KERESÉS search-close

Szociális munkás

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szociális munkás"

Illés Fanni a természetes szépség híve

Illés Fanni hazánk egyik legsikeresebb paralimpikon úszója: kétszeres Európai-bajnoki bronzérmes, világbajnoki 5. helyezett, emellett pedig a pekingi és a londoni olimpián is szépen teljesített. Amellett, hogy kiváló sportoló, az élet többi területén is sikerrel állja meg a helyét: szociális munkás szakon tanul az egyetemen, tavaly pedig szépségkirálynőnek választották a Miss Colours kerekesszékes szépségversenyen. A fiatal úszónő ezúttal egy egészen más szerepkörben mutatkozott be: Liluval és Malek Andival együtt egy őssejtes kozmetikai termékcsalád arcai lettek.

Embertelen körülmények Budapest kellős közepén

A kőbányai Hős utcában áll két ház, a 15/A és B, ahol a legmélyebb nyomorban, méltatlan körülmények között él 600-700 ember. Igazi kis mini gettó ez, ahová a rendőrök is csak nagy erőkkel mernek bemenni. Az épületek rogyadoznak, a drogosok ellepik a környéket. Újvári Mihály riportja.

Átmeneti hajléktalanok


szerző:
2014.12.23. 17:52
Átmeneti hajléktalanok

Egy régi és különleges riportunk 2007. januárjából: két szociális munkás hajléktalannak állt, hogy kipróbálják és megmutassák, milyen azoknak az élete, akiken nap mint nap segítenek. A Házon kívül stábja két héten át követte őket.
 

Erőszakos diákokkal foglalkoznának

Foglalkozni kell az erőszakos diákokkal, ezért szociális munkást küldenének minden iskolába.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való