KERESÉS search-close

Szerelmes Shakespeare

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szerelmes Shakespeare"

A Barátok közt színésze mérföldkőhöz érkezett!

Két évvel ezelőtt mutattuk be azt a fesztivált, amely hat héten keresztül tartott a Madách Színházban. A Shakespeare Fesztiválon  a tetőteraszon reneszánsz romkocsmát és táncházat hoztak létre, valamint Shakespeare műveit a legkülönbözőbb módokon dolgozták át. Solti Ádám is részese lehetett ennek a fesztiválnak: több sikeres zenés alakítás után ez volt az első komoly prózai szerepe.

Így emlékezett vissza Hajdu Steve a Reggelis műsorvezetésre!

Emlékeztek még, amikor Hajdu Steve volt a Reggeli műsorvezetője? A színész tisztán emlékszik, így megosztotta velünk akkori tapasztalatait, valamint azt is elárulta, hogy hol láthatjuk őt játszani!

Solti Ádám világbajnok kardvívótól vett leckéket

Szegény Solti Ádám, házhoz ment a pofonért. A Madách Színház ma este ismét színpadra állítja a Szerelmes Shakespeare-t. A darabban a Barátok közt sztárja is játszik, sőt kardozik is. Hogy jól menjen, világbajnok kardvívóhoz fordult tanácsért. Ő pedig nem kímélte a színészt.

Story Extra 2017-09-15


szerző:
2017.09.15. 16:50
Solti Ádám életében mérföldkő a Szerelmes Shakespeare

A Shakespeare Fesztivál hat hétig tart a Madách Színházban, ahol a tetőteraszon reneszánsz romkocsmát és táncházat hoztak létre, valamint Shakespeare műveit a legkülönbözőbb módokon dolgozzák fel. Solti Ádám életében hatalmas mérföldkő ez az előadás, mert több sikeres zenés alakítás után, ez az első igazán komoly prózai szerepe, amit Nagy Sándorral felváltva játszanak. 

Fókusz 2017-06-15


szerző:
2017.06.15. 18:55

Mosolygós Shakespeare!


szerző:
2017.06.15. 18:00
Mosolygós Shakespeare!

Rendező és főszereplő együtt írták alá a Szerelmes Shakespeare könyveket az Ünnepi Könyvhét Vörösmarty téri forgatagában. Solti Ádám Shakespeare-t alakítja a darabban, amelyet Szirtes Tamás rendezett. Utóbbi gondosan körmöli alá a nevét a könyvre a fotón, a Barátok közt színészének pedig szokás szerint akkora a mosolya, hogy nem lehet kétségünk afelől, hogy szereti a közönségtalálkozókat.

Shakespeare minden mennyiségben a Madáchban

Parádés szereposztással mutatták be hétvégén a Szerelmes Shakespearet a Madách Színházban. Ezzel kezdetét is vette az egyhetes Shakespeare fesztivál, ahol olyan különleges eseményekkel is várják a közönséget, mint a reneszánsz romkocsma, vagy a dalverseny. Rengeteg híresség is tiszteletét tette a premieren.

Story Extra 2017-06-14


szerző:
2017.06.14. 17:25
Íme Zara és Penny, a Szerelmes Shakespeare négylábú színészei!

Karádi Anett kutyaidomár Pennyvel és Zarával érkezett a Reggeli stúdiójába. A két kutyus profi színésznek számít már a szakmában, és néhány jutalomfalatért cserébe még a hangos nevetést is elviselik.

Hétvégén debütált a Szerelmes Shakespeare a Madáchban!

Hétvégén volt a Szerelmes Shakespeare premierje! A romantikus komédia óriási sikert aratott, Nagy Sanyi pedig elárulta, volt-e buli a bemutató után.

Kutyák a színpadon a Szerelmes Shakespeare-ben

Meg kellett tépniük az egyik színész palástját – erre csak kevés kutya képes, ezért kapta meg a Madách Színház legújabb darabjában, a Szerelmes Shakespeare-ben két border collie lány a Kutya szerepét. Zara és Penny profi színésznek számít már a szakmában, és ezt élőben, a színpadon is megmutatják.

KUTYÁK A SZÍNPADON: Zara és Penny a Szerelmes Shakespeare-ben!

A Szerelmes Shakespeare egyik szereplője négylábú. Kettős szereposztásban játssza a Kutya szerepét Zara és Penny. A két border collie trénerük minden mozdulatát lesik. A kutyák évek óta szerepelnek filmekben és reklámokban. De volt egy különleges tulajdonságuk, ami miatt rájuk esett a választás.

Szerelmes Shakespeare: nézzenek be a kulisszák mögé

Több kiló gyöngy és flitter, több száz méter bársony és selyem – csak az 500 ruha hónapokig készült a Madách színház új darabjához. A színház történetében soha nem volt még ilyen nagyszabású prózai előadás, mint a Szerelmes Shakespeare. Híradónk bemehetett a próbára, így most először láthatják készen a korhű jelmezeket.

 

London után Budapesten is színpadon a Szerelmes Shakespeare

A film után színpadon, London után Budapesten. A Madách Színházban hamarosan bemutatják a Szerelmes Shakespeare című darabot. A készítők azt ígérik, hogy mindenben különbözik majd a filmtől és londoni előadástól is. Szirtes Tamás, rendező ugyanis szabad kezet kapott a jogtulajdonosoktól.

Tompos Kátya a Szerelmes Shakespeare bemutatójára készül!

Tompos Kátya beharangozta, hogy nyáron a Szerelmes Shakespeareben debütál Violaként. A színésznő nemcsak a Madách új darabjáról beszélt, ugyanis szóba jöttek a régi szép idők is, amikor Anna és Kátya együtt jártak a Színművészetire.

Ismerős arcok a színpadon!


szerző:
2017.01.03. 17:25
Ismerős arcok a színpadon!

A Madáchban a szerelmes Shakespeare-t viszik színpadra, amiben olyan RTL-es nagyágyúk játszanak, mint Solti Ádám vagy Hajdú Steve - de a rendezőt, Szirtest Tamást is kikérdeztük a darabról.

Színpadon a Szerelmes Shakespeare

A Szerelmes Shakespeare című darab bemutatásának lehetőségéért több budapesti színház is versenybe szállt, végül Szirtes Tamás és csapata kapta meg a jogot. A héten bemutatták a szereplőket is, a legendás angol írót Nagy Sándor és Solti Ádám játssza majd, a gyönyörű múzsáikat, Tompos Kátya és Petrik Andrea.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való