KERESÉS search-close

Tápai Szabina

13 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Tápai Szabina"

Minden gyermeknek biztonságos családban kellene felnőnie

Ma Magyarországon 23.000 gyermek él állami gondoskodásban, ami azt jelenti, hogy 23.000 olyan gyerek van az országban, akik valamilyen oknál fogva nem élhetnek a vérszerinti szüleikkel. Mert például bántalmazás, súlyos elhanyagolás, vagy épp mélyszegénység miatt kiemelik őket a saját családjukból. Tápai Szabina, Miklósa Erika és Sebestyén Balázs is arra próbálja felhívni a figyelmet az SOS Gyermekfalu kampányában, hogy minden gyerek biztonságos családban nőhessen fel.

Fókusz 15-07-07


szerző:
2015.07.07. 19:25
Fókusz 15-07-07

Fókusz: A leghidegebb falu - Miközben Budapesten ismét megdőlt a melegrekord, Zabarban kedden reggel csak 13 fok volt, elkelt a kabát. Mentsük meg a szerelmet! - Völgyesi Gabi három éve harcol, hogy helyrehozza a kapcsolatát. Miért jelent gondot a gyerek? Tiszta vizet - Van, akinek napi 5 litert meg kellene innia. De nem mindegy, hogy mit. Tanácsok kánikula idejére.

Gyerek után is létezik még szerelem?

A gyerek. Amikor két egymással szuperül működő emberből három lesz. Vagy négy, vagy öt, helyenként hat. Egy Csaj és egy Pasi, akikből kilenc hónap leforgása után hirtelen Anya és Apa lesz. Semmi sem ugyanaz már, mint mikor még csak ketten voltak a kapcsolatban. Sajnos sok házasság pont ekkor megy tönkre, ha nem vigyáznak a felek. Vagy legalábbis elromlik, de nagyon. Gál Petra riportja.

TÁPAI SZABINA:

Tápai Szabina és Kucsera Gábor házasságában az elhidegülésnek még a gondolata sem merült fel, úgy érzik, az ő életükben kisfiuk érkezése csak tovább erősítette a köztük lévő köteléket. Bár Szabina elismerte, arra azért tudatosan odafigyelnek, hogy kettesben is el tudjanak tülteni egy kis időt.

 Miért kerül válságba a kapcsolat a gyerek születése után?

Igen, a gyerek. Amikor két egymással szuperül működő emberből három lesz. Vagy négy, vagy öt, helyenként hat. Egy Csaj és egy Pasi, akikből kilenc hónap leforgása után hirtelen Anya és Apa lesz. Semmi sem ugyanaz már, mint mikor még csak ketten voltak a kapcsolatban. Sajnos sok házasság pont ekkor megy tönkre, ha nem vigyáznak a felek. Vagy legalábbis elromlik, de nagyon. Gál Petra riportja.

Akadályozó tényező-e a terhesség, ha profi sportolókról van szó?

Nagy Tímea, Janics Natasa, Radulovics Bojana. Csupán néhány név az itthoniak közül, akik bebizonyították, hogy szülés után is vissza lehet térni a csúcsra. Ebben az etalon egyértelműen Timi, aki 3 gyermek után 3 aranyérmet szerzett, ebből kettőt olimpián.

Baba vagy aranyérem: a női test csodája és határai

Nagy Tímea, Janics Natasa, Radulovics Bojana. Csupán néhány név az itthoniak közül, akik bebizonyították, hogy szülés után is vissza lehet térni a csúcsra. Ebben az etalon egyértelműen Timi, aki 3 gyermek után 3 aranyérmet szerzett, ebből kettőt olimpián. Jász Zoltán és Lukács Gabriella riportja.

Stílustanácsok a legkisebbeknek


szerző:
2015.04.15. 17:25
Stílustanácsok a legkisebbeknek

Kicsi én?! Nem csak Austin Powers filmek törpenövésű sztárját, hanem a 2015-ös baba trendek követőit is így nevezzük, hiszen hol van már a kék és rózsaszín rugdalózó?  A habos-babos bébi ruhák helyett eljött a mini öltöny, mini bőrnadrág, és mini kiegészítők ideje! Gál Petra riportja.

Divatdiktátorok 5 éves kor alatt

Kicsi én?! Nem csak Austin Powers filmek törpenövésű sztárját, hanem a 2015-ös baba trendek követőit is így nevezzük, hiszen hol van már a kék és rózsaszín rugdalózó?  A habos-babos bébi ruhák helyett eljött a mini öltöny, mini bőrnadrág, és mini kiegészítők ideje! Gál Petra riportja.

Tápai Szabina kisfia otthonosan mozog a vízben

A profi kézilabdázó Szabina a kisfia egyéves születésnapját követően, tavaly ősszel újra elkezdett edzeni és meccsekre járni, de ezt nyugodt szívvel megtehette, hiszen a férje, Kucsera Gábor a kezdetektől mindenben segít neki. A gyönyörű anyukát és a kis Bencét elkísértük babaúszásra, és közben a mindennapjaikról beszélgettünk.

Reflektor 15-02-05


szerző:
2015.02.06. 01:35
Reflektor 15-02-05

Reflektor: Kudarcba fulladt Zsuzsa és Dani békülési kísérlete. Tápai Szabina kisfia otthonosan mozog a vízben.

Sztárparádé a Bad Boyz forgatásán

A Rosszfiúk már nem csupán táncolnak, hanem énekelnek is. Megmutatjuk, hogy készült első klipjük.

Tápai Szabinát félti a rosszfiú

A kézilabdázónak nagy szurkolója szerelme, a Bad Boyz táncosa, aki aggódik a lányért.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való