KERESÉS search-close

Szentmihályi Zsófi

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szentmihályi Zsófi"

Kiss Ramóna újra Szentmihályi Zsófi bőrébe bújik?

Pont egy évvel ezelőtt a Barátok közt egyik közismert karaktere, Zsófi visszatért a Mátyás király térre. A hírnek nemcsak a rajongók örültek, hanem Rami is.

Kiss Ramóna retro fotójától neked is nosztalgiázhatnékod támad!

A műsorvezető egyetlen fotóval elérte, hogy visszarepüljünk az időben húsz évvel ezelőttre.

Előző rész: (2018. június 21.)

Tóbiás későn vall színt Zsófinak a Kristóf iránt érzett szerelméről. Zsolt megoldja, hogy ne kelljen visszakerülnie az utcára. Balázs tervet eszel ki, hogy Hanna élete ne csak a betegségről szóljon.

Barátok közt: Kiss Ramóna lesz a ma esti meglepetésvendég!

A gyönyörű színésznő újra Szentmihályi Zsófi bőrébe bújik, így nemcsak Tóbiásnak és Kristófnak, de a nézőknek is meglepetést fog okozni. 

Barátok közt: Bartha Zsolt nem először veszti el a józan eszét!

A Rózsa tulajdonosa egyáltalán nincs jó passzban, szinte a gödör fenekén van. Öt évvel ezelőtt sem volt a topon, mikor még Szentmihályi Zsófival élt együtt. Az egyik pillanatban elveszti Zsolt a fejét, és a hálóingben lévő Zsófit egyszerűen kidobja a lakásból.

Ez ám a kész átverés a Barátok köztben!

Hét évvel ezelőtt Berényi Claudiát igen csúnyát átverte Bartha Zsolt és unokahúga, Szentmihályi Zsófi. Mikor kiderült az igazság, hatalmas patália alakult ki belőle.

Szexi lebukás a Barátok köztben!

Pontosan öt évvel ezelőtt óriási botrányba fulladt a Mátyás király tér egyik Berényi Kft. akicója. Egy prezentációt szerettek volna Miklósék összehozni, viszont a megfelelő videó helyett egy teljesen más felvétel jelent meg a kivetítőn. Zsófi és Miklós heves szexjelenetét így az egész ház látta.

Emlékeztek erre: ilyen volt Zsófi és Miklós kapcsolata a Barátok köztben!

A sorozat egyik felejthetetlen jelenete ledöbbentette a nézőket. Zsófi egyik nehéz pillanatában Berényi Miklóstól kér segítséget, aki azonnal igent mond. Természetesen egy csavar is van a dologban, Miklós csak úgy segít a lánynak, ha Zsófi lefekszik vele. A Fókusz riportere öt évvel ezelőtt megkérdezte a szereplőket, hogy ők vajon mit szólnak a dologhoz.

Emlékeztek még Bartha Zsolt és Szentmihályi Zsófi kapcsolatára?

Ha a Barátok közt egyik legviharosabb és legszenvedélyesebb kapcsolatára kéne szavaznunk, akkor bizonyéra Zsolt és Zsófi is kapna egy pár voksot. Ezen a napon, pontosan öt évvel ezelőtt Zsófi és Zsolt között egy mindent tisztázó beszélgetés zajlott, amiből most a férfi nem jött ki jól.

Zsófi és Tóbiás Ádám segítségére sietnek, és leszerelik az őrjöngő Gigit

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. június 12-i epizódjaiból!

Vége Gigi ámokfutásának?


szerző:
2017.06.12. 21:30
Vége Gigi ámokfutásának?

Szerencsére sikerült megállítani Gigit, viszont sokkal nagyobb baj is történhetett volna, ha Zsófiék nem érnek időben a szállodába…

Zsófi és Tóbiás rájönnek, hogy Gigi valószínűleg megőrülhetett

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. június 8-i epizódjaiból!

Zsófi döbbenetes dolgot talál Gigi lakásában!

Úgy tűnik, végre a fiatal anyuka is megérti, Bence veszélyben van. A kérdés csak az, nem futottak-e ki az időből!

Nem hiszünk a szemünknek! Ádám és Gigi lefeküdtek egymással?

Gigi már nagyon régóta mesterkedik valamiben. Ahogy telik az idő, egyre jobban kezd kirajzolódni a szép szőke nő ördögi terve: elrabolni Bencét, és megkaparintani Ádámot. Úgy tűnik, a fotóst már sikerült behálóznia, ugyanis az egyik beszélgetésük szeretkezéssel ért véget. Mi lesz most Zsófival?

Előző rész (2017. május 31.)

Bandit teljesen kikészítik az ügye fejleményei. Máté elhatározza, hogy mindenáron ott lesz Stella focimeccsén. Gizellát kimerítő feladat elé állítja az üzletvezetői tanfolyam közelgő záróvizsgája. Gigi hatalmasat csalódik Zsófiban.

Gigi csalódik, mikor Zsófi nem mondja el a Gigit dicsérő beszédét

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. május 30-i epizódjaiból!

Vajon Zsófi hatalmas hibát követett el?

A fiatal anyuka álma megvalósult, és megnyitotta művészeti galériáját. Az ünnepélyes megnyitó azonban nem úgy sikerült, mint azt valaki szerette volna.

Barátok közt: Ez történt a 20. héten

Nóra megdöbben, amikor megtudja, hogy kicsoda valójában az a férfi, aki meglehetősen szimpatikussá vált a számára. Gigi új módszert keres arra, hogy megpróbálja összeugrasztani Zsófit és Ádámot. Péter közel kerül ahhoz, hogy hibát kövessen el Hannával kapcsolatban. Aliz és Krisztián komolyan gondolják a házasságot. Kristóf a harc mellett dönt az örökségével kapcsolatban. Félix végre döntést hoz Emíliával kapcsolatban. Rudi rájön, hogy elégedetlen az életével.

Ádám és Zsófi Gigi megelégedésére összevesznek a kiállítás miatt

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. május 16-i epizódjaiból!

Így teljesült Gigi újabb szörnyű terve! – VIDEÓ!

Ádám és Zsófi egyáltalán nem sejtik, hogy a köztük lévő feszültségért nem ők a hibásak, bármennyire is úgy tűnik…

Előző rész (2017. május 16.)

Vajon tisztázódik az Aliz eljegyzése körüli félreértés? Zsófi és Ádám belesétál Gigi csapdájába. Péter egyre nehezebben viseli, hogy nincs mellette Hanna. Nóra megdöbben, amikor kiderül, hogy ki is valójában Ábel.

Előző rész (2017. május 15.)

Vajon Nóra randevúzik a vonzó idegennel? Gigi újabb módszerrel próbálja összeugrasztani Ádámot és Zsófit. Péter nem várt akadályba ütközik a dokumentumfilmjével. Gizella és László félreértik, hogy Aliz kivel tervez házasságot.

Következő rész (2017. május 16.)

Vajon tisztázódik az Aliz eljegyzése körüli félreértés? Zsófi és Ádám belesétál Gigi csapdájába. Péter egyre nehezebben viseli, hogy nincs mellette Hanna. Nóra megdöbben, amikor kiderül, hogy ki is valójában Ábel.

Következő rész (2017. május 15.)

Vajon Nóra randevúzik a vonzó idegennel? Gigi újabb módszerrel próbálja összeugrasztani Ádámot és Zsófit. Péter nem várt akadályba ütközik a dokumentumfilmjével. Gizella és László félreértik, hogy Aliz kivel tervez házasságot.

Barátok közt: Ez történt a 19. héten

Péter hirtelen megváltoztatja dokumentumfilmjének témáját. Júlia kinyomozza, mit tett Bandi, ráadásul Bandi a KisSzékben is egyre inkább felhívja magára a figyelmet. Ágnes titokzatos küldeményeket kap, amik halálra rémítik. Krisztián döntést hoz Alizzal kapcsolatban, majd nem várt fejleményekkel találja magát szembe. Félix kénytelen elhalasztani terveinek megvalósítását. Zsófi galéria megnyitója nem úgy alakul, ahogy azt elképzelte.

Barátok közt! Te melyik lakóhoz költöznél be? Válassz!

Tegyük fel, ha pár napig be kéne költöznöd a Mátyás király tér valamelyik lakójához, te kit választanál? Ne gondolkozz sokat, inkább szavazz!

Zsófi kiakad, amikor Ádám óvatosságra inti Gigivel kapcsolatban

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. május 05-i epizódjaiból!

Előző rész (2017. május 04.)

Hogyan végződik Irma túszul ejtése? Vajon Stella hogyan kezeli szerelmi csalódását? Zsófi jó úton halad, hogy belesétáljon Gigi csapdájába. Bandi múltja kísérteni kezd.

Következő rész (2017. május 04.)

Hogyan végződik Irma túszul ejtése? Vajon Stella hogyan kezeli szerelmi csalódását? Zsófi jó úton halad, hogy belesétáljon Gigi csapdájába. Bandi múltja kísérteni kezd.

Tóbiás végre megtudja, Gigi nem az, akinek látszik!

Már egy ideje úgy érzi Margó, hogy Bence dadája körül nincs rendben valami, és mikor az időshölgy megtudja, hogy Gigi hogyan is szólította az unokáját, teljesen kiborul.

Zsófi közli Margóval, hogy egy ideig szálljon ki az életükből

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. április 19-i epizódjaiból!

Zsófi: „Nem bírom a rosszindulatú kavarásaidat”

Gigi egyre furcsábban viselkedik, amit már Margó is kezd észrevenni. Bence nagymamája hiába próbálja figyelmeztetni Zsófit a bajra, a fiatal anyuka elhajtja.

Előző rész (2017. április 18.)

Vajon Margónak sikerül figyelmeztetni Zsófit Gigi ijesztő viselkedésére? László és Gizella iskolai akciója rosszul sül el. Kristóf váratlan helyről kap lelki támogatást. Vajon Ágnes azonosítja Ludwig holttestét?

Barátok közt: Zsófi szörnyű féltékenységi rohamot kap!

Három évvel ezelőtt hatalmas balhé kerekedett ki a Mátyás király tér kellős közepén. Nem történt más csak annyi, hogy az akkor még igencsak hebrencs Zsófi féltékenységi jelenetet rendezett Nóra miatt, akinek szinte minden pasi segíteni akart. A fiatal lány dühében betörte az ügyvédő autójának az ablakát.

Margó: „Minek szólítottad az unokámat?”

Zsófi és Tóbiás imádják az új szuperdadát, Gigit. A fiatal lánnyal nem is lenne semmi baj, ha nem viselkedne egyre furcsábban Bencével és a családdal.

Következő rész (2017. április 18.)

Vajon Margónak sikerül figyelmeztetni Zsófit Gigi ijesztő viselkedésére? László és Gizella iskolai akciója rosszul sül el. Kristóf váratlan helyről kap lelki támogatást. Vajon Ágnes azonosítja Ludwig holtestét?

Kiss Ramóna búcsúzik a Barátok közttől

Kiss Ramóna több mint másfél évtizede alakítja Szentmihályi Zsófit a Barátok köztben. Most, hogy befejezi, teljesen érthető, hogy nehéz számára a búcsú.

Story Extra 2017-04-10


szerző:
2017.04.10. 16:55
Szentmihályi Zsófi: „Gusztustalan vagy, hányok tőled”

Talán már csak kevesen emlékeznek rá, de két évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon, a Barátok közt Zsófija véget vetett párkapcsolatának. Sajnos nem csak egy egyszerű szakításról van szó, ugyanis kiderül, hogy Bartha Krisztián megcsalta Zsófit.

Barátok közt: Ez történt a 14. héten

Attila fontos információkat tud meg Ludwiggal kapcsolatban. Irma viszony a családjával megváltozik. Stella felvételije komoly veszélybe kerül, de nem csak a továbbtanulását fenyegeti veszély. Nóra határozott döntést hoz a társkereséssel kapcsolatban. Bandi és Péter komoly összetűzésbe kerül. Miklós keresi a megfelelő utódját a céghez. Zsófi úgy érzi, kezd minden a helyére kerülni az életében. Kristóf rossz hírt kap.

Előző rész (2017. április 07.)

Jelenthet-e még fenyegetést Ludwig? Mi az ára Stella pótelvételijének? Gigi meglepő módon alakítja át a közös fotókat Zsófival. Kristóf megdöbbentő hírt kap Frédiről.

Zsófi vajon már meg is bánta, hogy Gigi felügyel Bencére?

Úgy tűnt, egyre szorosabb barátság alakul ki Zsófi és Gigi között, és ezt csak tetézte, hogy a fiatal lány a lehető legjobb dadusa Bencének. Aztán ami a közös családi fotózáson történt, valódi félelemmel tölti el a fiatal anyukát. 

A családi fotózáson Zsófi észreveszi, hogy Gigi túl sokat foglalkozik Bencével

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. április 6-i epizódjaiból!

Következő rész (2017. április 07.)

Jelenthet-e még fenyegetést Ludwig? Mi az ára Stella pótfelvételijének? Gigi meglepő módon alakítja át a közös fotókat Zsófival. Kristóf megdöbbentő hírt kap Frédiről.

Előző rész (2017. április 06.)

Vajon mi lesz a jégpálya sorsa? Vajon mivel döbbenti meg Gigi Zsófit? Vajon rendeződhet Kristóf kapcsolata az apjával? Vajon Bözsi elutazik Irmával?

Következő rész (2017. április 06.)

Vajon mi lesz a jégpálya sorsa? Vajon mivel döbbenti meg Gigi Zsófit? Vajon rendeződhet Kristóf kapcsolata az apjával? Vajon Bözsi elutazik Irmával?

Előző rész (2017. április 05.)

Vajon mennyire volt szerencsés Miklós örökösválasztása? Bözsi váratlan lehetőséggel találja szemben magát. Zsófi és Tóbiás meglepő ajánlatot tesznek Ottóéknak. Vajon mit szólnak Péterék Bandi akciójához?

Következő rész (2017. április 05.)

Vajon mennyire volt szerencsés Miklós örökösválasztása? Bözsi váratlan lehetőséggel találja szemben magát. Zsófi és Tóbiás meglepő ajánlatot tesznek Ottóéknak. Vajon mit szólnak Péterék Bandi akciójához?

Barátok közt: Ez történt a 13. héten

Gigi segítene Zsófinak megvalósítani az álmát. Péter nem tud megbízni a hirtelen feltűnt rokonban. Stella végre lehetőséget kap, hogy választ kapjon a kérdéseire. Krisztián és Aliz kapcsolata fordulatot vesz. Kristófot és Tóbiást nagy meglepetés éri a szüleikkel kapcsolatban. Miklós másnak tulajdonítja Júlia ötletét, amiből számos gond származik. Natasa egyetemi feladata érzékenyen érinti Irmát. Nóra újabb randevúja nem úgy sikerül, ahogy elképzelte. Ágnes hírt kap Ludwigról.

Előző rész (2017. március 29.)

Vajon mi lesz végül Júlia üzleti ötletének sorsa? Zsófi boldog a bébiszitterkérdés megoldása miatt. Aliz és Krisztián csúnyán megbántják egymást. Kristóf és Frédi kapcsolata menthetetlennek tűnik

Következő rész (2017. március 29.)

Vajon mi lesz végül Júlia üzleti ötletének sorsa? Zsófi boldog a bébiszitterkérdés megoldása miatt. Aliz és Krisztián csúnyán megbántják egymást. Kristóf és Frédi kapcsolata menthetetlennek tűnik

Előző rész (2017. március 28.)

Hogyan dolgozza fel Aliz a Krisztiánnal való szakítást? Kit vesz fel Zsófi bébiszitternek? Júlia úgy érzi, nem tud érvényesülni a Kft-ben. Vajon mit titkol Margó Tóbiás és Kristóf előtt?

Következő rész (2017. március 28.)

Hogyan dolgozza fel Aliz a Krisztiánnal való szakítást? Kit vesz fel Zsófi bébiszitternek? Júlia úgy érzi, nem tud érvényesülni a Kft-ben. Vajon mit titkol Margó Tóbiás és Kristóf előtt?

Előző rész (2017. március 27.)

Hogy sikerül Stella és Piros első találkozása? Vajon Zsófi megvalósíthatja az álmát? Péter továbbra sem tud megbízni Bandiban. Krisztián és Aliz kapcsolatát egy félreértés sodorja veszélybe.

Következő rész (2017. március 27.)

Hogy sikerül Stella és Piros első találkozása? Vajon Zsófi megvalósíthatja az álmát? Péter továbbra sem tud megbízni Bandiban. Krisztián és Aliz kapcsolatát egy félreértés sodorja veszélybe.

Barátok közt: Ez történt a 12. héten

Zsófi rosszul érzi magát a galériában történtek miatt. Nóra randevúja nem úgy sikerül, mint várta. Ágnes Rudi segítségét kéri. Kristóf egyre nehezebben viseli, hogy a kapcsolata az apjával hullámzó. Aliz kitalálja, hogyan lehetne saját lakásuk, de Krisztiánnak nem tetszik az ötlet. Péter veszélybe sodorja a Natasával való barátságát. Stella végre találkozhat az anyukájával. Bandi lehetőséget kap, de ez nem jelenti azt, nem kell szembenéznie nehézségekkel. 

Elhoztuk a Barátok közt egyik legdrámaibb jelenetét! – VIDEÓ!

Egy évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon a híres sorozat egyik legszomorúbb eseménye történt. Egyik napról a másikra Szentmihályi Zsófi szülési utáni depresszióba zuhant. Akkor annyira összeomlott a fiatal anyuka, hogy úgy érezte, már nem tudja ellátni kisfiát, és egy levelet hátrahagyva kilépett Tóbiás, az apa és Bence baba életéből. 

Előző rész (2017. március 20.)

Zsófi nem tud dönteni az anyaság és a karrier között. Nórában fél, hogy már sosem lesz újra szerelmes. Vajon milyen céllal érkezett Kristóf apja a Mátyás király térre? Ágnes paranoiája áldozatot követel.

Következő rész (2017. március 20.)

Zsófi nem tud dönteni az anyaság és a karrier között. Nóra fél, hogy már sosem lesz újra szerelmes. Vajon milyen céllal érkezett Kristóf apja a Mátyás király térre? Ágnes paranoiája áldozatot követel.

Előző rész (2017. március 17.)

Vajon Krisztiánnak sikerül megoldania a lakás kérdését? Mi lesz Nóra kozmetikai kezelésével? Tóbiást és Kristófot nem várt látogatók lepik meg. Zsófi a munkamegbeszélésen megdöbbentő dolgot tesz.

Következő rész (2017. március 17.)

Vajon Krisztiánnak sikerül megoldania a lakás kérdését? Mi lesz Nóra kozmetikai kezelésével? Tóbiást és Kristófot nem várt látogatók lepik meg. Zsófi a munkamegbeszélésen megdöbbentő dolgot tesz.

Következő rész (2017. március 16.)

Hogyan alakul Bandi kapcsolata a családjával? Vajon hogyan alakul Natasa rádiós karrierje? Gigi váratlan felajánlást tesz Zsófinak. Krisztián megdöbbentő hírt kap.

Előző rész (2017. március 09.)

Hogy alakul Milán akciója a betörővel? Zsófi és Ádám egy rossz hír miatt közelebb kerülnek Gigihez. Péter úgy dönt, hogy ha Hanna elmegy, ő el fogja majd kísérni. Attilának és Júliának váratlan meglepetésben lesz része.

Következő rész (2017. március 09.)

Hogy alakul Milán akciója a betörővel? Zsófi és Ádám egy rossz hír miatt közelebb kerülnek Gigihez. Péter úgy dönt, hogy ha Hanna elmegy, ő el fogja majd kísérni. Attilának és Júliának váratlan meglepetésben lesz része.

Előző rész (2017. március 03.)

Hogyan boldogul Zsófi a Gigi-problémával? Nóra megbékél Vilmosék döntésével. Milán bajba keveri Ottót. Hanna egy, a korábbinál is érdekesebb hírt kap.

Tóbiás szerint Zsófinak döntenie kéne

Tóbiás látja az összetört Zsófin, hogy az Ádámmal való kapcsolatuk még nincs veszve teljesen. Így megkéri barátját, hogy hozzon döntést végre. 

Következő rész (2017. március 03.)

Hogyan boldogul Zsófi a Gigi-problémával? Nóra megbékél Vilmosék döntésével. Milán bajba keveri Ottót. Hanna egy, a korábbinál is érdekesebb hírt kap.

Tóbiás ráébreszti Zsófit, hogy nagy butaságot csinált? – VIDEÓ!

Úgy tűnik, Ádám és Zsófi kapcsolata zátonyra futott. Emiatt a fiatal anyuka teljesen összetört, amit Tóbiás észre is vett, és azonnal támadásba lendült.

Előző rész (2017. március 02.)

Vajon képes Bözsi és Vilmos felhőtlenül örülni az új szerzeményüknek? Mit lép Milán Ottó szívatására? Hanna megdöbbentő levelet kap. Vajon kibékül-e Zsófi Ádámmal?

Zsófi megdöbben, amikor Gigit a műteremben találja

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. március 1-i epizódjaiból!

Következő rész (2017. március 02.)

Vajon képes Bözsi és Vilmos felhőtlenül örülni az új szerzeményüknek? Mit lép Milán Ottó szívatására? Hanna megdöbbentő levelet kap. Vajon kibékül-e Zsófi Ádámmal?

Újabb vihar a láthatáron! – Ádám megint bajba kerül?

Jelenleg egyáltalán nem egyszerű a fotós élete, ugyanis minden arra utal, elfelejtheti Zsófit és vele együtt a nagy szerelmet is.

Barátok közt: Ez történt a 8. héten

Natasa hibát követ el Hannával kapcsolatban. A kérdés csak az, hogy amit tett, az megbocsátható-e. Nóra egyre inkább egyedül érzi magát. Rudi összeveszik a lakótársaival a gyerekei miatt. Félixék romantikus vacsoráját nem várt vendég zavarja meg. Ádám és Zsófi kapcsolata újabb fordulatot vesz. Júlia próbál megoldást találni a beszállító problémára, de ez nem mindenkinek tetszik. Kristóf ráébred pánikbetegsége igazi okára. Ágnes viselkedése megijeszti Stellát. Ludwig megdöbbentő dolgot tesz.

Előző rész (2017. február 23.)

Vajon van rá esély, hogy Ádám és Zsófi helyrehozzák a kapcsolatukat? Kristóf rájön, mi állhat a pánikbetegsége hátterében. Vajon sikerül Júliának megoldania a Kft. beszállító-problémáját? Ágnest hatalmas meglepetés éri.

Következő rész (2017. február 23.)

Vajon van rá esély, hogy Ádám és Zsófi helyrehozzák a kapcsolatukat? Kristóf rájön, mi állhat a pánikbetegsége hátterében. Vajon sikerül Júliának megoldania a Kft. beszállító-problémáját? Ágnest hatalmas meglepetés éri.

Barátok közt: Ez történt a 7. héten

Ágnes folyamatosan, különböző módokon elégtételt vesz a magatehetetlen Ludwigon, ám nem sejti, hogy a valójában milyen a férfi állapota. Ottó tesztelteti magát, hogy egészségügyileg mire számítson. Zsófi csalódott, mert Ádám nem úgy dönt, ahogy elképzelte. Bözsiék hiszékenységük miatt nagy árat fizetnek. Attila és Júlia kirándulása izgalmas kalanddá válik. Hanna befejezi a cikkét, és az is kiderül, hogy az ő és Péter elképzelése a jövőjükről nagyon eltérő.

5 érzéki csókjelenet a Barátok köztből! – Összegyűjtöttük Szentmihályi Zsófi legpikánsabb pillanatait!

A csinos fiatal lány szerelmi élete sosem volt egyszerű, emiatt pedig számtalanszor került olyan helyzetbe, melyeket sosem fogunk elfelejteni. Hogy mire gondolunk? A videóból minden kiderül!

Nézd vissza Kiss Ramóna felejthetetlen pillanatait a Barátok köztben!

A Mátyás király téren sosem unatkoznak a lakók, főleg, ha Szentmihályi Zsófi is a színen van. Így összegyűjtöttük a csinos színésznő legjobb jeleneteit, melyeket sosem fogunk elfelejteni!

Nosztalgiázzunk! Emlékeztek még a régi Barátok közt szereplőkre?

Öt éve már, hogy Peti épp „szerelmet” vallott Lindának, illetve, hogy Zsófi a Rózsában volt felszolgáló. A sorozat tavaly érte meg a 8000. részt, és már több mint 18 éve láthatjuk minden nap az RTL Klubon. Most ezt a jelenetet választottuk, nézzétek!

Zsófi megelégeli Gigi tetteit és rázúdítja a teljes igazságot

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. január 23-i epizódjaiból!

Zsófi: „Ádámnak nem te kellettél, hanem a széfed”

A fiatal anyuka megelégelte Gigi aljas húzásait, és úgy döntött, elébe megy a dolgoknak, és meglátogatja a csinos nőt. A találkozás felejthetetlen élményt tartogatott mind a két fél számára.

Következő rész (2017. január 23.)

Vajon hogyan oldja meg Ágnes Ludwig ápolását? Mit tesz Emília, hogy Milán visszatérjen? Gizella meghozza a döntését Ágnes ajánlatával kapcsolatban. Gigi fotói döntő lépésre sarkallják a feldühödött Zsófit.

Ádám bevallja Zsófinak, hogy lefeküdt Gigivel

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. január 17-i epizódjaiból!

Ádám: „Lefeküdtem Gigivel”

A fiatal fotós megtörte a csendet, és bevallotta Zsófinak, hogy megcsalta őt a szép szőkével.

Előző rész (2017. január 17.)

Vajon hogyan reagál Liza az erdei házra? Natasa és Emília tovább nyomoz a drog tulajdonosa után. Vajon mihez kezd Rudi a Félixtől kapott pénzzel? Ádám fél, hogy Gigi lebuktathatja, ezért bevall mindent Zsófinak.

Barátok közt: Ez történt az 1. héten

Attila és Júlia kitartanak a döntésük mellett, bár egyikük sem akarja igazán, de úgy érzik, hogy nincs más választásuk. Gizella, Hanna és Zsófi megpróbálja kibékíteni Kristófot és Tóbiást. Ádám előrelépést ér el a Veintraub-féle nyomozásban, csak az a kérdés, hogy az információnak mekkora ára van. A vízprojekt új tulajdonoshoz kerül. Rudiék akciója egyáltalán nem zökkenőmentes, sőt a problémák csak egyre inkább halmozódnak. Vilmosék komoly bajba keverednek az autójuk eladásakor. Vajon mi lesz Ludwig sorsa?

Kulisszatitkok: A Fókusz Berényi Miklós és Szentmihályi Zsófi esküvőjén járt!

Két évvel ezelőtt nemcsak a sorozatbeli szereplők életére hatott ki az év egyik legnagyobb eseménye, hanem a produkció életére is. Bizonyára mindenki emlékszik arra a pillanatra, mikor a Mátyás király tér rosszfiúja elveszi legfőbb ellenségének, Berényi Claudiának unokahúgát. Egy ország szisszent fel, hogy nem Nórát kísérte akkor az oltárhoz. A Fókusz is ott volt a két évvel ezelőtti forgatáson.

Előző rész (2016. december 19.)

Vajon Aliz hajlandó részt venni Rudi tervében? Vajon mi lesz a vízprojekt sorsa? Mit szól Zsófi Ádám nyomozásához? Vajon hogyan reagál Ludwig, mikor megsejti, hogy volt valami Ágnes és Rudi között?

Zsófi hazugságon kapja Ádámot

Zsófi rájön, Ádám az utóbbi időben hazudozik. Ilyenkor egy nő rögtön arra gondol, hogy egy másik lány van a dologban, főleg úgy, ha az adott pasit egy igen kétes pillanatban látod meg egy szép szőkével. Ádám alig tudja kimagyarázni a helyzetet. 

Zsófi: „Soha többé ne hazudj nekem”

A fiatal anyuka nagyon dühös Ádámra a sok hazugság miatt, de legalább az kiderült, nem történt semmilyen tragédia, nem lépett félre a fotós. Viszont egy dolgot biztos nem fog elfelejteni Ádi, nem éri meg hazudni.

Berényi Claudiát szépen becsapták!

Öt év már annak, hogy Zsófinak sikerült átvernie aggódó nagynénjét. Claudia pedig nem az a könnyű eset, a nőt nem könnyű kijátszani. Most viszont elengedte az észérveket, és utat engedett a nőiségnek. Bartha Zsolt persze élvezte a helyzetet, hiszen ki ne élvezné, ha ellenségét így átverheti.

Nem hiszünk a szemünknek! – Ádám megcsalta Zsófit?

Mióta a fotós belekeveredett egy komolyabb bűnügybe, azóta rendesen felborult az élete, és már ott tart, hogy Hannával egyetemben felcsaptak nyomozónak. Ádám képes lenne mindent megtenni, hogy végre tisztára mossa magát.

Barátok közt: Ez történt a 47. héten

Roland és Nóra kapcsolata új fordulatot vesz. Tóbiás magára vonja Kristóf haragját. Zsófi mindent megtesz, hogy megpróbálja összetartani a családjukat és segítsen Kristófnak. Rudi megzsarolja Ágnest. Júlia elbizonytalanodik a Kft-nél való munkáját illetően. Júlia és Attila is megpróbál új utakat keresni, hogy enyhítsék a fájdalmukat. Milán új ismerőst szerez. László szélsőségesen reagál a kisboltban történtekre. Emíliát egymás után érik a meglepetések a titokzatos virágcsokrokkal kapcsolatban.

Következő rész (2016. november 22.)

Tóbiás kikotyogja Kristóf titkát Zsófiéknak. Nóra és Roland kapcsolata fordulóponthoz érkezik. Ágnes úgy dönt, támogatja Ludwigot. Vajon előkerül-e Félix?

Előző rész (2016. november 09.)

Vajon sikerül-e kitalálnia valamit Vilmoséknak a tartozás kifizetésére? Aliz kitalálja, hogyan segíthetne Vilmoséknak. Vajon milyen ötlettel áll elő Zsófi? Mit akar Ludwig Ágnestől?

Következő rész (2016. november 09.)

Vajon sikerül-e kitalálnia valamit Vilmoséknak a tartozás kifizetésére? Aliz kitalálja, hogyan segíthetne Vilmoséknak. Vajon milyen ötlettel áll elő Zsófi? Mit akar Ludwig Ágnestől?

Barátok közt: Ez történt a 44. héten

Zsófi jobban örülne, ha anyagilag is számíthatna Ádámra. A távoli rokon nehezen illeszkedik be az új környezetébe. Kristóf többször is rosszul lesz. A kérdés csak az, hogy mi okozza a rosszulléteit. Krisztiánék lakhatása bizonytalanná válik, így megoldást kell találniuk a problémára. Ágnes reménykedik, hogy lánya közelgő felülvizsgálata kedvező eredményt hozhat. Attila szeretné, ha Júlia áldozatokat hozna a kapcsolatuk kedvéért. Vajon Júlia hajlandó az elvárt kompromisszumokra?

Következő rész (2016. november 03.)

Milánról kiderül, hogy okosabb, mint gondolták. Vajon hajlandó lesz Ádám elvállalni egy munkát Zsófi kedvéért? Kristóf rosszul lesz. Vajon ki kell költözniük Krisztiánéknak Zsolt lakásából?

Előző rész (2016. november 02.)

Mit szól Júlia Attila kéréséhez? Zsófi és Ádám nem értenek egyet Ádám munkáját illetően. Rudi szeretne visszaköltözni Zsolt lakásába. Milyen újabb csínyt eszel ki Milán?

Miklós és Zsófi sosem került még ilyen kínos helyzetbe

Négy évvel ezelőtt a Mátyás király tér szívtiprója és férfifalója egymásba szeretnek. Zsófi és Miki nem bírtak egymásnak ellenállni, és egy óvatlan pillanatban egymáséi lesznek. Még ezzel nem is lett volna semmi baj, azzal viszont igen, hogy egy véletlen baleset folytán az egész ház megtudja.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való