KERESÉS search-close

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "TNT"

Fociőrült hírességek - a Magyar Művész Válogatott tagjai!

Körzetük az színház, a TV, a színpad. Ismert emberek, közéleti személyiségek – ők a művész válogatott tagjai, igazi foci fanatikus hírességek! Vendégünk Kiss Péter Balázs, a Barátok közt színésze, és Inti a TNT-ből!

 Vége a szünetnek: visszatér a TNT!

Dobrády Ákosék jó pár évre megpihentek és félretették a koncertezéseket. Ennek most azonban vége, hiszen máris a nagy visszatérésre és természetesen az új koncertekre készülnek. Emellett mesélt egy kicsit a Kicsi Gesztenye Klubjáról és szerelméről, Iszak Esztiről is.

Újra együtt Iszak Eszti és Dobrády Ákos

Megint egymásra találtak! Régóta találgatták a rajongók a békülést, de mindezidáig friss közös fotó még nem került fel közösségi oldalaikra. A szerelmespár minden nézeteltérést tisztázott, boldog kapcsolatban élnek. A TNT zenésze azt mondta egy interjúban, Esztivel nem siettetnek semmit, bár az is igaz, hogy ismét szóba került a gyerekvállalás kérdése.

Mit tervez a jövőre nézve Dobrády Ákos és Inti?

Sokan kapnak a szívükhöz, ha meghallják azt, hogy Kicsi gesztenye. Sokaknak van valamilyen emléke ezzel a TNT slágerrel. Bár a TNT már 10 éve feloszlott, Dobrády Ákos és Inti most újra összeálltak, és beavatták a Story Extrát további terveikbe!

Szabó Gyula 'Kócos' - Bolond aki sír

Na most már végképp úgy néz ki Kócos, mint Pataky Attila egy 90 fokos mosás után. Állapította meg Feró a produkció előtt a házigazdáról. Nektek hogy tetszett a házigazda Dobrády Ákos szerepében?

Juhász Blanka - T.N.T.

Elképedve hallgatták Blanka produkcióját a vendégei, akik alig akarták elhinni, hogy ez a hang a házigazdából jön ki. Nektek hogy tetszett Blanka produkciója?

Itt egy mutáns növény, ami megeszi a robbanószert!

A föld számos pontján vannak TNT-vel szennyezett területek: felszámolt aknamezőkön, volt háborús zónákban. A robbanóanyag a talajba kerülve kipusztítja a növényzetet, de itt az ellenszer: egy új mutáns növény szabályosan felzabálja a földben található TNT-t, így megtisztítva azt!

Fókusz 15-07-08

Fókusz: Terror után - Üresek a strandok és a helybéliek panaszkodnak. Néhány magyar viszont bevállalta, hogy kipróbálja Tunéziát. Izzasztó helyzet - Bár páran panaszkodtak, sokan bevállalták, hogy akár hőségben is kipróbálják magukat a Hungary’s Got Talenten. Lánykérés a színpadon - A TNT meglovagolta a retróhullámot. A színpadról csak úgy hullámzott a romantika.

A retró még mindig hódít, 6000-en buliztak a TNT koncertjén

Bár a TNT 10 éve feloszlott, egy évtized után is ezrek éneklik a slágereiket. Dobrády Ákos és Inti Budapest egyik legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén 6000 ember előtt állt össze ismét. Hubai Antal riportja.

Tombol a retró láz, a TNT fergeteges koncertet adott

Bár a TNT 10 éve feloszlott, egy évtized után is ezrek éneklik a slágereiket. Dobrády Ákos és Inti Budapest egyik legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén 6000 ember előtt állt össze ismét. Hubai Antal riportja.

Miért halasztotta el Dobrády Ákos és Iszak Eszter az esküvőt?

Dobrády Ákos és párja Iszak Eszter nagyon boldogok együtt és már az esküvő is szóba került, de egyelőre úgy tűnik ez még várat magára. Hogyan jut mégis idejük egymásra és milyen jövőbeli terveik vannak? Nemcsak erről, hanem a TNT-ről is faggattuk az énekest.

Reggeli 10-12-13

Reggeli: Alekosz közeledését egyre nehezebben viselik a Villában a lányok. Szerémi Péter kommunikációs tanácsadóval arról beszélgettünk, hogy mit csinál rosszul Alekosz. Néhány napja pedig már nem titok, újra összeáll a TNT. A zenekar 2011-ben lenne 15 éves, és ennek alkalmából egy hatalmas koncertre készülnek.

Mi lett a fiúzenekarok sztárjaival?

A lányok megőrültek értük, mindenki őket akarta, mégis feloszlottak elképesztő sikereik csúcsán.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!