KERESÉS search-close

Türk Máté

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Türk Máté"

MentorKvíz: Kiderült, a fiúk mennyit tudnak Puskás Petiről!

Mata Ricsi, Petics Kristóf, Dánielfy Gergő, Gorbunov Dmitrij, Berki József és Türk Máté is megpróbálkozott a kvízzel. Te tudod a válaszokat?

MentorKvíz: Te mennyit tudsz Puskás Petiről?

Mata Ricsi, Petics Kristóf, Dánielfy Gergő, Gorbunov Dmitrij, Berki József és Türk Máté is megpróbálkozott a kvízzel. Te tudod a válaszokat?

 Mit jelent a zene Puskás Peti, Puskás Dani és a fiúk számára?

A fiúk és a mentorok is válaszoltak az egyik legfontosabb kérdésre...

Türk Máté dalt ír a kieséséről?

Türk Máté nagyon izgatott volt a produkciója közben, ugyanis ez egy sokkal intimebb közeg volt, mint a válogató vagy a Tábor. A fiú végül nem győzte meg Petit, így ő az élő show kapujában búcsúzott a műsortól.

Puskás Peti Gergővel szeretné megnyerni a háborút!

Türk Máté megerősítést kapott az X-Faktortól, Berki József pedig az egyik legcsodálatosabb pillanatot okozta a válogatón a mentoroknak. Peti elmondta, hogy Gergő produkciója először nem tetszett neki, most azonban úgy érzi, hogy vele szeretné megnyerni az X-Faktort!

 

 

 

 

Türk Máté: Fekete (ByeAlex)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentor Házhoz. Íme Türk Máté produkciója!

Türk Mátén látszott, hogy mennyire akarja!

Türk Máté egy ByeAlex dallal érkezett a Mentor Házba. Puskás Dani észrevette, hogy Máté nagyon izgult, ugyanakkor azt is látta, hogy mennyire küzdött. Ezzel ellentétben Peti szerint Mátéban most volt a legkevesebb.

A teljes produkció ide kattintva visszanézhető!

 

Így készültek kedvenceid: örömzenélések és gyakorlások a Táborban

Amikor sok jó énekes egy helyre kerül, teljesen természetes, hogy előkerül egy-egy gitár, és rövid időn belül szinte mindenki dalra fakad. Az örömzenélések után pedig jöhetnek a tudatos gyakorlások a nagy megmérettetésre.

Türk Máté: The A Team (Ed Sheeran)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a táborhoz érkezett. Íme Türk Máté produkciója!

Gorbunov Dmitrij, Réti Nóra, Kútvölgyi Sára, Türk Máté: Treat you better (Shawn Mendes)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a táborhoz érkezett. Íme Réti Nóra, Gorbunov Dmitrij, Kútvölgyi Sára és Türk Máté produkciója!

Türk Máté hátraszaltózott örömében

Türk Máté produkcióját a közönség és a mentorok is állva ünnepelték. Máté négy igennel jutott tovább a táborba, ByeAlex pedig azt mondta neki: "Szeretlek tesó, igen!"

Türk Máté: „Kiszakadtam a valóságból.”

A 20 éves budakeszi énekes saját bevallása szerint most jutott el arra a szintre, hogy ki tudja fejezni, át tudja érezni és élni a számokat, amikor mikor énekel.

Türk Máté: Az én világom (Saját dal)

Szeptember utolsó hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Türk Máté produkciója!

Türk Máté a függőknek üzent dalával

Türk Máté egy 20 éves pizzaszakács, aki hat évig keményen drogozott, de már tiszta. A szőke srác egy saját dallal érkezett az X-Faktorba, ami a továbblépésről szól, és másokat is erre szeretne biztatni!

A produkciót teljes hosszában itt tudod visszanézni!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való