KERESÉS search-close

Szilágyi János

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szilágyi János"

Szilágyi János megtalálta a tökéletes asszonyt?

A délutáni szieszta után érdekes téma merült fel: János inkább a magányra szavaz, ha az alvásról van szó. De mit szól ehhez a felesége?

Idegenekkel cseverészni a parton? Sima ügy. János rengeteget változott, és ez szerinte az öregedés eredménye. Hogy hogyan viseli? Elfogadja és így nincs gond.

Ha a koráról kérdezik, senki sem hiszi el az igazságot, miszerint már betöltötte a 80-at. De néha megtréfálja a kérdezőket, és csal egy kicsit.

Értékeljük Papp Gergőt! Szilágyi János elemzett!

Miközben Gergő kérdezgetett, bele se gondolt, de a riporter legenda végig őt figyelte, és elemezte a kérdéseit. Vajon hogyan értékelte Pimaszúr munkásságát?

A riporter, aki szinte bármit megengedett magának

Azt mondták rá, hogy az apja miatt ilyen bátor. Kiváló riporter, aki próbálkozott a televízióval is. Szilágyi János nemcsak kiváló, hanem szókimondó riporter volt, aki szinte bármit megengedett magának.

Felhívás: Várjuk azok jelentkezését, akik annak idején hallgatták Szilágyi János műsorait

Az ismert rádiós és tévés a 70-es, 80-as években olyan  népszerű műsorokat vezetett mint a Táskarádió vagy a Halló, itt vagyok. A 90-es években a televízióban ment nagy sikerrel több műsora. Szilágyi Jánosnál ma forgatott a 21. század stábja. A riporter arról beszélt, nem érzi magát 80 évesnek.

 

 

Szilágyi János 80 éves


szerző:
2016.05.03. 18:14
Szilágyi János 80 éves

Nyolcvanadik születésnapját ünnepli május 3-án Szilágyi János. Az ismert rádiós és tévés a 70-es, 80-as években vezetett olyan népszerű műsorokat  mint a Táskarádió vagy a Halló, itt vagyok. A 90-es években a televízióban ment nagy sikerrel több műsora. Szilágyi Jánosnál ma forgatott a XXI. század stábja.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való