KERESÉS search-close

Tóth Bertalan

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Tóth Bertalan"

Az MSZP-Párbeszéd listavezetője szerint manipulált lesz az EP-választás

Manipulált lesz az EP-választás, az MSZP-Párbeszéd 240 ezer forintos európai minimálbért ígér, és nem segíti a Fidesz az MSZP kampányát - ezekről is beszélt az RTL Híradónak adott interjújában Tóth Bertalan, a két párt listavezetője. A politikus azt mondta, bár egy Fidesz-közeli cég plakátjain jelennek meg a hirdetéseik, ők egy kis reklámcéggel állnak kapcsolatban, így nem segít nekik a kormánypárt. Az RTL minden nagyobb párt listavezetőjétől interjút kért a választások előtt. A teljes interjút itt nézhetik vissza!

TÓTH BERTALAN: a Fidesznek sokkal több eszköze van arra, hogy eljusson az emberekhez

Tóth Bertalan, az MSZP elnöke, a közös lista vezetője nem tart a visszaélésektől az EP-választáson, mégis azt mondja: mivel a Fidesz és a kormány lényegében korlátlan pénzzel rendelkezik és a média jelentős részét is befolyásolja, ezért nem lesz tiszta a voksolás. Az MSZP elnöke legalább 3 mandátumot remél, és abban bízik, hogy minél többen elmennek majd szavazni május 26-án.

RTLII: Tóth szerint legenda Puch alkuja

Nem tud fideszes ügynökökről az MSZP-n belül vagy Népszavát érintő alkuról a szocialisták vasárnap megválasztott új elnöke. Az RTL Híradónak adott interjúban Tóth Bertalan azt mondta, akár az összes jelentős ellenzéki párttal együttműködne, hogy sikeresen szerepeljenek az önkormányzati és az európai parlamenti választáson. Litauszky Balázs interjúja.

„Nem tudok fideszes ügynökökről”

Nem tud fideszes ügynökökről az MSZP-n belül és nem is foglalkozik a kérdéssel, ezt mondta Híradónknak Tóth Bertalan, a szocialisták vasárnap megválasztott elnöke. Legfontosabb feladatának az önkormányzati és az európai parlamenti választásokra való felkészülést tartja, a sikerért akár az összes jelentős ellenzéki párttal együttműködne.

A teljes interjút ide kattintva nézheti meg!

PÁRTELNÖKI INTERJÚ: Vágatlan beszélgetés Tóth Bertalannal

Nem tud fideszes ügynökökről az MSZP-n belül és nem is foglalkozik a kérdéssel, ezt mondta Híradónknak Tóth Bertalan, a szocialisták vasárnap megválasztott elnöke. Legfontosabb feladatának az önkormányzati és az európai parlamenti választásokra való felkészülést tartja, a sikerért akár az összes jelentős ellenzéki párttal együttműködne. Az erről szóló egyeztetéseket viszont szerinte minél hamarabb le kell zárni.

Tóth Bertalan lett az MSZP elnöke

Szűk többséggel 54 százalékos támogatottsággal győzte le Mesterházy Attilát. Az új elnök beszédében azt ígérte erős pártot hoz létre, amely az emberek valódi problémáira ad megoldást. Mesterházy Attila szerint nem lesz belháború az MSZP-ben, és együtt akar dolgozni a megválasztott elnökkel.

 

MSZP: hárman maradtak versenyben

Hárman maradtak versenyben: Kunhalmi Ágnes, Mesterházy Attila, vagy Tóth Bertalan lehet az MSZP új elnöke. Kunhalmi Ágnes a szövetségi politikát, Tóth Bertalan a pártot erősítené, Mesterházy Attila bátrabb, keményebb pártot szeretne. Az MSZP tisztújító kongresszusa vasárnap lesz.

 

FIDESZ vs. MSZP


szerző:
2017.10.13. 00:15
FIDESZ vs. MSZP

Eddig is igyekeztünk, ez után is igyekszünk érdemi, valódi és kulturált vitákat szervezni, illetve ilyeneknek fórumot adni. Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője vitára hívta Gulyás Gergelyt, a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség frakcióvezetőjét. A megjelölt témák: nyugdíj, elköteleződés az oroszoknak, Paks II. Gulyás Gergelynek is vannak témái: bevándorlás és a magyar gazdaság helyzete.

Pártok közötti beszélgetés: ki, kit támogat?

Volner János a Jobbik frakcióvezetője azt állítja, hogy különböző MSZP és Fidesz közeli oligarcháknak közös vállalkozásuk, állami beruházásuk volt. Azért nem számoltatták el őket, mert ugyanabban a hajóban ültek. Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője erre azt a választ adta, hogy Simicska Lajos pedig a Jobbik támogatója. Volner ezután hozzátette, hogy szerinte Simicskának közös cége van Puch Lászlóval, volt MSZP-s pénztárnokkal. Most akkor, ki kit támogat?

Mivel akarnak választást nyerni?

A kérdés ma este: mire vevők a választók? Ki-ki hogyan akarja megszólítani a választókat, mivel akar egy-egy ellenzéki párt egyedül vagy más pártokkal együttműködve választást nyerni jövőre. Szél Bernadett az LMP társelnöke, Volner János a Jobbik frakcióvezetője és Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője. 

68 millió forintért adná ki a posta az adatokat

7500 forintos órabért adna a Posta azoknak a munkatársainak, akik egy szocialista politikus közérdekű adatigénylésén dolgoznak. Tóth Bertalan szerződéseket, jegyzőkönyveket, előterjesztéseket kért ki az állami cégtől. A Posta szerint a dokumentumokat előbb kinyomtatják, kisatírozzák rajtuk az üzleti titkokat, majd újra beszkennelik. Mindez pedig 68 millió forintba kerülne. Az MSZP-s politikus nem fizet, inkább perelni fog az iratokért.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való