KERESÉS search-close

Szent László Kórház

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szent László Kórház"

Orvosi eszközöket loptak el a Szent László Kórházból

Több tíz millió forintnyi orvosi eszközt lopott el valaki a Szent László Kórházból. Az Index úgy tudja: 43 millió forint értékben endoszkópok tűntek el. Ezek olyan eszközök, melyekkel a tükrözéseket végzik. Szerdán jártunk az endoszkópiás részlegen, egy ott dolgozó azt mondta, végeznek most is vizsgálatokat, de csak korlátozott számban. A rendőrség lopás miatt nyomoz. A kórház azt közölte, folyamatban lévő rendőrségi ügyről nem nyilatkoznak.

LOVAGI MILÁN: Megmutatták az emberek, hogy hatalmas az összetartás!

1000 szív a Déméterért néven indított adománygyűjtést egy szombathelyi fotós, Lovagi Milán. Bárkiről készít egy fekete-fehér portrét, aki cserébe valamilyen összeget felajánl a budapesti Szent László Kórházban működő Démétér Háznak. A házban csontvelő-transzplantáción átesett gyerekek utógondozását támogatják, így a kicsik és szülők együtt lehetnek a nehéz időkben.

Kanyarós egy 14 hónapos kislány

Kanyaróval kezelnek egy 14 hónapos kislányt Budapesten. Erről Novák Hunor orvos beszélt az RTL Híradónak. Úgy tudjuk, a kislány a Szent László Kórházban van. A vírust valószínűleg egy rokonától kapta el, aki olyan országban él, ahol gyakori ez a betegség.

Karácsony sterilszobában


szerző:
2016.12.24. 18:20
Karácsony sterilszobában

Kislánya többet volt kórházban mióta megszületett, mint otthon. Ezt mondta az RTL Híradónak egy apa, akinek egy éves gyermeke az ünnepekre se mehet haza. Nemrég kapott új csontvelőt, ezért a budapesti Szent László Kórház speciális épületében tölti az ünnepeket családjával. Vannak azonban gyerekek, akik sterilszobában, üvegfal mögött várják a karácsonyt.

Túlterhelt dolgozók a kórházban

Túlterhelt nővérek és orvosok, hosszú várakozás, szakadt matracok és furcsa kinézetű instant tea. Egy édesanya a közösségi oldalon osztotta meg tapasztalatait a budapesti Szent László Kórház gyermekosztályáról, miután kislánya négy napot töltött ott. Ő és a szobában lévő másik gyermek édesanyja részletesen beszélt tapasztalatukról az RTL Híradónak.

Kórházi vacsora: egy párizsi, zsemle nélkül

Felvágott zsemle nélkül, egyetlen nővér és kora délután távozó orvos. Egy fiatalember mesélt Híradónknak arról, milyen volt az ünnepi hosszú hétvége a fővárosi Szent László Kórház fül-orr gégészeti osztályán. Azt állítja: vacsorára csak egy szelet párizsit és kockasajtot kapott, a kórház szerint ugyanis a reggelihez járó pékárut kellett volna beosztania estéig.

Anyukák adtak kempingágyakat a kórháznak

Kempingágyakat adományoztak a Szent László Kórház gyermekosztályának maglódi édesanyák. Egyikük másfél hetet töltött a fertőző osztályon beteg kislányával, és mivel nem volt plusz ágy, a földön aludt. Ekkor jött az ötlet, hogy segíteni szeretne az intézménynek.

Szex közben halhatott meg a latexruhás férfi

Gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség azt a férfit, aki kedden kocsival a László kórházba vitte a halottat.

Rejtélyes halál latexruhában


szerző:
2010.09.15. 14:29
Rejtélyes halál latexruhában

A rendőrség vizsgálja, mi okozta a halálát annak a latexruhás férfinek, akit kedd délután vittek az egyik fővárosi kórházba.

Influenza: újabb eset Magyarországon

A férfi szombaton érkezett haza New Yorkból, tünetei már Magyarországon jelentkeztek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való