KERESÉS search-close

Szerednyei Béla

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szerednyei Béla"

35 éve színpadon a Macskák

Ünnepel a Madách Színház: pontosan 35 évvel ezelőtt mutatták be a Macskák című musicalt. A darab azóta csaknem 1500-szor volt műsoron, és több mint másfél millió néző láthatta. A mostani jubileumhoz még a szerző, Andrew Lloyd Webber is gratulált.

Ügyes kis hazugságok a színpadon

Kerekes Éva 16 év után újra együtt dolgozik Szerednyey Bélával és Szirtes Tamással. A színésznő az Ügyes kis hazugságokban vállalta el az egyik főszerepet. Bár ő elég szókimondó, most évtizedes titkokat kell a színpadon családjával megosztania. A darabot a Madách Színház mutatja be.

Szerednyey Béla, Magyar Attila és Nagy Sándor igazi átváltozó művészek

A színészek igazi átváltozóművészek: mindenkinél máshol húzódik a határ, ameddig elmegy egy szerep kedvéért. De hogy van ezzel: Szerednyey Béla, Nagy Sanyi és Magyar Attila, akik darabról darabra, sőt akár darab közben is képesek a teljes átalakulásra?

SZEREDNYEI BÉLA: „Kicsit jutalomjátéknak érzem”

Rengeteg szerep és óriási tapasztalattal a zsebében élvezettel merült el Bill szerepében, melyet egy könnyed feladatnak tart.

Reflektor 13-05-13


szerző:
2013.05.14. 01:05
Reflektor 13-05-13

Reflektor: Nagy Sanyiék bűvészkedni tanulnak. Póth Dia és Kisó 25 éve jó barátok.

Szerednyei Béla szerelmét megírták a csillagok

A népszerű színész és kedvese, bár hosszú éveken át találkozgattak, szerelembe csak évekkel később estek. Szilvia mindig ott volt Béla körül, mint egyik leghűségesebb rajongója, de álmában sem gondolta volna, hogy majd a legnagyobb boldogságban élnek együtt.

Reflektor 12-10-03


szerző:
2012.10.03. 23:25
Reflektor 12-10-03

Reflektor: Nagy Feró titkos szenvedélye. Szerednyei Béla szerelmét megírták a csillagok.

Fókusz Plusz 11-07-16


szerző:
2011.07.16. 19:30
Fókusz Plusz 11-07-16

Vastag Csaba Almádira, Kordáék Velencére, Bodrogi Gyula szentendrei medencéjénél, Kóbor János aligai édenkertjében várt bennünket! Megmutatjuk, hol vészelik át a kánikulát a magyar és legnagyobb világsztárok! A mi imádott Balatonunk. Egykori szórakozóhelyek, éttermek és szállodák, amelyek mára lerobbantak, eltűntek, vagy átalakultak. Hogyan változott át a Balaton, és vele együtt mi magunk is? Szokatlan időutazás a Fókusz Pluszban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való