KERESÉS search-close

Szombat esti láz

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szombat esti láz"

Hol tartanak ma a Szombat esti láz táncosai?

Pár évvel ezelőtt szinte a semmiből váltak ismertté egy egész ország előtt a Szombat esti láz táncosai, de vajon mire használták a népszerűséget, és hol tartanak ma a karrierjükben?

Így várja Horváth Éva első gyermekének érkezését

Horváth Éva tizennyolc éve él a média körforgásában, akkor került a köztudatba, amikor megnyerte 1998-ban a Miss World Hungary szépségversenyt, azóta számos férfimagazin címlapján domborított, szerepelt a Barátok köztben, a Szombat esti lázban, a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben és számos műsort vezetett, például a Reggelit az RTL-en.  Most pedig élete legboldogabb hírét is megosztotta velünk, ugyanis anyai örömök elé néz.

 

Nem fogyni, hanem hízni szeretne!

Az ötvenegy éves Csonka Andrásnak az utóbbi években többször gyűlt meg a baja testsúlyával. Sok emberrel ellentétben ő általában azzal kénytelen megküzdeni, hogy túl könnyedén dob le pár kilót a különböző produkciók során. Például a Szombat esti láz című műsor és a Shrek-musical után is majd 10 kilót fogyott – ezt pedig kínkeservesen szedi vissza testére.

Táncórával kezdték, eljegyzés lett a vége!

Molnár Andi boldogan meséli, miként kérte meg párja a kezét, egy igazán romantikus helyen, Bali szigetén. A táncosnő tavaly ősz óta van együtt kedvesével, akivel egy hónapig utazgattak egzotikus helyeken.

Reflektor 2015-09-29


szerző:
2015.09.30. 01:35
Esztergályos Cecília súlyos műtéten esett át

A színésznő azt mondja, a csípőműtétje előtt pokoli kínokat élt át, úgyhogy az orvosi beavatkozás szinte megváltásnak tűnt. A Szombat Esti Láz zsűritagja otthonában mesélt riporterünknek az elmúlt hetek megpróbáltatásairól.

Fókusz 14-11-20


szerző:
2014.11.20. 19:25
Fókusz 14-11-20

Fókusz: Váratlan vallomás - Gyereket szeretne a Szombat Esti Láz és a Celeb vagyok, ments ki innen bajnoka! Molnár Andi otthon fogadott bennünket! Bejutottunk! - 13 évvel az ikertornyok összeomlása után elsőként forgattunk a világkereskedelem új központjában. Helyszíni riportunk New Yorkból! A tömeggyilkos unokája - Budapesten a férfi, akinek nagyapja az auschwitzi haláltábor parancsnoka volt. Exkluzív interjú Rainer Höss-szel!

Molnár Andi már az anyaságra készül

A Szombat Esti Láz táncosnője nem tagadja, az utóbbi időben egyre többet gondol a családalapításra, sőt már a leendő apuka is megvan tervhez egy görög lovag személyében, egyelőre azonban úgy gondolja, néhány évet még várhat a dolog.

Reflektor 14-07-24


szerző:
2014.07.25. 00:15
Reflektor 14-07-24

Reflektor: Gyúrós Józsit elkísértük az edzőterembe. Molnár Andi már az anyaságra készül.

Balatoni házukban látogattuk meg az Eszményi-Heilig házaspárt

A pár évek óta a magyar tengernél tölti a nyarat. Vikit igazán kikapcsolja a sütés-főzés, különleges receptek kipróbálása. Természetesen a Szombat Esti Láz-beli táncpartnereiket sem felejtették el, hiszen ők is vendégeskednek majd náluk.

Reflektor 14-05-26


szerző:
2014.05.27. 00:40
Reflektor 14-05-26

Reflektor: SZEL: Idén először női versenyző győzött! Rezes Judit vehette át a Szombat Esti Láz trófeáját táncpartnere, Lehoczky György oldalán. Csonka Bandit a Reflektor stábja ébresztette!

SZEL: Idén először női versenyző győzött

Rezes Judit vehette át a Szombat Esti Láz trófeáját táncpartnere, Lehoczky György oldalán. A finálé napján kettős érzelmekkel indult neki mindenki az estének, de hogy pontosan mi történt a kulisszák mögött, azt most megmutatjuk.

Csonka Bandit a Reflektor stábja ébresztette

Bandi, aki ezen a héten Somogyi Zolit helyettesíti a 8 óra 8-ban, köztudomásúlag nem szeret hajnalban kelni, ezért úgy gondoltuk, legjobb, ha mi magunk megyünk érte az első munkanapján. Mire azonban odaértünk, ő már órák óta ébren volt.

Fókusz 14-05-26


szerző:
2014.05.26. 19:30
Fókusz 14-05-26

Fókusz: Diadalmenet - Szenzációs produkcióval jutott be a legjobb háromba. Gyurcsík Tibit elkísértük a szlovák X-Faktorba. Öröm és dráma - Könnyes interjúk, fájdalmas elválások. Minden ami a Szombat Esti Láz adásából kimaradt. Tömegmészárlás - Miért kezd ámokfutásba egy diák? Újabb fejlemények a kaliforniai sorozatgyilkosságról és a magyar esetek.

Rezes Judité lett a végső parkett-győzelem!

Könnyes búcsúk, feszültség a kulisszák mögött és látványos show a táncparketten. A Szombat Esti Láz a hétvégén, magas hőfokon égett, jöjjön egy pörgős nap krónikája.

Rezes Judit a győztes félrelépő

Hetekig küzdöttek, megtanulták a leckét, tűrték a kritikát, kihozták magukból a maximumot. Ma este utoljára léptek félre, végül Rezes Judit és Lehoczky György léphetett a dobogó legfelső fokára.

SZEL: Már csak egy nap van a nagy döntésig

A feszültség a tetőfokára hágott az RTL Klub székházában. A versenyzők próbálnak, az öltözőkben vihar előtti csend honol. Mindenki találgat: vajon ki nyeri meg a Szombat Esti Lázat?

Reflektor 14-05-22


szerző:
2014.05.23. 01:00
Reflektor 14-05-22

Reflektor: Détár Enikő, Muri Enikő és Hajdu Steve is fellép a Szombat Esti Láz fináléján. Szűcs Judith nem szégyelli plasztikai műtéteit.

Különleges vendégek a SZEL színpadán

Miközben a versenyzők gőzerővel készülnek a Szombat Esti Láz mindent eldöntő, utolsó fordulójára, a Madách Színház társulata is nagy erőkkel próbál, a finálén ugyanis egy kis ízelítőt adnak a Mamma mia című Abba-musicalből.

Fókusz 14-05-20


szerző:
2014.05.20. 19:30
Fókusz 14-05-20

Fókusz: Megdöbbentő részletek - Több hetes kóma után ébredt fel az a fiú, aki a harmadik emeletről zuhant le. Mi történhetett? Harcban a mérleggel - A táncosok között van, aki nyolc kilót fogyott le. Ki lehet az abszolút rekorder? Visszatérésre készül - Som Lajos új életet akar kezdeni. Dalokat ír, Bunyós Pityuval edz, és azt ígéri, hallani fogunk róla.

Leolvadtak a kilók a Szombat Esti Láz sztárjairól

Véghajrájába érkezett az idei Szombat Esti Láz – hírességeink és profi táncospárjaik 7. alkalommal léptek a parkettre és már csak egy hajszál választja el őket attól, hogy kiderüljön, ki lesz az idei széria győztese.

Reflektor 14-05-19


szerző:
2014.05.20. 00:35
Reflektor 14-05-19

Reflektor: A parkett legemlékezetesebb pillanatai és emlékezetes nyelvi lelemények a VV-ben!

A parkett legemlékezetesebb pillanatai

A Szombat Esti Láz versenyzői az utolsó előtti fordulón is túl vannak, már csak néhány nap és kiderül, hogy ki lesz az idei évad nyertese. Riporterünk ezúttal arról faggatta a versenyzőket és a zsűritagokat, hogy számukra melyek voltak az elmúlt hetek legszebb pillanatai.

Családi holtversennyel zárult a Hetedik Félrelépés

Elképesztő táncok, szemkápráztató ruhaköltemények és két tökéletes produkció. Így hangolódtak a párok a fináléra, akikre már szavazhatunk is innentől kezdve sms-sel.

SZEL: Izgalom és rituálé a fellépés előtt

Alig negyed óra választ el bennünket a Szombat Esti Láz utolsó előtti fordulójától, a jövő héten már a döntőre készülnek a sztárpárok.

Fókusz Plusz 14-05-17


szerző:
2014.05.17. 20:00
Fókusz Plusz 14-05-17

Fókusz Plusz: Buta, mint a liba - Vagy gonosz, mint a kígyó? Állatok és a róluk szóló tévhiteknek jártunk utána. Miért tanulunk mást, mint a valóság? Kitaszítva - Nem tud mit kezdeni erős arcszőrzetével. A szakállas Mariamnak rejtett kamerával követtük mindennapjait.

Végéhez közeledik a Szombat Esti Láz

A Szombat Esti Láz sztárpárosai hamarosan az utolsó táncukat mutatják be az RTL Klub színpadán. Bárdos Andrást és Molnár Andit kérdeztük, ők hogyan készülnek az utolsó fellépésekre.

8:08 – Minden reggel 14-05-16

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Reflektor 14-05-15


szerző:
2014.05.16. 01:10
Reflektor 14-05-15

Reflektor: Máté Kriszta megmutatta nőies oldalát. Dobó Kata és Dombovári Vanda jó ügy mellé állt.

Máté Kriszta megmutatta nőies oldalát

A műsorvezető Nánási Pál kamerája előtt bebizonyította, hogy távolról sem az a szigorú nő, akinek sokan hiszik.

Esztergályos Cecília táncba vitte Csonka Bandit

Néhány héttel ezelőtt Keleti Andrea a Reflektor kamerája előtt kísérletet tett arra, hogy megtanítsa zsűritársát, Jáksó Lászlót néhány tánclépésre. Hogy a kísérlet nem sikerült, az igazán nem Andi hibája volt.

Reflektor 14-05-12


szerző:
2014.05.13. 00:40
Reflektor 14-05-12

Reflektor: VV Aurelio mindent vitt! Csonka András a Reflektor riportere lett.

Szabó Győzőék dupláztak

A Szombat Esti Láz idei szériájában Karcagi Dalmát és Szabó Győzőt másodjára választották a forduló legjobbjának. Hogy mi a titkuk? Hogyan tudnak hétről-hétre ilyen jól teljesíteniük az videónkból kiderül.

SZEL: Közel 40 éve élnek boldogan

A Szombat Esti Láz versenyzői közül Eszményi Viktória és Heilig Gábor büszkélkedhet a legnagyobb múlttal, hiszen csaknem négy évtizede alkotnak egy párt. A két zenész őszintén mesélt riporterünknek a szerelmük boldog és kevésbé boldog időszakairól.

Reflektor 14-05-07


szerző:
2014.05.08. 00:05
Reflektor 14-05-07

Reflektor: SZEL - Közel 40 éve boldogan élnek. Bebe készül az apaságra.

Fókusz 14-05-07


szerző:
2014.05.07. 18:30
Fókusz 14-05-07

Fókusz: Megvan a gyilkos! - Tizenkilenc év után egy cigarettacsikk leplezte le a budapesti házaspár gyilkosát! Nincs megnyugvás! - Tovább küzd az igazságért az édesanya, akinek lánya megfulladt az iskola menzáján. Íme, a királynő! - Egy magyar kislány, a 9 éves Maja lett a világ legszebbje. Kell-e félteni a gyerekeket a szépségversenyektől?

SZEL: Parketten a fenséges ruhaköltemények

Formabontó ötleteivel, merész kollekcióival Ördög Nóri ruhatára állandó beszédtéma az újságok címlapjain és a közösségi oldalakon. Rengetegen követik, de szeretik bírálni is, a műsorvezető már mindkettőhöz hozzászokott.

Győzőék maximális pontszámmal nyerték meg a hatodik Félrelépést

A színész partnerével, Karcagi Dalmával nem csak bécsi keringőjére kapott maximális pontszámot, de a páros bezsebelte Csonka András plusz pontjait is, így 45 ponttal végzett az első helyen.

Trónok harca a táncparketten

Maximális pontszámokat, és megosztott első helyet láthattunk a Szombat Esti Láz Ötödik Félrelépésénél. Kérdés innentől az, hogy Szinetár Dóráék, vagy Rezes Juditék ülnek föl majd többször a képzeletbeli trónra a nyolc adás során?

Reflektor 14-04-28


szerző:
2014.04.29. 00:40
Reflektor 14-04-28

Reflektor: Újra dzsungelbe vonulnak a celebek. Párbajt vívtak a Szombat Esti Láz sztárjai.

Fókusz 14-04-28


szerző:
2014.04.28. 18:30
Fókusz 14-04-28

Fókusz: A mai napig életben van, megölték, vagy tényleg mérget vett be? Welsz Tamás tragédiája másfél hónapja lázban tartja a közvéleményt. Míg az Interpol a mai napig körözi, sokak szerint az üzletember megrendezte saját halálát! De hogy látja a tragédiát egykori barátnője, VV Dya? Végre egymásnak estek a sztárok a Szombat esti Lázban. Testközelből figyeltük, hogyan tüzeli fel a szerelmespárokat az első közös tánc. Volt, aki megtáltosodott, de akit még ez is megviselt.

Az érzelmeké volt a főszerep a SZEL színpadán

Szenvedélyes küzdelem, játékos incselkedés és iskolás szerelem. A Szombat Esti Láz szerelmespárjai ezen a szombaton nem rejtegették érzelmeiket, sőt végre együtt is megmutatták, hogy mire képesek.

Makranczi Zalán még Jáksó Lászlót is meghatotta!

Párbajoztak és egymással is táncoltak a szerelmesek, s alighanem Szinetár Dóra és Makranczi Zalán közös produkcióját még sokáig emlegetni fogjuk.

Amit nem láthattak a Szombat Esti Lázban

A Reflektor stábja ezúttal is ott volt a színfalak mögött, hogy azt is megmutathassuk önöknek, amit a tévé képernyőjén keresztül nem láthattak.

Reflektor 14-04-22


szerző:
2014.04.23. 01:00
Reflektor 14-04-22

Reflektor: Amit nem láthattak a Szombat Esti Lázban. Trokán Nóra a nővérét fotózza.

Fókusz 14-04-22


szerző:
2014.04.22. 18:30
Fókusz 14-04-22

Fókusz: Életmentő cirmos - A szivárgó gázt a macska érezte meg, így tudott megmenekülni az állapotos nő és a férje. Megdöbbentő vallomás - Lehet boldog egy nő gyerek nélkül? Sütő Enikő szerint igen, de nem ő választotta ezt a sorsot. Az első csók - Egyre forróbb a hangulat a Szombat Esti Lázban, intim közeledések, pofonok és pironkodó zsűri. Mi lesz a folytatás?

Elcsattant az első csók a Harmadik Félrelépésen

Rezes Judit a műsor alcíméhez híven ország-világ előtt csókolta szájon táncpartnerét, amiért szerelme, Szabó Győző méltó bosszút állt, ugyanis éppen Juditékat megelőzve nyerte meg a Szombat Esti Láz harmadik show-ját.

8:08 – Minden reggel 14-04-18

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Belestünk a Szombat Esti Láz kulisszái mögé

A Szombat Esti Láz második fordulójában ismét érdekes és izgalmas pillanatoknak lehettünk szemtanúi, többek között megcsodálhattuk Cseh-Szakál Tibort szoknyában és aggódhattunk Angyal András testi épségéért, akit Szinetár Dóra egy váratlan pillanatban egyszerűen lefejelt.

Fókusz 14-04-14


szerző:
2014.04.14. 18:30
Fókusz 14-04-14

Fókusz: Eltűntnek nyilvánítva - Kutyákkal és drónokkal is kutattak Hajnalka után a keresőegységek. Még fegyvert is találtak. Álmukban is táncolnak - Egyre kevesebb az energiája Szombat Esti Láz sztárpárjainak, mégis küzdenek. Egymásra találtak - VV Dorka nem felejti Zsolt tanárnős botlását, most, hogy párja kiesett, számon is kérheti tőle.

Álmukban is táncolnak a Szombat Esti Láz szereplői

A Szinetár-Angyal és a Rezes-Lehoczky párosok aratták az elmúlt szombaton a legnagyobb sikert a Szombat Esti Láz táncparkettjén. A show közben kiderült az is, hogy Jáksó László milyen baleset miatt ódzkodik a tánctól és eddig nem látott fényképek is előkerültek a szerelmesek múltjából.

Rezes Juditékat letaszították a trónról!

Szatírt, cowboy-t és fenéksöprögetőt is láthattunk a Második Félrelépés során, mégsem ők, hanem egy harcos páros győzött Rezes Judit és Lehoczky György előtt!

Döntöttek a netezők: Rezesék voltak a legjobbak!

Lezárult az első igazi megmérettetés a Szombat Esti Láz oldalán, és úgy tűnik egyelőre nagy az egyetértés az internetezők és a zsűri között.

Fókusz 14-04-11


szerző:
2014.04.11. 18:30
Fókusz 14-04-11

Fókusz: Dagad a botrány! - Jude Law részeges videóján már az egész világ csámcsog! Mi történt valójában? Babavárás 40 felett - Híres anyukák, akik bevállalták, és most boldogabbak, mint valaha! A karcsúság receptje - A sztárok túl vannak az első sokkon, van, aki már öt kilót fogyott a Szombat Esti Lázzal!

SZEL: Jöhet a második felvonás


szerző:
2014.04.11. 17:30
SZEL: Jöhet a második felvonás

A Szombat Esti Láz táncosai megkapták az első kritikákat, érkeznek a dicsérő SMS-ek, és csökkennek a derékbőségek. Még csak most indult be a show, máris életre szóló barátságok vannak kialakulóban.

A Szombat Esti Láz kulisszatitkai

Izzott a levegő a Szombat Esti Láz stúdiójában, sőt, ahogy az egyik zsűritag, Csonka Bandi említette, hőemelkedés helyett egyenesen láza lett a produkciók láttán. A 4 sztárpár valóban mindent megtett azért, hogy szórakoztassa a közönséget.

Reflektor 14-04-07


szerző:
2014.04.08. 00:35
Reflektor 14-04-07

Reflektor: A Szombat Esti Láz kulisszatitkai. VV Simon kameránk előtt kérte meg szerelme kezét.

SZEL: Az első adás kulisszatitkai


szerző:
2014.04.07. 17:00
SZEL: Az első adás kulisszatitkai

Máté Krisztina súlyos sérülése ellenére, bekötött lábbal is jól teljesített a hétvégi Szombat Esti Lázban. A zsűri végleges pontozása után, a műsorvezető és táncpartnere, valamint Rezes Judit – Szabó Győző felesége – nyerte holtversenyben az első show-t.

Szinetárék nyerték a szimpátiaszavazást!

Sokszor halljuk, hogy egy szavazás során minden voks nagyon sokat számít, s ez most ismét bibozonyosodott. Hatalmas hajrágyőzelmet láthattunk!

Fókusz Plusz 14-04-05


szerző:
2014.04.05. 20:00
Fókusz Plusz 14-04-05

Fókusz Plusz: Újra Szombat Esti Lázban ég az ország. Esztergályos Ciliék alig bírnak magukkal, a szerelmes és házaspárok tagjai hetek óta éjjel-nappal próbálnak. ÉS: A világ legkülönösebb légi katasztrófáinak nyomába eredünk.

A nagy félrelépés kulisszatitkai

Megmutatjuk, hogyan készülnek a Szombat Esti Lázra, már hetek óta a szerelmes és házaspárok. A zsűriben ezúttal a tapasztalt előadóművészek mellett Jáksó László debütál, akinek saját főiskolai tanárát, Bárdos Andrást is pontoznia kell majd!

Fókusz 14-04-04


szerző:
2014.04.04. 18:30
Fókusz 14-04-04

Fókusz: Lázban égnek - Félrelépnek a sztárok! Megmutatjuk az induló Szombat Esti Láz kulisszatitkait, és múltat is idézünk az egykori zsűritagokkal. Mindenkit kikészít! - Horkolás, ami még a legnagyobb szerelmet is kikezdi. Lehet, hogy egy teniszlabda a megoldás? A ruha teszi az embert? - Leggings rövid pólóval, vagy szandál zoknival? Mutatjuk a legnagyobb divatbakikat.

A híres csípők hamarosan a SZEL parkettjén bizonyíthatnak

Négy szerelmes sztár pár, akik már alig várják, hogy szombat este egészen új oldalukról mutatkozzanak be. Láthatják az új stúdiót. Ördög Nóra a babavárás öröméről is mesél.

Szombat este indul a SZEL


szerző:
2014.04.04. 01:00
Szombat este indul a SZEL

Riporterünk a Szombat Esti Láz showműsorának táncosait látogatta meg: ezúttal a Szabó-Karcagi és a Rezes-Lehoczky páros táncpróbáján járt.

Reflektor 14-04-03


szerző:
2014.04.04. 01:00
Reflektor 14-04-03

Reflektor: Szabó Győző és Rezes Judit táncpróbáján jártunk, szombat este indul az idei tavasz várva várt show-műsora, a Szombat Esti Láz, amelyre mind a nyolc páros az utolsó napokban is teljes erőbedobással készül. Baló Júlia a kung fuból merít erőt. Az egykori televíziós újságíró az elmúlt években nagyon elmélyült a távol-keleti kultúrában.

Bárdosék a negyedik sztárpár!

Teljes lett a fellépők sora, hiszen kiderült, hogy Bárdos András és Máté Krisztina is megméretteti magát a Szombat Esti Lázban.

Reflektor 14-04-01


szerző:
2014.04.02. 01:00
Reflektor 14-04-01

Reflektor: Csézy augusztusban mondja ki a boldogító igent! Szinetár Dóra és Makranczi Zalán próbáján jártunk.

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán próbáján jártunk

Míg Szinetár Dóra a lusta izmaival küzd, addig szerelme, Makranczi Zalán az időbeosztásával. A Szombat Esti Láz versenyzőit a próbateremben látogattuk meg, ahol éppen lázasan készültek a műsorra.

Heilig Gábor nemzetközi tánckarrierről álmodik

A 64 éves zenész, aki egy floridai kiruccanással kezdte meg a felkészülését a Szombat Esti Lázra, úgy érzi, fényes tánckarrier áll előtte és partnere, Südi Iringó előtt.

Reflektor 14-03-28


szerző:
2014.03.29. 00:20
Reflektor 14-03-28

Reflektor: Aradi Balázs Kínába készül barátnőjével. Máté Kriszta sérülten áll táncparkettre!

Fókusz 14-03-27


szerző:
2014.03.27. 18:30
Fókusz 14-03-27

Fókusz: Botrányos átverés - A saját férje lopta meg az asszonyt, azt hazudta ő fizeti a csekkeket, még a nászutat is elcsalta. Tandíjat szexért? - Fiatalok, akik a tanulmányaikat fedezik a szexmunkával, lelepleztük a szolgáltatót. Túl minden határon? - Nincs elég fellépésük, Dopeman és öccse elhagyja az országot. A repper pincérkedni fog, ha nem talál más munkát.

Megtörtént a Szombat Esti Láz első félrelépése

Korántsem arról van szó, hogy az egyik sztárpár összerúgta volna a port, hanem Máté Kriszta sérült meg az egyik próbán.

8:08 – Minden reggel 14-03-27

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Hámori Ildikó büszke a lányára

Szinetár Dóra kislány korától kezdve csodálta édesanyját a színpadon, és annak idején az ő példáját követve döntött úgy, hogy színész lesz. A nemrég Kossuth-díjat kapott színésznő meglátogatta a Szombat Esti Lázra készülő lányát egy táncpróbán.

Reflektor 14-03-26


szerző:
2014.03.27. 00:10
Reflektor 14-03-26

Reflektor: Hámori Ildikó büszke a lányára. A nemrég Kossuth-díjat kapott színésznő meglátogatta a Szombat Esti Lázra készülő lányát egy táncpróbán, amely után együtt meséltek riporterünknek a kapcsolatukról. Szabó Ádám a sajátjaként szereti a szerelme kisfiát.

Reflektor 14-03-24


szerző:
2014.03.25. 00:25
Reflektor 14-03-24

Reflektor: Somogyi Zoli nosztalgiázott. Eszményi Viktória életét megváltoztatta a tánc.

Portré 14-03-23


szerző:
2014.03.24. 01:05
Portré 14-03-23

Portré: Egy rossz modorú rádiós, aki hamarosan debütál a népszerű Barátok közt sorozatban, de még ennél is nagyobb dolog vár rá, a Szombat Esti Láz táncos műsorában, ahol zsűriként mutatkozik majd be.

A Bárdos-Máté házaspár a Szombat Esti Lázban

Ha Máté Kriszta és Bárdos András nevét halljuk, elsőként nem a táncparkett és a vérpezsdítő latin ritmus jut eszünkbe. Nos, könnyen lehet, hogy ez néhány hét múlva már nem így lesz.

Reflektor 14-03-20


szerző:
2014.03.21. 01:00
Reflektor 14-03-20

Reflektor: A Bárdos-Máté házaspár a Szombat Esti Lázban. Ha Máté Kriszta és Bárdos András nevét halljuk, elsőként nem a táncparkett és a vérpezsdítő latin ritmus jut eszünkbe. VV Dorka hűségesen vár Zsoltra. Az egykori villalakó már több mint két hete élvezi a szabadságot, az öröme azonban mégsem teljes.

Bárdos András és Máté Kriszta meghódítja a táncparkettet

Megvan a negyedik pár. A televíziós házaspár Máté Kriszta és Bárdos András elfogadta a Szombat Esti Láz felkérését. Nem gondolták, hogy valaha is táncos műsorban szerepelnek majd, hiszen Kriszta még az esküvőjükön sem keringőzött. Inkább andalgott.

Jáksó nem mindig volt a szavak embere

Egy rossz modorú rádiós, aki hamarosan debütál a népszerű Barátok közt sorozatban, de még ennél is nagyobb dolog vár rá, a Szombat Esti Láz táncos műsorában, ahol zsűriként mutatkozik majd be.

Reflektor 14-03-19


szerző:
2014.03.20. 00:15
Reflektor 14-03-19

Reflektor: Jáksó László és Keleti Andrea rendhagyó táncórát tartott! Éjjel-Nappal Budapest Lali túl van élete első külföldi fellépésén!

Jáksó László és Keleti Andrea rendhagyó táncórája

A Szombat Esti Láz ötödik évadának zsűritagja, Jáksó László sohasem tagadta, hogy nem tud táncolni, bár lássuk be, valószínűleg hiába is tagadná. Keleti Andrea mindezek ellenére meglátta Laciban a tehetséget, amikor rendhagyó táncórát adott zsűritársának.

Szabó Győző a szerelmével kel versenyre

Szabó Győző nyolc év után visszatér a Szombat Esti Lázba, de ezúttal nem egyedül, hanem a szerelmével, Rezes Judittal versenyez majd. Mivel egymás ellen is küzdenek majd, mindketten nagy izgalommal várják, hogy a táncparketten is bizonyíthassanak.

Reflektor 14-03-18


szerző:
2014.03.19. 00:55
Reflektor 14-03-18

Reflektor:Szabó Győző a szerelmével, Rezes Judittal kel versenyre. Szabó Győző nyolc év után visszatér a Szombat Esti Lázba. Danics Dóra a főnyereményre hajt. A 2013-as X-Faktor győztese az elmúlt napokban a szüleivel együtt gyakorolt, hogy a lehető legjobb formáját hozza a 4N4LN című vetélkedőben.

Fókusz 14-03-18


szerző:
2014.03.18. 18:30
Fókusz 14-03-18

Fókusz:Megviselte a válás - Sipos F. Tamás megtört és szomorú, és először beszél kirúgásának okairól kamera előtt. Mit gondol a Republicról? A második esély - Szabó Győző újra kipróbálhatja magát a Szombat Esti Láz színpadán. A párja azonban jobban táncol nála. Agyonnyomta - A saját, elszabadult autója ölte meg az ételfutárt Dunabogdányban. Mi okozhatta a tragédiát?

Rutinos versenyzőpáros a SZEL színpadán!

Szabó Győző – a második esély. Az idei Szombat Esti Láznak lehetne ez akár az alcíme is. A színész ugyanis a második évadban már szerepelt. Profi táncpartnerével, Pap Veronikával azonban elsőként estek ki. Szambájukkal nem jutottak tovább.

Megvan a Szombat Esti Láz harmadik sztárpárja!

Két sztárpár kilétére már korábban fény derült, most viszont itt a harmadik! Szabó Győző és Rezes Judit is egymás ellen küzd majd szombat esténként!

Szabó Győzőék is ropják majd a Szombat Esti Lázban!

Újabb páros kilétéről hullt le a lepel: Szabó Győző és párja, Rezes Judit is táncra perdül szombat esténként. Nem titok, hogy Judit előnnyel indul, hiszen komoly balettos múlttal rendelkezik, ennek ellenére Győzőt sem kell féltenünk, hiszen állítása szerint ez rá is igaz!

Reflektor 14-03-14


szerző:
2014.03.15. 00:15
Reflektor 14-03-14

Reflektor: Szinetár Dóra szerelme ellen is felveszi a tánccipőt. Katus Attila nem találja az igazit.

SZEL: Szinetár Dóra és párja is táncra perdülnek

A Szombat Esti Láz nagy kihívás lesz mindkettőjük számára, mondják. Kis segítség csupán talán annyi lesz, hogy a latin és a standard mellett ezúttal modern és vicces stílusú táncok is lesznek.

Szinetár Dóra és párja is táncra perdülnek!

Eddigi pályafutásuk során egyszer dolgoztak együtt, ami gyümölcsöző volt számukra, most viszont a Szombat Esti Lázban ellenfelekként léphetnek majd a táncparkettre.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való