KERESÉS search-close

Szikora Róbert

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szikora Róbert"

Új gida táncol Szikora Robi oldalán!

Az „R-Go gida” ma már egy fogalom, a zenekar megalakulása óta vannak Robi mellett táncoslányok. A legújabb gida Szabó Dorina, aki már a 25. lány a zenekar történetében.

Most mutasd meg! - 5. évad 12. rész

Bár eddig leginkább a zsűripult mögött láthattuk álldogálni a Konyhafőnök séfjeit, most bebizonyították, mire képesek a testükkel! 

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Most mutasd meg! játékot is!

Új zenekart alapítottak az X-Faktor mentorai?

Puskás Peti, Gáspár Laci és Szikora Robi felszántották Balázs nappaliját. Így szólt tőlük a ’What is Love?’.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Olvass a számról! - 5. évad 12. rész

Sebestyén Balázs rendesen megkavarta a szálakat az Olvass a számról! játékban: az X-Faktor mentoroknak konyhai eljárásokat, míg a Konyhafőnök zsűritagjainak zenei szakkifejezéseket kellett kitalálniuk.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Olvass a számról! játékot is!

VICCES: Geszti Péter és Szikora Robi röhögőgörcsöt kapott

Gáspár Lacinak konyhai eljárásokat kellett kitalálnia az Olvass a számról! játékban, ami bizony okozott egy-két kacagtató pillanatot az X-Faktor mentorainak.

Az Olvass a számról! játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Olvass a számról! játékot is!

Hirtelen halál - 5. évad 12. rész

Kupak Tamás és a Sörnyitók? József és a színes tévé? Öreg halász és a Fender? Vajon ezek valódi zenekarok? Balázs ismét jól feladta a leckét a sztároknak.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Hirtelen halál játékot is!

Rácz Jenő: „Mi az a csikidám?”

A Robbanásveszély játék feladványától a Konyhafőnök séfje teljesen tanácstalanná vált. Vajon mit szólt ehhez Szikora Robi? 

A Robbanásveszély játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Robbanásveszély játékot is!

Zenészek a séfek ellen a Gyertek át legújabb adásában!

Ma este akasztják a hóhérokat Sebestyén Balázs nappalijában! Az ország legnépszerűbb házibulijában ezúttal a konyha nagyágyúi és a bulik királyai csapnak össze. Fördős Zé már többször megmérettette magát Balázs kanapéján, Gáspár Beának és a séfeknek azonban még újdonság a csipkelődős vetélkedő – ezért kicsit izgulnak is. De a mentorokat sem kell félteni, ha humorról van szó.

Geszti Péter: „Mindenki a saját zsírjában fog fürdeni…”

Ma este 22:15-től érkezik az X-Faktor mentorok és a Konyhafőnök séfek csatája. Vajon mit üzent Geszti Péter és Szikora Robi az ellenfeleiknek?

Geszti Péter rendesen beparáztatta Szikora Robit

Úgy tűnik, a rapper kijelentése kissé megrémisztette az R-GO frontemberét. Vajon mi volt az?

X-Faktor mentorok vs. Konyhafőnök séfek

Sebestyén Balázs csipkelődő, pikáns humort sem nélkülöző műsora megújult formában szórakoztatja újra a nézőket. Csütörtök esténként egy-egy tematika alapján meghívott hírességekből álló, két 4 fős csapat küzd meg egymással a dicsőséges győzelemért. Többek között összecsapnak a Nyerő Páros szerelmesei, Cicciolina és Kelemen Anna imádói, a jó nők é s rajongóik és szembenéz egymással a média két fenegyereke, Dömsödi Gábor és Hajdú Péter is, akik legkevésbé sem a felhőtlen viszonyukról közismertek. A műsorvezető és a játékosok a buli hevében sem kímélik egymást, a fergeteges hangulat garantált.

Rácz Jenő, a petting király?

Sebestyén Balázs csipkelődő, pikáns humort sem nélkülöző műsora megújult formában szórakoztatja újra a nézőket. Csütörtök esténként egy-egy tematika alapján meghívott hírességekből álló, két 4 fős csapat küzd meg egymással a dicsőséges győzelemért. Többek között összecsapnak a Nyerő Páros szerelmesei, Cicciolina és Kelemen Anna imádói, a jó nők é s rajongóik és szembenéz egymással a média két fenegyereke, Dömsödi Gábor és Hajdú Péter is, akik legkevésbé sem a felhőtlen viszonyukról közismertek. A műsorvezető és a játékosok a buli hevében sem kímélik egymást, a fergeteges hangulat garantált.

Milyen lenne ma Jézus?


szerző:
2019.04.22. 19:25
Milyen lenne ma Jézus?

Ha jönne, pont ugyanúgy viselkedne, mint 2000 évvel ezelőtt. Ugyanolyan érthetetlen lenne minden, amit mond - ezt gondolja Szikora Róbert és a különböző egyházi képviselői is hasonlóan fogalmaznak. Jézus nem volt forradalmár, de nem rejtette véka alá, hogy szerinte mi a baj a rendszerrel. Ő a szeretet hatalmát hirdette.

Gidát keres Szikora Róbert!

Az elmúlt három és fél évtizedben húsznál is több gida fordult meg az R-GO-ban! Szikora Robi ismét gidát keres, méghozzá gyorsan, hiszen nyakukon van a fesztivál szezon, és hamarosan megkezdődnek az élő koncertek – még torontói fellépésük is lesz! A részletekért nézd meg extra videónkat is!

KERESTETIK: így kell viselkednie egy igazi R-GO gidának!

Ki lesz a legújabb Gida az R-GO-ban? Szikora Robi részletesen elmagyarázta stábunknak, hogy milyen gidát keres!

Szikora Robi, aki nem fél szembe menni mindennel

Kisfiúként sok mindent kipróbált, sportolt, zenélt, s bár a családban mindenki mást akart, a Beatles feltette az i-re a pontot. Onnantól csak a zenének élt, és autodidakta módon tanult meg hangszereken játszani. A Hungária volt a csúcs, de a nézeteik nem egyeztek. A Hungária után mégsem volt megállás, bár az egyetlen lemezkiadó meg is fenyegette, hogy ha elhagyja az együttest, soha többé nem lesz nagylemeze. Ő azonban hátat fordított az exkluzív szerződésének, felesége pedig mindenben támogatója volt.

 

Geszti Péter és Szikora Róbert elfeledett közös múltja

Szikora Robi elképesztő energiákkal készül bevenni az arénát, egykori X-Faktoros mentortársával. Geszti Péterrel nem csak a sportban küzdenek egymással. A legendás RGO alapítója a Fókusz kamerája előtt kitárta rejtélyes gardróbjának ajtaját is!

35 éves az R-Go együttes!


szerző:
2018.11.26. 16:50
35 éves az R-Go együttes!

 A csapatot egy igazán hagyományos fotózáson értük utol. A jubileumot pedig igazi csikidam bulival ünneplik meg, ahol az ős R-Go tagjai is színpadra lépnek majd. Az öt férfi nevetve mesélt nekünk a kezdetekről, természetesen szafari kalapban, sőt azt is megtudtuk, hogy mi köze a sarki hentesnek a sztársághoz.

Szikora Róbert 65 évesen is pörög!

Szikora Róbertnek nem kell azt lesnie a hónap végén, hogy mennyi maradt a bankszámláján, a lassan 65 éves zenész karrierje során már összegyűjtött annyit, hogy ne kelljen kuporgatnia. Persze fellépéseket folyamatosan vállal, a naptára gyakorlatilag tele van koncertekkel ráadásul külföldre is rendszeresen hívják.

Hihetetlen: Sebestyén Balázs vs. Szikora Robi

Vundersőn és Zuperszexi négy évvel ezelőtti adásában a zenész volt az egyik vendég. Robit egy igen nehéz párbajra hívta ki Balázs, akinek egy üveget kellett "levarázsolnia" Jani fejéről. A bökkenő csak az volt, hogy az eszköz egy teniszlabda és egy teniszütő volt.

Nézd meg az interjút a nagy csikidámkirállyal!

Az énekes négy évvel ezelőtt megtudhattuk, hogy a Hungáriával sztár lett, aztán fellázadt. Hogyan akadályozták az R-GO beindulását és melyik volt az a dal, amelyet megjelenése után rögtön betiltottak? Szikora Róbert, a csikidamkirály, a XXI. században.

Hungária: felkerestük minden idők leghíresebb magyar együttesét

Minden idők talán leghíresebb magyar együttese, a Hungária a ’80-as évekbeli klasszikus felállásában már sohasem fog színpadra lépni. A zenekar egyik tagja nemrég halt meg, egy másik pedig súlyosan beteg. Vajon velük együtt örökre eltűnik a rock’n roll is Magyarországon? Mi az amit nekik és ennek a zenei stílusnak köszönhetünk? Mit adott a Hungária a magyar fiataloknak és mi maradt meg mostanra a tagokban a rock’n roll életérzésből?

Fókusz Plusz 2017-04-29


szerző:
2017.04.29. 18:50
SZIKORA RÓBERT:

Szikora Róbert szerint a Hungária nemcsak egy zenekar volt, hanem egy család is. Az énekes azt is megosztotta a Fókusz riporterével, hogy milyen volt a '80-as években rock sztárnak lenni, és persze azt is elárulta, hogy mi az a jampiság.

Puskás Petit hatalmas szerencse érte!

Három évvel ezelőtt történt, hogy a 2016-os X-Faktor mentorát egy olyan ember karolta fel, aki rengeteg tapasztalattal és életszeretettel rendelkezik. Az R-Go frontembere, Szikora Róbert több mint negyven éve van a pályán, zenéjéért több generáció is rajongott, és rajong a mai napig, így ha valaki, ő mindent tud a szakmáról. Puskás Petinek tehát kivételes szerencsében volt része, hogy az akkor 61 éves zenész láthatta el jótanácsokkal.

Story Extra 2017-02-09


szerző:
2017.02.09. 17:25
SZIKORA RÓBERT:

Szikora Róbert 2013-ban csatlakozott a műsorhoz. Érzelmi hullámvasúton ült és teljesen beszippantotta őt a tehetségkutató show.

Hihetetlen! Mire használja Sebestyén Balázs Szikora Róbert CD-jét?

A Gyertek át! műsorvezetője elárulta, hogy az énekes bizony nem érkezett üres kézzel a forgatásra. Sok-sok CD-t hozott magával, amikből Balázs már állítólag el is vett egy párat. A használat célje viszont elég rendhagyó...

Dúdoló


szerző:
2016.12.09. 22:40
Dúdoló

Kotkodálva Star Wars, huhogva Doktor Bubó, brekegve Queen vagy mekegve Michael Jackson? Igen! Te felismerted volna így a slágereket?

Hirtelen halál

Megjelent cikkek és magyar domain nevek izzasztották meg a sztárokat és a csapatkapitányokat.

Időgép


szerző:
2016.12.09. 22:40
Időgép

Geszti Péter és Gáspár Laci élete került terítékre Balázs nappalijában. Geszti élete Tóth Gabinak, Laci élete pedig Kovácsovics Fruzsinának adta fel a leckét.

Kérem a kezed!

A sztárok közel kerültek egymáshoz. Míg az egyikük mimikával, a másikuk gesztikulálással próbálta elmutogatni a feladványokat. Lássuk!

Utolsó láncszem

Ezúttal a "zs" betű és az a fránya memória izzasztotta meg a sztárokat. Lássuk, mennyi pénzt nyertek csapatkapitányuknak, az X-Faktorban is feltűnt Szőke Adriennek!

Szikora Róbert súlyos titkot árult el

Pontosan négy éve adott interjút az X-Faktor egykori mentora a Reflektor magazinnak. A beszélgetésben az volt az érdekes, hogy Róbert kendőzetlenül mesélt házasságáról, és arról, hogy miért nincsen gyerekük, és kiderül, miért nem adták fel. Ha érdekel a többi titok, amit a zenész elmesélt, nézd meg a videót!

Mi történik, ha a rocksztárok unatkoznak?

A ByTheWay tagjai kellemes meglepetéssel örvendeztették meg rajongóikat ezen a forró délutánon! Lássuk, mivel üti el az időt a jóképű srácokból álló banda!

Szikora Róbert nem engedte el mentoráltjai kezét

Azt mondják, hogy a legtöbb pletykát a fodrásznál és a teniszpályán lehet begyűjteni. Nos, mi az utóbbi helyre kísértük el Szikora Robit, aki még az X-Faktor után is egyengeti pártfogoltjai pályáját? És itt most nem csak a zenei pályára gondolunk. Van, hogy épp a salakpályán van szükség atyai jó tanácsokra.

Story Extra 2016-05-09


szerző:
2016.05.09. 16:55
SZIKORA RÓBERT:

Prince ösztönös, kivételes tehetségű zenész volt. Tucatnyi hangszeren játszott, csak úgy ontotta magából a dalokat, többszáz kiadatlan felvételt hagyott maga után. Legnagyobb titka az volt, hogy szinte minden populáris stílusban maradandót alkotott. Szikora Róbert arról is beszél, hogy miként hatott zenei stílusára a művész, és miben rejlett igazi zsenialitása.

Szikora Róbertnek még a rap is megy

A zenész otthonába van egy kis stúdió, ott értük utol váratlanul. Olyannyira, hogy érkezésünk előtt a zenész éppen egy új dalt írt. De aztán zongorázott és még legbecsesebb kincseit is megmutatta.

Story Extra 2016-04-01


szerző:
2016.04.01. 16:55
Hogyan ünnepelnek húsvétkor a sztárok?

Tojásfestés, húsvéti sonka, lakásdíszítés, locsolás, csak néhány dolog melyek a legtöbb embernél hozzátartoznak a húsvéti időszakhoz. Voksán Virág és Szikora Róbert mesél húsvéti előkészületeikről és arról, hogy ők mivel töltik az ünnepet. Virág még néhány húsvéti tojásdíszítési technikát is bemutatott, vagyis inkább próbált.

Story Extra 2016-03-25


szerző:
2016.03.25. 16:55
Dervalics Róbert - Ballag a katona

A színpadon szikár Róbert! A helyszín változatlanul a tábor, viszont új a dresscode, új a dal, új a csikidám? Lássuk hogy boldogult Feró dalával Robi!

Fókusz 15-07-22


szerző:
2015.07.22. 19:25
Fókusz 15-07-22

Fókusz: Hőségcsapda - Riporterünk majdnem elájult, amikor kipróbálta, meddig bírná friss levegő nélkül egy felforrósodott autóban. Extrém szülések - liftben született baba tegnap a Barátok köztben. Megmutatjuk, hogyan vették fel a filmes világ legendás jeleneteit. Sztárok az utcán - Hogyan viselkednek a járókelők, ha ismert emberrel találkoznak? Vastag Csabával és Kiss Ramónával teszteltük őket!

Szikora Robi felkarolta Puskás Petit

Az R-Go frontembere, Szikora Róbert több mint negyven éve van a pályán, zenéjéért több generáció is rajongott, és rajong a mai napig, így ha valaki, ő mindent tud a szakmáról. Puskás Petinek tehát kivételes szerencsében van része, hogy a 61 éves zenész látja el jótanácsokkal. 

After X 14-12-21


szerző:
2014.12.21. 22:30
After X 14-12-21

After X: 11. adás - Az ifjú hölgy még mindig a könnyeivel küszködött és csak azt hajtogatta, nem akarja, hogy véget érjen ez a csoda, ami vele történt. Olyan gyorsan zajlottak az események, hogy igazán még nem is volt ideje felfogni, hogy megnyerte az X-Faktort.

X-Faktor 2014 - Finálé 14-12-21

X-Faktor 2014 - Finálé: A Finálé hétvége olyan, mint a karácsony: egyszer van egy évben, de két napig tart! Szombaton eldőlt, kik lesznek az idei TOP3-ban, ma pedig eldől ki lesz 2014 hangja!

Bence végre mindent visszakap!

Istenes Bencére igencsak megorrolt a négy mentor, az évad során elkövetett kis csínytevéseiért. Kolosi Péter programigazgatótól ezért nagy fejmosást kapott.

X-Faktor 2014 - X-Faktor Nap 14-12-21

X-Faktor 2014 - X-Faktor Nap: A válogatáson több ezren voltak, az élő showra már csak tizenhárman maradtak. Mindannyian győzni akarnak. Öröm, bánat, feszültség, és izgalom. 106 nap története az X-Faktor Napon, ahol felelevenítjük az idei X-Faktor Válogatásának, Táborának, Mentorházainak és élő döntőinek legemlékezetesebb pillanatait a mentorokkal, az énekesekkel és hozzátartozóikkal, valamint a legelszántabb rajongóikkal és kritikusaikkal.

Szikora Róbert sziporkás dumái mindig nagyot robbantak

Egy elmeorvos nyájas nyugalmával kérdezem - hangzott többeik között ez is Szikora Róbert szájából a Válogatók legszélsőségesebb pillanataiban. A lányok mentora számtalan humor-bombával nevetette meg az X-Faktor nézőit és mentortársait egyaránt.

A mentorok és a Válogatók emlékei

A mentorok nagy izgalommal várják a Finálét: gyomorgörcs és száguldozó érzelmek tömkelegével egyensúlyoznak a nagy befejezés határában. Barabás Évi nemcsak a pillanatnyi érzelmeikről, de legszebb és legviccesebb emlékekikről is kifaggatta őket.

After X 14-12-20


szerző:
2014.12.20. 23:30
After X 14-12-20

After X: 10. adás - Benji még most sem meri elhinni, hogy bejutott a Fináléba. A fáradhatatlan Andi alvással készül, Juli pedig a következő kilométerkőre, azaz a holnapi produkcióira koncentrál.

X-Faktor 2014 - 10. élő show 14-12-20

X-Faktor 2014 - 10. élő show: A Finálé hétvége olyan, mint a karácsony: egyszer van egy évben, de két napig tart! Szombaton eldőlt, kik lesznek az idei TOP3-ban, vagyis kik küzdenek vasárnap este a végső győzelemért.

Az idei X-Faktor legnagyobb pillanatai

Sírás, nevetés, dráma és boldogság. Nem mindennapi pillanatokat láthattunk az X-Faktor idei évadjában. Most a mentorok emlékeznek a műsor legvidámabb és legszomorúbb eseményeire. Először vallanak csalódásról, nehéz döntésekről, elveszített türelemről és arról, hogy szerintük meddig jutnának, ha versenyzőként indulnának a műsorban.

Fókusz Plusz 14-12-20


szerző:
2014.12.20. 20:00
Fókusz Plusz 14-12-20

Fókusz Plusz: Hatalmas a tét - Már csak négyen vannak, de a végén csak egy maradhat. Ki lesz a befutó? Ricsi, Andi, Juli vagy Benji? Akinek sikerült - Hogyan élték meg a sikert az X-Faktor eddigi győztesei? Mire számíthat az idei nyertes? Jó tanácsok és a csillogás kulisszatitkai.

A mentorok elárulják, hogyan készülnek a fináléra!

Hétvégén kiderül, hogy ki nyeri meg az idei X-Faktort, ki lesz az év hangja, ki énekelheti majd el végül a győztes dalát, a hónapokig tartó, kitartó és hosszú munka után. A közös munkában pedig kulcsszerepük van a mentoroknak is, hiszen ők csiszolgatták heteken keresztül a versenyzőket igazi gyémántokká, akik ragyoghatnak majd a fináléban a színpadon. Hogyan telt a közös munka és milyen tnaácsokkal indítják útnak a mentoráltjaikat, Szikora Robertet, Tóth Andi mentorát és Litte G Weevilt, Horányi Juli mentorát kérdeztük.

After X 14-12-13


szerző:
2014.12.14. 00:00
After X 14-12-13

After X: 9. adás - Tóth Gabi dühös, mert egy lépéssel a cél előtt távozott a Tha Shudras. Alföldi Róbert szíve szerint inkább kiesne, csak a srácok folytathassák a versenyt.

X-Faktor 2014 - 9. élő show 14-12-13

X-Faktor 2014 - 9. élő show: A versenyzők híres filmslágerekkel és az évtized legjobb dalaival léptek színpadra. És eljött az utolsó párbaj, most dőlt el, hogy kik énekelhetnek a Finálé hétvégén.

After X 14-12-06


szerző:
2014.12.07. 00:00
After X 14-12-06

After X: 8. adás - A spoonos fiúk láthatóan még mindig nem ocsúdtak fel a kiesésükből. Nehezen tudták elhinni, hogy éppen Benji ellen kellett párbajozniuk, akivel korábban még egymást biztatták és erősítették.

X-Faktor 2014 - 8. élő show 14-12-06

X-Faktor 2014 - 8. élő show: A hat döntősnek ezúttal nemcsak egyéniben kellett bizonyítania, hanem duettekben is összemérhették a tudásukat. A sors fintora, hogy két olyan előadónak kellett párbajoznia, akik nem sokkal korábban még közös dallal dobogtatták meg a szívünket.

After X 14-11-29


szerző:
2014.11.30. 00:00
After X 14-11-29

After X: 7. adás - Borbély Ricsi nem tört össze a kiesése után. A párbaj szituációt viszont nagyon nehezen élte meg, hiszen a Tha Shudras tagjait a barátainak tekinti, a barátaival szemben pedig nem szeret harcolni.

X-Faktor 2014 - 7. élő show 14-11-29

X-Faktor 2014 - 7. élő show: Az X-Faktor 100. adása nemcsak szenzációs extra fellépőket, hanem számtalan meglepetést is tartogatott. A Tha Shudras másodjára kényszerült párbajozni, és a mentorok ezúttal sem tudtak dönteni.

After X 14-11-22


szerző:
2014.11.23. 00:00
After X 14-11-22

After X: 6. adás - Jakab-Péter Izabella könnyeivel küzdve beszélt az After X-ben, ahol elmondta, az X-Faktor dobbantó is számára, hisz itt fedezte fel, mi van benne valójában.

Bella: Nem fogom feladni!


szerző:
2014.11.22. 23:31
Bella: Nem fogom feladni!

Jakab-Péter Izabella könnyeivel küzdve beszélt az After X-ben, ahol elmondta, az X-Faktor dobbantó is számára, hisz itt fedezte fel, mi van benne valójában.

X-Faktor 2014 - 6. élő show 14-11-22

X-Faktor 2014 - 6. élő show: Siker, pénz, csillogás. Ezekről énekeltek ma a döntősök, egy valaki azonban nem csillogtathatja tovább tehetségét, nem nyerheti már meg a főnyereményt és búcsúznia kellett a 100. adás előtt.

After X 14-11-15


szerző:
2014.11.16. 00:00
After X 14-11-15

After X: 5. adás - Andelic Jonathan nem haragszik a mentorára. Az énekes úgy érzi, hogy álmodott, nagyon szépet és nagyon intenzíven, de ez most sajnos véget ért. G azt gondolja, hogy talán Jota stílusa nem a potenciális szavazókhoz áll közel, ezért kerülhetett ebbe a helyzetbe.

X-Faktor 2014 - 5. élő show 14-11-15

X-Faktor 2014 - 5. élő show: Harmadjára is megismétlődött a mentorok és a versenyzők legrosszabb rémálma. Horányi Julinak és Little G-nek ráadásul másodjára kellett átélnie mindezt. A továbbjutásért megint két csapattárs kényszerült párbajra.

Bella: Nem hiszem el, hogy mi történik velem

A kedvenc dalait énekli, és ez nem csak a mentoroknak, hanem a közönségnek is tetszik, Bella ezért érzi annyira jól magát, és el sem meri hinni, hogy ez vele történik.

After X 14-11-08


szerző:
2014.11.09. 00:10
After X 14-11-08

After X: 4. adás - Alföldi Róbert az okokat keresi, Borbély Ricsi pedig szomorú, mert a „testvérét” veszítette el, akivel hetek óta együtt él, együtt ébred és együtt énekel.

X-Faktor 2014 - 4. élő show 14-11-08

X-Faktor 2014 - 4. élő show: A 10 énekes egy nagyon fain bulit csinált, de a mosoly mindenki arcáról lefagyott, mikor megismétlődött a múlt heti dráma.

A Ricsik párbaja


szerző:
2014.11.08. 20:25
A Ricsik párbaja

A 10 énekes egy nagyon fain bulit csinált, de a mosoly mindenki arcáról lefagyott, mikor megismétlődött a múlt heti dráma. Ezúttal Alföldi Róbert két fia küzdött egymással.

After X 14-11-01


szerző:
2014.11.02. 00:10
After X 14-11-01

After X: 3. adás - Kicsit úgy érzi most, hogy véget ért egy álom, de egy párszor dobta már földre az élet, és ez csak egy újabb ilyen alkalom. Zsófi mégis bízik abban, hogy ezúttal minden jól fog alakulni.

X-Faktor 2014 - 3. élő show 14-11-01

X-Faktor 2014 - 3. élő show: A harmadik adás a „Show must go on” jegyében telt. Az énekesek örökérvényű számokat énekeltek olyan előadóktól, akik már csak a dalaikon keresztül lehetnek közöttünk. Azt már megszokhattuk, hogy minden adás végén búcsúzik valaki, a mai show azonban nem várt meglepetést hozott: egy sokak szerint méltatlan párbaj szituációt és minden mentor rémálmát.

Valóra vált Little G rémálma

A harmadik adás a „Show must go on” jegyében telt. Az énekesek örökérvényű számokat énekeltek olyan előadóktól, akik már csak a dalaikon keresztül lehetnek közöttünk. Azt már megszokhattuk, hogy minden adás végén búcsúzik valaki, a mai show azonban nem várt meglepetést hozott: egy sokak szerint méltatlan párbaj szituációt és minden mentor rémálmát.
 

Szikora Róbert lányai új oldalukat mutatták meg az X-színpadon

Jakab-Péter Izabella félredobta a visszafogott énjét és előhúzta a dögös Dér Heni-kártyát, meg is lett a sikere, és így az öröme is ezek után. Tóth Andi azonban szomorkodva, nem egy könnycseppel fogadta a mentorok kritikáit, és kicsit értetlenül állt produkciója előtt, hiszen szerinte jól teljesített.

After X 14-10-25


szerző:
2014.10.26. 00:45
After X 14-10-25

After X: 2. adás - Jenifer jövőbeni terveiről mesélt, elárulta, hogy kicsit csalódott, de nem adja fel. Jonathan és mentora pedig azt mondták, arra koncentrálnak, hogy a srác a nézők szívét is meghódítsa, ne csak a fülüket.

Ilyés Jenifer: „Szeretnék saját dalt és klipet”

Az X-Faktor második Élő Show-ja után Jenifernek kellett búcsúznia: abban már most biztos, hogy továbbra is szeretne a zenével foglalkozni. Egyetlen dolgot sajnál nagyon, hogy nem jutott alkalom arra, hogy a tánctudását is megmutathassa.

Szikora titkos terve Jeniferrel

Az X-Faktor második kiesője jövőbeni terveiről mesélt, elárulta, hogy csalódott kicsit, de nem adja fel.
 

A második élő show dallistája

Nem ugrik be, mit énekeltek a versenyzők az X-Faktorban? Itt megtudod!

X-Faktor 2014 - 2. élő show 14-10-25

X-Faktor 2014 - 2. élő show: Az X-Faktor második élő show-ja a szerelem jegyében telt és rengeteg meglepetést tartogatott. Az Afrikából visszatérő Szabó Zsófi köszöntötte a nézőket és a mentorokat az X-Faktor stúdiójában Istenes Bence oldalán. Volt sírás, állva tapsolás és negatív kritika is, végül ismét elbúcsúztunk valakitől.

Szikora ékszere nem tündökölhet tovább az X-Faktorban

Az X-Faktor második élő show-ja a szerelem jegyében telt és rengeteg meglepetést tartogatott. Az Afrikából visszatérő Szabó Zsófi köszöntötte a nézőket és a mentorokat az X-Faktor stúdiójában Istenes Bence oldalán. Volt sírás, állva tapsolás és negatív kritika is, végül ismét elbúcsúztunk valakitől.

After X 14-10-18


szerző:
2014.10.19. 01:15
After X 14-10-18

After X: 1. adás - Gabi megköszönte a nézőknek, hogy szavaztak a srácaira, és örül, hogy lehetőséget kapott, egy olyan különleges zenekar is a szereplésre, mint a Pálinka Republic. Bella mikor visszanézte magát, nem hitt a szemének, később különleges hobbijáról is mesélt.

X-Faktor 2014 - 1. élő show 14-10-18

X-Faktor 2014 - 1. élő show: Hitetlenül erős mezőnnyel, színes egyéniségekkel és színvonalas produkciókkal vette kezdetét a 2014-es X-Faktor első élő show-ja. Meglepetésekben és izgalmakban nem volt hiány, az adás végére pedig - ahogy ez lenni szokott – szem nem maradt szárazon, hiszen valakinek már most búcsúznia kellett.

Örömkönnyek és dráma a Mentorok házában

A Tábor után idén a mentorok háza is tartogatott meglepetéseket. A Fókusz pedig ott volt mind a négy helyszínen. Lássuk mi történt az eredményhirdetések után. 

GWENDOLIN: „Ez egy plusz lehetőség nekünk”

Egy utolsó lehetőség, egy utolsó esély. Gwendolin Szikora Róberttől kapta meg a tiszta lapot, amelynek mindenképpen örült, mégis benne a félelme, hiszen a kiesés veszélye is ott lebeg felette.

Örömkönnyek és dráma a Mentorok házában

A Tábor után idén a mentorok háza is tartogatott meglepetéseket. A Fókusz pedig ott volt mind a négy helyszínen. Lássuk mi történt az eredményhirdetések után. 
 

X-Faktor 2014 - Mentorok Háza 2. 14-10-12

X-Faktor: Magyarország közkedvelt énekes tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor 2014-ben is folytatódik! Az RTL Klub tehetségkutatójába idén már 14 éves kortól jelentkezhettek a versenyzők, a műsor készítői pedig egy igazán friss, színes, erős szériát ígérnek.

X-Faktor 2014 - Mentorok Háza 1. 14-10-11

X-Faktor: Magyarország közkedvelt énekes tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor 2014-ben is folytatódik! Az RTL Klub tehetségkutatójába idén már 14 éves kortól jelentkezhettek a versenyzők, a műsor készítői pedig egy igazán friss, színes, erős szériát ígérnek.

X-Faktor 2014 - A tábor, 2. 14-10-05

X-Faktor: Magyarország közkedvelt énekes tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor 2014-ben is folytatódik! Az RTL Klub tehetségkutatójába idén már 14 éves kortól jelentkezhettek a versenyzők, a műsor készítői pedig egy igazán friss, színes, erős szériát ígérnek.

X-Faktor 2014 - A tábor, 1. 14-10-04

X-Faktor: Magyarország közkedvelt énekes tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor 2014-ben is folytatódik! Az RTL Klub tehetségkutatójába idén már 14 éves kortól jelentkezhettek a versenyzők, a műsor készítői pedig egy igazán friss, színes, erős szériát ígérnek.

X-Faktor 2014 - A válogatás, 4. 14-09-27

X-Faktor: Magyarország közkedvelt énekes tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor 2014-ben is folytatódik! Idén a nézők számos újdonsággal találkozhatnak, köztük az új mentorral.

X-Faktor 2014 - A válogatás, 3. 14-09-20

X-Faktor: Magyarország közkedvelt énekes tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor 2014-ben is folytatódik! Idén a nézők számos újdonsággal találkozhatnak, köztük az új mentorral.

X-Faktor 2014 - A válogatás, 2. 14-09-13

X-Faktor: Magyarország közkedvelt énekes tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor 2014-ben is folytatódik! Idén a nézők számos újdonsággal találkozhatnak, köztük az új mentorral.

X-Faktor 2014 - A válogatás, 1. 14-09-06

X-Faktor: Magyarország közkedvelt énekes tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor 2014-ben is folytatódik! Idén a nézők számos újdonsággal találkozhatnak, köztük az új mentorral.

Ismét az R-GO-val dübörgött az agárdi Popstrand

A Popstrand 38 éve üzemel és alakul nyaranta 3 hónapra a magyar zenészek Mekkájává. Szikora Robi és az R-GO a 31. alkalommal léptek fel a legendás helyen, ahol már rengeteg sztár megfordult.

Pályatársai aggódnak Szaxi Maxiért

Kómában fekszik a 80-as, 90-es évek bálványa, Fekete Gyula, vagy ahogy többen ismerik Szaxi Maxi. Az évek óta vérnyomásproblémákkal küzdő énekes-szaxofonos a múlt hét elején kapott agyvérzést egy Északi-tengeri luxushajón, ahol dolgozott.

Bemutatkoznak az új R-GO gidák!

Farkas Bettina és Gyurom Natália már az X-Faktor tánckarában is feltűnt, sőt egyikőjük, a tavalyi gidacastingon második helyezett lett. Robi a 8:08 - Minden reggel adásában elárulta, hogy miért pont rájuk esett a választása.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való