KERESÉS search-close

Szacsvay László

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szacsvay László"

Szacsvay László megszívlelendő dolgot üzent a női nézőinknek

Először is, ami a legfontosabb, a prosztatarák gyógyítható, ha időben felfedezik a kialakult betegséget. A színművész is erre hívja fel a figyelmet, és arra kéri az összes nőt, hogy hassunk szeretteinkre, és kísérjük el az urakat a prevenciós vizsgálatokra.

A színész, aki akkor is komolyan beszél, amikor viccel

Miért vált állandó főszereplőből állandó mellékszereplővé a Nemzet Színésze, Szacsvay László? Sok kicsi sokra megy, avagy a legnagyobb magyar karakterszínész fordulatos pályája a XXI. században.

XXI. század 2015-09-08


szerző:
2015.09.08. 23:30
XXI. század 2015-09-08

Miért vált állandó főszereplőből állandó mellékszereplővé a Nemzet színésze, Szacsvay László? Sok kicsi sokra megy, avagy a legnagyobb magyar karakterszínész fordulatos pályája a XXI. században.

Szacsvay László a színpadon éli az életét

A legendás színész csaknem 50 éve van a pályán, a nevéhez számtalan feledhetetlen színházi és filmszerep fűződik. Természetesen legjobb barátait is a színháznak köszönheti, hiszen Benedek Miklóssal és Lukács Sándorral is a színpadon ismerkedett meg. Szacsvay Lászlóval a feleségével történt baleset előtti hetekben beszélgettünk.

Reflektor 2015-09-07


szerző:
2015.09.08. 01:00
Reflektor 2015-09-07

Papp Gergő, azaz Pimasz úr Nagy Feró őrbottyáni házában töltött egy napot, megismerkedett az egész családdal, hiszen együtt evett, együtt aludt a házigazdákkal. Szacsvay László csaknem 50 éve van a pályán, a nevéhez számtalan feledhetetlen színházi és filmszerep fűződik.

Szacsvay: „Színészként bárki lehetek”

Az égvilágon nem értett semmihez, színészként viszont bármi lehet – ezért lett színművész Szacsvay László, akit kedden választottak a nemzet színészei közé a nemrég elhunyt Kóti Árpád helyére. Alig két óra alatt döntöttek kollégái a testületből. Szacsvay a Nemzeti Színház stúdiójában kezdte pályáját és a Katona Színház egyik alapító tagja.

SZACSVAY: „Jó feleség vagyok”

Szacsvay a Nemzeti Színház stúdiójában kezdte pályáját és a Katona József Színház egyik alapító tagja. Számtalan színpadi és filmes szerep fűződik a nevéhez. Riporterünknek elárulta, mivel tölti legszívesebben szabadidejét, és mi a legfontosabb dolog a világon.

Hogy bírja Vastag Csaba a rajongók ostromát?

Csabát a világsztárokat megszégyenítő módon zaklatták rajongói, reggel erről mesélt nekünk. Vendégünk volt Muri Enikő és párja, akik hétvégén eljegyezték egymást és Szacsvay Lászlót is köszöntöttük, akit a Nemzet Színészének választottak. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Szacsvay Lászlót választották a nemzet színészének!

Szacsvay Lászlót választották meg kedden a nemzet színészei közé a közelmúltban elhunyt Kóti Árpád helyére. Őt köszöntöttük ma reggel!

Egy vérvétel és egy fél perces vizsgálat

Novemberben a beteg-szervezetek a prosztatarák-szűrésére hívják fel a figyelmet. Szacsvay László, színművész őszintén elmesélte az Egészségkalauznak tapasztalatait.

 

Reggeli 10-07-21


szerző:
2010.07.21. 08:24
Reggeli 10-07-21

Varnus Xavér és Anthony Hopkins nemrég együtt sütiztek egy budapesti kávézóban. Hogy mi igaz a pletykákból, arról kérdeztük az orgonaművészt, de itt volt Edvin Marton is, aki először nálunk mutatta be családját.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való