KERESÉS search-close

Szilágyi Áron

32 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szilágyi Áron"

Top 5 – Úgy vív, mint az álomherceg, aki fehér ló nélkül sem okoz csalódást

Alázatos, kitartó, tehetséges és mérhetetlenül sármos. A 29 éves, szúrós kék szemű, 180 cm-es sportoló már kétszeres olimpiai bajnok kardvívásban.

Szilágyi Áron vadászpilótának készült?

Elindult a sportszezon, a kardvívó pedig kőkeményen edz a közelgő megmérettetésekre. De vajon hogyan jött a sport az életébe?

Film készül a magyar olimpiai bajnok Szilágyi Áronról

Szilágyi Áron mesélt a világbajnokságon szerzett friss élményeiről, ahonnan bronzéremmel tért vissza a magyar vívócsapat, illetve a róla készülő filmről is elárult pár titkot.

Életmentő jótékonykodás céljából állt össze a magyar sportvilág

A 28 éves kajakos Tóth Róbertnél ritka daganatos megbetegedést diagnosztizáltak, a magyar sportolók pedig egyként álltak össze, hogy segítsenek társuknak. Rami és Gergő Medveczky Erika világbajnok kajakozóval és Szilágyi Áron olimpiai bajnokkal beszélgettek a jótékony akcióról.

Miről kell lemondanunk, hogy sikeresek legyünk?

A kérdést Szily Nóra, Fésűs Nelly és Szilágyi Áron olimpikonunk válaszolja meg!

Szilágyi Áron sikerről, kudarcról

Szilágyi Áron kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok kardvívónk nem csak sikereket, kudarcokat is megélt pályája során - a részletekről ő mesélt nekünk!

Szilágyi Áron újra aranyérmet szerzett

A sportoló ugyan nehéz időszakon ment keresztül az utóbbi időszakban, szerencsére sikerült felszívnia magát. A riói, olimpiai arany után megérkezett a várva várt következő győzelem. Szilágyi Áron a szöuli GP-n ismét a dobogó legfelső fokára állhatott. A sikerekről és a róla készülő filmről is mesélt Rozináéknak.

Szilágyi Áron megnősült!


szerző:
2017.08.14. 19:06
Szilágyi Áron megnősült!

Szinte napra pontosan öt évvel azután, hogy megismerte kedvesét, el is vette feleségül. A kétszeres olimpiai bajnok vívó és szerelme Zalacsányon mondta ki a boldogító igent, szűk családi körben. A friss feleség, Szántó Betti korábban szintén vívó volt, Áronnal a londoni olimpia után találtak egymásra.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Feleségül vette szerelmét Szilágyi Áron

Júliusban árulta el a Story Extrának, hogy Bettivel a londoni olimpia óra szeretik egymást, azaz igazán gyorsan követték egymást az események.

Megnősült a hétvégén Szilágyi Áron

Családi és baráti körben mondta ki a boldogító igent - az erdélyi gyökereket és a családi hagyományokat tiszteletben tartva - Szilágyi Áron és kedvese. De nem csak az olimpiai bajnok kelt elt a napokban: Nyári Dia a Szigeten húzta szerelme újára a karikagyűrűt...

Összeházasodik szerelmével Szilágyi Áron

Több oka is van az ünneplésre Szilágyi Áronnak mostanában, ugyanis pár héttel ezelőtt átvette a vívók világranglistájának első helyét, befejezte tanulmányait az ELTE Pszichológia szakán és hamarosan feleségül veszi menyasszonyát is. A kétszeres olimpiai bajnokkal egy edzésen beszélgettünk.

Nem állnak meg ünnepelni!


szerző:
2017.01.13. 17:25
Nem állnak meg ünnepelni!

Csütörtökön Hosszú Katinkát és Szilágyi Áront választotta a Magyar Sportújságírók Szövetsége az év női és férfi sportolójának. Hatalmas és megérdemelt elismerés ez, a két klasszis viszont nem ünnepelteti magát – gyakorlatilag meg sem szakították edzéseiket. Egy – egy köszönő poszt után már arról tudósították követőiket, hogy teljes erőbedobással folytatják a készülést a versenyekre.  

 

Szilágyi Áron és Rédli András a kardvívás rejtelmeiről

Szilágyi Áron, kétszeres olimpiai bajnok és Rédli András, olimpiai bronzérmes mesélt Dombóvári Vandának arról, miért is érdemes belevágni ebbe a fantasztikus sportba. Egy biztos, aki egyszer elkezdi, nem fog csalódni!

Szilágyi Áron elárulta, miért és miben más második aranyérme

Szilágyi Áron itthon mesélt a Story Extrának arról, hogy miért és miben más a második aranyérem, mint az első. A kardvívó olimpiai bajnok élménybeszámolót is tartott, sőt azt is elárulta, milyen volt a magyar csapat zászlaját vinni, úgy hogy 1948 óta egyik zászlóvivő sem nyert olimpiai aranyat.

Olimpia: Van, akit felpörget, van, aki nem bírja a nyomást

Olimpiára kijutni és ott érmet szerezni. Az arany a legcsillogóbb, de minden érem számít és mindegyik értékes. Egy hosszú sportkarrier csúcsát, beteljesedését jelentheti, vagy egy sikeres sportéletút kezdete lehet. Kinek mit jelent.

Szilágyi Áron most ünnepel, jövőre házasodik

Már honvágya volt Szilágyi Áronnak. A most már kétszeres olimpiai bajnok kardvívó az aranyérmesek közül elsőként tért vissza Rióból. Éjszaka kisebb tömeg várta a repülőtéren. Azt mondta: még nem volt ideje ünnepelni, de a családjával és a barátaival most bepótolja. Menyasszonyával pedig az olimpiai szereplése után eldöntötték, jövőre összeházasodnak.

 

Bulik, könnyes boldogság és sztáros bejelentések – Ez történt a héten!

A héten is volt mindenféle finomság, amiben tobzódhattunk: olimpia-örömök, Sziget-tombolás, izgalmas bejelentések, poénok, cukiskodások és meglepő átalakulások! Visszapörgetnétek őket? Segítünk!

SZILÁGYI ÁRON: „Az én szememben Imre Géza is aranyérmes”

A kétszeres olimpiai bajnok sportolót ünneplő tömeg várta a Liszt Ferenc repülőtéren. A kardvívó sokig csak autogramokat osztogatott. Azt mondta, számára nem teher volt előző olimpiai aranyérme, hanem inkább inspiráció. Arról is beszélt, hogy mit gondol Imre Géza ezüstérmet hozó szerepléséről.

Szilágyi Áron lehengerlő kardozással védte meg olimpiai bajnoki címét!

Szilágyi Áron megvédte londoni olimpiai bajnoki címét. A címvédés önmagában is óriási dolog, ráadásul a kardvívó 68 éves átkot tört meg – a magyar csapat zászlóvivője 1948 óta nem tudott aranyérmet szerezni.

ÚT A KÉT ARANYIG:

Faludi Viktória pszichológus lassan 6 éve foglalkozik vívókkal, köztük Szilágyi Áronnal is. aki tegnap megvédte londoni olimpiai bajnoki címét. A szakember azt mondja, pont azért szép ez a sport, mert az összes pszichológiai eszközt használni kell. Nagyon sok mindenre kell figyelni, koncentrálni, pillanatok alatt változhat a helyzet, amihez villámgyorsan kell alkalmazkodnia egy vívónak.

Szilágyi Áron megható üzenete


szerző:
2016.08.11. 10:41
Szilágyi Áron megható üzenete

Hazánk kardvívó büszkesége az első magyar sportoló 1948 óta, aki az ötkarikás játék zászlóvivőjeként olimpiai aranyat nyert, emellett ő a harmadik magyar kardvívó, aki megvédte olimpiai bajnoki címét. Szilágyi Áron szívhez szóló üzenetet tett közzé csodálatos teljesítménye után.

Milyen legyen a bajnokok reggelije?

Milyen a bajnokok reggelije, ezt árulta el Gyurta Dániel, Szilágyi Áron és Kozák Danuta. Az olimpiai bajnokok alig három hónap múlva a riói olimpián bizonyíthatnak. A felkészülés hajrájában már egyáltalán nem mindegy, hogy mit esznek, ha nyerni akarnak.

Pokorny Lia párbajra hívta Szilágyi Áront

A színésznő szerint a főzés kimondottan érzéki dolog, olimpiai bajnok kardvívónk pedig nem tagadja, hogy őt elsősorban a barátnője ihleti meg a konyhában. Mindezt azon a különleges versenyen tudtuk meg, amelyen a két híresség összemérte a főzőtudományát.

Reflektor 13-11-12


szerző:
2013.11.13. 00:30
Reflektor 13-11-12

Reflektor: Csobot Adél nem köszönt el végleg Istenes Bencétől. Pokorny Lia párbajra hívta Szilágyi Áront.

Példaképeink titkai


szerző:
2013.03.30. 19:30
Példaképeink titkai

Mekkora a felelőssége annak, akit az emberek maguk elé helyeznek, bálványoznak? Ahogy régen, úgy most is tényleg mindent tudni akarunk, illetve tudnunk kell arról, akire hasonlítani szeretnénk? Hogyan él, mennyit keres, mi a titka és hová jár fodrászhoz?

Fókusz Plusz 13-03-30


szerző:
2013.03.30. 19:30
Fókusz Plusz 13-03-30

Fókusz Plusz: Akikre felnézünk - Példaképek Puskás Öcsitől Vastag Csabáig. Mi alapján választottunk bálványt magunknak régen és ma? Akik nem bírták - Szécsi Pál és Máté Péter maradandót alkotott, de el lehet-e felejteni egy közismert zenészt vagy sportolót, mert újak jönnek helyette?

Reflektor 12-12-04


szerző:
2012.12.05. 00:45
Reflektor 12-12-04

Reflektor: Gyurta Dani és Szilágyi Áron magánéleti titkai. Tóth Szabi kisfia nem az apjára ütött.

Portré 12-11-04


szerző:
2012.11.05. 01:30
Portré 12-11-04

Portré: D’Artagnan a stúdióban! És most nem egy film szereplői vagyunk. A vasárnap esti portréban, Szilágyi Áron vendégeskedik, a legfiatalabb kardvívó olimpiai bajnokunk.

Olimpikonok szurkoltak a kis X-eknek

A szombat esti X-Faktor show-n a londoni olimpikonok is ott ültek a közönség soraiban, mindegyikük egy-egy csinos hölgy társaságában.

Fókusz 12-10-04


szerző:
2012.10.04. 20:50
Fókusz 12-10-04

Fókusz: Vége a találgatásoknak - Az X Faktorban elindult, az adásból viszont kimaradt Hernádi Judit lánya. De mi történt vele? A nők bálványa - Szilágyi Áronért sorban állnak a hölgyrajongók! Egy napot tölthettünk a szuperszexi bajnokkal! Bejutottunk!- ... Ákos zártkörű lemezbemutató koncertjére. Az énekes elárulta jövő évi eddig titkos terveit!

Fókusz 12-08-03


szerző:
2012.08.03. 20:05
Fókusz 12-08-03

Fókusz: A bajnok nyomában - Otthonáig kísértük Szilágyi Áront, ahol lovashintó és ünneplő tömeg fogadta. Megható pillanatok közvetlen közelről. Felejthetetlen - Hogyan sikerült és kivel csattant el az első csók? Hírességek idézik fel életük egyik legizgalmasabb történetét. Olimpiai láz - Hogyan vélekednek Sebestyén Balázsék és az X-Faktor sztárjai a magyar olimpikonokról? És kulisszatitkok Londonból!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való