KERESÉS search-close

Szláven

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szláven"

Molnár Gusztávot már a családtagok is Szlávennek szólítják

A Drága örökösök színésze már 11 éve játszik filmekben és színházban, de erről az emberek keveset tudnak. Ezért regisztrált a közösségi oldalra, hogy megmutassa, ő nem csak az ország Szlávenje, bár a Drága örökösöket nagyon megszerette.

Szláven felfedi a titkát?

Miután csúfos véget ért a túszdráma mentőakció, Szláven megmentette a napot, és leszerelte a két verőembert. De vajon honnan ismeri őket...? Most kiderül!

Ilyen az ökörapáti Harcosok klubja!

Mivel Ökörapáti alapból békés falucska, ezért itt nem verik szét egymást (és magukat) a jóemberek, hanem a Kocsmában szkanderpárbajon döntik el ki az erősebb. Igen ám, de Szláven valamiért hirtelen ideges lett...

Kata szó szerint elájult Szláventől...

Úgy tűnik a szívek a Kocsmában érnek össze: Stefi és Tamás után Kata és Szláven is itt próbál közelebb kerülni egymáshoz. Igen ám, de Kata hirtelen rosszul lesz... A teljes epizódot itt tudjátok visszanézni!

Valami bűzlik Ökörapátiban...

Szláven ezúttal nem levelet, hanem egy szekérnyi trágyát hozott Szappanoséknak - Mónika azonban résen volt! A teljes epizódot itt tudjátok megnézni.

A Drága örökösök Szlávenje sok meglepetést tartogat még a nézőknek!

Ökörapáti postása nem akármilyen titkokat őriz - árulta el az őt alakító Molnár Guszti!

A Drága örökösök Szlávenje a Reggeliben!

Molnár Guszti egy - akkor még csehszlováknak nevezett - községben nőtt fel, onnan először Kaposvárra jött, elvégezte a színművészetit, majd Budapesten kötött ki. Szerepálma a Drága örökösökből egyértelműen Szláven volt.

Újabb baleset a Drága örökösökben!

Ezúttal Katával és Szlávennel történt - szerencsére - kisebb baleset. A polgármester úr viszont örülhetett az esetnek, mert nem akármilyen titokra tehette rá a kezét! A teljes epizódot itt nézhetitek vissza.

Szláven


szerző:
2018.12.25. 16:55
Szláven

Szláven egy titokzatos figura, aki postásként dolgozik Ökörapátiban, és a Szebb Ökörapátiért Egyesület külsős tagja.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való