajlik a nyomozás Róbert halálával kapcsolatban. Mindenki gyanús, de egyelőre még senki ellen sincs bizonyíték. De vajon kinek állhatott az útjában Robi? Elkezdtünk nyomozni az ügyben!

Ez történt a héten (1. hét)

Aliz és Krisztán közel kerülnek egymáshoz és ez zavart okoz a kapcsolatukban. Vajon hogyan kezelik a helyzetet? Péter olyat tesz, ami komoly bajt hozhat a fejére. Megindul a találgatás Róberttel kapcsolatban. Ottó és Liza is döntést hoz az életével kapcsolatban. Ádám még mindig féltékeny Hannára és Péterre, így meggondolatlan dolgot tesz, amikor szembesül azok üzleti sikerével. Nórára megdöbbentő hatással vannak az események.
 

Előző rész (2016. január 7.)

Liza úgy dönt, így, hogy Ottó elment, inkább visszautazik Svájcba. Nóra tényleg elküldi Timit Lizával Svájcba? Sikerül Péternek megszabadulnia a gyertyatartótól?

Következő rész (2016. január 7.)

Liza úgy dönt, így, hogy Ottó elment, inkább visszautazik Svájcba. Nóra tényleg elküldi Timit Lizával Svájcba? Sikerül Péternek megszabadulnia a gyertyatartótól?

Előző rész (2016. január 6.)

Rudit kihallgatják a nyomozók, szorult helyzetbe kerül. Ottó Péter segítségével távozik Liza életéből – vajon végleg? Megindulnak a találgatások, hogy vajon ki ölte meg Róbertet?

Ez történt az 51.héten


szerző:
2015.12.18. 21:25
Ez történt az 51.héten

Liza döntést hoz Ottóval kapcsolatban. Ismert ember érkezik a Fittlaborba, és Ádám készít a meztelen férfiról egy fotót, amit utána elad a lapoknak. Tóbiás Gizit gyanúsítja a kép elkészítésével, és olyan döntést hoz, ami azt eredményezi, hogy Gizi ismét inni kezd. Timi mindent megtesz, hogy megakadályozza az esküvőt, és ezért újabb tervet eszel ki. Miklós és Nóra ismét közelebb kerül egymáshoz. Róbert rájön, hogy mi történt Ágnes ás Ludwig között. Miklós megfenyegeti Róbertet.
 

Előző rész (2015. december 15.)

Vajon kitart-e a történtek után Ottó Liza mellett? A FittLaborba ellátogat egy sztár, amely váratlan lehetőséghez juttatja Ádámot. Miklós váratlan ajánlatot kap.

Következő rész (2015. december 15.)

Vajon kitart-e a történtek után Ottó Liza mellett? A FittLaborba ellátogat egy sztár, amely váratlan lehetőséghez juttatja Ádámot. Miklós váratlan ajánlatot kap.

Előző rész (2015. december 14.)

Attila Ágnes érdekében letesz a Ludwiggal való konfrontációról. De vajon ezzel mennyire szolgáltatja ki magát és a céget? Rudi reménytelenül próbál szabadulni a Róbert-féle pénzügyi zsarolás terhe alól. Liza és Ottó fontos döntést hoz, mely teljesen új szintre emelheti a kapcsolatukat.

Következő rész (2015. december 14.)

Attila Ágnes érdekében letesz a Ludwiggal való konfrontációról. De vajon ezzel mennyire szolgáltatja ki magát és a céget?Rudi reménytelenül próbál szabadulni a Róbert-féle pénzügyi zsarolás terhe alól.Liza és Ottó fontos döntést hoz, mely teljesen új szintre emelheti a kapcsolatukat.

Előző rész (2015. december 11.)

Hogyan használja fel Róbert az Alizról szerzett információkat? Mihez kezd Liza a balesete után? Elmondja Ágnes Attilának, hogy Ludwig és Veintraub ismerik egymást?

Következő rész (2015. december 11.)

Hogyan használja fel Róbert az Alizról szerzett információkat? Mihez kezd Liza a balesete után? Elmondja Ágnes Attilának, hogy Ludwig és Veintraub ismerik egymást?

Előző rész (2015. december 1.)

Vajon tudnak-e segíteni Liza sebesült kezén, hogy folytathassa a zongorázást? Aliznak támad egy ötlete arra, mivel békíthetné ki Lucát.  Hogyan sikerül Nóra lánybúcsúztatója?

Következő rész (2015. november 30.)

Mit szól Zsófi ahhoz, hogy kiderült, Tóbiás szteroidokat szed? Vajon sikerül-e Gizellának rábeszélnie Nórát, hogy béküljön ki Júliával? Liza zenei karrierje fordulóponthoz ér.

Következő rész (2015. november 23.)

Miért szakít Liza Ottóval? Sikerül megnyernie Renátának Júliát Péter tanácsát követve? Miklós feltételeket szab Nórának és Róbertnek a segítségéért cserébe.

Előző rész (2015. november 20.)

Vajon mit válaszol Ágnes Ludwig közös gyerekre vonatkozó kérdésére? Júlia féltékenységében majdnem kirúgja az új házvezetőnőt. Vajon hogyan sikerül Ottó és Liza újabb randija?

Következő rész (2015. november 20.)

Vajon mit válaszol Ágnes Ludwig közös gyerekre vonatkozó kérdésére? Júlia féltékenységében majdnem kirúgja az új házvezetőnőt. Vajon hogyan sikerül Ottó és Liza újabb randija?

Előző rész (2015. november 17.)

Miklós szokatlan megoldása további bonyodalmakat szül.  Ottó randevúra hívja Lizát, amely nem megy simán.  Vajon hajlandó-e Aliz hazudni a rendőrségen Krisztián és Rudi kedvéért?

Következő rész (2015. november 17.)

Miklós szokatlan megoldása további bonyodalmakat szül. Ottó randevúra hívja Lizát, amely nem megy simán. Vajon hajlandó-e Aliz hazudni a rendőrségen Krisztián és Rudi kedvéért?

Előző rész (2015. november 6.)

 Ágnes és Liza egyezségre jutnak a gyógyszerszedést illetően. Vajon kibékül valahogy Aliz és Luca a berlini út előtt? Ludwig Ottót felhasználva tönkre akarja tenni Róbertet.

Ez történt a 45. héten


szerző:
2015.11.06. 22:00
Ez történt a 45. héten

Tóbiás veszélyes játékba kezd a gyorsabb felépülés érdekében, míg Zsófi pénzt akar kizsarolni Miklósból Tóbiás rehabilitációjára. Vajon sikerrel jár? Ádám hazajön és Hanna tartozik neki egy vallomással. Bár Liza eleget tett a megállapodásnak, amit az anyjával kötött, Ágnes mégsem akarja a döntését elfogadni. Liza az anyjával való veszekedés után a joghurtoskocsiban tölti az éjszakát, majd másnap, Péter elől menekülve belefut egy helyes fiúba. Ki lehet ő? Hanna újabb befektetést talál magának, ami komolyan érinti azt, hogy Ádám hol lakik a jövőben. Júlia és Nóra között nem enyhül a feszültség.
 

Következő rész (2015. november 6.)

Ágnes és Liza egyezségre jutnak a gyógyszerszedést illetően. Vajon kibékül valahogy Aliz és Luca a berlini út előtt? Ludwig Ottót felhasználva tönkre akarja tenni Róbertet.

Előző rész (2015. november 5.)

Vajon javítani fog Tóbiás állapotán a szteroidszedés? Vajon mit tett Róbert 15 évvel ezelőtt? Liza Péter elől futva egy titokzatos fiúba ütközik bele az utcán.

Következő rész (2015. november 5.)

Vajon javítani fog Tóbiás állapotán a szteroidszedés? Vajon mit tett Róbert 15 évvel ezelőtt? Liza Péter elől futva egy titokzatos fiúba ütközik bele az utcán.

Előző rész (2015. november 4.)

Kibékül-e Ádám és Hanna a történtek után? Liza a joghurtoskocsiban tölti az éjszakát. Tóbiás fél, hogy lebukik a szteroidokkal, ezért inkább lemond Miklós pénzéről.

Következő rész (2015. november 4.)

Kibékül-e Ádám és Hanna a történtek után? Liza a joghurtoskocsiban tölti az éjszakát. Tóbiás fél, hogy lebukik a szteroidokkal, ezért inkább lemond Miklós pénzéről.

Előző rész (2015. november 3.)

Liza álmai összetörnek Ágnes jóvoltából. Zsófi kihasználja Miklós bűntudatát, hogy pénzt szerezzen tőle a rehabilitációra. Ádám hazajövetele felforgatja Hanna életét.

Következő rész (2015. november 3.)

Liza álmai összetörnek Ágnes jóvoltából. Zsófi kihasználja Miklós bűntudatát, hogy pénzt szerezzen tőle a rehabilitációra. Ádám hazajövetele felforgatja Hanna életét.
 
 

Előző rész (2015. november 2.)

Ludwig gyereket akar Ágnestől.Tényleg megszakítja az évtizedes barátságot Júlia és Nóra?  Liza kedélyingadozásairól kiderül, hogy megint nem szedi a gyógyszerét.

Következő rész (2015. november 2.)

Ludwig gyereket akar Ágnestől Tényleg megszakítja az évtizedes barátságot Júlia és Nóra? Liza kedélyingadozásairól kiderül, hogy megint nem szedi a gyógyszerét

Ez történt a 44. héten


szerző:
2015.10.30. 22:00
Ez történt a 44. héten

Rudi kiszolgáltatottá válik Róbertnak a póker játszma után. Aliz élete rendeződni látszik, de az nem biztos, hogy Luca is kíváncsi rá a történtek után. Vajon, helyrejön Luca és Aliz kapcsolata? Nóra megdöbbentő információval látja el Róbertet, majd egy 16 éves fiú fotóira bukkan Róbert e-mailjében. Ki lehet ő? Krisztián megtudja, hogy Rudi a háta mögött összejátszik Zsolttal. Tóbiás gyanús tablettákat vesz az egyik testépítőtől. Úgy tűnik, Timi nem tanul a történtekből és nem veszi komolyan a büntetését. Ludwig csak akkor hajlandó megbocsátani a fiának, ha az kémkedik neki a Berényi Kft-nél.
 

Előző rész (2015. október 8.)

Hanna interjú akar készíteni Róbert hősiességéről. Liza elfogadja, hogy nem beszélhet nevelőapjának a vér szerinti apjáról. Vajon bevallja az apjának Timi, hogy felelős a balesetért?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való