KERESÉS search-close

Tóth Bettina

58 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Tóth Bettina"

Informatika oktatás - számítógép nélkül?!

Békefi Anna, az Afrikáért Alapítvány önkéntese, és Tóth Bettina az afrikai oktatás problémáiról meséltek - amit testközelből éltek meg, hiszen többször is kint jártak már!

ByeAlex elárulta, mi lesz a következő lépésük Bettivel

Bár mentoráltja kiesett, Alex csak dicsérni tudta Tóth Betti hozzáállását és teljesítményét. Sőt, az is kiderült, hogy már gőzerővel dolgoznak a rapper lány saját dalain is.

Könnyek között beszélgetett Betti a kiesése után Alexával

A rapper lányt megviselte, hogy a finálé előtti utolsó adásban esett ki. A jövőre nézve azonban rengeteg terve van, ezeket pedig Alexával is megosztotta az X-Stageben.

Nézd meg, milyen dalokat énekeltek a versenyzők a 6. élő showban!

Az X-Faktor énekesei a hatodik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek (ráadásul mindenki két dallal), hiszen az este végén ma is búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!

Kiderült, kik lesznek az X-Faktor 2017 döntősei

A végső döntőbe jutás volt a tét az X-Faktor szombati, hatodik élő showjában, ahonnan ketten is búcsúztak a héten. 

Radics Gigi:

Puskás Peti értékelte, hogy egy újabb oldalát akarta megmutatni Betti, ugyanakkor úgy érezte, hogy ez nem úgy sült el, ahogy azt a lány és mentora szerette volna. Gigi is egyetértett Petivel, bár kiemelte, hogy neki tetszett Bettina éneke.

Tóth Bettina - Képkockák (Fluor feat. Diaz & Indigó Pista)

Az X-Faktor énekesei a hatodik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén ma is búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!

Tóth Betti meditálva jött rá a győzelem kulcsára

A fiatal énekesnő megfejtette a titkot, amivel megnyerheti a 2017-es X-Faktort, de vajon élni fog a lehetőséggel és felhasználja ezt a tudást?

Puskás Peti Tóth Bettinek:

Radics Gigi azt érezte Betti produkciója közben, hogy nem tudja őt magával vinni a lány. Az egyetlen női mentor szerint túl volt artikulálva a dal, túl sok volt benne a hörgés és a nyögés. Gáspár Lacinak sem tetszett Betti produkciója. Puskás Peti szerint fergeteges volt a lány, és úgy gondolja, hogy benne megvan az X.

Tóth Bettina - H•A•M (Kanye West & Jay-Z)

Az X-Faktor énekesei a hatodik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén ma is búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!

Tóth Bettina és mentora megfejtették az X-Faktor eddigi győzteseinek titkát

Vajon mi a közös az X-Faktor eddigi nyerteseiben? ByeAlex és Tóth Betti megoldották az egyenletet, és választ kaptak a kérdésre!

X-Faktor hétköznapok: mit csinálnak az énekesek?

Már csak négyen vannak versenyben a legjobb énekes címért. Hétről hétre újabb dalokat tanulnak, ének és táncpróbákra járnak, interjúkat adnak és forgatnak. De mit csinálnak az X-Faktor versenyzői a szabadidejükben? És egyáltalán van-e nekik olyan?

Fókusz 2017-11-17


szerző:
2017.11.17. 17:20
Félelmetes meglepetéssel készül Tóth Betti

A rapper lány Berta Danival párbajozott a 2017-es X-Faktor 5. élő show-jában, amit - saját bevallása szerint - már nagyon várt. Majd Laci kritikája kapcsán az is kiderült, hogy valami igazán nagy dobásra számíthatnak tőle a nézők a következő adásban.

Íme Tóth Bettina párbaj produkciója!

Mivel az ötödik élő show-ban Tóth Bettina kapta az egyik legkevesebb szavazatot, ezért párbajoznia kellett. Nézd meg a párbaj produkciót: Bettina a DSP Egyszer Fent, Egyszer Lent című dalát adta elő.

Puskás Peti versenyző nélkül maradt az X-Faktorban

A legjobb négy közé jutás volt a tét az X-Faktor szombati élő show-jában, ahová ezen a héten  két produkcióval érkeztek a versenyzők. A beérkezett szavazatok alapján ismét Berta Dánielnek kellett párbajoznia, ezúttal Tóth Bettinával. A mentorok döntése alapján pedig Berta Dániel búcsúzott az RTL Klub tehetségkutató műsorától.

Gáspár Laci Tóth Bettinának: „Igazi színfolt lehetsz”

Petinek borsódzott a háta, hogy mennyire fantasztikus volt, az est legjobb produkciójának nevezte Betti rappjét. Laci pedig elgondolkodott, hogy a lány történelmet is írhatna, ha bekerülne a döntőbe, drukkol neki. Gigit is megfogta az előadásával, Alexnek pedig a szívügye volt ez a dal.

Tóth Bettina: Zenebuddhizmus (AKKEZDET PHIAI)

Az X-Faktor énekesei az ötödik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén ma is búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!

Gáspár Laci az Ördögűzőhöz hasonlította Tóth Bettinát

Gigi szerint tökéletes volt a dalválasztás, Bettina jól indította el a műsort, ezzel Peti is egyetértett, és hozzátette, mennyire jól adta elő a rappet. Laci pár évvel ezelőtt nem hitte volna el, hogy egy ilyen dalt valaki bevállal, és nagyon tetszett neki. Alex pedig csak annyival zárta, Betti a színpadra termett.

Tóth Bettina: Bodak Yellow (Cardi B)

Az X-Faktor énekesei az ötödik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén ma is búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!

Betti, lazulj be úgy a színpadon, mint ByeAlex!

Betti a mentora szerint sokszor túlzottan faarccal áll a színpadon, így viszont nem kedvelik meg könnyen a nézők. Szerencsére, Alexnek rengeteg módszere van rá, hogy ezen hogyan is lehet változtatni.

Serena: ˝Nagyon király, és egyben nagyon vicces dolgot fogunk csinálni...˝

A negyedik élő show-ban Serena Bettivel duettezett az X-Faktor színpadán. A lányok ezt egyáltalán nem bánták, sőt kifejezetten élvezték a közös munkát. Az olasz származású lány azt is elárulta, milyen érzés számára, hogy édesanyja és nagymamája Budapestre költözött miatta.

Nézd meg, milyen dalokat énekeltek a versenyzők a 4. élő showban!

Az X-Faktor énekesei a negyedik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén ismét búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. Ráadásul ezúttal nem csak szólóban énekeltek, a második produkciójuk egy duett volt! Íme a negyedik élő show-ban elhangzott dalok listája!

Gáspár Laci:

Gáspár Laci és Puskás Peti szerint Serena és Betti nem voltak összhangban, de Radics Gigi annyira megszerette a két lányt és a közös produkciójukat, hogy szeretne még több dalt hallani a duójuktól.

Tóth Bettina és Serena Rigacci: Swalla (Jason Derulo feat. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign)

Az X-Faktor énekesei a negyedik élő show-ban duetteztek is egymással, így két produkcióval is színpadra kellett állniuk az este során!

Így készültek ByeAlex és ByeAlex mentoráltjai a duettre!

Amikor ByeAlex megtudta, hogy Serena és Betti egymással fognak duettezni a negyedik élő show-ban, nem hitt a fülének. Később azonban rájött, hogy ő és a mentoráltjai jártak a legjobban.

Puskás Peti szerint Tóth Betti felléphetne a Cometen!

Bár Puskás Peti szerint teljesen más volt Tóth Bettina mostani produkciója, mint az eddigiek, ő mégis remekül szórakozott, sőt a Comet díjátadón is szívesen megnézné a lányt. Gáspár Laci szerint nem volt annyira átütő ez a produkció, de összességében tetszett neki. Radics Gigi nem preferálta a dalválasztást, mert jobban szereti, ha Betti angolul énekel. ByeAlex már nagyon szerette volna zenekarral látni a színpadon mentoráltját, az álma pedig végre valóra vált.

Tóth Bettina: Zsolti a béka (Bëlga)

Az X-Faktor énekesei a negyedik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén ma is búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!

Tóth Bettina már vasárnap reggel zaklatta mentorát

Betti annyira lelkesen készült a negyedik élő show-ra, hogy már a harmadik élő adás másnapján, vasárnap reggel kopogtatott ByeAlex ajtaján, hogy megossza mentorával ötleteit.

Betti még nem is sejti, mit gondol róla Lívia...

A rapper lány a tőle stílusban legtávolabb álló énekesnővel, Abaházi Nagy Líviával szeretne közös produkciót, de vajon az operaénekesnő is osztja a vad dalaival fellépő versenyző nézőpontját?

Tóth Bettina ijesztő kabalája kísért a színfalak mögött?

Gáspár Laci úgy gondolta, jó ötlet lesz meglepni az énekesnőt egy rémisztő szuvenírrel, de végül ő maga, és Alex is elkezdhettek félni Betti új legjobb barátjától, Chuckytól.

Szempilla praktikák Bettivel és Serenával

Betti úgy döntött, dokumentálja Serena küzdelmét a műszempillákkal. Az biztos, hogy ez a trükk feladta a leckét a lánynak.

Íme Tóth Betti rendhagyó divattippje!

Betti fellépő cipője olyannyira megmakacsolta magát, hogy az X-Faktor versenyzője kénytelen volt a stylistok segítségét kérni. A lányok nem voltak restek, és egy nem mindennapi megoldást találtak a komisz cipő orvoslására.

Tóth Bettina:

Betti nemcsak a mai produkciójáról árult el pár érdekességet, de azt is elmesélte, miért nem akar közel kerülni a mezőny többi énekeséhez, és hogy ő miként éli meg az X-Faktort.

Peti Tóth Bettinának: „Te vagy a kedvencem!”

Nemcsak Peti érezte ezt, de Gigi is, ő is imádta a dalt, egyedül a hörgést hagyta volna ki a produkcióból. Alex végig parázta az egészet, félt, hogy Bettina leesik. Laci fülelt, hogy mennyire tud majd énekelni a lány, de akkora hatással volt rá, hogy ezt is elfelejtette egy idő után.

Tóth Bettina: Look What You Made Me Do (Taylor Swift)

Az X-Faktor énekesei a második élő showra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén kettejüktől ma is búcsút kell vennie a közönségnek. De most jöjjenek is a produkciók!

Mit szeret Tóth Bettina Alexben?

Mindig odafigyel rá, szép a mosolya, jól táncol, hihetetlen a humora… és még a próbákat is mindig végig röhögik. Figyeld csak!

Radics Gigi Tóth Bettinek: „Ez valami elképesztő volt, lerappelted a fejünket”

Gigi szerint az X-Faktor szegényebb lenne Betti nélkül, ebben Laci is egyetértett vele: nagyon profinak nevezte a produkciót. Peti szerint a lány már most extra fellépő is lehetne a műsorban. Hiába a sok dicséret, Alex kijelentette: van még hova fejlődni!

Tóth Bettina: Mercy (Kanye West)

Az X-Faktor első élő showjában minden versenyző egy olyan dalt adott elő, ami a legjobban kifejezi, amiben a leginkább megtudja mutatni, ki is ő valójában.

„Nagyon furcsa és nagyon izgalmas”: jöjjön Tóth Bettina!

Betti már pici korában elhatározta, hogy sztár lesz, és ezen még mindig megállíthatatlanul dolgozik. Ebben persze Alex és a csapattársai is segítenek neki. A dalok és a gyakorlás mellett még mindig felmerül a kérdés: Bettina tényleg annyira félelmetes lenne?

Tóth Bettina


szerző:
2017.10.14. 19:52
Tóth Bettina

Az énekes a válogatón Jay-Z & Kanye West dalával jutott tovább a Táborba, ahol mind a két feladattal sikerült meggyőznie a mentorokat. A Mentorházban pedig a Panda című dallal sikerült megkapnia ByeAlextől az Élő show-t jelentő „igen”-t.

Nem vállalja az élő show-ban való szereplést az X-Faktor egyik versenyzője

Nagy Krisztián saját döntést hozott arról, hogy visszalép, melyet mentora, és a műsor készítői elfogadtak és tiszteletben tartanak. 

Tóth Bettina: Panda (Desiigner)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme Tóth Bettina produkciója!

Tóth Betti barátnője el sem akarta hinni, hogy a rapper lány továbbjutott

Betti először egy barátnőjét hívta fel azzal, hogy bejutott az Élő show-ba, a lány hozzátartozója pedig annyira megörült a hírnek, hogy még abba is belezavarodott, éppen kivel beszél telefonon.

Ismerd meg ByeAlex csapatát!


szerző:
2017.10.08. 21:20
Ismerd meg ByeAlex csapatát!

Tóth Bettinával, Serena Rigaccival és Erdős Violával találkozhatsz hamarosan az Élő show-ban.

˝Betti, sztár vagy!˝


szerző:
2017.10.08. 21:20
˝Betti, sztár vagy!˝

A rapper lány barátnője nagyon örült, hogy Betti a Táborból továbbjutott a Mentorházba. De vajon mit fog szólni most, hogy az Élő show-ban is ott a helyen?

Kiderült, hogy Bettinek van-e helye az Élő show-ban

Alex őszintén elmondta, mit gondol a lány előadásáról: hullámzó volt a teljesítménye, a produkció pedig nem volt megkérdőjelezhetetlen.

 

Gáspár Laci: ˝Bármelyikünk sírna érte…˝

Alex nagyon szerette volna, ha Betti jól teljesít a Mentorházban. A többiek kétkedve fogadták a rapper lányt, de a végeredmény mindenki számára megdöbbentő volt.


Nézd vissza a produkciót ide kattintva!

 

 

Tóth Bettina: Black Skinhead (Kanye West)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Tóth Bettina produkciója!

Gáspár Laci Bettinek: ˝Te vagy a Chucky-baba lányban˝

A rapper lány ismét megbotránkozta a mentorokat – kivéve egyet. Alexet egyáltalán nem tudták elbizonytalanítani társai, ugyanis bátran adta Bettinek az egyik széket, mint a továbbjutás jelképét.

Nézd vissza a produkciót ide kattintva!

 

X-VISSZATÉRÉS: a hörgős lány és a bőrönddobáló fiú

Minden évben vannak olyan tehetségek, akik megpróbálják kijavítani azt, amit tavaly elrontottak. Nincs ez idén sem másképp. Most Tóth Bettina és Gulyás Roland mesél.

A Fókusz riportja itt!

Fókusz 2017-09-26


szerző:
2017.09.26. 17:20
Tóth Bettina: Nig**as In Paris (Jay-Z & Kanye West)

Szeptember első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Tóth Bettina produkciója!

Radics Gigi Bettinek: ˝Féltem tőled!˝

A rapper lány már tavaly is esélyt kapott, hogy az X-Faktor színpadán mutassa meg tehetségét. Akkor azonban a Táborban kiesett, de most újult erővel ismét a mentorok elé állt. Így reagáltak a mentorok…

Nézd vissza a produkciót ide kattintva!

 

Betti: ˝Petitől olyat hallottam, hogy félelmetes vagyok, de szexi értelemben˝

Radics Gigi bevallotta, hogy félt Bettitől a produkciója alatt. Ezt a véleményt Peti is osztotta, egy kis kiegészítéssel...

Kurcz Alexandra, Rajczi-Juhász Miklós, Tóth Bettina, Mocsár Dávid: Ünnepélyesen fogadom (Anna & the Barbies)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a táborhoz érkezett. Íme Kurcz Alexandra, Rajczi-Juhász Miklós, Tóth Bettina és Mocsár Dávid produkciója!

Tóth Bettina: Out of My Mind (B.oB. ft. Nicki Minaj)

Szeptember utolsó hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Tóth Bettina produkciója!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való