KERESÉS search-close

TV

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "TV"

Tévé, tablet, személyes apróság

Idén karácsonykor is nagy sláger az okostévé és a tablet. Még hétfőn délelőtt is nagy forgalomra számítanak az üzletekben, hiszen még december 24-én sem késő megvenni az ajándékokat.

 

Ünnepeld velünk a televíziózás világnapját!

A televízió megdobogtatja a szíved, kitárja az elméd, és felnyitja a szemed. Ezt pedig meg is ünnepeljük minden évben, november 21-én, a tévézés világnapján! Nézd meg itt, hogyan elevenítették fel a Reggeliben a tévézés aranykorát a legendák!

#RTL20: Erős Antónia elárulta, mit szeret legjobban a tévézésben

Elmeséljük, hogyan indult a Híradó az RTL Klub képernyőjén. Erős Antónia mesél a 2001. szeptember 11-ei adásnapról. És elárulja azt is, mit szeret a legjobban a tévézésben.

Dávid és Zsolti televízióvá változtak

A villalakók megszavazták, hogy kik a Villa legnagyobb színészei, akiknek büntetésből egy fekete dobozt, vagyis TV-t kellett a fejükre húzniuk.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való