KERESÉS search-close

Szalai Kriszta

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szalai Kriszta"

Pokolból a mennybe: rengeteg pénz gyűlt össze a 9 gyerekes családnak

4 hét alatt nagyot fordult a világ azzal a 9 gyerekes családdal, akiket egy hónapja mutattunk be a Házon kívülben. Akkor épp kilakoltatás előtt álltak, fogalmuk se volt, hogy mi lesz velük, és semmi jóra nem számítottak. Aztán minden megváltozott: Szalai Kriszta színésznő gyűjtést indított, és a család  problémája hipp-hopp megoldódott. Lesz új házuk, szabadulnak az adósságtól, sőt, az adományokból egy másik családot is segíteni fognak. Velük voltunk a múlt héten, hogy megmutassuk, hogyan élték meg a változást.

Segítségre szorulnak, mégis adakoznak

Több, mint félmillió forintot ajánlott fel a várpalotai hintabalesetben megsérült fiú családjának a kilakoltatás előtt álló 9 gyerekes zsámboki anya. Nekik Szalai Kriszta színésznő indított gyűjtést: alig két hét alatt 11 millió forint jött össze, így hamarosan saját házat tudnak venni. Most úgy döntöttek: a pénzből adnak az ápolásra szoruló várpalotai fiú családjának, akik stábunktól tudták meg a jó hírt.

Több, mint 11 millió gyűlt össze a 9 gyermekes családnak

Több, mint 11 millió forint gyűlt össze a kilakoltatás előtt álló 9 gyermekes családnak - az asszonynak, akinek sorsát a Házon kívül mutatta be, Szalai Kriszta színésznő kezdeményezett gyűjtést. Nem is remélte, hogy ennyien segítenek - azt sem, hogy a csütörtökön kiírt kezdeményezése után ma már házvásárláson gondolkozhat az eddig reménytelen helyzetben levő család.

SZALAI KRISZTA: 11 millió forintot gyűjtött a 9 gyermekes asszonynak

Szalai Krisztát megrendítette a 9 gyermekes, kilakoltatás előtt álló asszony története. A színésznő  korábban gyűjtött már lélegeztetetőgépre is, majd pár napig az utcára is kiköltözött - csak hogy felhívja a figyelmet a hajléktalanok helyzetére. Most pedig a zsámboki család érdekében kezdett gyűjtést. Egy nappal később már kétmilliónál tartottak az adományok. A teLjes riportot megnézheti: ITT.

Morzsaparti a Blahán


szerző:
2017.12.28. 18:32
Morzsaparti a Blahán

Megtelt a budapesti Blaha Lujza tér rászorulókkal a tegnap esti úgynevezett Morzsapartin. Szalai Kriszta színművész már hét éve szervez ilyen rendezvényt, amelyen a megmaradt ünnepi étel lehet odaadni hajléktalanoknak, és más nehéz körülmények között élőknek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való