KERESÉS search-close

Szobácsi Gergő

41 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szobácsi Gergő"

Így sül el, ha Szobácsi Gergő barkácsolni tanítja a fiát

Szobácsi már vidéken él, ahol nagyon könnyű ingyen kutyához jutni. Nem tervezett fia mellé így lett egy nem tervezett, kétes megbízhatóságú pulija is.

Szingli-dilemmák és Charles Bronson-nagyik a legutóbbi Showderben

Új bemutatkozó is akadt a legutóbbi Showder Klubban, a 26 éves és szingli Ács Fruzsina, aki megnyugtató híreket hozott a párkereső férfiaknak a tartósan egyedülálló nők elvárásairól.

Szobácsi Gergő ezért utálja a nyári fesztiválokat

A Showder aktuális házigazdája megmutatta, hogyan sikerült levágnia az orrhegyét borotvával, de van, ami még ennél is kellemetlenebb neki a legforróbb hónapokban.

Szobácsi Gergő szerint Orbán újfajta szexuális fantáziákat indít be

A Showder Klub humoristája búcsút intett a fővárosnak és Jászfényszarura költözött, ezzel a történettel kezdődik Bye bye Budapest című önálló estje.

Új szexuális vágyakat gerjeszt Orbán Viktor, a CSOK-király?

Szobácsi Gergő önálló estje a Bye bye Budapest arról szól, miért költözött a tősgyökeres, panelban felnőtt pesti fiú Jászfényszarura? Az is kiderül, miért szexel manapság a magyar ember a feleségével?

 

 

 

Szobácsi Gergő rájött, miért álltak szexuális segédeszközök a kertjükben

Részlet a Showder Klub 22. évadának 8. adásából:

Szobácsi Gergő felelevenítette emlékeit az első magyar pornócsatornákról. És azt is megfejtette, miért csomagolta édesapja kertészeti magazinokba a pornót.

A teljes adás visszanézheted az RTL Moston!

Legoemberré gipszelték Szobácsi Gergőt

Részlet a Showder Klub 22. évadának 5. részéből:

Szobácsin nem fogott ki a létrán egyensúlyozós meggyszedés, csak az, amikor eltette a létrát a sufniba. 

A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Neked mi a szexhoroszkópod? (Szobácsi Gergő)

Részlet a 21. évad második részéből:

A humorista nagyon jól tudja, hogy a nők többsége imádja az asztrológiát, de vajon mi a helyzet a szexhoroszkóppal? Gondoltátok volna, hogy a vízöntők erogén zónája a boka és a köröm?

A teljes adást itt tudod megnézni!

Showder Klub 20. évad 8. rész

A Showder Klub színpadán: Musimbe Dávid Dennis, Somogyi András, Al-Gharati Magyed. Az est házigazdája: Szobácsi Gergő. Jó szórakozást!

Showder Klub 19. évad 8. rész

A Showder Klub színpadán: Benk Dénes, Orosz György, Al-Gharati Magyed. Az est házigazdája: Szobácsi Gergő. Jó szórakozást!

Showder Klub 18. évad 7. rész

A Showder Klub színpadán: Orosz György, Gajdos Zoltán, Hajnóczy Soma. Az est házigazdája: Szobácsi Gergő. Jó szórakozást!

Showder Klub 17. évad 1. rész

A Showder Klub színpadán: Orosz György, Lorán Barnabás, Al-Gharati Magyed. Az est házigazdája: Szobácsi Gergő. Jó szórakozást!

Showder Klub 16. évad 4. rész

A Showder Klub színpadán: Csenki Attila, Kőhalmi Zoltán, Szobácsi Gergő. Az est házigazdája: Mogács Dániel. Jó szórakozást!

Showder Klub 16. évad 2. rész

A Showder Klub színpadán: Gajdos Zoltán, Orosz György, Záhonyi-Ábel Dávid. Az est házigazdája: Szobácsi Gergő. Jó szórakozást!

Showder Klub 15. évad 10. rész

A Showder Klub színpadán: Aranyosi Péter, Szomszédnéni Produkciós Iroda, Hajdú Balázs. Az est házigazdája: Szobácsi Gergő. Jó szórakozást!

Showder Klub 15. évad 4. rész

A Showder Klub színpadán: Felméri Péter, Szobácsi Gergő, Fülöp Viktor, Kőhalmi Zoltán. Az est házigazdája: Csenki Attila. Jó szórakozást!

Showder Klub 14. évad 3. rész

A Showder Klub színpadán: Csenki Attila, Orosz György, Gajdos Zoltán, Molnár Andrea. Az est házigazdája: Szobácsi Gergő. Jó szórakozást!

Showder Klub 13. évad 8. rész

A Showder Klub színpadán: Tóth Edu, Felméri Péter, Szobácsi Gergő. Az est házigazdája: Aranyosi Péter. Jó szórakozást!

Szobácsi Gergő és a tudatmódosító szerek

Részlet a 20. évad 8. részéből:

Szobácsi Gergő - így a száraz november után - úgy gondolta, érdemes lenne elővenni pár hihetetlen amerikai, sőt magyar piás sztorit. De vajon hogyan jön ezekhez a kisfia káromkodós átváltozása?

Nézd meg itt a teljes adást!

Showder Klub 12. évad 8. rész

A Showder Klub színpadán: Aram, Tóth Edu, Hajdú Balázs, Somogyvári Dániel. Az est házigazdája: Szobácsi Gergő. Jó szórakozást!

Showder Klub 11. évad 4. rész

A Showder Klub színpadán: Szomszédnéni Produkciós Iroda, Lorán Barnabás, Szobácsi Gergő. Az est házigazdája: Kovács András Péter. Jó szórakozást!

Showder Klub 10. évad 5. rész

A Showder Klub színpadán: Szomszédnéni Produkciós Iroda, Hajdú Balázs, Szobácsi Gergő. Az est házigazdája: Kovács András Péter. Jó szórakozást!

Fejtsd meg a panel kontra vidék ellentétet Szobácsi Gergővel

Részlet a 19. évad 8. részéből:

Gergő a többéves panellétet hagyta a háta mögött, hogy vidékre költözhessen. Hogy mi a különbség? Miközben az egyikben a fúró, addig a másikban a folyton flexelő szomszédok miatt nem lehet aludni.

Mert az internetet ki lehet írni CD-re! (Szobácsi Gergő)

Részlet a 18. évad 7. részéből

Szobácsi Gergő édesapja ért a számítógépekhez, és úgy általában a techinkai kütyükhöz. Ráadásul jobban, mint bárki más, hiszen ő képes volt arra, amit eddig még senki sem tudott megtenni!

Gyereknevelési útmutató Szobácsi Gergővel

Részlet a 17. évad 1. részéből:

Ugye, amikor megérkezik a pici, akkor vele együtt megkapjuk a boldogságot, és még nagyobb adagban a pánikot, hiszen életben is kellene őket tartani. Gergő nemcsak az apa-para momentumokra, de a várandós édesanyák típusaira is kidolgozott egy rendszert.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Szobácsi Gergőt motivációs pólóval vennék rá a fogyásra

Részlet a 17. évad 1. részéből:

Mármint venné rá a felesége, csak sikertelen a hadjárat. Gergő ugyanis feltette a kérdést: kit buzdít az koplalásra, ha a nő több számmal kisebb pólókat vesz neki? Ő inkább felhúzta a kerek kis testére, és úgy feszített, mint a májkrém.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Újra a jó poénoktól kuncogtuk végig a hétfő estét

A szezon premier mindig boldogságot hoz: most Szobácsi Gergő, Orosz György, Lórán Barnabás és Al-Gharati Magyed szolgáltatták a hétfői stand up adagunkat. Meg is lett az eredménye: a motivációs szűk pólóktól indulva, egészen a hőlégballon hisztériáig jutottunk.

Méghogy a matek logikus, hagyjuk már (Szobácsi Gergő)

Részlet a 15. évad 10. részéből:

Szobácsi Gergő végre kimondta azt, amit mindenki gondol/hisz és vall (a matematikusokon kívül persze).

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Genyó kommentek - 4. adás


szerző:
2015.04.13. 23:00
Genyó kommentek - 4. adás

Állj ki és dumálj! A kommentelők tutira nem kímélnek!

Szobácsi Gergő - Miben különböznek a férfiak és a nők?

Részlet a 15. évad 4. részéből:

Gergő már 14 éve él együtt párjával, úgyhogy volt ideje bőven kitapasztalni az ellenkező nem sajátosságait. Melyik a legfeltűnőbb? Hogy a nők minden ruhára emlékeznek, ami valaha rajtuk vagy bárki máson volt...

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Szobácsi Gergő - Miért sértődtek meg ránk az ufók?

Részlet a 15. évad 4. részéből:

Már azt is nehezen hiszi el, hogy az egyiptomiak - lenge kis ágyékkötőkben - összedobtak pár piramist, de az UFO-kérdéskör is böki a csőrét, nemkicsit.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Beköszöntött a csenkizmus!


szerző:
2015.04.13. 23:00
Beköszöntött a csenkizmus!

Kiss Ádám után szabadon, ugye. De a lényeg: Csenki Attila vezénylésével nemcsak a Showder színpadon járták körül a humor fogalmát a fellépők, de még Kőhalmi Zoltánékhoz is beleshettünk egy kicsit.

Szobácsi Gergő


szerző:
2015.04.13. 22:00
Szobácsi Gergő elárulja, milyen a pendrive-on kihordott gyerek

Részlet a 14. évad 3. részéből

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Ezen a héten a családé a főszerep a Showder Klub színpadán

Kiderült, milyen az, amikor egy apuka szoktatja be csemetéjét az oviba és hogy milyen egy pendrive-on kihordott gyerek. Arra is fény derült többek között, hogy miért akart George Clooney együtt hálni Csenki Attilával...

Szezonfinálé a Showderben


szerző:
2014.06.03. 18:45
Szezonfinálé a Showderben

KAP megzenésítette a kampányt, Aranyosi a stadionok létjogosultságáról beszélt. Felméri a Conchita jelenséghez szólt hozzá, Szobácsi a különböző szakmákhoz. Tóth Edu pedig a frissen szerzett vezetői tapasztalatait osztotta meg.

Showder Klub 14-06-02


szerző:
2014.06.02. 22:35
Showder Klub 14-06-02

Showder Klub: Stand up comedy-show - azaz állj ki és dumálj - Showder módra!

Gyors-gyors-lassú - egy színpadon!

A szezonfináléban lesz minden, ami eddig nem: a hadarós és a lassú beszédű egy műsorszámban, a backstage összes vicces pillanata egy csokorban, valamint a morbid dalok előadója is bemutatkozik.

A napraforgó segít megelőzni a fogszuvasodást

Kovács András Péter idegennyelv-tudását fitogtatta, a Szomszédnéni Produkciós Iroda egy állásinterjúra invitálta a nézőket, ahol Tóth Szabi próbált munkát találni. Trabarna a driftelésbe kóstolhatott bele, Szobácsi Gergő pedig egy szinttel feljebb lépett a szexuális életében.

KAP: Az útszéli gyalogos forgalom segítő keze

Ismét bemutatkozott egy újonc a Showder Klubban, Hajdú Balázsról kiderült, hogy csajozásban is lassú, a Szomszéd Néni Produkciós Iroda elmesélte, milyen a halottak napja Csíkszeredán.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való