KERESÉS search-close

Szinetár Dóra

98 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szinetár Dóra"

A Szinetár család titkai

Évtizedek óta ismerjük őket. Évtizedek óta felismerjük őket. Évtizedek óta látjuk őket gyermekként, felnőttként, rendezőként, énekesként, színészként, közönségkedvencként és irigyek céltáblájaként – a Szinetárék, a XXI. században.

 

A Szinetár-család életébe enged bepillantást a XXI. Század

Veress Krisztina riporter nagy feladatot vállalt, mert valójában úgy érezte, hogy a család minden egyes tagjáról lehetne egy külön műsort forgatni, sőt Miklósról kettőt is. Négyen szólalnak meg, Szinetár Miklós, Kossuth-díjas rendező, a felesége, Hámori Ildikó, Kossuth-díjas
színűvész, a lányuk, Szinetár Dóra, valamint Dóra férje, Makranczi Zalán színművész.

Top 10 - Szinetár Dórát sokan támadták, mert egyszer

Szinetár Dóra 19 éves volt, amikor életet adott első fiának, Marcinak. 11 évvel később már egy következő édesapától megszületett a lánya, Zorka. A legkisebb fia, Benjámin pedig másfél éves, közte és nagyfia között 21 év a korkülönbség. Dóri elmúlt már 40, mikor harmadik gyermeke megszületett. A színésznő sok támadást kapott. Hol azért, mert túl korán szült, most meg azért, mert túl későn.

Otthon is felköszöntötték Szinetár Dórát!

Szinetár Dóra az utóbbi pár napban akármerre ment, mindenhol jókívánságokba futott bele. Születésnapja alkalmából a Reggeli stúdiójában is köszöntötték, de persze családja is tartogatott neki meglepetéseket.

Szinetár Dóra nem számított arra a meglepetésre, ami a Reggeliben várta

A színésznő a Reggeliben mesélte el, hogyan tudják összeszervezni - az ő szavaival élve - patchwork családot karácsony napjaira, és a beszélgetés végén egy meglepetés is várta a szülinapos színésznőt.

Egyedülálló koncertet adott Dolhai Attila

A nemrég visszatért musicalénekes múlt héten legnagyobb rajongóit lepte meg egy különleges koncerttel, amin természetesen mi is ott voltunk. Janza Katát és Szinetár Dórát faggattuk, Attila pedig elárulta: mitől félt a legjobban a koncert kezdete előtt.

Szinetár Dóra még reménykedik

Szinetár Dóra elvesztette pénztárcáját minden iratával együtt. A színésznő nem haragszik arra, aki eltette készpénzét, de nagyon kéri, hogy iratait valahogy juttassa vissza hozzá, hiszen nagy szüksége van rá!

Sokan állnak ki Szinetár Dóráék mellett

Sokan állnak ki a színészházaspár Szinetár Dóra és Makranczi Zalán mellett. Néhány napja elkerülve a pletykákat, maguk írták le egy posztban, hogy pár hetes kisfiúk Down-szindrómás. Ismert emberek, köztük Kovács Patrícia, Balázs Klári, Zoltán Erika is támogatásukról biztosították a családot.

Szinetár Dóráék gyermeke Down-szindrómával született

A Fókusz még nemrég ott volt a színészpár terhes fotózásán. Azóta már megszületett a pár kisfia, Benjámin, aki  Down-szindrómával született. Az szülők meg akarták előzni a találgatásokat, ezért ők maguk jelentették be gyermekük rendellenességét. Dóráék úgy fogalmaztak, hogy ha a Jóisten úgy dönt, hogy egy Down-os emberkétől kell tanulniuk, akkor ennek így kell lennie.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Fókusz 2017-10-05


szerző:
2017.10.05. 17:20
Megmutatta újszülött babáját Szinetár Dóra

Facebook-posztjában elmesélte a nagy napot: hálát adott az orvosoknak, kiderült, hogy Makranczi Zalán is végig vele volt a nehéz pillanatokban, és azt is megtudhattuk, hogy "vízből vízbe érkezett" a kis Benji.

 

Megszületett Szinetár Dóra és Makranczi Zalán gyermeke

Megszületett Szinetár Dóra és Makranczi Zalán első közös gyermeke, Benjámin. A színésznőnél a vártnál pár nappal hamarabb indult be a szülés, de ennek ellenére ő is és a baba is jól vannak.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Megszületett Szinetár Dóra és Makranczi Zalán kisbabája

Világra jött Szinetár Dóra és Makranczi Zalán kisbabája, Benjamin. Tegnap este érkezett a hír: a hétvégén - bár a tervezetthez képest pár nappal korábban, természetesen úton született meg a pici. Úgy tudni, a mama és a baba is jól vannak, nagy a boldogság a családban. Benjamin a színészházaspár első közös gyereke, Dórának pedig a harmadik Marci és Zorka után.  

 

Mennyire hasonlítanak édesanyjukra a lányaik?

Mennyire hasonlítanak, és egyáltalán mennyire szeretnének hasonlítani édesanyjukra a lányaik? Hámori Ildikó Szinetár Dórával, Papadimitriu Athina Trokán Nórával, és Kánya Kata Wossala Rozinával mesél miért is különlegesek a kapcsolataik.

Szinetár Dóra:

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán gyermeke bármelyik pillanatban a világra jöhet. A szerelmespár úgy bolondozott az exkluzív fotózáson, mintha csak egy hete zúgtak volna halálosan egymásba. Szinetár Dóra húszéves fia véletlenül tudta meg, hogy jön a kistesó, pedig a boldog apuka, Makranczi Zalán szerint ezzel tényleg feltették az i-re a pontot.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Fókusz 2017-09-06


szerző:
2017.09.06. 17:20
IZGALMAS VÁRAKOZÁS: Szinetár Dóráék a gyermekáldásról

Hamarosan három gyermekes édesanya lesz Szinetár Dóra, aki férjével, a szintén színész Makranczi Zalánnal ezekben a hetekben várja közös gyermekük születését. A házaspár a babavárás örömeiről beszélt a Fókusz riporterének!

A teljes adást ITT nézheti meg!

Hamarosan megszületik Szinetár Dóra harmadik gyermeke!

Szinetár Dóra babája hamarosan világra jön, ezzel a színésznő három gyerek édesanyjává válik. De, hogy éli meg 40 évesen a várandósságot?

Story Extra 2017-08-18


szerző:
2017.08.18. 17:25

Kisöcsi érkezik!


szerző:
2017.06.09. 18:00
Kisöcsi érkezik!

Szinetár Dóra március közepén árulta el, ismét babát vár, most pedig már azt is tudni, milyen nemű lesz harmadik gyermeke. A színésznőnek egy fiú és egy lány után ismét kisfia születik majd 3 hónap múlva. Dóra azt is elárulta, hogy hat hónap alatt 7 kiló szalad fel rá, ami jócskán kevesebb, mint korábbi terhességeinél.

 

Megmutatta pocakját


szerző:
2017.05.09. 17:25
Megmutatta pocakját

Közösségi oldalán mutatta meg pocakját Szinetár Dóra, aki már a várandósság ötödik hónapjába érkezett. Ebben a férfi szerelésben viszont inkább úgy tűnik, mintha sörhasat növesztett volna, ezért viccesen ezt a címet adta a képnek: az ötödik hónapban is helyes pasas vagyok. A színésznő őszre várja harmadik gyermekét és láthatóan majd kicsattan a boldogságtól.

A színésznő párja ellen fog küzdeni!

Pontosan három évvel ezelőtt az RTL Klub nagysikerű táncos műsorában Szinetár Dóra és kedvese, Makranczi Zalán is fellépett. Kiderült, hogy noha a két színész egymás riválisaként versenyezett a Szombat Esti Lázban, mégis azt gondolték, hogy saját magukkal kell majd leginkább megküzdeniük.

Újra terhes Szinetár Dóra!

Harmadik babáját várja a színésznő: a 20 éves Marcinak és 9 éves Zorkának hamarosan kistestvére születik. Ha rajta múlt volna, még nem osztotta volna meg az örömhírt, de már a negyedik hónapban jár, így nem várhatott tovább.

Fókusz 2016-10-11


szerző:
2016.10.11. 17:25
VICCES: Így vonatozott Szinetár Dóra az esküvőjén

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán egy színházi munka közben született szerelem után három évvel, tavaly nyáron házasodott össze. Akkor sikerült a sajtó elöl eltitkolni, mert szerették volna a családjukkal megélni a nagy eseményt, de ma már boldogan mesélnek a rendhagyó szertartásról.

Oláh Gergőnek malaca volt


szerző:
2016.06.01. 14:00
Oláh Gergőnek malaca volt

Shrek és barátai vasárnap kétszer is megtelítették a pesti Arénát. A musical showban olyan nagy sztárok játszottak együtt, mint Oláh Gergő, Szinetár Dóra, Csonka András, és Serbán Attila. És hogy miért volt szerencséje Oláh Gergőnek? A cikkből kiderül.

Két teltházas előadást ünnepelhettek a Shrek musical sztárjai

A legtöbb szereplőt párja is elkísérte az esti koccintásra. A darab óriási sikert aratott, a művészek kicsit fáradtan, de annál boldogabban lazítottak a monumentális produkció után.

Szinetár Dóra a kézimunkázásra esküszik

A színésznő napjai nagy részét a színházban tölti, ezért megesik, hogy nassolgat, egy ideje azonban Dóri - egy barátnője tanácsára - evés helyett üvegfestékkel alkot szebbnél szebb dísztárgyakat.

Story Extra 2016-05-23


szerző:
2016.05.23. 16:55
A Shrek musical sztárjai komoly golf kiképzést kaptak

Feke Pálról kiderült, van egy titkos szenvedélye, imád golfozni. Ezzel még nem is volna baj. De a Shrek musical próbájának szünetében úgy döntött, hogy kollégáit, Fiónát és Szamarat, mármint Szinetár Dórit és Csonka Bandit is ráveszi a golfozásra. A többiek laza ütögetésre számítottak, ehelyett komoly oktatásban volt részük.

Shrek, Fióna és Szamár pontozta a gyerekeket

Itt a farsang, áll a bál! Feke Pál, Szinetár Dóra, Csonka András, Danics Dóra, Oláh Gergő és Antal Timi voksolt a fiatalok jelmezeire, de nem volt könnyű a feladatuk.

Boldog születésnapot, Szinetár Dóra!

Születésnapost köszönthetünk ezen a napon a stúdióban, Szinetár Dóra személyében. A tv-nézők szeme láttára cseperedett kislányból érett nővé, és lopta be magát pillanatok alatt kislányos, mosolygós bájával mindenki szívébe. Mivel Hölgyről van szó, így nem firtatjuk, hogy hányadik, de mindenesetre szerettük volna egy picit közösen szemezgetni a szülinapi emlékeiből

A menekültkérdés felrobbantotta a közösségi médiát

Megállíthatatlanul ömlenek az ismerőseink véleményei az arcunkba, amint belépünk a közösségi oldalunkra. Felidegesítjük magunkat és vitába szállunk, ha nem értünk egyet valamivel?

40 év: Mi az Edda Művek sikerének titka?

Nálunk járt a jubiláló Edda Művek, de vendégünk volt Rippel Feri is a csütörtöki 8:08-ban, aki bemutatta nekünk kedvesét. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül.

Ma Magyarországon több, mint 40 ezer gyerek éhezik

Több mint 80 művész együtt hívja fel a figyelmet a gyermekéhezés problémájára. A kezdeményezésről a kampány ötletgazdájával, Horgas Péterrel, valamint a kezdeményezéshez csatlakozott Szinetár Dórával és Bornai Tiborral beszélgettünk.

Szinetár Dóra egy beteg kisfiút támogat

Márknál hét hónapos korában egy ismeretlen betegséget diagnosztizáltak, az orvosok kevés esélyt láttak arra, hogy életben maradjon. Ám ő nem adta fel. A kisfiúval és édesanyjával a várható gyógyulásról beszélgettünk, Szinetár Dórát pedig arról kérdeztük, hogy miért áll az ügy mellé.
 

Reflektor 14-08-18


szerző:
2014.08.19. 00:20
Reflektor 14-08-18

Reflektor: Szinetár Dóra és Makranczi Zalán a Szigeten bulizott. CeeLo Green interjút adott a Reflektornak.

Reflektor 14-07-22


szerző:
2014.07.23. 00:05
Reflektor 14-07-22

Reflektor: Bárdosi Sándornak fia lesz. Szinetár Dóra reagált a vádakra.

Szombat Esti Láz - A Nagy Félrelépés 14-05-24

Szombat Esti Láz - A Nagy Félrelépés: Szombat esténként újra felragyognak a fények és kezdődik a tánc! Idén tavasszal újra felcsavarjuk a szőnyeget, újra tánccipőt húznak a sztárok és hétről hétre igyekeznek majd minket meggyőzni tánctudásukról. A Szombat Esti Láz 2014-es sorozatában négy sztárpáré lesz majd a főszerep, tagjaik egy-egy profi táncos oldalán lépnek majd a parkettre, hogy bebizonyítsák: nemcsak szakmájukban rendkívül sikeresek, hanem ritmusérzékük és mozgáskultúrájuk is egyedülálló.

Rezes Judit a győztes félrelépő

Hetekig küzdöttek, megtanulták a leckét, tűrték a kritikát, kihozták magukból a maximumot. Ma este utoljára léptek félre, végül Rezes Judit és Lehoczky György léphetett a dobogó legfelső fokára.

A Döntő dallistája

Nem ugrik be, milyen dalra táncoltak a versenyzők a Szombat Esti Lázban? Itt megtudod!

Családi holtversennyel zárult a Hetedik Félrelépés

Elképesztő táncok, szemkápráztató ruhaköltemények és két tökéletes produkció. Így hangolódtak a párok a fináléra, akikre már szavazhatunk is innentől kezdve sms-sel.

A Hetedik Félrelépés dallistája

Nem ugrik be, milyen dalra táncoltak a versenyzők a Szombat Esti Lázban? Itt megtudod!

Szombat Esti Láz - A Nagy Félrelépés 14-05-17

Szombat Esti Láz - A Nagy Félrelépés: Szombat esténként újra felragyognak a fények és kezdődik a tánc! Idén tavasszal újra felcsavarjuk a szőnyeget, újra tánccipőt húznak a sztárok és hétről hétre igyekeznek majd minket meggyőzni tánctudásukról. A Szombat Esti Láz 2014-es sorozatában négy sztárpáré lesz majd a főszerep, tagjaik egy-egy profi táncos oldalán lépnek majd a parkettre, hogy bebizonyítsák: nemcsak szakmájukban rendkívül sikeresek, hanem ritmusérzékük és mozgáskultúrájuk is egyedülálló.

Szombat Esti Láz - A Nagy Félrelépés 14-05-10

Szombat Esti Láz - A Nagy Félrelépés: Szombat esténként újra felragyognak a fények és kezdődik a tánc! Idén tavasszal újra felcsavarjuk a szőnyeget, újra tánccipőt húznak a sztárok és hétről hétre igyekeznek majd minket meggyőzni tánctudásukról. A Szombat Esti Láz 2014-es sorozatában négy sztárpáré lesz majd a főszerep, tagjaik egy-egy profi táncos oldalán lépnek majd a parkettre, hogy bebizonyítsák: nemcsak szakmájukban rendkívül sikeresek, hanem ritmusérzékük és mozgáskultúrájuk is egyedülálló.

Csökkent Rezesék szavazótábora

Múlt héten a szavazatok 36%-át gyűjtötték be, a szokatlan keringőjükre viszont csak a netezők 30%-a voksolt.

Győzőék maximális pontszámmal nyerték meg a hatodik Félrelépést

A színész partnerével, Karcagi Dalmával nem csak bécsi keringőjére kapott maximális pontszámot, de a páros bezsebelte Csonka András plusz pontjait is, így 45 ponttal végzett az első helyen.

Trónok harca a táncparketten

Maximális pontszámokat, és megosztott első helyet láthattunk a Szombat Esti Láz Ötödik Félrelépésénél. Kérdés innentől az, hogy Szinetár Dóráék, vagy Rezes Juditék ülnek föl majd többször a képzeletbeli trónra a nyolc adás során?

Az Ötödik Félrelépés dallistája

Nem ugrik be, milyen dalra táncoltak a versenyzők a Szombat Esti Lázban? Itt megtudod!

Rezes Judit elszívta a többiek szavazatait

Képtelenség letaszítani a trónról őket Lehoczky Gyurival, így csak arra tudunk gondolni, hogy vámpírok módjára szívják el a szavazatokat a többi versenyzőtől.

Szombat Esti Láz - A Nagy Félrelépés 14-05-03

Szombat Esti Láz - A Nagy Félrelépés: Szombat esténként újra felragyognak a fények és kezdődik a tánc! Idén tavasszal újra felcsavarjuk a szőnyeget, újra tánccipőt húznak a sztárok és hétről hétre igyekeznek majd minket meggyőzni tánctudásukról. A Szombat Esti Láz 2014-es sorozatában négy sztárpáré lesz majd a főszerep, tagjaik egy-egy profi táncos oldalán lépnek majd a parkettre, hogy bebizonyítsák: nemcsak szakmájukban rendkívül sikeresek, hanem ritmusérzékük és mozgáskultúrájuk is egyedülálló.

Makranczi Zalán még Jáksó Lászlót is meghatotta!

Párbajoztak és egymással is táncoltak a szerelmesek, s alighanem Szinetár Dóra és Makranczi Zalán közös produkcióját még sokáig emlegetni fogjuk.

A Negyedik Félrelépés dallistája

Nem ugrik be, milyen dalra táncoltak a versenyzők a Szombat Esti Lázban? Itt megtudod!

Legyőzhetetlen Rezes Judit és Lehocky György párosa!

Úgy tűnik a netezők megingathatatlanok: nincs jobb táncos pár a Szombat Esti Lázban Rezes Juditnál és Lehoczky Györgynél.

Szombat Esti Láz - A Nagy Félrelépés 14-04-26

Szombat Esti Láz - A Nagy Félrelépés: Szombat esténként újra felragyognak a fények és kezdődik a tánc! Idén tavasszal újra felcsavarjuk a szőnyeget, újra tánccipőt húznak a sztárok és hétről hétre igyekeznek majd minket meggyőzni tánctudásukról. A Szombat Esti Láz 2014-es sorozatában négy sztárpáré lesz majd a főszerep, tagjaik egy-egy profi táncos oldalán lépnek majd a parkettre, hogy bebizonyítsák: nemcsak szakmájukban rendkívül sikeresek, hanem ritmusérzékük és mozgáskultúrájuk is egyedülálló.

Intim közeledések, pofonok és pironkodó zsűri

Egyre forróbb a hangulat a Szombat Esti Lázban. Mi lesz a folytatás?

Elcsattant az első csók a Harmadik Félrelépésen

Rezes Judit a műsor alcíméhez híven ország-világ előtt csókolta szájon táncpartnerét, amiért szerelme, Szabó Győző méltó bosszút állt, ugyanis éppen Juditékat megelőzve nyerte meg a Szombat Esti Láz harmadik show-ját.

Szombat Esti Láz - A Nagy Félrelépés 14-04-19

Szombat Esti Láz - A Nagy Félrelépés: Szombat esténként újra felragyognak a fények és kezdődik a tánc! Idén tavasszal újra felcsavarjuk a szőnyeget, újra tánccipőt húznak a sztárok és hétről hétre igyekeznek majd minket meggyőzni tánctudásukról. A Szombat Esti Láz 2014-es sorozatában négy sztárpáré lesz majd a főszerep, tagjaik egy-egy profi táncos oldalán lépnek majd a parkettre, hogy bebizonyítsák: nemcsak szakmájukban rendkívül sikeresek, hanem ritmusérzékük és mozgáskultúrájuk is egyedülálló.

Szombat Esti Láz - A Nagy Félrelépés 14-04-12

Szombat Esti Láz - A Nagy Félrelépés: Szombat esténként újra felragyognak a fények és kezdődik a tánc! Idén tavasszal újra felcsavarjuk a szőnyeget, újra tánccipőt húznak a sztárok és hétről hétre igyekeznek majd minket meggyőzni tánctudásukról. A Szombat Esti Láz 2014-es sorozatában négy sztárpáré lesz majd a főszerep, tagjaik egy-egy profi táncos oldalán lépnek majd a parkettre, hogy bebizonyítsák: nemcsak szakmájukban rendkívül sikeresek, hanem ritmusérzékük és mozgáskultúrájuk is egyedülálló.

Rezes Juditékat letaszították a trónról!

Szatírt, cowboy-t és fenéksöprögetőt is láthattunk a Második Félrelépés során, mégsem ők, hanem egy harcos páros győzött Rezes Judit és Lehoczky György előtt!

A Második Félrelépés dallistája

Nem ugrik be, milyen dalra táncoltak a versenyzők a Szombat Esti Lázban? Itt megtudod!

Döntöttek a netezők: Rezesék voltak a legjobbak!

Lezárult az első igazi megmérettetés a Szombat Esti Láz oldalán, és úgy tűnik egyelőre nagy az egyetértés az internetezők és a zsűri között.

Szinetárék nyerték a szimpátiaszavazást!

Sokszor halljuk, hogy egy szavazás során minden voks nagyon sokat számít, s ez most ismét bibozonyosodott. Hatalmas hajrágyőzelmet láthattunk!

Szombat Esti Láz - A Nagy Félrelépés 14-04-05

Szombat Esti Láz - A Nagy Félrelépés: Szombat esténként újra felragyognak a fények és kezdődik a tánc! Idén tavasszal újra felcsavarjuk a szőnyeget, újra tánccipőt húznak a sztárok és hétről hétre igyekeznek majd minket meggyőzni tánctudásukról. A Szombat Esti Láz 2014-es sorozatában négy sztárpáré lesz majd a főszerep, tagjaik egy-egy profi táncos oldalán lépnek majd a parkettre, hogy bebizonyítsák: nemcsak szakmájukban rendkívül sikeresek, hanem ritmusérzékük és mozgáskultúrájuk is egyedülálló.

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán próbáján jártunk

Míg Szinetár Dóra a lusta izmaival küzd, addig szerelme, Makranczi Zalán az időbeosztásával. A Szombat Esti Láz versenyzőit a próbateremben látogattuk meg, ahol éppen lázasan készültek a műsorra.

Reflektor 14-04-01


szerző:
2014.04.02. 01:00
Reflektor 14-04-01

Reflektor: Csézy augusztusban mondja ki a boldogító igent! Szinetár Dóra és Makranczi Zalán próbáján jártunk.

Hámori Ildikó büszke a lányára

Szinetár Dóra kislány korától kezdve csodálta édesanyját a színpadon, és annak idején az ő példáját követve döntött úgy, hogy színész lesz. A nemrég Kossuth-díjat kapott színésznő meglátogatta a Szombat Esti Lázra készülő lányát egy táncpróbán.

Reflektor 14-03-26


szerző:
2014.03.27. 00:10
Reflektor 14-03-26

Reflektor: Hámori Ildikó büszke a lányára. A nemrég Kossuth-díjat kapott színésznő meglátogatta a Szombat Esti Lázra készülő lányát egy táncpróbán, amely után együtt meséltek riporterünknek a kapcsolatukról. Szabó Ádám a sajátjaként szereti a szerelme kisfiát.

Szinetár Dóra szerelme ellen is felveszi a tánccipőt

Szinetár Dóra és párja, Makranczi Zalán is bizonyíthat a táncparketten. Noha a két színész egymás riválisaként versenyez majd a Szombat Esti Lázban, mégis azt gondolják, hogy saját magukkal kell majd leginkább megküzdeniük.

Reflektor 14-03-14


szerző:
2014.03.15. 00:15
Reflektor 14-03-14

Reflektor: Szinetár Dóra szerelme ellen is felveszi a tánccipőt. Katus Attila nem találja az igazit.

SZEL: Szinetár Dóra és párja is táncra perdülnek

A Szombat Esti Láz nagy kihívás lesz mindkettőjük számára, mondják. Kis segítség csupán talán annyi lesz, hogy a latin és a standard mellett ezúttal modern és vicces stílusú táncok is lesznek.

Szinetár Dóra és párja is táncra perdülnek!

Eddigi pályafutásuk során egyszer dolgoztak együtt, ami gyümölcsöző volt számukra, most viszont a Szombat Esti Lázban ellenfelekként léphetnek majd a táncparkettre.

Ismert anyukák dobták le a ruhát a jó ügy érdekében

Hat híres anyuka, akik ezúttal nemcsak nevüket, arcukat adták egy kampányhoz, hanem a testüket is. Vállalták, hogy lányukkal vagy lányaikkal félmeztelenre vetkőznek és egyetlen alkalommal így állnak kamera elé. Mindezt azért, hogy felhívják a figyelmet a mellrák megelőzhetőségére.

Fókusz 12-09-11


szerző:
2012.09.11. 20:50
Fókusz 12-09-11

Fókusz: „Elraboltak!” - Megszólal az a férfi, aki feljelentette az exlégiós testőrt, mert az állítólag fogva tartotta őt. Levetkőzött! - Dobó Kata ledobta ruháit egy fotózás erejéig, ráadásul a gyermekével állt a fényképező elé. Luxus-vádak - Dzsudzsák Balázs felháborodott, mert a 60 milliós sportautójával foglalkoznak, nem a góljaival.

Fókusz 12-09-04


szerző:
2012.09.04. 20:50
Fókusz 12-09-04

Fókusz: Nagy találkozás - Zámbó Krisztián hónapok óta nem látta Amerikában élő édesanyját. Vera az X-Faktor miatt utazott haza. Keserű méz - Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán először álltak kameránk elé, amióta bejelentették válásukat. A rajongók kitartanak. Megindult a lavina - Az RTL II plakátjaitól beindultak az internetezők. Jönnek a legpihentagyúbb szlogenek!

Szinetárék először álltak kamera elé a szakítás óta

Miközben a musicalszínész házaspár válságbajutott magánélete hetek óta címlaptéma, ők egyre soványabban ugyan, de mosolyogva, kedvesen állnak ki ezrek és ezrek elé. Elkísértük őket egy fellépésükre.

Reflektor 12-08-24


szerző:
2012.08.25. 00:30
Reflektor 12-08-24

Reflektor: Szinetár Dóra új életet kezdett. Judy kibékült egykori zenésztársával.

Reggeli - Csak csajok 12-08-17

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Sorra mondanak búcsút egymásnak a sztárpárok

Alig ért véget az olimpia, máris új hír terjedt: Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán szakítottak. A színésznőnek ez már a második válása, első férje egy nála 20 évvel idősebb balett táncos volt.

Fókusz 12-08-15


szerző:
2012.08.15. 20:05
Fókusz 12-08-15

Fókusz: Újra együtt - Seherezádé hisz a felmelegített húslevesben, hiába szakított olyan durván vele Claudio. Külön utakon - Válásával lett címlapsztár a Szinetár-Bereczki páros. Mi, illetve ki állhat a szakítás hátterében? A bajnok nyomában - Meglepetésparti, masszázs és barátnő. Egy napot töltöttünk az aranyérmes Berki Krisztiánnal.

Csak csajok 11-09-23


szerző:
2011.09.23. 09:05
Csak csajok 11-09-23

A Csak csajokban arról beszélgettünk, hogy vannak-e kifejezetten férfias házimunkák, és, hogy milyen trükkökkel lehet rávenni a pasikat, hogy segítsenek otthon.

Fél kettő 11-09-07


szerző:
2011.09.07. 14:20
Fél kettő 11-09-07

Fél kettő: Spontán vakáció - Úti cél nélkül indult nyaralni Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán, Veronáig jutottak. Kerek évforduló - Fergeteges bulival ünnepelte 60. születésnapját Pataky Attila. Az álomgyár küszöbén - Hogyan tud egy magyar érvényesülni Hollywoodban? Vendégünk volt Bánfalvy Ági.

Álomesküvő sztárfellépőkkel


szerző:
2011.06.21. 07:50
Álomesküvő sztárfellépőkkel

Bajner Dóra és Vadócz Krisztián mesebeli körülmények közt mondták ki a boldogító igent.

Szinetár Dóra elárulta fogyása titkát

Az egészséges és jóízű élet gyakorlatilag Dóra hobbija lett, amit nem is megterhelő betartani.

Csak csajok 10-12-17


szerző:
2010.12.17. 09:05
Csak csajok 10-12-17

Csak csajok: Azt mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de a hasonlóval lehet együtt élni. A Csak csajokban többek között erre kerestük a választ.

Reggeli 10-08-11


szerző:
2010.08.11. 08:17
Reggeli 10-08-11

Ma reggel kiderült, milyen az, ha a szikvíz és a bor buszozni indul, méghozzá Hajós András buszsofőrrel. A Reggeli vendége volt még Zséda, Szinetár Dóra és Bereczky Zoltán, akik az Összefogás dalával segítik az árvízkárosultakat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való