KERESÉS search-close

Tabáni István

53 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Tabáni István"

Tabáni István már most imádja az apaszerepet!

Tabáni István csak úgy sugárzik a boldogságtól. Májusban született meg ugyanis feleségével, Csillával első közös kisfiuk. Az apuka azt mondja, Nátániel nem csak boldogságot, de ihletet is ad számára, ezért új dalokat kezdett írni. Most kicsit visszavett a fellépésekből, hogy gyermekére koncentrálhasson. Hiszen most minden percük a kicsi körül forog.

TABÁNI ISTVÁN: „Mindenkinek ajánlom az apás szülést”

A 2009-es Csillag Születik nyertese 40 éves korára csodálatos ajándékot kapott, apuka lett. Kisfiát, Nátánielt most először mutatta meg a Fókusznak. Az énekes csak úgy sugárzik a boldogságtól, és azt mondja, most már el sem tudná képzelni az életét a pici nélkül.

Apás szüléssel jött világra Tabáni István gyermeke!

Tabáni István kisbabája még május végén született meg, a csöppségről az első fotót már meg is mutatta követőinek. Azóta már pár részlet is kiderült a nagy nappal kapcsolatban: Bár a Csillag Születikben feltűnt énekesnek voltak félelmei ezzel kapcsolatban, végül ő is ott volt felesége mellett a szülőszobán.

Teljes titokban házasodtak össze

Teljes titokban házasodott össze a 2009-es Csillag Születik győztese, Tabáni István és kedvese, Csilla. A jogi egyetemet végzett barátnője kezét 2014 karácsonyában kérte meg, az egybekeléssel idén nyárig vártak. Az igazi vidéki lagzin 70 vendég lehetett, és bár volt zenekar, természetesen Tabáni is énekelt néhány számot. Ez nem meglepetés, hiszen, legutolsó albumán több dal is párjához szól.

Story Extra 2016-07-28


szerző:
2016.07.28. 17:25
Menyasszonyához szólnak Tabáni István dalai!

A Csillag Születik győztes énekesének tavaly decemberben jelent meg legutóbbi albuma és Tabáni a számok keletkezési körülményeiről mesélt nemrég egy interjúban. A dalok többségében bensőséges szerelmi vallomások.

Story Extra 2016-06-15


szerző:
2016.06.15. 17:25
Tabáni István végre megsétáltathatja nyereményautóját

Az énekes 2009-ben nyerte meg a Csillag Születik című tehetségkutatót, azonban az utóbbi időben nem sokat lehetett hallani róla. Ennek legfőbb oka az volt, hogy az énekes rengeteget koncertezett és december végén megjelentette negyedik albumát. Ám ezek mellett végre megszerezte jogosítványát.

Story Extra 2016-04-07


szerző:
2016.04.07. 16:55
Ezért a múzeumi teremőrért rajongott a fél ország

Hét éve pont 28-án énekelte el Tabáni István a legelső Csillag születikben a Queen legendás számát. Reméljük, senki számára nem spoilerezzük el a hírt, de 2009-ben meg is nyerte a tehetségkutató második szériáját.

Tabáni István házasodni készül

A Csillag Születik felfedezettje az elmúlt években rengeteget változott, amit elsősorban a párjának, Csillának köszönhet. A szerelmesek hamarosan összekötik az életüket és már a családalapításon gondolkodnak.

Reflektor 2015-11-06


szerző:
2015.11.07. 01:35
Reflektor 2015-11-06

Növényi Norbert imádja a nagypapa szerepet. Növényi Norbert olimpiai bajnok birkózó unokája július közepén született, a boldog nagypapa pedig azóta úszik a boldogságban. Mint mondja, most próbálja bepótolni mindazt, amit annak idején a sportkarrierje miatt a saját lányának nem tudott megadni. Tabáni István házasodni készül. A Csillag születik felfedezettje az elmúlt években rengeteget változott, amit elsősorban a párjának, Csillának köszönhet. A szerelmesek hamarosan összekötik az életüket és már a családalapításon gondolkodnak.

Tabáni István nagy lépésre készül

A Csillag Születik egykori nyertese két év után úgy tűnik, hogy összeköltözik szerelmével.

Reflektor 12-06-21


szerző:
2012.06.22. 01:10
Reflektor 12-06-21

Reflektor: VV Veronika hangulatát hajszíne mutatja. Tabáni István nagy lépésre készül.

Csillag Születik 2012 - Finálé 12-06-02

Csillag Születik 2012 - Finálé: A Csillag Születik Fináléjában az első három helyezett egyénileg és egy-egy sztárvendég mellett is megmutathatta magát. A zsűri ugyan minden produkciót pontozott, a végső döntést azonban a nézők hozták meg.

Fókusz 12-05-25


szerző:
2012.05.25. 20:45
Fókusz 12-05-25

Fókusz: Győztes-parádé - Elárulták a Csillag Születik és az X-Faktor sztárjai, hogy kit tartanak a legjobbnak a kiscsillagok közül. Szívtipró - Julio Iglesias exkluzív interjút adott a Fókusznak, a latin macsó még a magyar nézőknek is üzent. Újabb sztárbaba - Robbie Williams bejelentette, gyermeke lesz, ráadásul, bár fiút várt, lányos apuka lesz.

Fókusz Plusz 12-03-17


szerző:
2012.03.17. 19:30
Fókusz Plusz 12-03-17

Fókusz Plusz: Csillagok nyomában - Álmaik valóra váltak és sikeresek lettek. Meglátogattuk azokat, akiknek a Csillag Születik örökre megváltoztatta az életét. Kezdődik! - Jönnek az új show műsorvezetői és zsűritagjai, ahogy még nem láttuk őket.

Nosztalgiahangulatban a korábbi kiscsillagokkal

Mit kérdezhetett a rögtönző rappelés nagymestere Mc Dc a harmonika virtuóz Szabó Ádámtól? A Csillag Születik felfedezettjei segítségünkkel üzentek egymásnak, persze, hogy a lány-, illetve szerelmi ügyek azonnal szóba kerültek.

Reflektor 12-02-07


szerző:
2012.02.07. 23:35
Reflektor 12-02-07

Reflektor: A báli szezon visszavonhatatlanul megkezdődött. Az egyik legrangosabb társasági esemény nyitotta a sort szombaton, a Story Gála. Medveczky Ilona esése, furábbnál furább ruhák és érdekes kísérők tarkították az eseményt. Senki sem tökéletes – tartja a mondás. Ez alól az idealizált sztárjaink sem kivételek.

Száguldás és lemezbemutató Tabáni Istvánnal

A Csillag születik óta töretlenül fényes karriert építő énekes a színpadról csókot küldött szerelmének. Csillával minden eddiginél oldottabban meséltek közös életükről, miközben István rajongói között a tehetségkutatóban feltűnt többi kiscsillagot is felfedeztük.

Stohl ismét tükröt tartott maga elé

Semmi sem volt tabu Stohl András számára, de közönsége sem udvariaskodott. Önként vállalt felvilágosító kampánykörútján már másodszor érkezett Erdélybe a színész-műsorvezető.

Kapcsolat koncert 2011

Kapcsolat koncert: Kesha csillámport szórt Budapestre. A vadóc énekesnő színpadra lépéséig a Csillag Születik című tehetségkutató műsor sztárjai hangolták az izgatott közönséget. Többek között Tabáni István, az Appril Project, Szabó Ádám és László Attila adott minikoncertet.

Máté Péter cipőjébe bújt Tabáni

István mindig közel érezte magát Máté Péter személyiségéhez és stílusához, de talán még sosem volt olyan közel hozz, mint most, amikor a legenda zenésztársaival játszhat. Az egykori múzeumőr a pénteki éjszakát sem fogja elfelejteni soha.

Látványos show-t várhatunk a világsztártól

A Kapcsolat koncerten itt lesz Kesha és színpadra lépnek a Csillag születik felfedezettjei is.

Sztárparádé a Bad Boyz forgatásán

A Rosszfiúk már nem csupán táncolnak, hanem énekelnek is. Megmutatjuk, hogy készült első klipjük.

Csillag születik - Döntő 11-05-28

Csillag születik - Döntő: A zsűritagok ezen az estén Gomesnek adták a legkevesebb pontot, amin az adás végén ők maguk is meglepődtek.

Fél Kettő 11-05-27


szerző:
2011.05.27. 14:25
Fél Kettő 11-05-27

Fél Kettő: Gyermeknap - Milyen zenén nőnek fel a gyerekek ma? Vendégünk volt Gryllus Vilmos. Előttem az utódom - Szombat este a Csillag születikben lép fel Tabáni István. Családi tragédia - Egy anya képtelen feldolgozni, hogy anyagi okok miatt örökbe adta gyermekét.

Tabáni a Nyári lányokat pörgette a Bikini Show-n

VV Laci is elmondta a véleményét az új trendekről, bár neki nem az alak, hanem az arc számít.

Ők már a Csillag Születik nyertesei

Tabáni István, Varga Viktor, Vásáry André és a 4 for dance is az RTL sikeres tehetségkutatójának köszönhetik népszerűségüket.

Fél Kettő 11-03-21


szerző:
2011.03.21. 14:15
Fél Kettő 11-03-21

Fél Kettő: Háttérbázis - Balázs Klári a fellépések mellett főz, takarít és szervezi a háztartást. Szerelem első látásra - Először adott interjút Tabáni István kedvese. Jóbarátok - Az X-Faktor győztese legjobb barátjával készül koncertre. Vendégünk Vastag Csaba és Mészáros Árpád Zsolt.

Fókusz 11-03-17


szerző:
2011.03.17. 20:45
Fókusz 11-03-17

Fókusz: Világverő anyukák - Janics Natasa szülés után olimpiára megy, másoknak már sikerült a bravúr. Újra forgat - Ákos nemrég Los Angelesben járt, ma már klipet forgat, bejutottunk a kulisszák mögé. Megszólal Tabáni barátnője - Csilla egy évig várt az első televíziós interjúval.

Exkluzív interjú Tabáni kedvesével

Egy éve hogy együtt járnak, de eddig senkinek nem adott interjút Tabáni István barátnője. Megtört a jég: Csilla elárulja első találkozásuk körülményeit, és szóba kerül a féltékenység is.

Fél Kettő 11-03-07


szerző:
2011.03.07. 14:20
Fél Kettő 11-03-07

Fél Kettő: Díjazott csillag - Tabáni István Fonogramot kapott. Tudat alatt - Tények és tévhitek a hipnózisról. Mentor anyu - Hogyan segíti pártfogoltjait az X-Faktor után? Vendégünk Keresztes Ildikó.

Tabáni dala nyert a Fonogram-díjátadón

Varga Viktor nyitotta a gálát, később pedig a Csillag Születik 2 győztese vette át az év dalának járó díjat.

Tabáni dalát díjazta a közönség

17 kategóriában adták át magyaroknak és 5 kategóriában külföldieknek a Fonogram zenei díjakat.

Fókusz 11-02-16


szerző:
2011.02.16. 20:45
Fókusz 11-02-16

Fókusz: Egyre durvább összeesküvés-elméletek születnek az interneten a ValóVilág negyedik szériájáról. De lehet-e egyáltalán manipulálni a valóságshow-t, és mi értelme lenne ennek? A műsor szerkesztői reagálnak a pletykákra. Mínusz 110 fokban félmeztelenül ácsorgott Ádok Zoli és vele vacogott a teniszcsillag, Szávay Ági. Állítják, a hidegterápia jót tesz nekik. Utánajártunk, hogyan hat és mire jó a jégkamra és a többi extrém gyógymód.

Tabáni csillaga nem vesztett fényéből

Ha van barátnője, ha nincs, Tabáni István körül a nők egyszerűen elvesztik az önuralmukat. Fanatikus budapesti rajongói még miskolci koncertjére is elkísérik.

Egy színpadon az X-Faktor és a Csillag Születik sztárjai

Egy történelmi esemény, és egy hozzá kapcsolódó, nagyszabású showműsor kellett ahhoz, hogy Tabáni Istvánt, Vastag Csabát vagy a 4 for Dance tagjait össze lehessen szervezni. Hiszen diadaluk óta mindannyiuk élete a feje tetejére állt.

Reggeli 10-12-10


szerző:
2010.12.10. 09:05
Reggeli 10-12-10

Reggeli: A szerelem volt a fő téma a pénteki Reggeliben: Tabáni István és Gregor Bernadett új kapcsolatáról, Bálint Antónia pedig a hűségről vallott.

Fókusz 10-12-02


szerző:
2010.12.02. 20:40
Fókusz 10-12-02

Fókusz: Hatalmas szájával hatalmas szavazótábort szerzett magának - Szandika elképesztő stílusával lehengerelte plasztikcica ellenfeleit, beköltözhetett a Villába. Shodeinde Dorka igazi focistafeleségként szorít nigériai férjének! Az X-Faktor felfedezettje akkor lenne igazán boldog, ha Gafar végre magyar csapatban lehetne csatár.

Fél Kettő 10-12-01


szerző:
2010.12.01. 14:20
Fél Kettő 10-12-01

Fél Kettő: Itt a tél! - Ónos eső és havazás, csak az induljon útnak, akinek halaszthatatlan dolga van. Boldogság - Tabáni Istvánra rátalált a szerelem, vendégünk az énekes. Kalendárium sportolókról - Nőies oldalukat mutatják meg a róluk készült naptárban a női hokisok.

Tabáni a Bikinivel barátkozik


szerző:
2010.11.23. 20:48
Tabáni a Bikinivel barátkozik

Az Olcsó vigasz című dal összehozta Tabáni Istvánt egyik kedvenc zenekarának, a Bikininek a frontembereivel. Német Alajos szerzeményét feldolgozta az új reménység. A Bikini érdeklődve fogadta a fiatalembert.

Fókusz 10-11-23


szerző:
2010.11.23. 20:40
Fókusz 10-11-23

Fókusz: Padlógáz Hamiltonnal! A Fókusz beülhetett az egykori világbajnok mellé, aki száguldás közben szerelmi életéről is szívesen beszélt. Az utolsó interjú! Magyar Attila felesége elismeri, hogy sokat hibázott. A szakítás után még a saját szemének sem hitt, de ma már mindent másként lát, és végre tudja, hogy mit szeretne.

Tabáni István: Csilla kiegészíti az életemet!

A Csillag születik győztesével minden rendben. Szerelmes és karrierje is szárnyal.

RTL-es csillagok az iszapkárosultakért

A Csillag születik című műsorban feltűnt nyíregyházi 4 For Dance jótékonysági gálát rendez.

Fókusz 10-11-03


szerző:
2010.11.03. 20:40
Fókusz 10-11-03

Fókusz: Tabáni István megmutatta barátnőjét! Az énekes láthatóan kinyílt szerelme, Csilla oldalán, ostromolhatják a női rajongók. Exkluzív tudósítás egy kínai luxusszigetről, ahol a magyar királynő is versenybe szállt. Különös jelenés egy kolontári vörösiszapos ház falán. Valóban a katasztrófa gyermekáldozatára hasonlít?

Tabáni szerelméből merít ihletet

A Csillag születik győztese mosolygósabb és beszédesebb, mint eddig bármikor. A Fókuszban bemutatja múzsáját, Csillát, és mesél kapcsolatukról.

Dráma és örömzene az X-Faktorban

Meglátogattuk az X-Faktorban feltűnt kis Frank Sinatrát és az aranytorkú egykori zöldségest, aki Tabáni Istvánnal közös produkcióra készül. Egy drámai pillanatnak is szemtanúi lehetünk: egy 23 éves lány megríkatta Keresztes Ildikót.

Reggeli 10-07-29


szerző:
2010.07.29. 09:05
Reggeli 10-07-29

Reggeli: Ma reggel nálunk járt Frabato, akitől Kovács lázár állítólagos szeretője szerelmi kötést kért a sztárszakácsra, és itt volt Dombovári Vanda is, akinek furcsa csontkinövését egy csodadoktor vette kezelésbe.

Fókusz 10-07-09


szerző:
2010.07.09. 20:40
Fókusz 10-07-09

Fókusz: A lány, akiért rajong Tabáni István. Overdose újra vígan nyargal. Pörgő nyelvű művészek szájkaratéja. Exkluzív beszámoló a kutyatüdőleves hazájából. Hitek és tévhitek a szúnyogokról. Partinapló a Balaton Soundról.

Reggeli 10-06-22


szerző:
2010.06.22. 08:47
Reggeli 10-06-22

Kovács Ági titokban férjhez ment. Exkluzív fotók a nagy eseményről! A tinik kedvenc sztárjai kiléptek az iskolapadból. Bizonyítványt ellenőríztünk és a nyári tervekről kérdezősködtünk.

Portré 10-01-03


szerző:
2010.01.04. 01:00
Portré 10-01-03

Portré: Lefelé görbülő szájjal vette tudomásul, hogy ő nyerte meg a Csillag születiket. Barabás Éva Tabáni Istvánnal beszélgetett.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való