KERESÉS search-close

Szilvi

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szilvi"

Szilvitől végleg elfordult a testvére?

Szilvi és Gábor nem tudtak segíteni a lány testvérén, Angélán…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Laura bolti lopást varrt Evelin nyakába

Szilvi ráakart ijeszteni Gyulára. Evelint mardosta a bűntudata. Orsi ékszert talált André szobájában.

Gyula halálosan megfenyegette Szilvit

Szilvi megpróbálta magával vinni testvérét, amikor Gyula közbelépett…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Szilvi kész lenne megölni Gyulát?

Szilvi megpróbált hatni Angélára. Laura megpróbálta elterelni a gondolatait. Roland tévedett.

Kiderült miért szakadt szét Szilvi családja

Gábor rájött, hogy mi történt Szilvi családjával…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Furcsa élményekkel teli volt Milán első napja taxisként

Gábor segíteni próbált Szilvinek. Tivadar gyanakodni kezdett Flóra és Tamás viszonyára. Milán első napja taxisként nem ment zökkenőmentesen.

Gábor: „Van valami, amit Szilvi eltitkol előlem…”

Gábor és Szilvi összevesztek, amikor a lány megtudta, hogy anyja kereste őt…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Gábor: „Segítenem kell Szilvin…”

Szilvit keresni kezdte az anyja. Lili bejelentette, hogy elköltözik Olivérhez. André letagadta Orsit.

Gábor teljesen ledöbbent Szilvi tragikus történetét hallva

Szilvi elmesélte Gábornak, hogy mi történt vele az elmúlt időszakban…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Gábor újrakezdi Szilvivel?

Laura teljesen kifordult önmagából. Karola és Bagoly új dalon dolgoztak. Szilvi felkereste Gábort.

Anikó is ilyen „álom menyecskére vágyik”

Zserald szeretné, ha barátnője és édesanyja kibékülnének, hogy újra együtt élhessenek. Egy gond van csupán: Tímea és Szilvi csak veszekedni tudnak egymással. Akkor ki költözik kihez?

Gábor félbeszakította Zoé-ék rögtönzött divatbemutatóját

Zoé és Evelin együtt terveztek jelentkezni egy casting cég álláshirdetésére, Gábor azonban kiakadt, amikor meglátta, hogy barátnője milyen ruhában akar elmenni. Zoé nem akarta hagyni, hogy Gábor megszabja neki, mit tehet, így összevesztek.

Lali meztelenül lepte meg Evelint

Lali reggel Nikit várta reggelire, de a lány lemondta a találkozót. Lali kedve nagyon rossz lett, ezért Joe megkérte Evelint, hogy vidítsa fel a fiút. Ez sikerült is, de Lali túllőtt a célon, és meztelenül kötött ki a lány mellett a fürdőkádban, amiért Evelin leteremtette őt. Ezt követően Laller kiállt a Margitszigetre egy táblával, és ölelést kért az emberektől. Végül azonban ez is balul sült el, mert Lalit megakarta verni az egyik ölelkező lány pasija.

Zoé Daninak: „Tartsd magad távol Gábortól!”

Zoé kétségbeesve próbálta távoltartani egymástól Gabit és Danit. Evelin megpróbálta felvidítani Lalit. Karola kellemetlen helyzetbe került otthon, és a munkahelyén is.

Zoé szex megvonással fenyegette Gábort

Joe boldog volt, amikor kiderült, hogy Zoé és Gábor kibékültek, ráadásul még egy kis pénz is ütötte a markukat, az albérlet rezsiköltségeinek visszatérítésekor, ezért Joe úgy döntött, a pénzből vesznek az albérletbe valami újat. A fiúk mindenáron sörcsapot szerettek volna, de Zoé és Evelin, egy új tévé mellett érveltek. A lányok végül Gábort is maguk mellé állították, amikor Zoé szex megvonással kezdte fenyegetni Gabit.

Evelin: „Hálás vagyok a többieknek, hogy befogadtak…”

Evelin és Szilvi berúgnak a hostelben, miközben egy szobát kellett kitakarítaniuk, ezért a tulaj kitette őket. Kétségbeesésében Szilvi úgy döntött, hogy hazaköltözik a családjához, ezért érzelmes búcsút vettek egymástól barátnőjével. Ezt követően Evelin összefutott Joe-val, aki felajánlotta neki, hogy költözzön be hozzájuk, az albérletbe.

Joe megmentette Evelint

Evelint és Szilvit kirakták a hostelből. Rolandnak megtetszett az új pultos lány, Lia. Milán Karesz segítségét kérte a munkájában.

Előző rész (2017. szeptember 29.)

Evelint és Szilvit kirakták a hostelből. Rolandnak megtetszett az új pultos lány, Lia. Milán Karesz segítségét kérte a munkájában.

Következő rész (2017. szeptember 29.)

Evelint és Szilvit kirakják a hostelből. Rolandnak megtetszik az új pultos lány, Lia. Milán Karesz segítségét kéri a munkájában.

Evelint és Szilvit kirabolták

Szilvi egy fiúval állított haza a hostelbe, aki meglopta őt és Evelint. Miután a lányok minden pénzüket elvesztették, találtak maguknak egy takarítónői állást, ahol azonban csúnyán kihasználta őket a megbízójuk.

Ildikó porig rombolta Joe életét

Joe mindenét elveszítette, amikor leégett a műhely. Karola szenved a szakítástól. Evelint és Szilvit meglopták.

Előző rész (2017. szeptember 22.)

Joe mindenét elveszítette, amikor leégett a műhely. Karola szenved a szakítástól. Evelint és Szilvit meglopták.

Következő rész (2017. szeptember 22.)

Joe mindenét elveszíti. Karola próbálja feldolgozni a szakítását. Evelint és Szilvit meglopják.

Evelinéknek menekülniük kellett átmeneti lakásukból

Miután Andor lelépett, Robi újra bepróbálkozott Evelinnél és Szilvinél, de hála Evinek, még azelőtt eltudtak menekülni a lakásból, hogy a fiú erőszakoskodni kezdhetett volna velük. A két lány ezután először Joe-hoz folyamodott segítségért, majd egy hostelben szálltak meg.

Előző rész (2017. szeptember 15.)

Szofi attól fél, megtalálta Tamás sötét oldalát. Dani még mindig gyötrődik a szakítástól. Evelin és Szilvi tisztességtelen ajánlatot kapnak.

Szofi felhívta magához Tamást az első randi után

Szofi és Tamás első randija boldogan végződik. András úgy dönt, ideje kirángatni Danit a depressziójából. Evelin és Szilvi elmenekülnek az erőszakos Robi elől.

Következő rész (2017. szeptember 15.)

Szofi attól fél, megtalálta Tamás sötét oldalát. Dani még mindig gyötrődik a szakítástól. Evelin és Szilvi tisztességtelen ajánlatot kapnak.

Evelin tisztességtelen ajánlatot kapott

Miután kirakták őket a hotelből, Evelin, Szilvi és Andor, a fiú egyik ismerőséhez költöznek, akinek azonban furcsa elképzelései vannak arról, hogy mit kérjen a lányoktól a lakhatásért cserébe.

Bori Rolandról: „Megesett rajta a szívem”

Bori segített Rolandnak egyenesbe hozni az életét. Zoénál betelt a pohár, amikor Totó és Gábor újra veszekedni kezdtek. Evelin és Szilvi megalázó helyzetbe kerültek Andor miatt.

Előző rész (2017. szeptember 14.)

Bori attól tart, hogy elveszíti Karola barátságát, ha kiáll Roland mellett. Zoé csúnyán összeveszik Totóval. Evelint, Szilvit és Andort kidobják a hotelből.

Következő rész (2017. szeptember 14.)

Bori attól tart, hogy elveszíti Karola barátságát, ha kiáll Roland mellett. Zoé csúnyán összeveszik Totóval. Evelint, Szilvit és Andort kidobják a hotelből.

Evelin Rolandnak: „Akit szeretsz, azt tönkre akarod tenni”

Amikor végleg kirakták őket az albérletből, Evelin és Roland csúnyán összevesztek azon, hogy kinek a hibája otthonuk elvesztése.

Szilárd rémisztő trükkel próbálta feldobni kapcsolatát

Karoláéknál egy veszélyesnek tűnő férfi kereste Szilárdot, ami felzaklatta a lányt. Joe, egy rosszul sikerült ebédet követően, elmenekült Tamarától, és egy másik nővel töltötte a nap hátralevő részét. Evelin durván összeveszett Rolanddal, ezért a fiú faképnél hagyta lakótársait, míg a lányok Andorral indultak el új albérletet keresni.

Előző rész (2017. szeptember 08.)

Roland és Szilvi reggel aggódnak, mert egész éjjel nem sikerült elérniük Evelint. Joe-ék montenegrói vizes partit terveznek. Milán és Karesz pedig Győző bulijára készülnek, mikor megtudják, hogy Győzőre rásózták az idegesítő unokatestvérét, Anitát. A lány ünneprontó, és nagy veszélyt jelent a bulira!

Dani Evelinnek: „Köztünk soha többet nem lesz semmi…”

Evelin többször is megpróbált bocsánatot kérni Danitól, de a fiú hallani sem akart róla. Az elutasítást csak tetézte, hogy Evi és lakótársai ultimátumot kaptak a kiköltözésre, ezért úgy döntöttek közösen lerészegednek.

Dani nem érti, Evelin miért aggódik ennyire Roland miatt

Miután  Roland totál szétcsúszott, Evelin próbálja összekaparni, ám a fiú nem hallgat rá és újabb bajokba sodorja magát, amiből - Dani nem tetszése ellenére is - a lány próbálja meg kirángatni.

Adri unja, hogy anyukája rövid pórázon tartja őt

Adri jóban van az anyukájával, de Szilvi nagyon rövid pórázon tartja őt. Az anyuka szíve szerint azt is megszabná, kivel randizzon a lánya, mit csináljon, és rendszeresen beleszól a magánéletébe. Adri azért jött az Anikó Show-ba, hogy megkérje anyukáját, ne szóljon bele ennyire az életébe. Vajon mit reagál Szilvi lánya kérésére?

Szilviék megfogadják, hogy felhagynak a bulizással

Bécy Rolandékra bízta Rockyt, de ők ahelyett, hogy a kutyával foglalkoztak volna, folytatták a bulizást. Mikor Evelin hazament, látta, hogy Andorék alszanak, a kutya pedig egy piás üveg mellett gubbaszt, és gyorsan elvitték állatorvoshoz.

Előző rész (2017. augusztus 17.)

Mivel Rocky teljesen felpörög, Szilviék attól félnek, hogy a kutya megitta a vodkájukat. Dani reggel elmeséli az apjának, hogy Gréti kedvéért feladta azt az álmát. Tamás idegeire megy Paula veszekedési listája.

Következő rész (2017. augusztus 17.)

Mivel Rocky teljesen felpörög, Szilviék attól félnek, hogy a kutya megitta a vodkájukat. Dani reggel elmeséli az apjának, hogy Gréti kedvéért feladta azt az álmát. Tamás idegeire megy Paula veszekedési listája.

Rolandot szétveri kiszemeltje pasija

Roland a fejébe veszi, hogy elcsaklizza Daniellát Andor elől, és sikerrel is jár. Amikor szex után kikíséri a lányt az ajtó elé, összefutnak Daniella barátjával, Balázzsal, és a srác csúnyán összeveri Rolandot. 

Bence dumájától szem nem marad szárazon!

Bence azért jött az Anikó Show-ba, hogy meghódítsa Szilvi kegyeit. A nagydumás srácnak nemcsak Anikót, de a közönséget is sikerült megnevettetnie.

Ha Bence megváltozik, elnyeri Szilvi kegyeit?

Bence szeretné visszahódítani ex „barátnőjét”, ugyanis azt állítja, hogy megkomolyodott, és már nem él zűrös életet. Szilvi és Bence sosem alkottak egy párt, és mivel a srác úgy érzi, hogy kiélte magát, szeretné elkötelezni magát a lány mellett. A nagydumás srác már alig várta, hogy Szilvia belépjen a stúdióba, aztán nem is húzta az időt, előállt neki a terveivel. 

Előző rész (2017. augusztus 11.)

Barbi szíve majd megszakad, de szakít a Joe-val. Bécy házassági ajánlatot tesz neki, amit Kíra boldogan el is fogad. Szilvinek elfogy a türelme, és ivászatba kezd új lakótársa, Andor társaságában.

Szilvit sokkolja Andor beköltözése

Mikor Szilvi hazaér, ismét megjelenik Andor, és mindenki tiltakozása ellenére közli, hogy megállapodott a főbérlővel, és beköltözik a lakásba.

Következő rész (2017. augusztus 11.)

Barbi szíve majd megszakad, de szakít a Joe-val. Bécy házassági ajánlatot tesz neki, amit Kíra boldogan el is fogad. Szilvinek elfogy a türelme, és ivászatba kezd új lakótársa, Andor társaságában.

Maja végleg elveszíti két legjobb barátnőjét?

Maja úgy dönt, ideje elköltöznie, mivel már Evelinnel és Szilvivel sem képes együtt élni, azok után, hogy a két lány tönkretette a kapcsolatát Andorral.

Szilvi Majának: „Mit kell tennem, hogy legalább egy esélyt adj?”

Szilvi kétségbe volt esve, amiért Andorral való afférja véget vethet Majával való barátságának…

Előző rész (2017. augusztus 04.)

Gábor elintézi, hogy Totó beköltözhessen az albérletbe. Szilvi alkoholba folytja bánatát, és lefekszik Andorral. Dani mérgesen reagál, amikor az apja ismét felbukkan Budapesten.

Maja:

Szilvi alkoholba folytja bánatát, aminek következményében óriási hibát követ el, lefekszik Andorral. Maja mit sem sejtve ér haza, hogy visszaadja Szilvinek a pénzt, és döbbenten értesül róla, hogy barátnője lefeküdt a barátjával.

Maja leszámol Szilvivel és Andorral

Maja sokkot kap, mikor rájön, hogy legjobb barátnője és szerelme lefeküdtek egymással...

Előző rész (2017. augusztus 03.)

Dani és Gréti szakítanak, és a lány lelép a Bécy házból. Kíra csodálatos napot tölt el Milánnal, és megnyílik a fiú előtt. Szilvi és Andor között bensőséges pillanat alakul ki.

Következő rész (2017. augusztus 04.)

Gábor elintézi, hogy Totó beköltözhessen az albérletbe. Szilvi alkoholba folytja bánatát, és lefekszik Andorral. Dani mérgesen reagál, amikor az apja ismét felbukkan Budapesten.

Szilvi kishíján megcsókolja Andort

Maja munkahelyén vészhelyzet lép föl, és le kell lépnie, miközben Szilvi ott marad Andorral a kocsmában, hogy befejezzék a csocsómeccset.

Következő rész (2017. augusztus 03.)

Dani és Gréti szakítanak, és a lány lelép a Bécy házból. Kíra csodálatos napot tölt el Milánnal, és megnyílik a fiú előtt. Szilvi és Andor között bensőséges pillanat alakul ki.

Szilvi és Vivi kapcsolatában nem a bizalmatlanság a legfőbb gond?

Vivi azért jött el a műsorba, hogy rendezze kapcsolatát édesanyjával. Bár a kapcsolatuk baráti, a kölcsönös bizalom hiányzik belőle, ugyanis Vivi hazudozásai miatt Szilvi már nem bízik meg a lányában...

Szilvi retteg a hagyományos két-és négylyukú gomboktól!

Levente kicsit nehezen viseli barátnője fóbiáját, Szilvi ugyanis retteg a gomboktól. Levente nem hordhat inget, a lakástextileken pedig tépőzárra cserélte a gombokat. A férj azért jött el az Anikó Show-ba, hogy segítsen legyőzni kedvese félelmét.

Szilvi előbb fogna meg egy tarantullát, mint egy gombot

Levente hozott pár hagyományos gombot, hogy Szilvi úrrá legyen a félelmén, és megérintse ezeket a gonosz tárgyakat. A lány inkább arrébb ült, és azt mondta, előbb fog meg egy szőrös tarantullát, mint egy pókot.

Előző rész (2017. július 27.)

Szilvi visszatér az albérletbe és megismerkedik Andorral. Reggel Paula és Tamás között ismét vita kerekedik. Dani és Evelin újra szexelnek.

Következő rész (2017. július 27.)

Szilvi visszatér az albérletbe és megismerkedik Andorral. Reggel Paula és Tamás között ismét vita kerekedik. Dani és Evelin újra szexelnek.

Dani kitartása célt ér: Evelin megbocsájt szerelmének

Evelin büszkeségből és saját maga védelmében többször lekoptatja Danit, azonban a srác nem adja fel ilyen könnyen, és addig próbál hatással lenni Evelinre, míg a lány beadja a derekát.

Előző rész (2017. február 02.)

Miközben Evelin sikertelenül panaszkodik Szilvinél, Gréti Danit vigasztalja. Magdi rajtakapja Szimónát és Bécyt. Dia megalázza Gábort az albérletben.

Maján súlyos lelki sebeket ejtett a támadás

Maja elhatározta, hogy amilyen gyorsan csak lehet, el akarja felejteni a brutális támadást. Bár eleinte úgy tűnt, Maján nem ejtett mély lelkisebet a bántalmazás, egy ártalmatlan érintés ráébresztette, hogy sok időbe telik majd feldolgozni a történteket...

Maját brutálisan megverik az utcán

Zsolt hazafelé menet elkapja Maját, és követeli a lánytól, hogy kérjen tőle bocsánatot. Mikor Maja ellenkezik, Zsoltnak elborul az agya, és megveri a lányt.

Zsoltnak elborul az agya, és megveri Maját

Maja úszott a boldogságban, mikor hazaért Kanadából. Az egyetlen bökkenő csak az volt, hogy Kristóf bejelentette: pár napra külföldre kell utaznia egy tetováló kiállításra. Maja ezért Szilvivel és Evelinnel ment el megünnepelni a hazatérését, azonban az este borzalmasan ért véget...

Szilvi megtudja, hogy Botond átverte

Miután a férfi nem jelentkezett az együtt töltött éjszakájuk után, Szilvi az irodában értesül arról, hogy Botondot áthelyezték, és már el is költözött a feleségével együtt, ugyanis a férfi nős...

Előző rész (2016. december 23.)

Tamás megtudja, hogy Márk szakít Lénával, az új barátnőjével. Szilvi ráébred, hogy Botond mindvégig hazudott neki. Lali túllép az aggályain, és végül kibékül a barátaival.

Szilvinek elmaradt a karácsonyi csodája, Botond elhagyta őt

Miután Szilvi az éjszakát Botondnál töltötte, reggelre a férfinak hűlt helyét találta, és telefonon sem tudta utolérni. Később Szilvi kénytelen volt ráébredni, hogy Botond hazudott neki...

Előző rész (2016. december 22.)

Magda félrenyel egy falatot, és fuldokolni kezd. Szilvi és Botond lefekszenek egymással. Lali szemtanúja lesz egy Niki és Gábor között elcsattanó csóknak.

 

Következő rész (2016. december 23.)

Tamás megtudja, hogy Márk szakít Lénával, az új barátnőjével. Szilvi ráébred, hogy Botond mindvégig hazudott neki. Lali túllép az aggályain, és végül kibékül a barátaival.

Szilvi lefekszik Botonddal

Este a céges karácsonyi bulin Botond és Szilvi még közelebb kerülnek egymáshoz, de István, Szilvi főnöke rányomul a lányra, a helyzetből a fiú menti ki. És miután lelépnek az elfajult karácsonyi buliról, egy lakásban kötnek ki…

Következő rész (2016. december 22.)

Magda félrenyel egy falatot, és fuldokolni kezd. Szilvi és Botond lefekszenek egymással. Lali szemtanúja lesz egy Niki és Gábor között elcsattanó csóknak.

Botond és Szilvi újra csókban forrnak össze

A főnök megbízza Szilvit a karácsonyi csapatépítő programjának a kitalálásával, és ebben Botond segít neki. A fiatalok újra összemelegednek, és jól szórakoznak az ötletelés során.

Előző rész (2016. december 14.)

Barbi az ágyban köt ki Robival, de Alexa az utolsó pillanatban megzavarja őket. Szilvi szomorú, mert Botond a randijuk óta nem közeledik hozzá. Gábor azt hazudja Lalinak, hogy Niki szerelmes belé.

Következő rész (2016. december 14.)

Barbi az ágyban köt ki Robival, de Alexa az utolsó pillanatban megzavarja őket. Szilvi szomorú, mert Botond a randijuk óta nem közeledik hozzá. Gábor azt hazudja Lalinak, hogy Niki szerelmes belé.

Előző rész (2016. december 07.)

Hogyan végződik Attila és Szilvia valamint Júlia és Olivér randevúja? Tóbiás komoly lépésre szánja el magát. Bözsit megkísérti a Parkinson sétára összegyűlt pénz. Vajon hogyan sikerül Ádámék akciója a raktárban?

Szilvi és Botond között elcsattant az első csók

A lány a munkahelyén, Botondot húzta és egy kétszemélyes vacsorát ajándékoz neki Mikor Szilvi már éppen kiborulna, a fiú meghívja a kétfős vacsorára, ami kitűnően sikerül…

Előző rész (2016. december 07.)

Joe rábeszéli Robit, hogy végezze el náluk a renoválási munkálatokat. Botond és Szilvi között elcsattan az első csók. Paula életében váratlanul felbukkan Márk.

Következő rész (2016. december 07.)

Joe rábeszéli Robit, hogy végezze el náluk a renoválási munkálatokat. Botond és Szilvi között elcsattan az első csók. Paula életében váratlanul felbukkan Márk.

Előző rész (2016. december 05.)

Bori még lopni is képes lenne, hogy segítsen Vincének. Gábor és Lali hősiesen kiállnak Niki mellett, amikor a lány találkozik a volt vőlegényével. Szilvi elhatározásra jut: el fogja hívni Botondot randira.

Szilvi és Botond randija rosszul sül el

A lány elhívta Botondot randizni, azonban az esti italozásra kénytelen volt másokat is meghívni. Mivel a srác egyik munkatársa, Andrea is feltűnően közeledett Botondhoz, a fiú lemondta az estét...

Előző rész (2016. december 02.)

Roland szerencsét próbál egy fogadóirodában, de útközben elveszíti a pénztárcáját. Bori meghívja magához az anyját és a bátyját. Szilvi bevallja, hogy szerelmes az egyik kollégájába, Botondba.

Kristóf segít Szilvinek pasizni

Szilvi szerelmes az egyik call centeres kollégájába, Botondba. A lány elhatározza, hogy este a munkahelyén felhívja magára Botond figyelmét. Az a terve hogy Kristóffal eljátssza, hogy ő a pasija. Végül Kristóf beszélgetésbe elegyedik a fiúval és megállapítja, hogy valami nem stimmel vele.

Következő rész (2016. december 05.)

Bori még lopni is képes lenne, hogy segítsen Vincének. Gábor és Lali hősiesen kiállnak Niki mellett, amikor a lány találkozik a volt vőlegényével. Szilvi elhatározásra jut: el fogja hívni Botondot randira.

Következő rész (2016. december 02.)

Roland szerencsét próbál egy fogadóirodában, de útközben elveszíti a pénztárcáját. Bori meghívja magához az anyját és a bátyját. Szilvi bevallja, hogy szerelmes az egyik kollégájába, Botondba.

Maja végre belátja, hogy Kristóffal akar lenni

Maja reggel nagyon féltékenyen reagált Angélára, Kristóf pedig emiatt úgy gondolja, hogy Majának még mindig vannak érzései iránta. Kristóf ezt közölte is a lánnyal, de Maja mindent tagadott. Kristóf azonban nem adta fel ilyen könnyen…

Maja ezúttal túl messzire ment?

A lányok csajos estét tartanak, de Maja túlságosan a pohár fenekére néz, agresszív lesz, és magára marad. Otthon ezután még Kristóf szeretőjével, Angélával is egymásnak esnek, a részeg lány nem tud uralkodni magán és „meglepetést” hagy Angéla táskájában…

Következő rész (2016. november 16.)

Barbi összefut a régi iskolai szerelmével, Robival. Roland hatalmas lehetőséget kap Katalintól. Maja, Evelin és Szilvi csajos napot tartanak.

Hiába ment el Maja, nem változott semmi?

Maja újra visszatért Budapestre, azonban nem egyedül, hanem Bencével. Szilvi és Evelin örültek az újdonsült "párocskának", Kristóf viszont nem tudta visszafogni magát...

Evelint gyengéd érzelmek fűzik Simonhoz?

A lány még mindig fel van kavarodva Simon miatt, ezért elhatározza, hogy a Levihez fűződő kapcsolatára fog koncentrálni, hogy túllépjen a Simon iránti érzésein, emiatt úgy dönt, kerülni fogja féltestvérét.

Kristóf szerelmet vall Majának

Kristóf teljesen össze van zavarodva, miután Maja tegnap lefeküdt vele, utána viszont megint visszautasította. Ezért beszélgetést kezdeményez, és bevallja neki az érzéseit...

Maja és Kristóf újra egymáséi lettek

Maját reggel a nőgyógyászatról hívták, hogy menjen be sürgősen. A lány beparázott, hogy baj van. Végül Kristóffal ment el a rendelőbe, ahol kiderült, hogy összekeverték a leleteit...

Evelin és Levi végre összejöttek

Mikor Levi még a munkahelyen is Evelin részeg vallomásán élcelődött, a lány dühösen hagyta ott a kávézót, és elhatározta, hogy végleg felmond. Ezért Maja és Simon odacsalogatták Evelint és Levit is egy bárba, hogy kibékítsék őket…

Maja féltékeny Kristófra?

Maja és Kristóf együtt dolgoznak egy fotózáson, ahonnan a macsó az egyik modell lánnyal megy el ünnepelni. Maját ez nagyon bántja, de pozitívan csalódik, mikor Kristóf később mégis feltűnik…

Maja hiába féltékenykedett, Kristófnak még mindig ő kell

Alexa fotózása kis híján fuccsba ment, mert a tetováló, aki a modelleket festette volna, nem tudott elmenni a fotózásra. Végül a lány Kristófot kérte fel a munkára, aki Maját is magával vitte...

Evelin: „Levi, érzek irántad valamit!”

Evelin Majával és Szilvivel elment egy bárba, ahol azonban váratlanul Levi is megjelent egy lánnyal. Evelinen féltékeny lett, később pedig a lány részegen berontott Leviékhez az albérletbe...

Evelin részegen szerelmet vallott Levinek

Evelin a kávézóban ismét összeveszett Levivel, és egy hirtelen ötlettől vezérelve beteget jelentett. Munka helyett pedig Majával és Szilvivel egy csajos napot töltött együtt egy bárban, ahol azonban váratlanul Levi is megjelent…

Kristóf: „Én most tényleg komolyan gondolom a kiscsajjal”

Miután a programokkal teli nap végén Maja direkt mással flörtöl, Kristóf kiakad és számon kéri a lányt..

Kristóf mindent megtett, hogy Maja kedvében járjon

Amikor Maja a nehéz műszak után nagyon kimerülten ért haza, Kristóf elhatározta, hogy fel fogja vidítani a lányt…

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való