KERESÉS search-close

Szentgyörgyi Rómeó

13 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szentgyörgyi Rómeó"

Edzés túlsúllyal


szerző:
2015.12.03. 09:53
Edzés túlsúllyal

Túlsúllyal nekifogni az edzésnek nem is olyan egyszerű, mint hinnénk, ugyanis számos szabályt be kell tartanunk a testi épségünk és egészségünk érdekében. nem lehet, csak úgy „HűbeleBalázs” módjára elkezdeni…Szentgyörgyi Rómeó segítségét kértük most, hogy adjunk tanácsokat azoknak, akik le akarnak számolni a plusz kilókkal, hogyan kezdjenek neki!

Sport hidegben is


szerző:
2015.11.12. 09:34
Sport hidegben is

A hideg idő beköszöntével sem kell felhagyni a szabadban való sportolással. Csupán néhány alapszabályt kell betartani ahhoz, hogy sérülés nélkül is sportolhassunk a friss levegőn. Hogy melyek ezek, azokat most elárulta nekünk Szentgyörgyi Rómeó.

Egy dal nem dal? Sütő Enikő énekelni kezdett

Az egykori modell nemrég énekesi babérokra tört, egy dala már el is készült. Hogy lesz-e folytatása, elárulta nekünk. De Harsányi Gábor színművész is vendégünk volt, aki a 70. születésnapját ünnepelte. Szentgyörgyi Rómeó pedig tippeket adott arra, hogyan edzünk a hőségben. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Hogyan edzünk a kánikulában?

Szentgyörgyi Rómeóval tippeket adtunk arra, hogyan úszhatjuk meg ép bőrrel és kockázatmentesen a napi mozgást, és pár gyakorlatot mutatott nekünk, melyeket gond nélkül elvégezhetünk a nagy kánikulában.

Sütő Enikő énekes karrierbe kezd

Hová tűnik a tűz egy idő után a párkapcsolatból? Egy szakértő segítségét kérjük. Sütő Enikő énekelni kezd, hogy ki inspirálta és hogy milyen távlati céljai vannak, ő mondja el hétfő reggel. Szentgyörgyi Rómeó pedig olyan gyakorlatokat mutat majd, melyeket a nagy hőségben is végezhetünk.

Szentgyörgyi Rómeó vízi mentőnek állt

Szentgyörgyi Rómeó vízi mentőnek állt, sőt még egy cápával is összetűzésbe keveredett. A nem mindennapi karib-tengeri kalandról mesélt nálunk!

Istenes Bence facér csajok között vezet majd műsort

A fiatal műsorvezető új kihívások elé néz, hiszen hamarosan egy társkereső showműsort fog vezetni. De mit szól ehhez Csobot Adél? Új munkájáról kérdezzük és egy meglepetéssel várjuk Bencét. Tényleg kirúghatnak valakit a közösségi oldalra feltöltött fényképei és bejegyzései miatt? Szakértővel járunk utána a kérdésnek. Szentgyörgyi Rómeót pedig arról faggatjuk kedden reggel, hogy miként állt szolgálatba életmentőként a Karib-tengeren.

Így lesz kerek és feszes a popsink!

Elsősorban a nőket foglalkoztatja, hogy minden idomuk, köztük pedig a fenekük is a helyén legyen. Egyrészt, hogy maguknak megfeleljenek, másrészt pedig, hogy a teremtés koronáitól begyűjthessék az elismerő pillantásokat és megjegyzéseket. A tökéletes popsi eléréséhez mutatott gyakorlatokat Szentgyörgyi Rómeó!

Mit és hogyan mozoghatnak a kismamák?

Sok kismama óvakodik a mozgástól a terhesség alatt, mondván vigyáznia kell a babára. Ez azonban nem a legjobb hozzáállás, hiszen a megfelelő intenzitású és gyakoriságú mozgások csak a baba javára válhatnak!

Sportolás és bőrápolás

Szentgyörgyi Rómeó adott tippeket, hogyan őrizzük meg bőrünk egészségét sportolás közben, amivel akár elkerülhetjük a betegségeket is.

Mivel tudjuk a világból is kiüldözni a pasikat?

Szentgyörgyi Rómeót a sminkelési tippek, Csordás Ákost a pletykálkodás tudja kiakasztani. Szakértőnk foglalta össze, melyek azok a témák, amelyek mindkét nemet a legkevésbé foglalkoztatják.

A férfiak csak a szexre gondolnak?

Mi jár egy férfi fejében? Csak a szex? Egy felmérés szerint nem csak a szex, mert az evés és az alvás is előkelő helyen van a férfiak gondolataiban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való