KERESÉS search-close

Szerednyey Béla

22 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szerednyey Béla"

Pályatársak és rajongók kísérték utolsó útjára Koós Jánost

Egy szál virág – ezzel emlékeztek ma délután a Farkasréti temetőben Koós Jánosra. Az előadóművészt családja és barátai mellett pályatársai kísérték utolsó útjára, és rengeteg rajongó is lerótta kegyeletét. A megható búcsúbeszédet Szerednyey Béla olvasta fel. Utolsó interjúját tavaly januárban adta a Fókusznak, akkor az 50 éves táncdalfesztivált ünnepelte zenésztársaival.

Szerednyey Béla számára a színház nem munka, hanem hivatás

Szerednyey Béla nélkül nincs Madách Színház, de a hobbijait sem hanyagolja el, vajon milyen időtöltés köti a nyílt vízhez? 40 éve ugyanazon a helyen dolgozik, de egyáltalán nem esik nehezére, számára a színház nem munka, hanem hivatás.

Ki mozog otthonosabban a háztartásban?

Bódi Margó, Csonka Bandi, Magyar Attila és Szerednyey Béla közösen mentek neki a háztartási kvízünknek - íme az eredmény!

Szerednyey Béla 9 éves projektje kezd beérni!

Szerednyey Bélának nemcsak a színművészet a szenvedélye, hanem más is, amivel 9 éve foglalkozik. A részleteket ő árulta el nekünk!

MACSKÁK: Webber sikerdarabja már 35 éve Magyarországon

Amikor - 35 éve - a Macskákat, Webber egyik legnépszerűbb darabját bemutatták London és New York után először Magyarországon, átütő sikert aratott. Népszerűsége azóta is töretlen. A benne szereplő színészek mind szívesen emlékeznek vissza darabbeli élményeikre.

Portré - Szerednyey Béla


szerző:
2017.07.13. 00:00

Szerednyey Béla nem tréfál


szerző:
2016.11.29. 17:25
Szerednyey Béla nem tréfál

A színész éppen beéneklésre sietett, mi pedig elcsíptük néhány kérdés erejéig. Láthatóan a fellépésre koncentrált, hiszen már háromszor is színpadra szólították, de azért így is megtudtunk érdekességeket a vitorlázásról, a feleségéhez fűződő szoros viszonyáról és persze nem hagytuk ki a jól ismert Tréfis törpevetést sem.

Story Extra 2016-11-29


szerző:
2016.11.29. 17:25
Puskás Peti rendezte Szerednyey Béla első videóklipjét

Szerednyey Béla különleges feladatot kapott. A színész számtalan színházi és tv szerepet tudhat magáénak, nem rég pedig elkészült élete első videóklipje is, amit fiatal pályatársa, Puskás Peti rendezett. A közös munkáról kérdeztük őket.

Csuja Imre: „Csodákat láttunk”

A színművész mesélt a tehetségkutató eddigi válogatóiról, majd felköszöntöttük születésnapja alkalmából. De Szerednyey Béla is vendégünk volt, akit munkájáról és családjáról kérdeztünk. Nagy Ricsi pedig elmondta, hogyan öltözik a nyári hőségben. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Szerednyey Béla számára a család az első

Az egykori agglegény élete alaposan megváltozott a felesége, Szilvi érkezésével. Elmesélte nekünk, hogyan telnek családi hétköznapjai és jut-e még ideje másik szerelmére, a balatoni vitorlázásra.

Jön Csuja Imre, a Got Talent zsűritagja

Az Iszlám Állam lobogóját kitűzték egy bosnyák faluban, a Fókusz riportere ott járt, elmondja tapasztalatait. Szerednyey Béla életében a család játssza a főszerepet, hogy miért mellőzi kedvenc hobbiját, a vitorlázást, elmeséli holnap reggel. Aztán itt lesz velünk a Got Talent zsűritagja, Csuja Imre is, valamint megpróbálunk rájönni, milyen is a jó dinnye!

Az Agyeldobás főpróbáján jártunk

A Madách Színház legújabb darabjában, az Agyeldobás című vígjátékban három színész összesen húsz karaktert kelt életre, úgyhogy a nézők csak kapkodják a fejüket, amikor Simon Kornél vagy éppen Szerednyey Béla újabb és újabb jelmezben jelenik meg a színpadon. A színészekkel a darab főpróbáján beszélgettünk.

Bozsek Márk bemutatta kedvesét!

Hogy miért rejtegette eddig és ki az a lány, akinek sikerült elcsavarnia Bozsek Márk fejét, az kiderült a keddi 8:08-ban, mint ahogy az is, hogy Szerednyey Béla agglegény-e még. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Szerednyey Béla, az örök agglegény, vagy mégsem?

Nem várt fordulatot vett Szerednyey Béla élete. Amikor nem is számított rá és maga is berendezkedett az agglegény életmódra, a boldogság bekopogtatott az ajtaján Szilvia személyében, akit egyelőre csak az anyakönyvvezető elé vezetett, de a lagzi és az egyházi szertartás még várat magára. A nagy napról és jövőbeli terveiről faggattuk.

Szerednyey Béla búcsút intett az agglegényéletnek

A Madách Színház színésze, Szerednyey Béla már elmúlt ötvenéves, amikor rátalált élete szerelmére, Szilviára. Mint mondja, ő már felkészült arra, hogy agglegényként kell leélnie az életét, de úgy tűnik, egyáltalán nem bánja, hogy ez végül nem így alakult.

Reflektor 15-02-06


szerző:
2015.02.07. 01:30
Reflektor 15-02-06

Reflektor: Szerednyey Béla búcsút intett az agglegényéletnek. VV Gigi összeköltözött a szerelmével.

Reflektor 11-12-02


szerző:
2011.12.03. 00:25
Reflektor 11-12-02

Reflektor: Fekete Pákó 3 hónapja nem láthatta kisfiát. Szerednyey Béla rajong a 30-asokért.

Szerednyey Béla rajong a 30-asokért

A színész pontosan 30 évvel ezelőtt került a Madách Színházhoz és éppen akkor jutott hozzá ahhoz az autócsodához, ami 30 éve hűséges társa. Sajnos a nőkkel nem volt ilyen szerencséje a színésznek, legalábbis mostanáig!

Fél kettő 11-10-06


szerző:
2011.10.06. 14:15
Fél kettő 11-10-06

Fél kettő: Gyors visszatérés - szülés után 4 héttel ismét kajakozik Janics Natasa. Valóra vált álom - Mága Zoltán a pápa vendégeként a Vatikánban játszhatott. Vacsora négyesben - egy darab a házasság nagy kérdéseiről, vendégünk volt a rendező, Szerednyei Béla.

Fél Kettő 11-06-02


szerző:
2011.06.02. 14:20
Fél Kettő 11-06-02

Önfegyelem - Balázs úgy érzi, eddig túl sok mindent elvállalt, most nemet mondott. A magyar tengernél - Szerednyei Béla a nyarakat a Balatonnál tölti és Veszprémben rendez. Szerepcsere - Műsorvezetői feladatot vállalt egy gálán Király L. Norbi.

Fél Kettő 10-10-27


szerző:
2010.10.27. 14:40
Fél Kettő 10-10-27

Fél Kettő: Placebo - Vajon meg lehet gyógyulni a tudat erejével? Tényleg működik a placebo hatás? Csapda - Álláshirdetésre jelentkeztek, de a telefonszám emeltdíjas volt, a hirdetés pedig gyanús. Megaláztatás - Egyre több fiatal teszi fel az internetre volt barátnője - legtöbbször meztelen - fotóit.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való