KERESÉS search-close

Tóásó Előd

58 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Tóásó Előd"

Tóásó ügye: különös titkok

Egy eddig nem hallott, és megdöbbentő felvetés egy mai napig házi őrizetben lévő bolíviai férfitól és ügyvédjétől egy olyan kínos ügyben, amelyben még mindig rengeteg a megválaszolatlan kérdés. Tóásó Előd két év hallgatás után adott interjút, és olyan kérdésekre válaszolt, amelyekre ezelőtt még soha.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Fókusz Plusz 2017-09-16


szerző:
2017.09.16. 18:50

Ez történt márciusban


szerző:
2015.12.23. 19:00
Ez történt márciusban

Ez volt az a hónap, amikor utoljára nyitottak ki az üzletek vasárnap, március 15-én életbe lépett a boltzárról szóló törvény, és még ebben a hónapban kirobbant az év brókerbotránya. A Quaestor 150 milliárd forintnyi kárt okozott az ügyfeleinek. Tóásó Előd majdnem 6 év után kiszabadult a bolíviai börtönből. Meggyilkolták Moszkvában az orosz ellenzék egyik legfontosabb vezéralakját, Borisz Nyemcovot, és a hónap végén történt a Germanwings tragédia. Az idei március legfontosabb hírei.

A Fókusz riportere nyerte az első díjat

Hír, hírháttér kategóriában vehette át kolléganőnk, Fürge Anett a Kamera Korrektúra legjobbnak járó oklevelét. Az idén negyedik alkalommal megrendezett díjátadón, 6 televíziós kategóriából háromban az RTL műsorai állhattak a képzeletbeli dobogó legtetejére.

Fókusz 15-05-28


szerző:
2015.05.28. 18:00
Fókusz 15-05-28

Fókusz: Féktelenül- Mit él át egy mentőautó sofőrje? Mi is teszteltük az autósok rátermettségét. Újra otthon - Hazakísértük Tóásó Elődöt szülőföldjére, Erdélybe. A terrorizmus miatt meghurcolt tanár meghatódott a fogadtatástól. Életüket kockáztatják - Vannak, akik már majdnem belehaltak egy-egy mutatványba. Hogyan készül a világ egyik leglátványosabb show-ja?

Tóásó Előd meghatottan tért haza szülőföldjére

Tóásó Előd másodszor is hazatért és erdélyi zarándokútjára a Fókusz kísérhette el. A csíksomlyói búcsú előtt a régi családi emlékek és az utánozhatatlan székely vendéglátás várt minket. Kilyén Tamás riportja.

Hazakísértük Tóásó Elődöt szülőföldjére

Tóásó Előd másodszor is hazatért és erdélyi zarándokútjára a Fókusz kísérhette el. A csíksomlyói búcsú előtt a régi családi emlékek és az utánozhatatlan székely vendéglátás várt minket. Kilyén Tamás riportja.

Fókusz 15-05-11


szerző:
2015.05.11. 17:55
Fókusz 15-05-11

Fókusz: Az első interjú - Tóásó Előd elsőként a Fókuszban mesél börtönéveiről és arról, hogyan élte túl az elmúlt 6 évet. Gyerekrablás könnyedén - Kipróbáltuk, valóban el lehet-e csábítani kiskutyával egy gyermeket édesanyja mellől. Megdöbbentő az eredmény. Ittas betegszállítók - Vajon mi igaz a halottnak hitt beteg és a többször is leejtett holttest történetéből? Horrorisztikus részletek.

Tóásó Előd nem akar hátranézni, csak előre

Hat év után találkozott riporterünk először Tóásó Előddel, a Kelenföldi pályaudvaron. 2009. április 16-án tele voltak a híradások azzal, hogy magyarokat gyilkoltak meg Bolíviában, akiket Evo Morales elnök elleni merénylettel vádoltak. A 28 éves zenészt, Magyarosi Árpádot és a 49 éves író-költő-publicistát, Eduardo Rózsa-Florest kivégezték a szállodában miközben aludtak, az ír Michael Dwyert később, térden állva, bekötött szemmel lőtték agyon. Tóásó Elődöt pedig a horvát Mario Tadiccal együtt elfogták. Fürge Anett riportja.

Exkluzív interjú Tóásó Előddel

Tóásó Előd keserű szájízzel, de kiszabadult. A kormány emberei még így is ott voltak mindenütt, útlevelét mégsem kapta vissza. Amikor úgy döntöttek, Elődöt ki kell menekíteni Bolíviából, feleségét nem hozhatta magával. Bizakodva tekint a jövőbe: nem lesz könnyű, de az elmúlt hat év a bizonyíték, hogy ezt a magas lécet is meg tudja majd ugrani.

TÓÁSÓ ELŐD: „Tudom, hogy nem vagyok terrorista”

A megbélyegzés komoly lelki sérülést okozott neki, főleg a kezdetekben. Kis híján megölték, kínozták, embertelen körülmények között tartották fogva, majd hat év után, de végre magyar földre léphetett. A vele készített exkluzív interjúban elejétől végéig elmesélte kameránknak, mi is történt valójában Bolíviában.

Tóásó: ha máshol állok, agyonlőnek engem is

Hogy miért ment Bolíviába, és hogyan élte túl a hat évvel ezelőtti támadást - ezekről is beszélt Tóásó Előd a Fókusznak adott exkluzív interjújában. Tóásó hat évig volt börtönben, Bolíviában. A helyi rendőrség azt állította, azért fogták el, mert egy terrorista csoport tagjaként merényletet tervezett az ország elnöke ellen.

Hat év után újra itthon van Tóásó Előd

Kimentették Bolíviából Tóásó Elődöt. A mentésről az akcióban résztvevő baptista szeretetszolgálatot, valamint riporterünket, Fürge Anettet kérdeztük. Sz. Mikus Edittől megtudhattuk, hogy miért félünk az elköteleződéstől, Horányi Juli, Szabó Richárd és Müller Attila pedig elárulta, hogy milyen randibakikat követtek már el. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül.

Hazaérkezett Tóásó Előd

Hazaérkezett bolíviai fogva tartásából a majdnem hat évig a világ egyik legkeményebb börtönében raboskodó Tóásó Előd, akinek kimenekítésében a magyar Baptista Szeretetszolgálat segédkezett. Az ügyről a szervezet alelnökét, dr. Szilágyi Bélát és egy, az ügyet évek óta figyelemmel kísérő riportert, Fürge Anettet kérdeztük.
 

Hat év börtön után hazatért Tóásó Előd

Hat év bolíviai börtön után hazahozták Tóásó Elődöt, hétfőn délután szállt le a repülője. A férfit társaival együtt még 2009-ben fogták el és terrorizmussal vádolták, két magyart az akcióban agyonlőttek a bolíviai katonák. Tóásó végig tagadta, hogy bűncselekményt követett volna el, végül februárban úgy döntött a bíróság, hogy letöltötte büntetését és szabadon engedik. Két hónap telt el, de útlevelét nem kapta vissza, ezért kért segítséget.

Tóásó Előd 6 év után végre itthon!

Hat éve várt pillanat, az ártatlanul bebörtönzött Tóásó Előd az őt ért fájdalmak és megpróbáltatások után újra magyar földre lépett nővére, Edit kíséretében. Édesapját, Jenő bácsit ölelte először magához, majd mosolyogva üdvözölte az ismerős arcokat, többek között bennünket is, mert az elmúlt hat évben folyamatosan tartottuk a kapcsolatot. Fürge Anett riportja.

Fókusz 15-04-27


szerző:
2015.04.27. 17:55
Fókusz 15-04-27

Fókusz: Újra itthon - Hat éven át tartottuk vele a kapcsolatot. Tóásó Előd teljes titokban tért haza a világ egyik legveszélyesebb országából. Csoda történt!- Exkluzív helyszíni beszámoló Krakkóból, ahol a magyar hokiválogatott ismét sporttörténelmet írt. Egzotikus szépségek - Bemutatjuk a királynőt! Falatnyi bikiniben érkezik Miss Vietnám.

Hat év után újra itthon! Tóásó Előd nővérével érkezett Magyarországra

Hat éve várt pillanat, az ártatlanul bebörtönzött Tóásó Előd az őt ért fájdalmak és megpróbáltatások után újra magyar földre lépett nővére, Edit kíséretében. Édesapját, Jenő bácsit ölelte először magához, majd mosolyogva üdvözölte az ismerős arcokat, többek között bennünket is, mert az elmúlt hat évben folyamatosan tartottuk a kapcsolatot. Fürge Anett riportja.

Kimenekítették Tóásó Elődöt Bolíviából

Kalandos körülmények között hagyta el Bolíviát Tóásó Előd. Ki kellett menekíteni az országból, ahol csaknem 6 évet raboskodott, mert az ottani hatóságok szerint merényletre készült az elnök ellen. Vádalkuval idén februárban szabadult, de azóta sem kapta vissza az útlevelét. Így nem tudta elhagyni Bolíviát, ahol azt mondta, folyamatosan veszélyben érezte magát.  A külügyminisztérium segítségével végül a Baptista Szeretetszolgálat menekítette ki.

TÓÁSÓ: A kimenekítés utáni első mondatok

Akár egy kémfilmben. Egy kisbuszból filmezték a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai Tóásó Elődöt, ahogy megérkezett a titkos találkozóra. Holmijait egy hátizsákba pakolta, így vágtak neki a kalandos útnak. A csaknem hat évet Bolíviában raboskodó Tóásó és a mentőcsapat ezután a chilei határ felé indult, ahonnan Brazíliába mentek tovább. Innen repülővel utaznak Európába, majd haza.

Előzetes: Kalandos körülmények között hagyta el Bolíviát Tóásó Előd

Ki kellett menekíteni az országból, ahol csaknem 6 évet raboskodott, mert az ottani hatóságok szerint merényletre készült az elnök ellen. Hogy hogyan sikerült átlépnie a határt, és mikor érhet Magyarországra, elmondjuk 6-kor az RTL Híradóban.

Kiszabadult Tóásó Előd


szerző:
2015.03.08. 18:00
Kiszabadult Tóásó Előd

Majdnem hat év raboskodás után kiszabadult Tóásó Előd a bolíviai börtönből, azt viszont még nem lehet tudni, hogy mikor jöhet Magyarországra. A fiatalembert még 2009-ben fogták el egy kommandós akció után, amelyben két másik magyart lelőttek a bolíviai rendőrök. A férfit éveken át terrorizmussal vádolták, amit ő végig tagadott.

Előzetes: Kiszabadult Tóásó Előd

Majdnem hat év raboskodás után kiszabadult Tóásó Előd a bolíviai börtönből. A magyar fiatalembert még 2009-ben fogták el egy kommandós akció után, amelyben két másik magyart lelőttek a bolíviai rendőrök. A férfit éveken át terrorizmussal vádolták, mert az ottani hatóságok szerint egy bandával azt tervezték, hogy megölik Morales elnököt. Tóásó végig tagadott, de februárban vádalkut kötött, ezért szabadulhatott most. Nővére 6-kor az RTL Híradóban mondja el, hogyan hagyta el a börtönt.

Tóásó Előd: Véget ér a rémálom

2121 nap szenvedés, bizonytalanság és raboskodás után végre kimondta a bolív bíróság, Tóásó Előd nem terrorista. A bírói ítéletet követően Előd azonnal felhívta nővérét. Fürge Anett riportja.

Fókusz 15-02-23


szerző:
2015.02.23. 19:20
Fókusz 15-02-23

Fókusz: Kiszabadul - hat év után Tóásó Elődöt felmentették a terrorizmus vádja alól. Kérdés, hogy mikor jöhet haza? A tehetség itthon van - A világ legismertebb tehetségkutatója érkezik Magyarországra nemsokára. Susan Boyle is itt kezdte.

6 év után szabadulhat Tóásó Előd!

2121 nap szenvedés, bizonytalanság és raboskodás után végre kimondta a bolív bíróság, Tóásó Előd nem terrorista. A bírói ítéletet követően Előd azonnal felhívta nővérét. Fürge Anett riportja.

6 év után kiszabadulhat Tóásó Előd

Véget érhet a hat éve tartó raboskodás, kiszabadulhat bolíviai börtönéből Tóásó Előd. Ő az, akit társaival együtt Bolíviában az elnök elleni merénylettel vádoltak meg. 2009-es elfogásukkor Tóásó két barátját meg is ölték a rendőrök. A férfi végig tagadta, hogy bármilyen merényletre készültek volna.

Előzetes: Kiszabadulhat bolíviai börtönéből Tóásó Előd

A magyar férfit azzal vádolják, hogy merényletet akart elkövetni a bolíviai elnök ellen. Szabadulása alku eredménye - hogy miben egyezett meg a bolíviai hatóságokkal, elmondjuk este hatkor az RTL Híradóban.

Fókusz 13-09-04


szerző:
2013.09.04. 19:50
Fókusz 13-09-04

Fókusz: Megtalált boldogság? - Rékasi Károly a hírek szerint visszaköltözött feleségéhez! Házaspárok, akiknek sikerült az újrakezdés, és akiknek nem. Tesztoszteron-találkozó - Felforgatták Budapestet, aztán testsúlyuk sokszorosát. A világ legerősebb emberei kameránk előtt bizonyítottak. Botrányos videó - Börtönben marad a négy éve Bolíviában raboskodó magyar informatikatanár! Tóásó Előd tolmácsa alig beszél magyarul!

Tóásó Előd tolmácsa magyarul sem tud rendesen

Hihetetlen és érthetetlen, hogyan lehet egy magyarul nem jól tudó tolmácsa Tóásó Elődnek. Rendre a Bolíviában 4 és fél éve fogvatartott férfi javítja ki tolmácsát, abban a perben amelyet nemzetközi figyelem övez, és amelyben akár 30 év börtönt is kaphat.

Fókusz 13-01-08


szerző:
2013.01.08. 20:45
Fókusz 13-01-08

Fókusz: Meztelenül – Bódi Sylvi ismét ledobta a ruháit, ezúttal smink és fodrász nélkül, a természetesség jegyében. Börtön-nász – Tóásó Előd feleségül vette egy rabtársa lányát a bolíviai börtönben. Hol volt Előd a vacsora alatt? Újra zenevonat – Csak a Fókusz lehetett ott a Lokomotív GT próbáján. A legendás együttes 6 év után állt ismét össze.

Tóásó Előd a börtönben nősült meg

Megnősült a börtönben, igaz a hivatalos, a cellában megtartott ceremónia után az ünnepi vacsorán már nem vehetett részt. Tóásó Előddel kapcsolatban hosszú idő után ez az első pozitív hír.

Megdöbbentő felvételek Tóásó cellájából

A több mint 3 éve ártatlanul raboskodó Tóásó Elődhöz nemrégiben a Baptista szeretetszolgálat munkatársai jutottak be, akik megdöbbentő felvételeket készítettek a magyar férfi rothadó, bogarakkal teli, néhány négyzetméteres cellájáról.

Fókusz 12-08-10


szerző:
2012.08.10. 20:05
Fókusz 12-08-10

Fókusz: Újra itthon! - Risztov Éva anno abbahagyta, Berki Krisztiánt pedig eltanácsolták a tornától, most mindketten olimpiai hősök. Csókolózó riporter - Kelemen Annácska addig ismerkedett a Szigeten, amíg nem tudott ellenállni az egyik riportalanyának. Világutazók - Béciék Egyiptomban és a horvát tengernél, Dukai Regináék a Seychelle-szigeteken pihenték ki magukat.

Tóásó ügye az Európai Parlament előtt

Tóásó Előd nővére, Edit egészen Brüsszelig ment, hogy testvérét végre szabadon engedjék.

Találkozás a diktátorral


szerző:
2012.03.13. 21:00
Találkozás a diktátorral

A Fókusz 14 éves történelmének legszürreálisabb forgatása: megszerveztük a találkozást a diktátorral. A Bolíviában fogvatartott Tóásó Előd testvére bravúros módon feltehette kérdéseit Morales elnöknek.

Fókusz 12-03-13


szerző:
2012.03.13. 20:45
Fókusz 12-03-13

Fókusz: Megőrültek érte - Valósággal szétszedték a nők Cristofelt. Az egykori Villalakót erdélyi szuperturnéjára kísértük el. Szemben a diktátorral - Megszerveztük, és sikerült Tóásó Előd testvérének Morales elnök közelébe jutnia. Becsületbeli ügy - Ügyvéd maradhat vagy sem? Ma VV Esztert zárt tárgyaláson hallgatta meg az Ügyvédi Kamara.

Fókusz 12-02-17


szerző:
2012.02.17. 20:15
Fókusz 12-02-17

Fókusz: Női terminátor - Még a Karácsonyt is konditeremben tölti. Az év fitnesz edzője bárkiből képes szobrot faragni. Az interjú - Kamera előtt most beszél először Tóásó Előd, akit terrorizmus vádjával tartanak fogva Bolíviában. Újra együtt - Jóban maradtak a VV után is. Kinga, Dya és Szandika egy kényeztető programmal pecsételték meg barátságukat.

A Fókusz „bejutott” Tóásó Előd cellájába

Miközben Tóásó Előd nővére itthonról szervezi szakadatlanul testvére kiszabadítását, telefonon néhányszor már sikerült kapcsolatba lépnünk vele. A mostani az első alkalom, hogy az őt körülvevő állapotokról a Fókusz kamerája előtt is nyilatkozik.

Csörgő telefonok a szabadulásért

Tóásó Előd nővére már maga sem számolja, hányszor telefonált testvére ügyében. Mindent megtesz, hogy kiszabaduljon az önkényesen és jogtalanul fogvatartott családtag.

Fókusz 12-01-25


szerző:
2012.01.25. 19:42
Fókusz 12-01-25

Fókusz: Megtörte a csendet! - Exkluzív interjú Csézyvel, aki a Fókuszban mesélt élete legnehezebb időszakáról. Kutyamatek - Ha kicsi, ha óriási... Kiszámoltuk, mennyibe kerülnek négylábú családtagjaink méretüktől függően. Nincs remény? - Három éve ül börtönben a Bolíviában elfogott Tóásó Előd. A férfit utolértük telefonon.

Fókusz 11-04-13


szerző:
2011.04.13. 20:45
Fókusz 11-04-13

Fókusz: Orrvérzésig tartott a buli Szandikával! - A lány megsérült, de túlélte. Leleplezzük a műtét eredményét. A siker kovácsa - Manhattani luxuslakása után budapesti birodalmát is megmutatta a magyar milliárdos. Az első interjú - Két év után először sikerült interjút készíteni a Bolíviában raboskodó Tóásó Előddel.

Fókusz 11-04-12


szerző:
2011.04.12. 20:45
Fókusz 11-04-12

Fókusz: Éva rajzfilmfiguraként is fetreng a földön örömében - a legricsajosabb párbaj paródiájáért megőrülnek a netezők! Hosszú idő óta az első felvétel a Bolíviában raboskodó magyar Tóásó Elődről. Rekordszámú jelentkező! - Az X-Faktor meghallgatásán sok ezren vártak a sorukra. A jelentkezők között régi arcok is felbukkantak, akik újra nekifutnak a tehetségkutatónak.

Titkos felvétel a Tóásó-tárgyalásról

Egy magyar férfi bejutott Tóásó Előd bolíviai tárgyalására, és videót készített a felháborító eljárásról.

Tóásó bízik szabadulásában


szerző:
2011.04.12. 10:29
Tóásó bízik szabadulásában

Megkezdődött a Tóásó Előd elleni vádemelési eljárás Bolíviában.

Fókusz 11-02-01


szerző:
2011.02.01. 20:45
Fókusz 11-02-01

Fókusz: Rajongás - Limuzinnal érkeztek és a vörös szőnyegről a biztonságiak mentették ki az X-Faktor sztárjait. „Atyai” szigor - Milánóban modellkedik, könyvet ír és műsorvezetőnek készül Delhusa Gjon nevelt lánya. Döglött akta? - Nagy a csend a Bolíviában raboskodó Tóásó Előd ügyében. Elkeseredett harc a szabadulásért.

Nagy a csend Tóásó-ügyben


szerző:
2011.02.01. 20:01
Nagy a csend Tóásó-ügyben

Tanár vagyok nem terrorista. Ez a felirat szerepel több nyelven azokon a plakátokon, amelyeken Tóásó Előd arcképét láthatják. A Bolíviában bebörtönzött magyar férfi máig nem érti, hogy őt miért nem lőtték agyon, amikor rájuk törtek a szállodában.

Boldogtalan karácsony a rácsok mögött

Börtönében sikerült utolérni a Bolíviában raboskodó Tóásó Elődöt. Megrendítő családi karácsony a Fókuszban!

Fókusz 10-09-06


szerző:
2010.09.06. 20:40
Fókusz 10-09-06

Fókusz: Taroltak az X-Faktor hősei. Ralizik a világ legkisebb embere. Megőrülnek Havasi Balázsért a kínaiak. Teniszikonokkal játszhat Szellő István. Tóásó 500 napja raboskodik Bolíviában.

500 napja raboskodik Tóásó Előd Bolíviában

Sikerült interjút készítenünk azzal a magyar férfival, aki 500 napja raboskodik egy bolíviai börtönben. Tóásó Előd 25 kilót fogyott, egyre romlik az állapota. Hogy hogyan küzd a túlélésért, elmondja a Fókuszban.

Cellatársait tanítja Tóásó Előd

Írni-olvasni és kézműves munkákra tanítja Tóásó Előd Bolíviában cellatársait.

Továbbra sincs bizonyíték Tóásó Előd ellen

A bolíviai elnök elleni merénylet magyar gyanúsítottja, még védekezni sem tud.

Tóásó Előd kitart ártatlansága mellett

Fél évig biztosan, de akár másfél évig börtönben lehet Tóásó Előd.

Bolívia szerint Floresék terroristák voltak

A dél-amerikai ország kormánya hivatalos jegyzékben tájékoztatta Magyarországot.

Nem lelik a bizonyítékot Tóásó Előd ellen?

Továbbra sem ismeri Tóásó Előd bolíviai ügyvédje a férfi elleni bizonyítékokat.

Ne menjenek Bolíviába a magyarok!

Rózsa Flores származása miatt Bolíviában most nem jó magyarnak lenni.

Magyar segítséggel hozzák haza Magyarosit

Az még kérdéses, hogy mikor szállíthatják el Bolíviából a lelőtt férfi holttestét.

Kételkedik a külügy a bolíviai verzióban

A magyar külügyminiszter keddi sajtóértekezletén kijelentette, hogy „számára a történet mozaikdarabjai nem illenek össze”.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való