KERESÉS search-close

Tóth Bence

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Tóth Bence"

Tóth Bence átvette a Telekom Tettrekész díját!

Tóth Bence, a Telekom Tettrekész díjának nyertese elárulta, hogy mivel szokta elütni a szabadidejét, hogyan tervezi a jövőjéta középiskola után.

Tóth Bencéről így nyilatkozott a mentortanára: „Ha valahol zsákutcába fut, nem adja fel!”

Ellátogattunk Tóth Bence iskolájába, ahol a fiatal feltaláló mentortanárát is meginterjúvoltuk. A Telekom Tettrekész díjának nyertese pedig elárulta, hogy mi volt az eddigi legnagyobb kihívás az életében, és hogy mi ad neki motivációt, ha egy munkafolyamatban elakad.

Tóth Bence: „Ha villamosmérnöknek megy az ember, egy óriási világ nyílik ki előtte!”

A mindössze 18 esztendős Tóth Bence a jeltolmács kesztyű ötletének tettekre váltásáért nyerte el a Telekom Tettrekész díját. A fiatal feltaláló betekintést engedett egy tanórára, és elárulta, hogy miért szereti ennyire az elektronikát.

Fehér Gyula: „18 évesen valószínűleg megszólalni nem tudtam volna egy ilyen szituációban!”

Fehér Gyula és Balogh Péter kiértékelték Tóth Bence pitchét és találmányát.

Aki nem kap pénzt, annak is megéri a Cápák elé járulni

Metcalf Éva egy hete szerepelt a Cápák közöttben, Moldován András élesen kritizálta is a kisgyermekes anyukát, ennek ellenére Éva nem csalódott, jó ötleteket kapott a befektetőktől.

Tóth Bence elképesztő találmánya a siketek kommunikációját könnyíti meg

Tóth Bence, a Telekom Tettrekész díjának nyertese egy olyan kesztyűt fejlesztett ki, ami a siketek és nagyothallók egyirányú kommunikációját segíti. Ha kíváncsi vagy, hogyan fogadták a cápák a fiatal fiú találmányát, nézd meg a teljes adást!

Apró Anna hat hónapos inkubációs programot ajánlott a fiatal feltalálónak

Apró Anna úgy döntött, hogy Tóth Bencét, a Telekom Tettrekész díjának nyertesét mint tehetséget támogatja, ezért egy hat hónapos inkubációt ajánlott neki. A teljes adás ide kattintva érhető el!

A diák, aki sérült embereknek szeretne segíteni találmányával

Tóth Bence egészen elképesztő találmányt mutatott be a cápáknak. Ha még többet szeretnél megtudni a siketek kommunikációját segítő kesztyűről, kapcsolj hétfőn 21:35-kor az RTL Klubra a Cápák között legújabb részéért!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való