KERESÉS search-close

Tábor

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Tábor"

Kinek állna a legjobban Puskás Peti bajsza?

ByeAlex szerint Puskás most jobban néz ki nála. Olyan mint egy zsaru? De ami talán ennél is fontosabb kérdés, az az, hogy vajon ennek a különös és egyben látványos arcszőrzetnek lesz-e hatása a Táboros versenyzőkre?

Peti megsúgta, hogy idén Gáspár Laci kaphatná az X-Faktroll címet

Hétvégén az X-Faktor idei, nyolcadik évadának talán legizgalmasabb dupla adása következik. Elérkezett a Tábor ideje, ahol kiderül, hogy a mentorok melyik kategóriát kapják, illetve az is, hogy kik kerülnek még egy lépéssel közelebb az élő showhoz.

A lányok már nagyon készültek a Táborra!

A színpadra lépés előtt, a beéneklés mellett nagyon fontosak az utolsó simítások is. Kukkants be a lányok készülődésébe!  

Ismerd meg a Mentorházba jutott lányokat!

Ők azok hatan, akiket ByeAlex kiválasztott, hogy továbbvigyen a Mentorházba. Nézd meg a lányokkal készült exkluzív interjút!

Ismerd meg a Mentorházba jutott 25 éven felülieket!

Ők azok hatan, akiket Puskás Peti kiválasztott, hogy továbbvigyen a Mentorházba. Nézd meg a 25 éven felüliekkel készült exkluzív interjút!

Exkluzív interjú a székes feladatban kiesett 25 éven felüliekkel

Kovács Gémes Júlianna, Pozsár Tamás, Kiss Dániel és Adorján Lajos nehéz pillanatokat éltek meg a székeken ülve, ugyanis ők voltak azok, akik először esélyt kaptak, végül azonban át kellett adniuk a helyüket valaki másnak. 

Megvannak az X-Faktor mentorházas versenyzői

Vasárnap este pattanásig feszült a hangulat a mentorok között, amikor eldöntötték, kiket visznek magukkal a Mentorházba.

Exkluzív interjú a székes feladatban kiesett fiúkkal

Pál Szilárd, Miszlai Márton és Lakatos Krisztián nehéz pillanatokat éltek meg a székeken ülve, ugyanis ők voltak azok, akik először esélyt kaptak, végül azonban át kellett adniuk a helyüket valaki másnak.

Így készültek a versenyzők a Táborra!

Gyakorlással és örömzenéléssel töltötték ki a várakozó időt az énekesek.

Hatalmas volt a harc Radics Gigi Mentorházas székeiért

Újabb fontos állomáshoz érkezett a 2017-es X-Faktor, hiszen szombat este kiderült, melyik mentor melyik kategóriát kapja idén, és Radics Gigi már ki is választotta azt a hat énekest, akiket továbbvisz magával a mentorházába. 

Fókusz Plusz 2017-09-23


szerző:
2017.09.23. 18:50

Táboroznak az X-Faktor mentorai!


szerző:
2017.07.18. 09:00
Táboroznak az X-Faktor mentorai!

Már javában zajlik a 2017-es X-Faktor válogatója, vasárnap pedig kezdetét vette a Tábor.

Íme a 2016-os X-Faktor döntősei!

Hétvégén végre eldőlt, kik jutnak az élő show-ba. A 12 döntős már nagyon várja a megmérettetést. Lássuk, kik is ők!

Lerántották a leplet az X-Faktor mentorai

Vége a válogatóknak, irány a Tábor! Ez idő alatt a műsor mentorai szépen összecsiszolódtak és nagyon jó kapcsolat alakult ki közöttük. Ám nem volt ez mindig így! Van egy páros, akik komoly ellentéttel érkeztek a műsorba. Most őszintén beszéltek kapcsolatukról.

X-Faktor: Irány a TÁBOR!


szerző:
2016.10.15. 22:00
X-Faktor: Irány a TÁBOR!

Nemcsak a versenyzőkön, hanem a mentorokon is nagy volt a nyomás az X-Faktor szombat esti válogatóján, hiszen ez volt az utolsó lehetőségük arra, hogy megtalálják azokat a tehetségeket, akiket akár az élő showba is magukkal vinnének.

ByeAlex:

A mentorok néhány mondatban összegezték a válogatót, és azt, amit az elmúlt hetekben átéltek. A válogatóknak vége, irány a Tábor!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való